כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על 1950PRO תכנסו בבקשה ללינק הזה ותראו את הדגם הספציפי הזה, יש לו בעיות קירור או בעיה אחרת? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1253
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, פשוט לא מצאתי מקום אחר שזה שייך אליו... אני רוצה לקנות את ה-8800GTS 320MB של ALBATRON (פשוט כי היא הכי זולה שם). האם היא טובה? עושה בעיות? OC'ית טובה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע כרטיס אחד של 260GTX שנקנה לפני חצי שנה בערך. אין לי מושג כל כך איזו סוג ליבה יש לו (נראה לי מהדגם הישן). השאלה היא האם אין לי בעיה לקנות כל כרטיס 260GTX שנמצא עכשיו בזיל הזול בשוק ולחבר בנוסף או שאני חייב את אותו CORE? למיטב ידיעתי הכרטיס המהיר מבין השניים יעשה DOWNCLOCK לכרטיס האיטי. האם זה נכון? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
6600GT מקרטע בהגדרות הכי נמוכות של המשחק, הייתכן? האם לעשות OC?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה מסך דק LCD 19 שלא יחרוג מ 2000 שקל (עריכה...-אני יכול לספוג עוד 200 +/- עם זה באמת כדאי) עריכה -מאיפה אתם ממליצים לקנות כי בנוגע לפיסקלים השרופים שצריך לבדוק עם תהיה לי בעיה אין לי כוח להיתעסק עם זה שימושים: אינטרנט מישחקים אופיס הרבה סרטים (פוטושופ אני לא מיתעסק כל כך ואני לא גרפיקאי) מהי תקופת האחריות שנותנים בדרך כלל? ובמה מועיל ה DV (לא כל כך מבין בזה) בעיקר חשובה לי דעתכם כל איכות התמונה והצבעים ואני לא מבין כל כך בזמן תגובה וניגודיות (לא לכעוס) קרץ לי יותר לכיוון של AOC אבל אני לא מבין ..מביין כל הדגמים תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מבקש המלצות שיהיה עם קרור פסיבי וכן מה ההבדל בין 128 ל-256 ביט האם ההבדל משמעותי מאד תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מערכת, וחשבתי לקנות כרטיס 8600gt - לא גיימר פשוט צריך כרטיס שיריץ דברים בצורה טובה עכשיו יש שני כרטיסים: אחד של לידטק אקסטרים שבא עם מאוורר השני של גיגהביט והוא עם קירור פאסיבי אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ולכן חשבתי לקחת את הגיגהביט אך קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכרטיס עם קירור פאסיבי אומנם יהיה שקט יותר אך גם חם יותר ויכול להגיע גם לטמפ' של 80-90 מעלות - האם זה מסכן את הלוח אם או חלקים אחרים במחשב? המפרט שחשבתי עליו יכלול מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ' ומאוורר למעבד, מסך 22 אינטש, ספק 450 וואט מבקש את עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות לכרטיסים אחרים בתחום התקציב תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. איזה מסך למשחקים וDVD כדאי לקנות אין לי בעי'ה של מקום ככה ש LCD לא חי'יב רק שי'הי'ה תצוגה יפה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום איך אני בודק אם אני יכול לפתוח צינורות? ואם כן איך אני פותח אותם? מה התוכנה התוכננה עוד עושה חוץ מפתיחת צינורות? תודהה ;D
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הAGP בלוח האם פגום. הלוח תומך בpci.... אני צריך כרטיס שיהיה pci ויתמוך בdvi השימושים הם רק קריאת טקסטים.. אם זה משנה המסך הוא lcd 22" wide התקציב לא כלכך משנה עדיף כמה שיותר זול כי השימושים הם משרדיים בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אפשר רשימה של כרטיסים שתומכים ב SM3, כולל כרטיסים ישנים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
800X600 כרטיס המסך שלי RADEONE 9550 תומך גם בזה וגם בזה את מה אני צריך להעדיף? במצב 1024X768 האותיות בדפדפן מאוד קטנות אל עף שכיוונתי בתצוגה לגודל המקסימלי תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך r9700pro הבעיה היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ...(חיברתי נכון ,ולפי הספר) אז אני רואה תמונה של הרקע של השולחן עבודה,עכשיו שאני מנסה ליראות משהו אחר לא רואים כלום...אפילו לא רואים את הסמן של העכבר .... חיברתי את הטלויזיה בישביל ליראות סרטים ולשחק ... מה הבעיה ? איך פותרים ? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על הכרטיס הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על זה שאני קונה את 6800gs אבל אז עלה בי רעיון שאני רוצה לחבר את הסוני 2 ובעתיד את הסוני 3 שלי למסך הסופר איכותי שלי ולא לטלווזיה העלובה בחדר.. עכשיו השאלה שלי אם בעזרת טכנולגיית AVIVO אני אהיה יכול להנות מאיכות וידאו טובה וגבוה ואיכות שהסוני (3) ייצר לא תיפגע או לפחות לא משמעותית. לא מצאתי ממש מידע על איכות הטכנולוגיה צריך עזרה,חשבתי על הכטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אם משהו יכול להמליץ על כרטיס אחר שהוא מכיר גם יעזור יש לי כניסת AGP
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח. ואני רוצה מסך עם חיבורים של ווידאו אודיו (כמו החיבורים של ה-playstation 2) איזה מסך נייד כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמחשב לטלוויזיה וניסיתי לחפש בדריברים אפשרויות שקשורות בTVOUT אבל לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי מאג FD2 מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים שלו?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-