כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי את הX1800XL ב 180 ש"ח הכרטיס אכן תקין ועובד אצלי ,הכרטיס ללא אחריות או לשלם 390 ל HD 4670
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
e8400 + hd 5870 יש פה צוואר בקבוק , ואם כן הוא יהיה מורגש?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
האם יש הבדל בין בכרטיס 6600 לכרטיס 6600LE ? כי הזמנתי 6600 ואני רואה שרשום לי במחשב 6600LE, עכשיו מזה אומר? אותו דבר? יותר טוב? פחות טוב? מצפה לתשובה כי אני לא אוהב שדוחפים לי סתם דברים שאני לא מזמין, ואלה של המחשבים(ניסוח לא רע הא? חח) בחנויות מומחים בזה אז העדפתי לשאול כאן בפורום, אנשים שמבינים לא פחות וגם ישרים כי אין להם סיבה לא להיות, לא ככה? מצפה לתשובה, רון
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן כולם ! :} אני לא מבין בכל הקטע הזה של חיבור מחשב לטלוויזיה , ולחבר שלי יש בעייה, לכן אני פונה אליכם :-* הוא חיבר כבל שבצד אחד הוא נכנס לכ.מסך, לחיבור העגול שחור ומצד השני של הכבל הוא מתפצל לשניי צבעים, אדום ולבן אם אני לא טועה... בקיצור, הבעייה שלו היא שהוא רואה את התמונה, אך אין לו סאונד והוא רואה שחור לבן.. האם מישהו מה הבעייה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600 ג'יטי, ואני משחק (נותן משחק לדוגמא מתוך כמה) פרו אבולושן סוקר 6 - PES6, ברמה HIGH. המשחק עובד חלק בכללי, אבל ברוב חלקי המשחק יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או איך שלא תרצו לקרוא להם. אמרו לי שזה לי בגלל שהכרטיס מסך חלש מדי כי זה אמור לפעול חלק איתו וזה באמת עובד חלק איתו. אמרו לי לנסות לבדוק דרייברים ולעדכן אותם. אז איך אני בודק תדרייברים שיש לי, ואיזה דרייברים אני צריך להתקין? אין לי מושג אם זה נחשב לבעיה בכרטיס מסך אז זה מתאים לפה, או שזה נחשב לבעית תצוגה בווינדווס אז זה שייך לפורום ווינדווס או שזו בעיה טכנית, אז פתחתי פה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם טעיתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
Guru3d ביצעו השוואות חדשות עם מס' רב של כרטיסי מסך: http://www.guru3d.com/article/far-cry-2-pc-vga-graphics-performance-review/1 ההשוואה נערכה עם ה- Hotfix ל-farcry2 של ATI אל מול הדריבר בטא החדש 180.42 של Nvidia. כל הבדיקות בוצעו על DX10 \ AAx4 \ Very High (מלבד Physics שעל medium) מס' מסקנות רלוונטיות שלהם: בדקתי אצלי את המשחק - דבר ראשון ששמתי לב - בהגדרות גבוהות DX10 נותן ביצועים טובים יותר מ-DX9 ! הביצועים שלו (בהתחשב בגראפיקה) הפתיעו אותי לטובה..זז הרבה יותר טוב מקריסיס למשל. לצערי vsync+dx10 די איכזב אותי אז אני מכבה vsync. בהשוואה הנ"ל כל הכרטיסים במהירות stock לפי הבנתי, אבל שימו לב איך זה רץ על ה-8800gt שלי ב-OC, על 1600x1200, עם הגדרות ULT…
-
- 114 תגובות
- 19.9k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן ולשמור על יחס עלות/תמורה טוב דרך אגב בבקשה לא לומר לי לחפש של חברות אחרות או לחכות לסדרות החדשות תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הVOODOO3 שיש לי ורציתי לשאול כמה דברים: 1) איזה חברה הייתם ממליצים לי- ASUS או MSI הכוונה לדגם הG4 ti 4200 שלהם. 2) יש לי מעבד פנטיום 667 ואמרו לי שאני צריך לשדרג כדי שהכרטיס יפעל יותר טוב. אז חשבתי על מעבד AMD Duiron 1000 ולוח BIOSTAR K-6/7 וספק כוח 300W. מה אתם חושבים על הבחירה? (אני יודע שזה לא ממש הפורום אבל מישהו יכול לתת לי פרטים על הלוח הזה, כי לא מצאתי פרטים עליו באתר החברה :-\) ומה אתם חושבים על הכרטיס? האם למישהו יש ניסיון, והוא מרוצה ממנו?? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גילוי נאות: סרטון שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי הרבה התלבטות ותודה גדולה לdj electric הזמנתי היום twintech 9800gt oc xxt (חסכוני בחשמל עם קירור טוב ומהיר) מה הדרך הכי טובה להחליף את הכרטיס הקיים שהוא גם NVIDIA 8600GT הכוונה מה השלבים מבחינת דריברים וכאלה? האם להסיר את הדרייבר הישן ואיך? אז לכבות להחליף את הכרטיס פיזית ואז להתקין דריבר חדש? מה הדרך הכי בטוחה ומומלצת? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אין לי AGP ואין לי PCI-EXPRESS אז לכן אני רוצה כרטיס מסך בסלוט של PCI יש למישהו יד שנייה אולי? או שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שמתי את המשחק על הרבליציה 1024*768 על 32 ביט והיו לי כל 20 שניות בערך קירטועים, קניתי את המשחק במיוחד, אבל זה :asthanos: יש איזה פאץ או משהו? ולמישהו יש פה רדאון של גיגה? איזה דריוורים יותר כידאי? ניסיתי את של קריסטל מה הפלא? האינטרנט לא עבד לי, והמשחקים פשוט נתקעו לא עבדו טוב... הסרתי אותו מיד ושמתי את הדריוור של גרסה ,6118 כי משום מה הגרסה 7.73 לא יורדת לי (את הכל הורדתי מאתר שלנו...) תודה לעונים...
-
אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב רציתי לדעת איזה כרטיס יהיה הכי טוב בשבילי אני משחק ברזולוציה 1280*1024 אני מחפש כרטיס שיעיף לי את המשחקים בלי בעיה, עד 1400 ש"ח (אפשרי לחרוג אם צריך וכדאי) התלבטתי האמת בין 260GTX לבין HD4870 אם זה משנה, אז הלוח שאני מתכנן לקנות הוא GA-X48T-DQ6 של Gigabyte
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ערב טוב, חבריה אני מאוד מקווה שזה מתאים לפורום הזה, ואם לא אנא לא להביא באן כי אני חייב את זה דחוף ועם זה לא מתאים לפורום הזה זה לא היה עוד פעם. יש לי שאלה איזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי ליראות סרט באיכות של -HD תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-