כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אצל הדובים ישנו הכרטיס של ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail ב-2575 ש"ח והכרטיס ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM ב-2669 ש"ח מה ההבדלים בניהם ולמה ה-OEM יקר יותר?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי בחנות PC HARDWARE את הכרטיס הזה שעולה 1699.91 ש"ח מדוע הוא כל כך זול ומה עדיף כרטיס זה או PRO\NON PRO 9700
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך גם למשחקים וגם שיהיה לו VIVO אני חייב כניסת ווידיאו. חשבתי על לקנות רדאון9500פרו אבל אני לא מוצא דגם עם VIDEO IN אז השאלה האם יש איזה רדאון ברמה של 9500פרו ומעלה שיש לו VIDEO IN. אבל אני לא מתכוון לכרטסים AIW של ATI שהם יקרים בטירוף. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך להפוך את ה9500NP ל9700NP האם היא קיימת בכרטיסים של ATI? ד"א PCH התחליו לימכור את ה9800NP ואת ה9500NP...
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ביום חמישי כאשר הייתי עסוק בכתיבת מייל לאינטל ישראל קרה אסון ! המסך שלי היקר ללבי (ולכיסי 3500 שח ) עלה באש ונשרף :'( המסך הוא 19 אינצ CRT שטוח לחלוטין ובעל צג קריסטל שחור של סוני זה גרסה מיוחדת של CTX שהיא כבר קצת ישנה (המסך נקנה ב 99 ) אז למעשה הדגמים החדשים שלהם כבר לא היו טובים ואיכותיים כמו זה . בכלל מקרה המסף העלה פטריית עשן והתחילו לעלות להבות קטנות (כמו של גפרורים ) ובגלל תגובה מהירה של הורדת החשמל בחדר אני מאמין שמצב הלהבות לא השתנה . לאחר פתיחת המסך התברר לי מימדי האסון ספק מתח גבוה (החלק השני הכי יקר במסך ) שרוף מאיץ חלקיקים -שרוף שפורפרת המסך (החלק הכי יקר במסך ) שרוף ולמעשה אין אפשרות לתקן אותו בכלל (גם אם יחליפו את הרכיבים הנ"ל הוא לא יחזור להיות טו…
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
אני מדבר איזה חנות או מקום שאני יכול לקנות רק את הקופסאות היפות של הכרטיסי מסך???? אם יש אני אשמח לדעת כי אני אוסף אותם....!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לשאול עם יש לי לוח עם שתומך בAGPX2 ואני קונה GF4 הכרטיס יפעל בסדר גמור או איכותו בביצועים תרד קצת? תודה,
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gainward Geforce 4 MX440SE Pro 600 64MB DDR Video Card או Chaintech Geforce 4 MX440SE 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440SE 64MB DDR TV-Out VideoCard או Sparkle Geforce 4 MX440SE 64MB DDRAM TV-Out Retail VideoCard ומה עם הGeforce2 הבא שנראה לי מקורר היטב: Triplex Silver Geforce 2 MX400 64MB 128bit TV-Out Retail Video Card והאם לאחר OC הכרטיס יפעל במהירות סבירה במשחקים של היום? הוא נועד למחשב שישמש לאינטרנט בעיקר וקצת משחקים
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך. מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה 8)
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם יש למישהו את ה-8900 הרגיל בלי הפרו וגם איך הוא יחסית ל 9800 פרו
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הוא קיים בכלל כי בפורום מישהו אמר שהוא עוד מעט יגיע לארץ והוא יעלה בערך 1800 ש"ח.. מאיפה המידע הזה? חיפשתי את הכרטיס הנ"ל באתרים של GIGABYTE וש HERCULES והחיפוש לא הניב תוצאות :-\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה אני מפעיל את היציאה הכל טוב ויפה... אני רואה הכול בטלויזיה (מה שאני רואה במסך אני גם רואה בטלויזיה) חוץ מדבר אחד: סרטים. אני מפעיל נגן לא משנה איזה, הסרט פועל ואני רואה אותו במסך של המחשב אבל בטלויזיה אני רואה את הנגן אבל אני לא רואה סרט רץ בו אני רואה מסך שחור אפילו במשחקים אני רואה את המשחק בטלויזיה אבל אם יש במשחק סרט אני רואה מסך שחור שוב כאילו המחשב משדר הכל חוץ מסרטים מוזר!!!! אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים : (כולם בסביבות אותו מחיר שיש לי) V9520 FX5200 128MB,TV - ASUS RADEON 9200 TV,DVI 128MB - GIGABYTE GF FX5200 128MB AGPx8,TV - MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV - ABIT על מה אתם ממליצים? מה הכי טוב לפי דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
CTX PR711F Flat Trinitron Monitor IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor LG F700P Flatron Monitor+ USB hub MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor Viewsonic G75F Flat Monitor אני רוצה שהמסך יהיה אמין, רזולוציה/רענונן טוב ובלי בעיות מיוחדות. יש לי חלון מול המחשב, ובמסך שיש לי עכשיו יש השתקפות, אני רוצה שבמסך החדש לא יהיה השתקפות בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=10310&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70 מה דעתכם כרטיס טוב או שאני יוכל להשיג טוב יותר במחיר דומה? ומישהו מכיר את החנות הזאת?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע כרטיס RADEON 9500 PRO יש לי בעיות איתו. מסתבר שעם הסדרות ייצור המוקדמות יותר של 9500/9700PRO יש בעיות עם לוחות מסויימים. אפילו בספר של הלוח ASUS שלי יש איזכור לנושא הזה. על כל כרטיס יש מספר שנראה ככה : P/N xxx-xxxxxxxx-xx אם השתי ספרות האחרונות שלכם הן פחות מ 30 אז הכרטיס הוא מסדרת ייצור בעייתית. כל מי שיש לו כזה כרטיס והוא עושה לו בעיות מוזמן ליצור איתי קשר דרך seffi@mail.com או בטלפון 054983440. אני רוצה לארגן קבוצה מול הנציגים של ATI ולקבל תחלופה הולמת שאם לא תוצע אבחן צעדים משפטיים. ולמפעילי האתר, מכיוון שהנושא יכול לשרת משתמשים רבים אם אפשר תארגנו שההודעה הזאת תהיה כל הזמן למעלה בפורום. תודה.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-