עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1024X1280 עם פילטרים...חשוב לי שיזוז חלק... מה הכרטיס המומלץ?(בלי התחשבות במחיר)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by t-mac1,

לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by SuperStyle,

תראו ב FOXPC 9800GTX+ ב870 שקל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 הוא במחיר של 4850

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by FoxHounder,

האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש המעבר מFLIGHT SIMULATOR 2002 ל - 2004 למרות כל היתרונות והיכולות המדהימות הביאו יחד עם זאת בעיית חומרה רצינית שלא די במחשב נורמלי בינוני ומעלה אפילו וכרטיס מסך סביר אלא צורך במחשב חזק ממש ובמיוחד לאחר נסיונות רבים המסקנה שכרטיס המסך הוא הפונקציה כמעט החשובה ביותר במקרה הנוכחי. אשמח אם מישהוא יודע, מבין ויכול לעזור לי להבין ולבחור את כרטיס המסך הנכון עבורי (עבור FS 2004)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. אני רוצה להחליף תכרטיס מסך הנוכחי שלי(GEFORCE 4 MX) לכרטיס חדש וטוב יותר הרבה אנשים המליצו לי על RADEON 9800 PRO אבל לפני כמה ימים שמתי לב שמוכרים עכשיו את ה כרטיס מסך: ELSA RADEON 9800XT 256Mb ב1900 ואילו הPRO עולה בסביבות ה1500 עכשיו השאלה שנשאלת האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקחת את הXT ???? בא נגיד שהתקציב שלי הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם המחיר לעומת תמורה שווה בשניהם תודה מראש לעוזרים.........

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. עם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת תמסך הזה בפחות מ 2400 שקל אז שיגיד לי.... תודה :xyxthumbs:

8. שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by PzD,

שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by omri24,

מחפש מסך 17 CRT טוב.... אם אפשר כמה אופציות ולא אחת (בבקשה עוד משהו חוץ מLG700P)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. אני עם 7800GT של לידטק ואני בטוח שיש כאן עשרות משתמשים עם כרטיס דומה לשלי העיניין הוא ששני הכבלים של הסאונד שיוצאים מן הממיר כמובן נכנסים לתוך כרטיס הקול (אונבורד) לכן השידור מופרד מהקול , מה אני עושה חברים ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Mazumotte,

הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?

13. לבן דוד שלי יש במחשב שלו כרטיס של ATI R9200. ואני אם אני לא טועה למחשבים ניידים יש דרייברים אחרים לא?? אשז מה הם הדרייברים הכי חדשים ומאיפה להוריד אותם?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by AlterEgo,

שלום, כיום יש לי מחשב עם מעבד AMD 3500+, ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 7600GT. אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT, ורציתי לדעת האם לא יווצר צוואר בקבוק בהתחשב בשאר המרכיבים שמיושנים יותר. האם זו רכישה מומלצת כשמסתכלים על המפרט. דבר שני, נהרס לי הספק כוח ולכן אני צריך לדעת איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס מסך כזה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by MadEddy,

ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by shenig,

האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by jeyjey,

אני קונה R9800P של איזה חברה עדיף MSI או ATI?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by zilbermm,

יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. תודה רבה לעוזרים יש לשים לב אני מחפש כרטיס עוצמתי של AGP

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה עדיף משני הכרטיסים הנ"ל כי אני ידוע שה-SONIC הוא המהיר יותר אבל יש לו 256MB זיכרון ולSUPER יש 512MB זיכרון אבל הוא איטי בקצת מהSONIC... בקיצור מה משניהם עדיף? בבקשה לא לתת כרטיסים אחרים אני מעונין לדעת מה עדיך מבין שני אלה.. תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים