עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם תהיה ירידת מחירים לכל כרטיסי הDX9 ברגע שיצא ה DX10 ? קראתי פה : http://hwzone.co.il/news/1161462558/60771/ שהשקת כרטיסי הDX10 תהיה ב 7 לנובמבר שזה ממש עוד מעט. אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך X1950 שתומך ב DX9 ועולה 1350 ש"ח. האם תהיה ירידת מחירים ב 7 לנובמבר או אפילו שבוע אחריו בכל כרטיסי ה DX9 ? כלומר, האם התאריכים האלו תקפים גם על ישראל ? או שהשינויים האלו ישפיעו עלינו רק חודש-חודשיים אח"כ ? ואם כן , האם זו תהיה ירידה משמעותית. כלומר נניח ומה שאני רוצה עולה כיום 1350, האם ירד למחיר של 800-1000 ש"ח ? (וכל זה אני שואל כדי לדעת אם שווה לי לדחות את הקניה של הכרטיס מסך במידה ומדובר בסה"כ 15 יום פחות או יותר).

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. ורציתי לעדכן דרייברים כי המחשב מבצע ריסטרטים באופן עצמאי וכנראה כרטיס המסך הוא מקור הבעיה. נכנסתי לאתר שלהם ודי הסתבכתי עם איתור הדריבר המתאים. יש לי מערכת הפעלה של XP ומעבד אטלון של AMD 64 BIT . מישהו יכול לעזור לאתר לי את הדרייבר המתאים ?? באתר שלהם ???????????

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by Rrafi,

ראיתי כתבה ש msi שיחררו את ה geforce 6800gt עם פכות צינורות עיבוד אחרי זה תיקנו את הבעיה הבעיה הזאת הייתה רק באקספרס..!? והשאלה שלי היא עם היא היייתה קיימת גם ב AGP x8 ???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by amirfefer,

קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. האחד הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128bit והשני הוא Gigabyte GeForce 7600GS 256MB 128bit - Bulk ה- Geforce עולה יותר במאה שקל בערך על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? אני אשמח לקבל גם לינקים לביצועים של הכרטיסים האלה - בעיקר של ה- Geforce - לראות כמה FPS יש במשחקים מגוונים... תודה ויום נעים..

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by RoNeR,

ההבדל בין dvi ל vga משמועותי במסך דק?? (22 אינג של chimei)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by Check_Point,

קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...

11. Started by shayzaguri,

שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי. ד"א, כבר בדקתי ב-FAQ בפרום, ולא קיים את מה שאני מחפש. ד"א 2: קראתי עכשיו את החוברת הדרכה שבאה עם כרטיס המסך, ורשום שם שיש 3 יציאות בננה בשמות כאלה (אני חושב) Y+Yb+Yd או משהוא כזה...אבל בטוח עם Y בתחילת כול יציאה, וכתוב שזה יציאת ה-HD במפצל של ה-VIVO (זה מה שכתוב בספרון...) ושוב, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. שלום, אני מבולבל, רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק כמה שנים, התקציב הוא 600 שקל, רצוי nvidia וddr3 יש משהו שיכולים להמליץ לי? pci-e דרך אגב. תודה.

14. Started by eitanmatok,

שלום לכולם אני יש לי כרטיס 8800 GTS 640 מגה עכשיו כדי להנות מה-SLI אני חייב בול את אותו הכרטיס? יש אפשרות לקחת 8800 אבל GTX ...?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by eXtReMeHaLo,

http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=25 http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=129&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=212&V_ID=512 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=2832&advertisor=zap לא משנה לי כל כך העניין של הכסף אני רוצה לדעת מי מבין אלה הכי טוב אני צריך אותו למשחקים (כבדים) וסרטים לא גרפיקה כל כך ודברים כאלה אז מי שמבין אני ישמח שיענה לי!!! תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. שלום,בפבואר אני קונה כרטיס מסך חדש,והשאלה שלי:היא כדאי לחכות לכרטיסים אחרים שיגעו או כבר לקנות 2600xt ? הכרטיס יהיה לשימוש משחקים קלים וסרטי hd ... הקתציב הוא 600 היום וגם יהיה 600 בפבואר

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by dorish,

שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by asdasdasd,

כמו שאתם רואים יש בעיה ב AGP וגם ב DIRECTSHOW הם מסומנים כ "לא פועלים" והתקנתי את הדייברים החדשים של הכרטיס מסך וגם דרייברים של הלוח יש לי: כרטיס מסך: ASUS NVIDIA GFORCE 3 64MEGA לוח אם: P4T SOCKET 423 INTEL 850 מערכת הפעלה WINXP PRO +DIRECTX 9C [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. חבר שלי רוצה לקנות כרטסי מסך חדש הוא קונה דרך ספק ו לספק יש רק של power color כרטיס מסך בסביבות ה 1500-2000 שיהיה טוב הכרטיס צריך להיות PCi-e ו להרבה זמן ! חבר שלי בזמן הקרוב רוצה לקנות..אז אין ממש זמן.. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by maorbe,

שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by HAIM511,

שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by Timewalker,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (ומחכה לקונרו כמו כולם...) במסגרת הרכישה אני מתכנן לקנות Radeon 1900xt (אולי xtx) רציתי לדעת האם שווה לחכות ליציאה של RD600 בשביל ירידת המחירים.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88302 דרביר לווינדוס ויסטה ל1900X? ?

דיונים חדשים בפורומים