כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהעיף את הגיפ'ה 5200 שיש לו עכשיו התקציב שלו לא גבוה במיוחד משהו כמו 400 ש"ח והוא אוהב לשחק במשחקים כבדים אמרתי לו שלמשחקים כבדים צריך לפחות משהו כמו 9600XT אבל הבעיה שאין לו תקציב לכרטיס כזה ואז נזכרתי שמישהו כתב פה פעם שאפשר לעשות לכרטיס רידון 9550 סטופמוד ל-9600XT האם אפשר לעשות לכל כרטיס 9550 סטופמוד או רק לדגם מסויים? ואם כן אז איזה דגם? מה הסיכונים בסטופמוד? איך מבצעים סטופמוד? יש איזה מדריך מפורט וטוב? אחרי הסטופמוד הטמפרטורה תעלה באופן קיצוני ודרך אגב בסטופמוד עושים גם OC לליבה של הכרטיס ולזיכרונות? ויש מצב שאחרי סטופמוד יהו ארטיפקטים וכל מיני עיוותים על המסך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך למשחקים אני קצת לחוץ בכף כי יש לי 1200 בשביל כרטיס מסך ומסך תודה לכולם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כל מי שידבר איתי אמר לו שהיה לו את הבעיה והוא סידר אותה אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ... ואני רואה הכל בשחור לבן חיברתי את הנייד ....לטלויזיה ... ואני רואה הכל שחור לבן מה לעשות ati mobile 345m igp זה הכרטיס מסך ... אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם הגגדרות אני מנסה עם חבר בטלפון לא מצליח
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
-
היי יש לי את המסך בערך כחודש וחצי , עד לפני שבוע המסך עבד יפה מאוד והבעיה היא פשוט ריצוד די מעצבן של המסך מפעם לפעם יש לי כרטיס מסך של R9600P עם דרייברים מעודכנים וכרגע המסך הוא על 85HZ ניסיתי לשנות וכד'.... ללא שינוי האם הבעיה במסך?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
800X600 כרטיס המסך שלי RADEONE 9550 תומך גם בזה וגם בזה את מה אני צריך להעדיף? במצב 1024X768 האותיות בדפדפן מאוד קטנות אל עף שכיוונתי בתצוגה לגודל המקסימלי תודה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה רכשתי אתמול את הכרטיס עם מחשב וסיימתי להרכיב את כל החלקים והכל סבבה, אבל משום מה בדריבר אני לא רואה את המפרט בלשונים של 6600GT לא רואה BUS לא DRIECT X לא PROCESSOR ולא כלום כאילו לא רשום שמה כלום.. לפני שהפעלתי משחק לפי דעתי היה רשום, אבל אחרי שהפעלתי משחק AA שעבד ממש כמו טיסן פתאום קרס לי עם הודעת שגיאה שהייתי חייב לעשות ריסט. עשיתי ואני מגלה שהמשחק נותן לי קריטקל ארור NO LABEL ורושם שהוא לא מגלה את הכרטיס מסך... אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר הוא מזהה אותו במשחק בהודעת שגיאה אבל לא מריץ... מישהו יודע איך לסדר את הבעיה ? אולי זו בעיה של DIRECT X ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מישהו המליץ לי עליהם ואמרו לי שהג'יגהבייט בעיקר טוב אני רוצה של 8MS ו- 17 אינץ' תאמרו לי אם הם חברות טובות,אמינות,איכותיות כי אני צריך מסך למשחקים ורק מאחת החברות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
-
יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שווה 870 שקל? לצה הוא משתווה,ל-9600 פרו או שזו גירסה מוחלשת? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX60P128D.htm
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב נייד של HP http://www.buyhp.co.il/Product.asp?Pid=zv5226ea&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0 (ד"א - מעולה!! למי שהמשקל לא מפריע) ויש לי שאלה בקשר לדריברים של הכרטיס מסך. לא הבנתי באיזה אני צריך להשתמש. באותם הדריברים של הATI הרגילים או שיש מיוחדים לניידים? (היתי באתר של ATI ולא הבנתי )
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצותייכם לכרטיס מסך בעל יציאת DVI ופונקציית VIVIO למשתמש רגיל בעיקר השימוש הוא וידאו ועריכת תמונות. משחקים אני משחק פעם בכמה חודשים כך שאין טעם שיהיה כרטיס חזק. רצוי שיהיה זול אך טוב.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-