עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by _Daniel_,

אני עומד לקנות מחשב והחלטתי ללכת על ה DUEL 2 CORE והתקציב בערך 3300 שח מכיוון שהמחשב למשחקים אז אני לא יודע איפה להשקיע את הכסף במעבד (שיהיה מהיר ומתקדם יותר) או בכרטיס מסך חזק. מה עדיף יותר ???

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by sma,

מתלבט אם לקנות או לא. קיבל ביקורות טובות בזאפ. כמו כן הציעו לי את xerox xa319 ב-1740 ש"ח עם אחריות של 5 שנים בבית הלקוח. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by MOFRA,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  6. אני מחפש למישהו את המסך 793DF של סמסונג, CRT ומאד קשה להשיג אותו בחנויות שלא ברשת. הציעו לי אותו מתצוגה ב-400 ש"ח ובמקרה נתקלתי גם במישהו שרוצה למכור מסך 21" של סמסונג, משומש. המסך הזה: http://www.amazon.com/Samsung-SyncMaster-1100DF-Monitor-Black/dp/B0000B0SNW ב-500 ש"ח. את השני ראיתי בעיניים ולא שמתי לב לבעייתיות כלשהי ואת הראשון אני עומד לראות. לפני שבכלל אשקול אפשרות קנייה רציתי לוודא ששני המסכים תקינים לגמרי. ראיתי שיש את התוכנה הזו: http://www.displaymate.com/ אבל היא לא חינמית. מישהו מכיר אופצייה אחרת למטרה זו? ד"א, אני מבקש כאן ולא בתוכנה כי מקווה שיש כאן מומחי מסכים שמכירים תוכנות רלבנטיות. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by raz002,

שלום, אני צריך כרטיס טלוויזיה באיכות טובה, התקציב עד 250 שקל.כמו כן אשמח לקבל אמות מידה בעזרתם משווים בין כרטיסים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by zerocool15,

מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by Faust,

שלום , לא מזמן קניתי את ה6600gt של gigabyte חשבתי שיעלה טוב במשחקים אבל לא כך... אני כל הזמן רואה בכל הבנצים לכרטיס הזה שהתוצאות אצלי נמצאות מאחור. לדוגמא כשאני משחק farcry על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים קטעיםן מסויימים במשחק אני מגיע לפעמים ל10-20 פרימיים. חקרתי כאן בפורום בנושא וגיליתי שהציפסט שלי קצת בעייתי ולא מסתדר עם הכרטיס מסך. הציעו כמה דברים לפתרון אבל שום דבר שמצאתי לא עזר. להלוח אם שלי דיי ישן ויש לו AGP4X אבל אני יודע שגם לזה אין השפעה כ"כ גדולה על הביצועים. מפרט: INTEL PENTIUM 4 2.4 ASUS P4S333-M CHIPSET SIS645 1G RAM ניסיתי להתקין דרייברים של הציפסט ניסיתי דריברים שונים של הכרטיס וכן חיברתי את הכרטיס למולקס.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by avivlevy,

^^^^^^^^^^ ומה זה יצאת VIVO קרתי שזו יצאה שמשפאת את האיכות של מסכי LCD אבל פה ראיתי שזה משהו אחר יש לי כרטיס 5200FX

• 7 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B או Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL תודה רבה למשיב!!!!!!

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  12. אני מחפש מאיץ גרפי שיחליף את ה ati 8500 שלי אבל לא רוצה לקנות מחשב חדש לגמרי (כדי לעבור ל-pcie). מה צריך ? 1. AGP 2. VIVO 3. עד 1000 שקל עם מתיחה של עד 1200 שקל (לא יותר) 4. כמובן שיוכל להחזיק משחקים מודרנים על 1024x768 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת- אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה, קראתי בהודעות אחרות שיש כרטיסים ומתאמים מיוחדים, אך לא הצלחתי למצוא אף אחד כזה. מישהו מכיר אופציה כלשהי לחבר אותו באיכות טובה ובכמה שפחות כסף? תודה!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?

16. עד ללא מזמן היה לי תכרטיס של ASUS EN6600GT 256MB SLI PCI-E עד שהוא נשרף לי הלכתי למקום שקניתי ממנו במקרה זה MIDI-COM למי שמכיר את חברה הזאת ,בכל מקרה אמרו לי שאין להם יותר תכרטיס הזה אז בסוף הם הציעו לי לקחת במקום את EN7600GS SILENT 512MB של ASUSאז רציתי לדעת עם זה יצא שווה לי.????? והאם ה 7600GS SILENT 512MB SLI PCI-E עדיף על ה.........6600GT 256MB SLI PCI-E ? ? ? ? תודה.! http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1090&modelmenu=1 לינק ל7600GS SILENT512MB SLI PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=139&model=362&modelmenu=1 לינק ל-EN6600GT 256MB SLI PCI-E

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  18. ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by Zod,

איזה דריבר לקחת לכרטיס הנ"ך 9X.XX או 8X.XX

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by SyTuN,

אז ככה יצא לי 6748 במארק 05 זאת תוצאה טובה? שאר המפרט זה 3200AMD Venice Core 1GB שני סטיקים של טווינמוס 512 7800GT והיום התקנתי את הליברטי 500W שקניתי :גD סתם רציתי להגיד לכיף ואם אפשר אתר שיראה לי תוצאות של כל כרטיס

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by esaly,

שלום! המליצו לי מאוד כאן על הLEADTEK 7600GS EXTREME אבל הבנתי שהוא מכיל זיכרון DDR2...יש כרטיס דומה עם DDR3? דבר נוסף...הכרטיס הזה מספיק חזק? איך הוא עם משחקים כמו PES5 וHEROES5 למשל? אני חייב לדעת משום שאני ממש רוצה להחליף את הX550 שיש לי עכשיו שהוא לא כזה גרוע... יהיה הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? יש לכם הצעה לכרטיס אחר בתקציב של עד 700 ש"ח? אולי חבררה אחרת ל7600GS? תודה מראש על התגובות

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. האם אבד הכלח על x1900xt,7900gtx לאור העובדה שצפויים כרטיסי מסך חדשים שיתמכו חומרתית בכל התכונות של directx10? רכישה של אחד מהכרטיסים האלו מזכירה לי את הטעות הפאטאלית שעשיתי כאשר קניתי כרטיס high end agp 6800gt זמן קצר לפני שכל השוק עבר ל- pci-e וכשהלוח אם שלי הלך לעולמו לפני זמן מה ,ניתקעתי עם כרטיס יקר אבל עם לוחות סוג ז שיש להם תמיכה ב- agp ,ולכן אני למדתי לקח ובכוונתי לחכות לכרטיסי directx10 שיהיו (אם להאמין להבטחות של microsoft ) פי 8 יותר מהירים ועם איכות קולנועית אמיתית, שלעומתם המישחקים של היום יראו כמו סרטי אנימציה יפניים סוג ז .

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון

24. Started by aleminio,

הזמנתי כרטיס טלויזיה - WinTV-PVR-150 Hauppauge. קודם כל, מה דעתכם עליו? עכשיו, מה שאני צריך, זה הסבר איך לחבר אותו לממיר קיים של YES. אני יודע שאפשר יהיה לצפות רק באותו הדבר, אבל זה רק עד שאני יקבל ממיר בנפרד. תודה.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  25. יש לי מחשב ישן עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך יתאים לי שיגיע לרמות של 7600GT בערך? אם זה מעל 700 שקל אז אני מעדיפה כרטיס מסך ברמה של 7600GS

• 4 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים