כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה מבין השניים יותר טוב,שימו לב לגרסאות. 9600GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 8800GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום שכולם קניתי זה עתה לפ טופ דל לטיטוד D630. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm הבעיה היא שכרטיס המסך שלו נועד לעבודות גרפיקה. סוג הכרטיס: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory אני רוצה להעלות על המחשב את סימולטור הטיסה microsoft flight simulator 2004 לפי מה שהבנתי, כרטיס המסך שלי חלש מאוד למשחקים, ואפילו המשחק הישן הזה- כנראה שלא יעלה. האם זה נכון? מה ניתן ניתן לעשות על מנת לשפר את ביצועי המחשב הזה למשחקים? להחליף כרטיס מסך בלפ טופ...יש דבר כזה??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo . אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה. מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תקציב: 700-800 גג של הגג 900 ורק אם זה הבדל עצבני אז 1000. למשחקי fps. תודה, דן עריכה: 17 אינץ'.... אלא אם כן, שוב יש מציאה ביחס למחיר...
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ראיתי את הסטיקי וגם שלחתי הודעה למנהל הוא פשוט לא ענה לי ואני רוצה מחר ללכת לקנות מחשב... השאלה היא כזאת יש את הכרטיס של גיג'הבייט-גירסא רגילה ב1440 עם שלוש שנות אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523 ויש את פליט עם OC גם ב1440 עם שנתיים אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 השאלה היא מה לקחת ועד כמה שנת האחריות הזאת חשובה... תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אמנם ראיתי שהיו לא מעט שאלות בנושא דומה (או אולי אפילו כמעט זהה), אבל החלטתי לשאול זאת בכל זאת מחדש שמא אזכה לנקודת מבט אחרת על כך. ברשותי מעבד P4 2.4 HT (לוח אם עם AGPX8 בלבד) וזכרון 512MB DDR400 (שבעתיד הקרוב כנראה ישודרג ל1GB). כרטיס המסך שברשותי כרגע הוא Geforce FX5200. יש לציין שאני יחסית די מרוצה מהכרטיס (הזול והלא ממש איכותי): עד עתה הוא שירת די היטב בהרצת כל המשחקים בהם שיחקתי, אמנם לא באיכות גבוהה, אבל באיכות סבירה ונעימה לעין. יוצאי דופן היו אולי Doom3 ו-F.E.A.R. שעבדו בצורה איומה גם באיכות נמוכה ולא איפשרו לשחק בהם בצורה נורמלית. למרות זאת, חשבתי אולי להשקיע בכל זאת בכרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה הרבה יותר ויאפשר לי "לטעום" מעט מן המשחקים באיכות גבוהה בה…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הזמנתי מפה : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5786 לא הצלחתי להבין מה הדגם 9600 או 8800 ? יש אולי שני סוגים מהכרטיס הזה ? כי בחלק מהמקומות רשום 880GS ובחלק 9600GSO.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
טוב אני מחפש מסך אל סי די של 20 אינץ או 19 אינץ בתקציב של בערך 6000 שקל פלוס מינוס. ומצאתי את זה: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=20.1inch&model=45# מה אתם אומרים עליו והאם יש יותר טוב בתחום התקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הסטיקי ועוד כמה תארד'ים שעוסקים בנושא , אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני לא גיימר וגם לא רוצה להיות. בסה"כ אני רוצה שמשחקים חדשים וישנים כאחד יעבדו אצלי על רזולוציה 1024X768 ברמת פרטים סבירה. כרגע כמעט שום משחק חדש שיוצא לא עובד אצלי, כרגע יש לי Geforce 4 MX440 זה המפרט העיקרי: Amd athlon Xp 2500 512MB DDR 333 HEC 300W ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הכרטיסים האלה. Geforce 6600 - נראה לי שהוא יספיק לי יש גם חנויות שמוכרות אותו בזול 500 ש"ח , הבעיה היא שאני לא בטוח שהגירסא שנמכרת באותה חנות היא לא מקוצצת. Radeon X1600 - חשבתי על זה שאם אני קונה כבר כרטיס פעם במאה שנה, אז למה שאני לא אשקיע קצת. Geforce 6800LE - מה יותר מומלץ הרדאון או ה- Geforce הנ"ל? אני לא רוצ…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שכולל כרטיס מסך X1950 pro, ועכשיו אני רואה שאני צריך לקצץ דברים במפרט בגלל חריגת תקציב, ולצערי אני רואה שכנראה אין מנוס מלקצץ בכרטיס המסך. אז קראתי כמה דיונים, ועדיין לא הצלחתי להבין למה כדאי לי לקצץ - ל-X1650 XT, ל-7600GT, או ל-X1800GTO. קראתי כמה דיונים בנושא ובאף אחד מהם לא ראיתי שהגיעו לשום הכרעה. אז מה עדיף? ואם ה-X1800GTO אחרי OC יוצא יותר משתלם, אז האם מדובר רק בשינוי קטן שצריך לעשות דרך תוכנה, או שמדובר ביותר מזה? כי אם זה רק להפעיל תוכנה וזהו אני אוכל לעשות את זה... אז איזה מבין 3 הכרטיסים מומלץ? והאם הירידה מ-X1950 pro היא משמעותית? אני רואה שהיום כולם ממליצים על ה-X1950 pro ומגדירים אותו ככרטיס מאוד משתלם, ולכן חבל לי לוותר עליו. האם ההבדל בביצועים …
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי אם מישהו ראה את הכרטיס הנל בחנות כלשהי כי אישתי כמה שלא חיפשתי לא ראיתי את זה בשום מקום באינטרנט והבנתי שזה אמור להיות כרטיס חבלז! (גם עם אחריות לכל החיים) אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו במקוםכלשהו בארץ.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני שוקל ליקנות עוד אחד עכשיו מישהו יכול להגיד לי האם זה כדאי ליקנות עוד אחד שעולה 600 שקל בערך ? ולאיזה כרטיס הוא ישתווה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
כשיש בלוח האם כרטיס מסך + כרטיס מסך נפרד המאפשר לחבר 2 מסכים, האם זה אומר שאפשר לחבר 3 מסכים, או שהכרטיס מסך על לוח האם מנוטרל?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני מבקש עזרה, כי כבר קניתי פעמיים וכבר קיבלתי זיכוי פעמיים וזה ממש מטרטר >_>. רציתי בכלל להחליף את כל המערכת מרוב תסכול אבל אמרו לי שלא כדאי כי המחשב שלי עוד בסדר. אוקיי אז ראיתי עכשיו שיש את הAPOLLO 6800 בKSP ב800 ש"ח, ויש גם ספק כוח ב200 ש"ח שקוראים לו SPIRE ROCKETEER II 400W אני לא רוצה עכשיו לקנות מחברות מפוקפקות אז תגידו את דעתכם על הקנייה הזאת, ואם יש הצעות יותר טובות אז תציעו, אבל ככל הנראה לא יהיו כי אני חייב לקנות מחנות בבאר שבע. אז הכרטיס בסדר? הספק יחזיק אותו יחד עם 2.8GHZ PRESCOTT ו512 RAM?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי המסך הבאים: 1)RADEON 9600XT VIVO Sapphire 2)nVIDIA GeForce PX7600GS 256MB Leadtek 3)Geforce FX5200 128MB TV-OUT בקשר לראשון, הוא באמת בצורה מספקת בקטע של קליטת שידורי טלויזיה? והאם הוא מתחבר בחיבור אנלוגי (VGA)? בקשר לשני, האם הוא שווה מבחינת ביצועים את המחיר שלו? (754-857 שקל) ןבקשר לשלישי, האם הוא יהיה מספק מבחינת ביצועים כללים למחשב שכאשר אני ארצה לקלוט שידורי טלויזיה במחשב כמובן דרך כרטיס אחר?(אני מתכוון אם הכרטיס המסך השלישי עלול לעורר בעיות בגלל שהוא קצת חלש?) תודה מראש... משה D:
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מ1800gto? אני שואל את זה כי המחיר שלו נמוך משל הGTO באיזה 300 שקלים בנועה מחשבים
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סופית ואני כבר בשלבי רכישה על קניית מסך dell2407. לאחר שיצא לי לצפות בו לא הייתי יותר מידי יכול לסרב . עקב חוסר תקציב אחרי קניית המסך ולפי חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שכרטיס המסך הטוב ביותר הינו 8800GTS. הייתי מעוניין לדעת האם כרטיס המסך 8600GTS 256 גם מספיק טוב בישביל להחזיק את המסך הנ"ל ולהריץ עליו משחקים וסרטים?? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-