כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברה, ראיתי עכשיו ירידת מחירים טובה לpvr-150 mce ואני בדיוק מתכנן לקנות אחד כזה להקלטה מקלטות למחשב... השאלה שלי היא, האם תיהיה לקובץ איכות תמונה + קול טובה? לא מצאתי אף review נורמאלי שניתן לקבל ציון על הקלטה של הכרטיס... יש מישהו שיש לו את זה ויכול לתת לי עיצה? אולי כרטיס אחר ב סביבת 500 ש"ח? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך השוואה כזאת בייחוד במשחקים COD2 וF.E.A.R. אבל שיהיה טבלה עם FPS אמיתי.. כי תמיד בטבלאות שאני רואה ה"FPS" כביכול שהם מציגים שם נגיד לX1900XT הוא אותו FPS שמקבלים באמת עם 7600GT באותם הגדרות. בכל אופן מבחן ביצועים יספיק לי אני פשוט די מבולבל..
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב הנייד את הדרייברים הרגילים שבאים עם וינדוס 7, גרסה 8.134 לפי מה שרשום במידע. מהאתר הרשמי של ATI יש להורדה את גרסת 9.9, אני לא מבין האמת כלום בנוגע לדרייברים של ATI ובמיוחד למחשבים ניידים, האם יש איזושהי העדפה לדרייברים אחרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ובתוכו את הכרטיס מסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: 719 ש"ח רציתי לדעת למה יש אחריות רק למשך שנה אחת בלבד. משהו בדר"כ נדפק בכרטיס מסך אחרי המועד הזה? אם כן אז כבר עדיף לי להחליף כרטיס מסך מאשר שאני אקנה את זה עכשיו ועוד שנה עוד אחד... --- עכשיו פה באשכול אמרו לי שיש בקצת יותר את ה-X1800GTO ובאמת זה נכון אז הנה הפרטים של שתי הכרטיסי מסך: הראשון (7600GT): PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 719 ¤ אחריות: שנה. מידע על המוצר באתר היצרן: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT-Sonic.html והשני (X1800GTO): SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800G…
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי קניתי לפני חצי שנה מחשב שלא תיכננתי לשחק בו משחקים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו בשביל שיריץ גם משחקים המפרט הוא: AMD 3500 64BIT asus m2npv-vn 512 זיכרון עכשיו אני רוצה לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS האם לאחר הקנייה המחשב יריץ לי משחקים או שאני יהיה חייב להחליף גם מעבד \לוח אם ???? תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש בעיה ב AGP וגם ב DIRECTSHOW הם מסומנים כ "לא פועלים" והתקנתי את הדייברים החדשים של הכרטיס מסך וגם דרייברים של הלוח יש לי: כרטיס מסך: ASUS NVIDIA GFORCE 3 64MEGA לוח אם: P4T SOCKET 423 INTEL 850 מערכת הפעלה WINXP PRO +DIRECTX 9C [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב ל-GT שלי ביוס של U, אבל תוכנת הצריבה (WFFLASH) ביטלה את הצריבה כי הביוס החדש לא תואם לביוס הישן. איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך ב 3,000 בערך. אם אפשר לקבל המלצות בנשוא ושאלה - מה זה אומר GDDR3 ? מה הבדל בין GDD3 למשהו אחר? * כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של nvidia? ומתי בערך הם יגיעו? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מהחברה אסוס ואני מחבר אותו עכשיוהכל עובד טוב. אבל יש כזה כבל שניכנס לכרטיס משני מקומות אבל הוא לא מחובר לשום מקום. מה אני אמור לעשות איתו? זה ניראה כמו כבל של הספק, יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים וקצת, עד לפני מספר חודשים תפקד מצויין, אבל מאז דום 3 שפשוט אי אפשר לשחק בהגדרות גבוהות, NFSMW שאני נאלץ לשחק ברזולוציה 800X600 כדי להנות מהאפקטים ועוד מספר פאדיחות, הבנתי שאני צריך לשדרג אותו. כמובן שמדובר בכרטיס AGPX8 (בכל זאת מעל שנתיים). אז אני צריך המלצה לכרטיס הזול ביותר שייתן ביצועים עדכניים, 600 שקל זה הגבול העליון. אין לי העדפה בין כרטיסים של NVIDIA לATI. במחשב אחר בבית יש לי כרטיס X600XT 128MB PCIE שנותן ביצועים ממש יפים על מחשב ממש דומה במפרט.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
במידה ויש לי מסך LCD רגיל ואני רוצה להפוך אותו גם לטלויזיה, האם אפשר להסתפק בכרטיס פנימי (שיחסוך לי כמה מאות שקלים) או שעדיף כרטיס חיצוני? האם ע"י כרטיס חיצוני המסך לא יהיה תלוי במחשב?? (שזה כמובן יתרון..)
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9700pro הבעיה היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ...(חיברתי נכון ,ולפי הספר) אז אני רואה תמונה של הרקע של השולחן עבודה,עכשיו שאני מנסה ליראות משהו אחר לא רואים כלום...אפילו לא רואים את הסמן של העכבר .... חיברתי את הטלויזיה בישביל ליראות סרטים ולשחק ... מה הבעיה ? איך פותרים ? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך מסך crt אני לא מבין בזה כל כך אבל שיהיה עם 160 הרץ עד 800 שקל
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות עבור dell 24 ? בהתחלה השתכנעתי מהפורום כאן לקנות 8800GTS ויש כאלו שאמרו שאני צריך את הGTX שיקר ממנו בכ1000 ש"ח. האם עם המסך הזה אני יכול בכלל לקנות משהו יותר זול ? השימושים הם משחקים וסרטים. תודה מראש מנו
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-