כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בקשתי כבר ולא ענו לי בבקשה אפשר המלצה עד 350 שקל שיהיה חיצוני אני רוצה לחבר אותו לlcd בלי מחשב ולחבר אליו ודיאו או דיוידי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
MSI Radeon X600 PRO תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי, הרצתי בדיקת חומרה על המחשב שלי וגיליתי שמכיוון שיש לי 64MB של video memory אני לא יכול לשדרג. לכן אני רוצה להחליף לכרטיס מסך מתאים שיריץ ויסטה כמו שצריך. אני לא מריץ משחקים בכלל ולכן אין לי צורך במשהו יקר. המטרה היא להוציא סכום קטן ככל האפשר על כרטיס אמין. הכרטיס צריך להיות עם יציאת DVI ויציאת TV כי אני רואה מלא טלויזיה דרך המחשב. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יוצרי Hitman, יוצרי PUBG ונוספים נמצאים ברשימת התומכים בטכנולוגיה המקבילה ל-DLSS עבור שיפור הביצועים ללא פגיעה מורגשת באיכות הויזואלית - שעשויה לבצע את הופעת הבכורה במהדורת ה-PC של Death Stranding: Director's Cutלכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהעיף את הגיפ'ה 5200 שיש לו עכשיו התקציב שלו לא גבוה במיוחד משהו כמו 400 ש"ח והוא אוהב לשחק במשחקים כבדים אמרתי לו שלמשחקים כבדים צריך לפחות משהו כמו 9600XT אבל הבעיה שאין לו תקציב לכרטיס כזה ואז נזכרתי שמישהו כתב פה פעם שאפשר לעשות לכרטיס רידון 9550 סטופמוד ל-9600XT האם אפשר לעשות לכל כרטיס 9550 סטופמוד או רק לדגם מסויים? ואם כן אז איזה דגם? מה הסיכונים בסטופמוד? איך מבצעים סטופמוד? יש איזה מדריך מפורט וטוב? אחרי הסטופמוד הטמפרטורה תעלה באופן קיצוני ודרך אגב בסטופמוד עושים גם OC לליבה של הכרטיס ולזיכרונות? ויש מצב שאחרי סטופמוד יהו ארטיפקטים וכל מיני עיוותים על המסך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר כבל מהכרטיס מסך לטלוויזיה, אך זה לא קרה כלום. פרטי הכרטיס: geforce 7600gt. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המלצה למסך אחד המלצה לשני מסכים אם אפשר המלצה לכרטיס פסיבי.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
במידה ויש לי מסך LCD רגיל ואני רוצה להפוך אותו גם לטלויזיה, האם אפשר להסתפק בכרטיס פנימי (שיחסוך לי כמה מאות שקלים) או שעדיף כרטיס חיצוני? האם ע"י כרטיס חיצוני המסך לא יהיה תלוי במחשב?? (שזה כמובן יתרון..)
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים כמובן שאני יחליף את הלוח וזה רק למשחקים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3819 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל בכרטיס מסך 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של אזוז מול של ג'יגהבייט? קניתי היום מחשב והמוכר שם אמר לי שעדיף של GB מכיוון שיש לזה אחריות של 3 שנים לעומת רק שנה של ASUS וממה שאני מבין גם אזוז אמורים לבוא עם 3 שנים אחריות. אבל בכל מקרה שאלתי האם יש הבדל מבחינת ביצועי הכרטיס בין 2 החברות? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך חדש.. עכשיו התקציב שלי בין 300 ל-600... http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/22849.חומרה1.rar זה המפרט שלי.. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לשדרג קצת את המחשב ... ורציתי לדעת איזה כרטיס גרפי PCI-E מומלץ לקנית בסכום הזה...כזה שיעשה את העבודה ברוב המשחקים החדשים אני לא משחק במשחקים כבדים במיוחד בעיקר במשחקי ספורט ומשחקי הרתפקאות הבנתי שחובה קודם כל שיהיה לו 256 MB אבל השאלה איזה כרטיס כדי לקנות ??? קראתי באתר איפשהוא...שבתקציב הזה הכי כדי לקנות NVIDIA GeForce 6800, רציתי לדעת האם כך הדברים והאם יש סוגים שונים של GEFORCE 6800 בנוסף קיבלתי גם המלצה על 7600GS שהוא גם בתקציב הזה גם אופציית ATI על הפרק... אנא עיזרו לי להחליט...אני כבר שבוע מנסה לגבש לעצמי מחשב ולא מצליח :'(
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה משנה אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI או בחיבור רגיל? מה יותר טוב? *אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מסך: LCD-LG 1780Q
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
התקציב שלי:550 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח 2 כרטיסים המיועדים ל PCI-E הגדול X16 מעבד:intel dual core E2220 זיכרון:של כל כרטיס צריך להיות 512MB זיכרון פנימי:זכרון OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 XTC PC2-6400EL Platinum ספק:400W לוח האם שלי:Asus P5K צריך תמיכה ב CF וב CFE 128BIT המסך שלי זה מהישנים הגדולים אני חושב קוראים לזה VGA
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי מחשב שמורכב מ P4- 2G לוח אם אסוס P4S533-VM זכרון 512 מסך 15 LCD של חברת JTC אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיהיה בעיקר למשחקים התקציב הוא גג גג 600-700 ש"ח. איזה כרטיס היתם ממליצים לי? האם החלפת הכרטיס תתן שיפור או צריך להחליף את כל המחשב? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יכול להעלות משחקים כמו פיפא וסימס ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7091
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהכרטיס הם: 1) שלט -רצוי מאוד שיהיה בבנדל 2) יכולות עריכת וידאו לא רעות (זה אומר הקלטה של תוכניות טלווזיה) 3) כמובן שיציג טלווזיה באיכות כמה שיותר גבוהה... 4) יהיה נחמד אם יגיע עם חיבור FIREWARE כדי שאוכל לחבר את מצלמת הוידאו שלי.... תודה לעוזרים מראש נ"ב העדפה לחנויות בצפון נועה/פנדה/מרדנית/KSP
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9600gt פסיבי. אני מתלבט בין הדגם Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling לבין Gigabyte 9600GT 512MB Silent Pipe. שניהם עולים 900 ש"ח+- כך שהמחיר לא מהווה שיקול. למישהו יש המלצות לכאן או לכאן? מישהו יכול לנסות למצוא לי ביקורת עליהם כי ממש לא מצאתי. אני יודע שה8800gt הפסיבי של sparkle ממש לוהט (מגיע ל-110C), האם זה ככה גם אצל ה-9600gt? האם בעתיד ניתן יהיה להוסיף עליהם מאורר סטנדרטי כלשהו (80/120) לצורך הורדת טמפרטורות ו-OC?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-