כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה במחשב הנייד אבל אני לא מרוצה מהיציאת ווידאו יש אפשרות לשפר את התוצאה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה לעשות? המאורר הפסיק כמעט לעבוד, אז הורדתי אותו, שימנתי אותו (אחרי ניקוי קטן), הורדתי את המשחה הטרמית הקודמת, שמתי חדשה, חיברתי את המאורר חזרה. מאז לא ממש רואים, מהרגע שהמסך נדלק רואים ארטיפקטים ותצוגה מבולגנת, בשני מחשבים שונים. המאורר מחובר היטב לגוף והוא פועל. מה זה עוד יכול להיות? יש סיכוי שהכרטיס הלך או משהו כזה? (כי זה חבל, יום שישי אני מוכר אותו...)
-
קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני הסתכלתי וראית ש radeon x300 בא בשני דגמים: se ו- le למה הוא לא בא ברגיל? ומה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חדשה טובה למתכנני הSLI למיניהם, סוף סוף תוכלו להשיג בארץ אולי עוד חודש או פחות את כרטיסי הHIGH END של NVIDIA בPCI-E. http://theinquirer.net/?article=20641
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?112573#112573
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום everybody כידוע על חלקי אלקטרוניקה מחשבים ומכשירי ניווט לוויניים-gps אין שום מיסים אלא רק מע"מ אבל בכול זאת פערי התיווך אדירים ואנחנו מקבלים בארץ סחורה של דגמים ישנים ובמחירים מופקעים ושערורייתים ,כך לדוגמא כרטיס מסך 6800gt שעולה בארץ הקודש 2600 ניתן להשיג בכול חור בארצות הברית ב-1200 שח דוגמא נוספת מחיר explorist 100 בארץ ,בחנות "למטייל " עולה קרוב ל-1200 שח אותו הדבר בידיוק עולה 60$ באתר outpost כלומר פי 5 ואני בטוח שלא מוכרים אותו בהפסד בארצות הברית ,כך שאני מעריך שהיבואן רודף הבצע - משלם כ-40$ ליחידה בהזמנה סיטונאית של מכולה , כך שהוא דופק קופה של פי 7 ממה שהוא שילם בפועל ולי אישית נישבר הזיין לממן לכול היבואנים הפרזיטים האלה את הווילות שלהם אז החלטתי לנ…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בעצם, הבעיה שלי היא לא בדיוק כמו שהכותרת מתארת אותה, פשוט לא מצאתי דרך נכונה כרגע לנסח אותה כמו שצריך. הזמנתי "19 930SB של מיטסובישי, בצבע שחור, אבל מסתבר שצריך לחכות שהוא יגיע ליבואן (לבן אפשר חופשי, אבל חשובה לי האסטתיקה ). די נמאס לי כבר לחכות ולשחק על 1024x, אז רציתי לדעת אם משתלם לי לחכות בשביל השחור עוד קצת (בעצם, אין לי שמץ של מושג עוד כמה זה יקח) או ללכת על מסך LCD מסוים בתקציב סביבות ה- 3000 ש''ח, או על CRT אחר, למרות שלא נראה לי שיש עוד מסך בסטנדרטים של המיטסובישי המדובר, ובטח בטח שלא LCD (למשחקים לפחות).כרגע אני נשען לכיוון ה- CRT מכיוון שהם פשוט הרבה יותר טובים למשחקים, ומסך כזה יביא לי תמורה יותר טובה (אני יכול להשיג 19"). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
היי! רציתי לשאול את חברי הפורום על הכרטיס הנ"ל: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2200278 אני מעוניין בכרטיס איכותי שאני אוכל לשמור סרטים מהטלוויזיה למחשב ברזולוציה גבוהה. שאלה נוספת היא, איך הכרטיס הזה ביחס (מפרט טכני - לא שם של חברה) לכרטיס של Leadtek שעשו עליו כתבה כאן באתר לפני יומיים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תגידו, מה זה בדיוק הפילטרים האלה שכולם מדברים עליהם? יש AA, ויש AF, נכון? מה כל אחד עושה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קראתי בANANDTECH באחד הבנצ'מרקים הם השתמשו בהגדרות: RES 1600 x 1200 with 4X AA/8X AF enabled . אולי מישהו יכול להסביר מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-