כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה ללכידת וידאו מתוכנות ממסרים או פלאש? והאים אני בפורום הנכון? בכל אופן תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם כרטיס ה-RTX 4080 12GB הנעלם יגיע אלינו עם שכבת צבע חדשה בעוד פחות מחודשיים? זו השמועה העדכנית שמסתובבת לה ברחבי הרשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר איך בפירוט בבקשה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי XBOX בארה"ב המשדר ב- NTSC, והטלויזיה (שאמורה לתמוך ב- NTSC) מראה תמונה לא חדה ולא יפה. מה הפתרון? איפה אני משיג ממיר NTSC ל- PAL?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060621042925.html
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שישנם מלא דגמים,ואני לא ממש מעודכן בסוגים זכרון וכדומה.. אשמח לקבל חוות דעת והמצלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים 500-700 מסדרת ג'פורס סאתר המצויין הזה קיימים מלא חוות דעת על סוגים שונים רק הבעיה שישנם כרטיסים יקירים מאוד אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס בהתאם לתקציב שלי ו אם יש אז מפרט כולל השוואה ובחינת ביצועים במשחקים שונים...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה קורה כולם? אז ככה אני מעונין במסך חדש והלכתי להסתכל בחנות בחיפה... הוא הראה לי עליו 3DMARK וזה היה פשוט מדהים עשיתי חיפוש וכמו שמישהו בעבר ציין שזה נראה כאילו הם הגריעו את המסכים האחרים. אז יש לכם חוות דעת או משהו על המסך הזה אשמח עם תשתפו אותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
של 8800 או 9600 ועוד שאלה SLI של 9800 {לא X2} ינצל את כל הכח שלו במסך 19" {ו22" 24"} והאם היתרון שלהם שווה תמחיר שמעל 8800 ו9600
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הזמנות שנשלחו אל נציגים של גופי תקשורת לא מותירות מקום לספקות או שגיאות נוספות: מפתחת השבבים תציג לעולם את שבב ה-Polaris 10 שלה ואת דור מעבדי ה-APU החדש שלה בתערוכת Computex הקרובה בטאיוואן אחרי המתנה ארוכה מאוד, חשיפת דור הליבות הגראפיות החדש והמבטיח של AMD סוף סוף מקבלת תאריך רשמי וסופי (לכאורה) – ה-1 ביוני 2016, בשעה 05:00 שעון ישראל. מפתחת השבבים הפיצה הזמנות לאירוע החשיפה שיתרחש במסגרת תערוכת Computex 2016 הגדולה בטאיוואן, שבהן מצויין בפירוש השם Polaris 10 – מה שאמור להוות את הליבה הגראפית (או דגם כרטיס המסך) החדשה לשוק הביניים, אשר תהווה זינוק משמעותי ביעילות וביכולת לעומת כל אשר קיים בתחום כיום. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%96%D7%94-%D7…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אשמח לקבל דרייבר לכרטיס מסך - HD 5850.. מצאתי יותר מדי דרייברים אבל ראיתי שיש חדשים אבל אין לי מושג מה לבחור כי כולם אותו דבר.. וגם מדריך כיצד למחוק כללית את הדרייבר שמותקן לי עכשיו בלי בעיות, שישארו קבצים וכו'.. מערכת הפעלה- WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT דרך אגב הורדתי את העדכונים מSTEAM, כי הם מעדכנים אוטומטית דרייברים של כרטיסי מסך השייכים לAMD.. וגם אני לא יכול לפתוח את CATALYST CONTROL CENTER.. מישהו יודע למה? (ניסיתי דרך שולחן העבודה). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שמתי לב שהקירור על הכרטיס(GAINWARD) נראה פחות מאסיבי לעומת אותו כרטיס של חברות אחרות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל, ולפני זמן מה כאשר ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, ה tv-out לא עבד לי. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להגדיר בדיוק בדריברים כדי שהוא יפעל? כי החלפתי דריברים כמה פעמים מאז הפעם האחרונה שה tv out עבד לי, מה שמוזר הוא שפעם גם ב dos היציאה הייתה עובד, אז ככה"נ זה לא שקור לדריברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
דגם ביניים חדש מ-AMD נמצא מעבר לפינה עם מחיר מומלץ קורץ - ותקוות שלנו לכך שהמלאים שלו יוכלו לשפר את יחסי הביקוש וההיצע בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם שלי זה 786FD ואני צריך את זה כדי שהמחשב ידע את המקסימום REFRASH RATE בכל רזולוציה פעם היה לי את זה והורדתי מהאתר של מאג אבל נראה לי שהוא לא עובד כרגע מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חברת Cadence מכריזה על פתרון הוורפיקציה הראשון של שבבי הזכרון הגראפי של הדור הבא ומספקת עוד כמה פרטים אודות שיטת העבודה שתאפשר לנו לזנק מ-24Gbps כיום ל-36Gbps ויותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי לפני כשבוע את הכרטיס HD4770 . בהתחלה שמתי את המהירות של המאוורר שלו ל60% והטמפרטורה במנוחה הייתה בערך 35-40 . עכשיו שמתי את זה לאוטומתי והטמרטורה במנוחה היא 46 . http://img695.imageshack.us/img695/4484/74292785.jpg הטמפרטורה בסדר ? לא עשיתי OC . מה עדיף לשים על 60% או להשאיר את זה אוטומתי ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, במשחקים פאר קרי 2 וביושוק 1 וגם SC וקרייסיס ווארהד יש לי בעיה עם הרזולוציה של המסך, והסמן של העכבר. בדר''כ המשחק עולה בחלון, גם כשהוא על רזולוציה מקסימלית (1920X1200), או שסתם לא מסונכרן עם הסמן של העכבר וכדו'. כשההגדרות הן על directx 9 הכל בסדר. דרייברים מעודכנים, מ''ה-חלונות 7 חוקית, וגם כל המשחקים. מי שיכול לעזור, אני אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור חזרתי ל5850 קצת יותר טוב מהTOXIE שהיה לי לאסוס דיארקט והנה הוצאות http://3dmark.com/3dm11/2446651 לחשוב שיצא לי קרוב ל6000 עם ה580...
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי כיום (7600GT) למשהו קצת יותר חדיש. עיקר השימוש הוא לצורך משחקים, או בעצם משחק אחד Modern Warfare 2. תקציב: עד 500 ש"ח אשמח לקבל המלצות לכרטיס שיתאים למפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz לוח אם: Intel DQ965GF זכרון: 4GB DDR2
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-