עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של המחשב ל-HDTV בעזרת כבל HDMI-HDMI או DVI-HDMI מבלי שהתמונה תיחתך. ניסיתי לחבר את הכרטיס הקיים שלי (GeForce 4600 Ti) בעזרת כבר DVI-HDMI והתמונה נחתכה (לדוגמה, כפתור ה-START נחתך מהתמונה). אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעדיף שהכרטיס יחזיק מעמד גם עם משחקים קיימים ועתידיים. תקציב : עד 1000 ש"ח אפיק: PCIe המפרט לבנתיים: מארז עם ספק 500W לוח אם - intel montpelier P35 מעבד - intel e6750 core 2 duo 2.66GHZ 4MB 133MHZ זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ X2 כונן קשיח - WD 250GB - 7200 -16MB SATA2 כרטיס מסך - GECUBE ATI RADEON HD 2600XT/512MB *כנראה שאני אשנה את הלוח אם והמעבד אחרי עוד קצת מחקר בנושא. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by avihai007,

שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by ronnie,

יש לי כרטיס מסוג leadtek pvr 2000 והכרטיס תקין וקולט שידורים אנלוגיים נפלא, אני מחובר ל-hot ומנסה לחבר הממיר לחיבור S-VIDEO בכרטיס, דרך RCA שנמצא בממיר שהוא video out ,התמונה שמתקבלת חדה ביותר, רק שהבעיה היא שקיימת רשת דקה שרצה על המסך שלא אמורה להיות, אולי מישהו מכם נתקל בבעיה הזו, או יודע כיצד ניתן לפתור זאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?

5. Started by tomerkis,

יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. רציתי דבר ראשון לבדוק את הניקוד שלי אז זה ככה בלי אפשרויות אני מבין כי הורדתי את ה BASIC ציון נחמד לא?... בלי אוברקלוק כמובן [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  7. כרטיס מסך : 9600xt agp8x לוח אם: INF. NF4 ULTRA DFI http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US האם אפשר להכניס את הכרטיס מסך ללוח אם הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. Started by esaly,

שלום! המליצו לי מאוד כאן על הLEADTEK 7600GS EXTREME אבל הבנתי שהוא מכיל זיכרון DDR2...יש כרטיס דומה עם DDR3? דבר נוסף...הכרטיס הזה מספיק חזק? איך הוא עם משחקים כמו PES5 וHEROES5 למשל? אני חייב לדעת משום שאני ממש רוצה להחליף את הX550 שיש לי עכשיו שהוא לא כזה גרוע... יהיה הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? יש לכם הצעה לכרטיס אחר בתקציב של עד 700 ש"ח? אולי חבררה אחרת ל7600GS? תודה מראש על התגובות

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. Started by Myt0s,

ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by eliXir,

דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by alongi,

קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by InFiNiTi,

אוקיי בואו נתחיל לפני שבועיים פירמטטתי את המחשב ויום לאחר הפרמוט קנו לי מסך מדגם 1960TR LG התקנתי את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA והכל יופי באתי להיכנס לFlight Simulator 2004 אני נכנס להגדרות תצוגה ובעמודה האחרונה שמתייחסת להרדוור ופילטרינג במקום שאמור להיות כתוב את כרטיס המסך לא כתוב כלום הסרתי את הדרייבר העדכני והתקנתי את קודמו וקצת בילגנתי את הדרייברים(ניסיתי גם nHancer ללא הועיל..) איזה דרייבר של זמננו הוא הכי טוב?ForceWear יעני(7600GS להזכירכם)

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by smeagol,

היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by מא*ר לו*,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 1400 שקללללללללללללל הכרטיס שלי ירד ב20 שקל Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. בעקרון אני צריך לצפייה על 2007WFP או משו בסגנון שנאי מתכנן לקנות, מידי חושד אולי גם אני ארצה להמיר קלטת או משהו כזה, אבל אל תקחו את זה בחשבון, רק שתהיה האופציה. עכשיוהתקציב לא ידוע לי, כמה צריך לעלות דבר שעולה על הדרישות שלי שצורה הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. ואני לא מתכוון לכאלה שבאים OC אני מתכוון לדרישות מערכת של חברות הכרטיסים בנוגע לספקי-כח שנעים בין 400W ל-550W למי שקונה מחשב ההבדל ה"זעום" הזה משנה לו את כל נושא התקציב. אז או שיצרניות כרטיסי המסך נוטות להגזים בכוונה ע"מ לצאת יותר בטוחים שהכרטיס יחזיק מעמד, או שיש הבדל אולי בכל מה שקשור לקירור הכרטיס. לדוגמא,שתי הקצוות: חברת גיינוורד דורדת ספק 400W http://www.gainward.de/media/files/Specifications/8330_Bliss8800GTS_PCX_DD_320MB_datasheet.pdf חברת לידטק דורשת ספק שיתן 550W http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=332&lineid=1&act=2

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. מחפש כרטיס מסך (אפשר AGP) שניתן לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים. מחפש משו זול. לוח אם אינטל atc - 6130 intel 440lx כנראה שזה הלינק ללוח אם http://www.intel.com/design/chipsets/440lx/ או יש לי כבר כרטיס מסך AGP ללא יציאה. האם ניתן לרכוש מתאם ל-TV או חייבים כרטיס מסך חדש?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף למסך 22" ברזולוציה 1680X1050 ? [ASUS LCD 22" MW221U] - GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL - GECUBE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL עם ובלי אוברקלוק. ואם אפשר לקבל פירוט ...

21. Started by ori24,

האם יש הבדלים בביצועים בין הגירסה של ג'יגהבייט הלא מומהרת עם מהירות שעון של 648MHZ לבין הגירסה של BFG הממוהרת במהירות שעון של 666MHZ. מדובר על מסך 24 אינץ של סמסונג. ואיך ג'יגה בייט בכרטיסי מסך? החנות שבה אני קונה את המחשב לא עובדת עם BFG ולכן אני שוקל לקחת את הGTX285 של ג'יגהבייט. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  22. Started by oren12,

עד 200 ש"ח ואם אפשר גם פחות יהיה טוב אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב וזול.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by tom123,

איזה דרייברים כדי לי לשים ב- 9800P של ג'יגהבייט שלי? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by londont,

אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. המלצות ??? טנקס

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים