כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום.. זה אח של YOTEP.., היום חיברתי את הרדיאון 9500 פרו.. עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה להתקין את הדרייברים שקיבלתי איתו.. יש בו TV OUT ואני רואה בטלויזיה אותו אבל לא חד ממש.. רציתי לדעת מה לעשות בקשר אליו.. אז אם אתם יכולים בבקשה להביא כל מיני הורדות בשבילו.. דרייברים חדשים, הדיירקטס X החדש, וכל מיני דברים.., תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין. עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי. למישהו יש מושג אי…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\) אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה... אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000 תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם.....לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי תכרטיס מחול.....עכשיו....אני חיברתי אותו וכד...התקנתי דריברים וכו..... אוקי....אני מנסה לשחק CS והFPS שלי עומד על 20 ולא עולה.....גם במחשקים אחרים זה לא פועל כ"כ טוב... בדקתי בדרייבר בהגדרות ואני רואה שהAGP SPEED עומד על OFF שאני מנסה להפעיל את זה זה מבקש ריסט....אני עושה....ושאני בודק את זה בחזרה.....זה שוב על OFF ניסיתי ליבדוק את המהירות שלו....אז בדקתי ב PS וזה מה שרשום לי: Engine 380 Mem: 370 זה המהירות האמיתית? וגם מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?(יענו שזה יריץ משחקים נורמאלי) עכשיו....שאלתי גם בפיסי טיפ והם אמרו לי שזה בעיה בלוח האם שלי Gigabyte 7vaxp kt400 אבל שאני שואל איך לסדר הם לא עונים לי.... העם תוכלו לעזור לי בבקש…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה זה מסך או תצוגת XGA או VGA...? ראיתי את זה כמה פעמים אבל אני לא זוכר מה יותר טוב (יותר איכותי) ומה זה כל אחד מהם... תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ואיך הוא נראה? איזה חיבור צריך בשבילו בכרטיס מסך? תודה לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ATI רדיאון 9500 פרו ויש אופצייה בכרטיס לחיבור DVI . עד היום לא ממש התעמקתי בזה ואין לי מושג מה עדיף ? החיבור הרגיל או החיבור הזה... בכל מקרה השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר את המסך באמצעות ה DVI כי הבנתי שהאיכות תמונה יכולה להשתפר אני יודע שבדרך כלל ניתן למצוא רק במסכים החדשים אפשרות כזו.. לי יש את המסך הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=196 יש אפשרות במסך הזה באיזשהי דרך ?? תודה על התגובות.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שמעדכנת ביוס שיש לה את האפשרות למחוק את הביוס ואז לעדכן אותו.. כדיי שהיא לא תאמת שאני מכניס לה ביוס אם תיאור כרטיס מסך שונה. הכרטיס המדובר :geforce2gts ויצרתי לו ביוס עם אותם מאפיינים שיראה שהוא ti4200. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
נרתמתי למשימה המעצבנת למצוא לחבר כרטיס ב-550 ש"ח, האפשרויות לא כ"כ רבות ולכן ההתלבטות היא בין - Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit שהוא בעל נפל של 128MB לבין Abit Geforce 4 ti4200 שהוא בעל נפח של 64MB למרות שבמשחקים עוד אין שימוש ב-128 MB, אבל בקרוב יהיו, אני אישית אמרתי לו שהכרטיסים לא יקרים ודווקא הייתי הולך על ה-4200 כי גם ככה שיעשה שימוש חזק בטקסטורות שמעל 64MB 2 הכרטיסים לא יעשו את העבודה כמו שצריך, ובכלל ה-TI4200 אוברקלוקר מצויין. בכל אופן הוא לא היה משכונע ולכן החלטתי להראות לו את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפני יומיים הרצתי 3DMARK03 על המחשב שלי על מנת לבדוק אותו... תוכלו להסתכל במפרט שלי על המערכת... התוצאה שיצאה לי היא : 1230 3DMARKS האם זה הגיוני ? למי שאינו מסוגל לראות מפרטים אז הנה המפרט : My Computer : CPU : AMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz MotherBoard : MSI KT4AV based VIA KT400 Chipset , Sound OB , AGP8X RAM : Samsung 256DDR 333mhz 2700 GFX:Inno3d(innovision) GeForceFX 5200 64bit version HDD : Western Digital 7200RPM 40GB 8mb Buffer and Western Digital 40GB 7200rpm ata100 caviar CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52xmaX Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Internet Keyboard (painted Blue) 2xLAN : Realtek RTL lodea ma…
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום כרטיס Leadtek GF5600 go 256 MB תוך ויתור על רכישת QUADRO אולם לאחר נסיון להתקין את ה PATCH ע"פ ההנחיות - לא ראיתי שום שינוי בזיהוי הכרטיס , ניסיתי גם את תוכנת GLINFO האמורה להראות לי את השינוי - אך לשווא האם ה PATCH הזה עובד עם כרטיסים מעל NV25 ? תודה ניר ???
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי לפני יומים את radon 9800 pro שלי והתקנתי את הדריור הכי חדש שיצא ל ati וריצתי לשאול אותכם המבינים האם תוצאות אלו מתאימות לכרטיס הזה עשיתי שידרוק לשתי ה-3dmark לגירסאות הכי חדשות 3dmark 2002 תוצאה:12100 3dmark 2003 תוצאה:5168 דרך אגב בלי O.C כנסו למפרט שלי
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-