עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronnie,

יש לי כרטיס מסוג leadtek pvr 2000 והכרטיס תקין וקולט שידורים אנלוגיים נפלא, אני מחובר ל-hot ומנסה לחבר הממיר לחיבור S-VIDEO בכרטיס, דרך RCA שנמצא בממיר שהוא video out ,התמונה שמתקבלת חדה ביותר, רק שהבעיה היא שקיימת רשת דקה שרצה על המסך שלא אמורה להיות, אולי מישהו מכם נתקל בבעיה הזו, או יודע כיצד ניתן לפתור זאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by MACHO1234,

תקציב בין 300-400 שקלים למשחקים עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. חנות איבורי- אין העדפה ספיצפית לnvidia או AMD ,תודה יהונתן.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by s.ferocitas,

אני עובד כרגע על מחשב עם שני מסכים(תצוגות שונות) וכרטיס מסך אחד. אני רוצה להוסיף מסך שלישי ואחרי שיטוטים באינטרנט הבנתי שאני צריך את אחת מהאופציות הבאות: 1. כרטיס בחיבור pci - זול אבל עם הרבה בעיות. 2. אופציה יקרה אך אפשרית - לוח sli עם שני כרטיסים תומכים שלכל אחד יהיה אפשר לחבר עד שני מסכים. אחרי בירורים עדיין לא מצאתי מי שמוכר כרטיסים בחיבור pci בארץ. אשמח אם מישהו מהפורום יוכל להפנות אותי. וכמובן שכל הערה והצעות נוספות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by stolen,

מה אתם אומרים על הקרטיס מסך הזה.. תגובות יתרונות חסרונות

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. השאלה בכותרת "אילו זכרונות (1.6ns או 2.0ns) יש ל-6600gt של leadtek הרגיל?" (חח מצטט את עצמי). http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5687

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by מא*ר לו*,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 1400 שקללללללללללללל הכרטיס שלי ירד ב20 שקל Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by amirfefer,

איך המסך 997DF של סמסונג? http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LE19ISBB

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. הבנתי פה שיש משחקים שלא תומכים ברזולוציות המתאימות למסך רחב (אגב, אשמח לדעת איזו רזולוציה) ,אז מה קורה? המשחק רץ באמצע המסך או משו כזה ולא תופס את כולו?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by MOFRA,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by ברק2000,

אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר של 1000 פלוס מינוס עם חיבור AGP הודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. מפתחת הליבות הגראפיות NVIDIA ממשיכה לפנק אותנו, ואחרי Fallout 4 גם הכותר המוביל של אקטיוויזן מקבל מדריך רחב היקף שינסה לעזור לכל שחקני ה-PC לקבל תוצר ויזואלי מרשים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-ביצועים-גראפיים-מפורט-עכשיו-גם-ע/

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. עם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת תמסך הזה בפחות מ 2400 שקל אז שיגיד לי.... תודה :xyxthumbs:

14. Started by brum,

אהלן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך טוב שאוכל להשתמש בו גם ללכידה ממכשיר וידאו. הבנתי שאת הפונקציה הזו עושה ה VIVO . אני לא ממש גיימר אבל צריך שהכרטיס יהיה גם חזק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  15. שלום חברים... קניתי לא מזמן כרטיס מסך של ג'יגבייט ATI Radeon 9250 128 mb עכשיו התקנתי ווינדוס וויסטה - אבל אין דריברים באתר הרישמי לכרטיס הזה לוינדוס שלי. מה לעשות ? להסתמך על הדרייבר המובנה של הווינדוס ? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by vbwx,

אוקי, לפני כמה זמן קניתי כ.מ וספק ENERMAX Liberty 500W Leadtek 8800GTS 640MB עכשיו חברתי אותם נכון, הכל תקין, המחשב עובד איתם מעולה, אבל אני שומע רשרושים של איזה מאוורר או משהו ששומעים אותו עובד ממש, לא נגיד בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חזק, לא ממש לא! ממש, די חלש הרעש, כדי לשמוע צריך שקט, אבל רציתי לדעת מי כבר עושה את כל הבלאגן בפנים? הכ.מ או הספק? כי אחד משניהם זה בטוח, יכול להיות הספק עם המאוורר שלו, או זה שהוא מקבל זרמים, או הכ.מ עם המאוורר שלו, אין שום כבלים שגורמים לזה, הכל תקין.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by shainov,

איך התוצאות האלו למערכת שלי... 3DMARK SCORE:3462 SM2 SCORE:1481 HDR/SM3 SCORE:1239 CPU SCORE:1543 איך התוצאות האלו למערכת שלי..והאם ניתן לשפר תוצאות אלו..למשל ע"י החלפת זכרון (שאני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב)..חשוב לציין שהמערכת היא ללא OC אף לא קטן ביותר.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה אני מתחיל ללמוד בשנקר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש על מנת לעבוד איתו עם כל התוכנות שרטוט לדוגמה AUTOCAD, PHOTOSHOP אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיהיה מספיק טוב תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by blueman1,

צריך כרטיס מסך של עד 1400 ש"ח מתעניין בקשר ל ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את ה x1900xt 256mb או שהכרטיס הזה יעבוד לי מספיק טוב יש לי מעבד E6400 לוח אסוס P5B DELOUX ואני מחפש את הכרטיס למשחקים וקצת פוטו שופ ופלאש. תודה שי.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  22. ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. אהלן, יש לי מדיה סנטר מבוסס intel core duo. מעבד E6600 לוח אם GA-965P-DS3 כרגע יש לי שם RADEON 1980 PRO, אני רוצה לשדרג כ"מ שיתמוך בDX החדש, תלת מימד (כלומר שהוא ידע לדווח לטלווזיה שהתוכן המשודר הוא תלת מימד לא שהוא יצור תמונת תלת מימד) ויהיה בעל יציאת HDMI. רצוי גם שהוא יוכל להחזיק משחקים, לא משהו רציני, פיפא וכאלה. מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by blabla600,

המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by Zod,

שלום לפני כמה ימים קניצי כרטיס חדש X1600PRO שאני מנסה להתקים את הדריברים זה עושה לי ככה http://img201.imageshack.us/my.php?image=11ro2.jpg מחקתי עם DC את הדריברים הישנים. צריך אולי לפרמט?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.