עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי מחשב נייד כמו שכתוב בכותרת עם כרטיס מסך מובנה Intel Xtreme. למחשב נייד יש יציאת S.video. חיברתי את הכבל S.video לטלויזיה והתמונה יצאה ללא שום בעיה. אבל הבעיה היא שלא לכל טלויזיה יש S.video רק לאחוז קטן מהם. אז לקחתי מהכרטיס מסך שלי את המפצל S.video-Rca (יש לי 2 אחד גירסאת 7 פין ושניה 4 פין) וחיברתי את זה לנייד ואת הRCA הצהוב לטלויזיה (אני רואה את כל הסרטים שלי בטלויזיה עם המחשב הנייח שלי אז אני יודע מה אני עושה אז זה לא בעיה בחיבור כבל במקום לא נכון) . שזה מחובר רק בS.video שאני ניכנס למאפינים בדריבר מופיע הסימן של הטלויזיה. אבל שזה מחובר עם המפצל S.video (4pin and 7 pin)to rca הטלויזיה נעלמת. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by RaKaKy,

יש לי שני מסכי 17 אינץ', אחד של LG שנחשדב Primary, השני של MAG שנחשב SECENDERY. אני יכול לשים חלונות בשניהם, ולעשות הכל בשניהם, אבל יש לי בעיה אחת - הפאנל למטה (איפה שהכפתור התחל וכל הSYSTRAY והשעון) מתפרס רק על המסך הPRIMARY. איך אני גורם לו להתפרס גם על המסך השני? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by lipa,

אשמח לקבל לינק להורדה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by liiight,

ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by PCguy,

יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by anevsky,

צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by morientes,

ניסיתי השבוע לקנות את המסך הנ"ל אבל אין אותו בשום חנות,(כולם אמרו שיכול להיות שיהי אותו באמצע ינואר) מי שמכיר חנות שכן יש אותו או מסך אחר באותו רמה אני אשמח לשמוע תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by asaf-g,

שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by yoram1,

מעונין לקבל המלצה למסך lcd למשחקים וסרטים ( אני יודע crt יותר טוב) עד 2500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יצא דרייבר בטא חדש... הדרייבר הקודם ( 71.20 ) שיפר משמעותית ב 3DMARK 2005 והרגשתי הבדל גם בכל שאר הדברים... עכשיו יצא דרייבר חדש 71.22 אתם מוזמנים לעלות תגובות/BENCHMARK למיניהם לפני ואחרי הדרייבר החדש... קישור הורדה לדרייבר http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=939&file=4&evp=41780e70ab1698a7791646a62b9bc7eb

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by pumbatal,

זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by cold,

התקנתי את הדרייברים האחרונים של אומגה והם עשו לי בעיות בכמה משחקים אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה על איזה דרייבר ספציפי?(DNA,Omega,ATi) יש לי R9700NP. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by eladbu,

מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by YinnoN,

טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

לאחרונה ניסיתי על ידי ההגדרות בכרטיס מסך להגיע לרמה יותר גבוהה בתצוגת סרטים על מסך הטלוויזיה. שלא תבינו לא נכון, כרגע רואים ממש מעולה אך יש הבדלים שמציקים לי לעין לדוגמא בהירות מסויימת ושינוי דק בגוונים. אחרי משחקים רבים בהגדרות הכרטיס (רוויה, ניגודיות וכו') עדיין לא הצלחתי להביא את הטלוויזיה לשכפול של המחשב. ברור לי כל עניין ההרצים, הריצוד ושמסך הטלוויזיה לעולם לא יהיה העתק מדיוק של מסך המחשב (לפחות לא בטלוויזיה הנוכחית) אך זה בכל זאת נראה שיש מקום לשיפור. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה או אולי שיטה כלשהי להשוות בין שני הצגים. * מכיר את TVTool, היא לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by asmy999,

רציתי חוות דעת על מסך "19 AOC 9K PLUS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by mor873,

מחפש כרטיס טלויזיה טוב כולל רדיו בסיבובות 400-600 ש"ח , יש לי כרטיס חדש יחסית אבל לא קולטים בו טוב ויש רעש למרות שיש לי כרטיס קול טוב של קראטיב פלטניום zx .

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by shoeyal,

מה אתם חושבים על מסך NU LCD Monitor 19" L-921G מחירו די זול 2400 ש"ח אחריות סבירה 3 שנים(לא יודע מה מדיניות החלפת הפיקסלים) המסך קיבל ביקורות טובות ב ANANDTECH http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=17 "the ViewSonic Q190MB and the NuTech L921G are good buys." והוא זהה ל ViewSonic ולמרות זמן התגובה הגבוה 25 MS אין מריחות . למה לקנות מסך 17 LCD שבמחיר זהה אפשרי לקבל LCD 19 איכותי ? דרך אגב מישהו יודע מי היבואן

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by lipa,

הנה שני לינקים http://www.tech-report.com/etc/2005q1/bestof2004/index.x?pg=1 http://www.viperlair.com/articles/editorials/boty/2004/

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. קניתי ATI RADEON 9200se . 128DDR 8x. חדש ואיך שאני מפעיל CS / quake3 רק שהמשחק מתחיל להעלות (מחליף מסך) המחשב נתקע ועושה ריסט....הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מהאתר בית. התקנתי, ועדין הבעיה קיימת...לא שינתי שום דבר בהגדרות. יש לי מחשב פנטיום 3 500, לוח אם של pc partner עם ציפסט של SIS 5600 עיינתי בחוברת של הלוח ומצויין שם: AGP slot 1x/2x אשמח לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by icebreak,

אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by J.a.C.k,

יש ליHTPC חיברתי אותו לTV ואיכות בתמונה לא טובה.... האם יש דרך לשנות את האיכות ??

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.