עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דגם ה-GeForce MX550 הופך לרשמי - ומביא איתו את ה-GeForce MX570 וה-GeForce RTX 2050 בתור גיבוי לשוק ניידי הבינייםלכתבה

2. Started by yoahe,

בסכום של 900 שקל מקסימום 6600GT כמה מגה?ואיזה חברה? אני יכול להביא ומה יותר טוב

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, אך עם זאת אני רוצה שיריץ יפה וחלק מאוד ויסטה. ההתלבטות היא האם לקנות כרטיס מסך משולב על הלוח אם או לכנות כרטיס בנפרד ואם כן איזה. במידה וקונים כרטסי גרפי משולב יש לקחת בחשבון את זה שהוא יזלול לי את הראמ שמאוד קריטי בויסטה (במחשב יהיה 2 גיגה). ובנוסף יתן פחות ביצועים אני חושב. במידה ובוחרים כרטיס מסך נפרד אנני יודע מה לקחת ומה מספיק טוב לויסטה pixel shader 3 וכו', אך אם זאת לא יקר. האם יהיה שווה לקחת 8600 שיצא עוד מעט או משהו אחר לא יותר מ 400 500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר בפחות מה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by overload,

אח שלי קנה מחשב נייד של HP http://www.buyhp.co.il/Product.asp?Pid=zv5226ea&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0 (ד"א - מעולה!! למי שהמשקל לא מפריע) ויש לי שאלה בקשר לדריברים של הכרטיס מסך. לא הבנתי באיזה אני צריך להשתמש. באותם הדריברים של הATI הרגילים או שיש מיוחדים לניידים? (היתי באתר של ATI ולא הבנתי )

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by SerpentMage,

האם ל PCI-E 2 יש יתרונות משמעותיים שיכולים לבוא לידי ביטוי בקרוב? (אני מצטער אם זו שאלת ניבוי עתידות, אני שואל בהנחה שמידע לגבי זה כבר קיים)

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by tembo,

שלום, אני זקוק לכרטיס מסך עם TV (לא יציאה אלא כניסה מן הסתם כלומר מקודד TV). לא משהו מהודר סתם בשביל לצפות בטלויזיה, הכרטיס מסך עצמו צריך לתמוך בDX9. בשאיפה שהוא יהיה שווה משהו גם למשחקים ברור שכרטיס מטורף זה לא יהיה אבל עדיין רציתי לדעת איזה כרטיס בתחום הזה ניתן להשיג במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by Oranili,

הוא כותב לי ב http://img510.imageshack.us/img510/5286/asdfasdfoo6.jpg OPENGL 6.14.10

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

שלום אז ככה הציעו לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 128 במחיר 350 שח שנתיים אצל הבן אדם האם שווה לי לקנות אותו? עצות בבקשה איך הכרטיס הזה טוב?? Club3D ATI Radeon 9600PRO 128MB 128BIT הציון שלו ב 3D MARK זה: 1800 האם זה בסדר וזה בבדיקה של 3DMARK 2005

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. שלום.. בימי הקיץ החמים האלה הכרטיס שלי במנוחה על 57-58 מעלות, לא טמפ' מזהירה אבל הבלגתי.. אתמול בליתי לי כמעט שעתיים וחצי ב- Medal Of Honor Pacific Assault וכשיצאתי שמתי לב שהטמ' עלתה ל 69-70 מעלות.. וזה קצת הדאיג אותי.. בכל זאת כרטיס ששילמתי עליו 1800 שקל (עזבו שלא שילמתי מע"מ והיו לי הנחות מוסיימות), גם 1800 שקל זה הרבה. עד כמה להיות מודאג מהטמפ' האלה? מה גם שאני מעוניין לראות מה יהיה בחורף (אם תהיה ירידה של טמפ' בכרטיס או שהטמפ' תישאר זהה..)

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  11. אהלן, יש לי DEll latitude 510 חדש ואני לא מצליח לחבר אותו לטלוויזיה. הוא כן מתחבר למקרן. יש למישהו מושג? לא הצלחתי למרות נסיונות שונים... יש לו יציאת S-VIDEO תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by bennnn,

האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by devil boy,

תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by tibia,

אני לא יודע מה לבחור או 6600gt או את הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7078 בבקשה תענו כי זה די דחוף... אני צריך להחזיר תשובה לחנות.. ואנא תסבירו לי אם יש ו איזה פאק כי המחיר מוזר.. נגיד כמו שיש לי TC ב6200 או 5700LE בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. כרגע קראתי ב-INQ ש-ATI מתכננת להוציא כרטיס מסך חדש ל-AGP בשם Torpedo 2 שיהיה החזק ביותר בשוק, כנראה יותר חזק מ-7800GS מן הסתם. הכרטיס יבוסס על ליבת RV560 שתפעל ב-450MHz וזיכרון 256MB GDDR3 שיפעל ב-650MHz ברוחב פס של 128bit. הכרטיס צפוי להגיע לחנויות בסביבות אוקטובר. מה דעתכם? מישהו שמע על זה בכלל? כדאי לחכות ל-Torpedo 2 או לחכות ל-7600GT או לקנות 6800 של Apollo?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?

17. Started by pitango,

האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?

18. Started by pinkmasta,

MAG 786PF2 או LG FLATRON 775FT ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בשביל משחקים ויש לי לוח אם פנטים 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ואם כן לקנות אז יש לוח עם עם pci-e שתואם לפנטיום 4?? יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 1 ג'יגה ראם

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. מבין הכרטיסים הבאים: 1) Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 Zalman PCIe דגם:GV-NX96T512H 2) Gainward GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIx16 דגם: Gainward 9600GT 3) TwinTech GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: TT-96GT-512D3E או כל המלצה נוספת. אני מחפש כרטיס אמין ושקט. לא למשחקים אלא בעיקר ליישומים ביתיים כמו: עריכת וידאו תלת מימד

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. יש כאלה בכלל?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by jupiter,

אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by shaifbisss,

שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך הרבה זמן לא עקבתי אחרי השוק לבדוק מה הולך אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב שמיועד לMid Range אני רוצה כרטיס בעל איכות מדהימה שמתאימה לצרכים שלי אפשר להגדיר אותי כגימר שלא מוכן להתפשר על איכות. שאלה היום הורדתי את הדמו של crysis קפצתי עד השמייים והתאכזבתי שראיתי שכרטיס מסך אינו טופס עליו. זה זמן להחליף כרטיס מסך או שזה שטויות. תודה שבת שלום ויום טוב שי בן יהודה

• 7 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים