כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
הי, חיברתי ממיר DVI ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירים שונים והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מסך fhd אני קונה מחשב חדש ויש תקציב להכל.. מי הכי משתלם 280x gtx780 290 ללא x ה780 מבוזבז לא? והאם אפשר לפתוח את 290ל 290x?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברשותי סמסונג B450 חיברתי את כבל ממחשב בחיבור VGA, אני שוקל לחבר את מDVI ל-HDMI ויש לי מספר שאלות: 1. ברשותי כרטיס מסך 7600GS לא הצלחתי למצוא באתר על איזה רזלוציה מקסימלי יכול להגיע בחיבור DVI לטלוויזיה? 2. ברשותי מסך מחשב LCD בחיבור DVI יכול להגיע מקסימום עד 1440X900, האם חיבור חלופי VGA יכול להגיע למקסימום זהה לחיבור DVI? ואין שינוי משמעותי באיכות המסך? (המסך המחשב לא תומך בHD FULL). 3. איך אני יכול לחבר קול ממחשב לטלוויזיה עם חיבור DVI לhdmi בערוץ אחד?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המותג הלוחמני עתיד לשלב מעבדי Tiger Lake משופרים עם הכרטיסים הגראפיים הניידים הזולים ביותר של NVIDIA בגל ההשקה הראשון - עם מיתוג מעודכן ומסכי QHD מתקדמים כתוספתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול לאחר שמעדכנים כרטיס מסך בויסטה צריך לעדכן את מדד דירוג ויסטה,כי הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה,למרות שעדכנתי רק את הכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
דיווחים וחקירה מבוססת מראים שתוכנת השליטה של כרטיסי ה-Radeon עלולה להאיץ את מעבד ה-Ryzen באותה מערכת ללא הסכמתם של המשתמשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsairתאכלס, היו תכנונים ממזמן לשדרג, לא יצא, התגייסתי, 3 שנים אני במערה מבחינת טכנולוגיה - אני לא מבין פאקינג כלום.אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. (BF:BC2 לדוגמא, שרץ קקה) תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות. אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני כבר לא מבין בזה, בכלל \= אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה ה…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ת'כרטיס מסך 8600gt של ג'יגהבייט. בחוברת שקיבלתי רשום לי שאני צריך לחבר כבל מהספק כוח לכרטיס מסך, אבל אני מחפש ולא מוצא שום חיבור! עכשיו, נכנסתי לכל מיני משחקים והמחשב כבה. מישהו יודע מה הסיבה? (ד"א הספק כוח שלי הוא 480 ואט).
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי Ge Force 2 400MX והורדתי את הדרייבר של נבידיה 41.09 ועדיין לא פועל לי האופן ג'י אל ב Counter Strile צריך עזרה דחוף אני מוכן לשלם למי שיפתור לי את הבעייה 178559134 ICQ:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לכרטיס ה X800XT שלי יש אפשרות ל VIVO אבל מנסיון ומקריאת פורומים רבים הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשתמש באופציה. לא חשוב מה אני עושה אני לא מצליח לקבל תמונה נכונה בכניסת הוידאו. החלפתי דרייברים חזרה ל 6.2 כי האחרונים דופקים את עניין ה VIVO וכלום לא עוזר. התמונה עם שיבושים וללא צבעים וזאת למרות שהכניסה הוגדרה כPAL. אם מנסים להשתמש בכניסת ה COMPOSITE אז אין תמונה בכלל. רק כניסת ה SVIDEO מאפשרת איזושהי תמונה. אני לא מתכוון לכרטיסי All in Wonder, אלא לכרטיסים סטנדרטיים עם אופציה לכניסת וידאו. למישהו פה יש כרטיס דומה או נסיון עם אופצית VIVO בכרטיסים האלו ? אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה המקום לשאול. מאז שהחלפתי את מערכת ההפעלה לויסטה יש לי בעייה במשחק AMERICA ARMY אני מקבל מסך שחור במשחק ואחרי כמה שניות זה משתחרר.כרטיס מסך 8800 של לידטק עם הדרייבר האחרון של NVIDIA.למישהוא יש איזה רעיון?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להציג סרטים במחשב מבלי שהצבעים יתהפכו... כמו נגטיב..התקנתי מספר מקודדים על המחשב אבל הבעיה לא נפתרת. הבעיה מתרחשת עם כל התוכנות להרצת סרטים כמו מדיה פלייר..mv2player..ראייל וכ'.. הבעיה חוזרת גם באתרים המציגים סרטונים חוץ מהאתר יוטיוב.. מה לעשות??? בתודה..שמעון הבעיה נפתרה!! התקנתי דייבירים לכרטיס מסך..ישנים יותר ממה שהיה לי
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המערכת : Q6600 Gigabyte G41M-ES2L G.skill 2 GB GTS450 1GB ספק כוח - HuntKey 550 ( נשללה בעיית ספק כבר ) . 3DMARK06 - 12,000 FPS נמוך ב COD החדש ( 25-40 FPS על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציה 1440-900 ללא פילטרים VSYNC וכדו' ) , CRYSIS ועוד כמה .. עברתי כבר 3 דרייברים , 260.63 , 260.89 , והנוכחי 260.99 השאלות שלי הן : האם יש צוואר בקבוק עם הלוח/מעבד ? האם הביצועים הנמוכים נגרמים עקב כך שהכרטיס חדש והדרייברים שתומכים בו עוד "צעירים" ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום אנשים , לא מזמן קניתי את כרטיס המסך המצויין בכותרת . רציתי לשאול אם מישהו מוכן להגיד לי מה הם האפשרויות הכי טובות ובתוחות שאני יכול להגדיר ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת לקבל את הביצויים הכי טובים . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המסך יהיה ברזולוציה 1680.. צריך כרטיס טלוויזיה שיראו בו באיכות גבוהה בלי תקיעות תקציב עד 700 800 עדיף אבל בסביבות ה300 400 לאיזה סלוט הוא נכנס הPCI?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על יצרנית החומרה MSI ממש לא כדאי לפסוח, שכן גם היא מגיעה עם דגמי RTX 3000 עסיסיים למדי - אספנו עבורכם את כל הדגמים המבטיחים שלה בדור החדש של NVIDIAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-