כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס x800gto ל-agp רציתי לדעת האם זה נכון שהספק שלי לא יחזיק? הספק הוא sunshine 230v זה מה שהצלחתי לראות שרשום עליו ואם לא האם הספק הזה יחזיק?: m-com 3/4 20pin atx 400w? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי מעונין לקנות כרטיס גיפורס 6600GT ומתלבט של איזו חברה לקנות ראינו ב KSP כרטיס מסך של חברת XFX (מישהו שמה עליהם? האם הם טובים?) ב 1060 ש"ח אבל כנראה שזו שנה אחריות לא? http://ksp.co.il/hmain.php ובזיגזג יש את גיגה בייט ב 1215 ש"ח רק כרטיס OEM עוד בתוספת של 80 ש"ח גרסת RETAIL ומקבלים שנתיים אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2883 בגמא מחשבים ניתן להשיג גם את גיגה בייט ב 1274 ש"ח ונדמה לי ששם הם נותנים 3 שנים אחריות בלוגיק ניתן להשיג את הכרטיס מחברת אלבטרון ב 1269 ש"ח עם שלוש שנים אחריות http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 אז מה כדאי איזה חברה הכי מומלצת? חשוב שהחנות תהיה ב…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט מחשב בן שנתיים אני חושב. Q6700 ASUS EP43 NVIDIA GTX 260 האם הכרטיס שלי עדיין טוב להרצת משחקים? מתי לפי דעתכם יגיע זמני להחליף אותו?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי חברה יש לי את הכרטיס MSI TI 4200 8X אם למישהו יש אותו או חנויות שונות עם מחירים עליו תגידו לי בבקשה תודה (כרטיס תותחי).
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו לאתר של nividia ובשער יש את quadro fx 3000!!!! מה זה חדש? כנראה...תגיבו
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם אני יוכל לשדר דרך המחשב שלי שידור חי לאנשים אחרים? כמו רדיו...
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ראיתי את הסט הזה ...http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN-PVR150~12~0.htm עכשיו השאלה שלי היא.. כרגע יש לי בחדר ממיר של YES ואני מעוניין לראות טלוויזיה במחשב.. האם באמצעות כרטיס זה אוכל לחבר את ממיר הYES שלי אליו ולראות טלוויזיה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 ואני לא מבין בזה... אז אם אני קונה ומחבר למחשב אני צריך גם להביא ממיר ונקודת טלוויזיה בשביל שיהיה אפשר לראות ואיך זה הולך למשל יש לי YES אז אני רואה את זה כמו שרואים בטלוויזיה בדיוק נגיד לראות תקציר או משהו?? האם מישהו יכול לפרט לי פחות או יותר ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אפשרות בכרטיס טלוויזיה lifeview fly video'98 להקליט את מה שרואים ואם כן אז איך עושים את זה בגלל שניסיתי ולא הצלחתי
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס טלויזה אבל אין לי מושג בתחום הזה. בעיקרון הכי חשוב לי זה שאני יוכל לראות טלויזה במסך המחשב... לא כל כך חשובה לי הקלטה של תוכניות. חשוב לי שיהיה שלט לטלויזיה ואולי גם שהתחנות ישמרו בזיכרון כי אין לי כח כל פעם מחדש לכוון תחנות בשביל לראות ערוץ מסויים. אז יש את הכרטיס הזה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2946717&refid=6 הוא גם מאפשר הקלטה למחשב, אבל אני לא כל כך מבין בזה. בקיצור, 2 שאלות: 1. מומלץ? יש לו בעיות מסויימות? 2. במידה ואני רוצה להקליט למחשב : הוא יקליט באיכות טובה? זה מעמיס על המעבד בזמן הקלטה? ( יש לי AMD 3200)
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדיון X300 ואני רוצה לדעת עם הפיפא 2008 איזה משחקים ירוצו עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי GeForce 6800 gt 256 רציתי לדעת אם יש זמן משוער כמה הכרטיס הזה יחזיק עם מעבד ATLON 64 ולוח אם של EPOX
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום די ממזמן קניתי כרטיס מסך geforce 6200 וכשהתקנתי אותו אז או לא מעלה לי סרטים אני מפעיל את הסרט ואז המחשב ניתקע והעכבר לא זז וזה קורה רק בתוכנות כמו וינדוס מדיה פלייר דיוקס ורק בגוגל זה נותן לי לראות סרטונים אז מה אני יכול לעשות אולי צריך codec או משהו שבעזרתו אני יוכל להפעיל סרטים בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר היום של ג'יפורס 8800GTS 640MB? העם כדאי לי למכור אותו ב- 3500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך GF7950GX2 של evga אני רוצה ליקנות 8800GT 256MB מה אתם אומרים שווה..? והאם יש הבדל בין הכרטיסים..? ואני רוצה לקבל כמה סיקרות על הכרטיס מסך 8800GT 256MB
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חבר'ה שווה להחליף את הכרטיס מסך שלי 8800GT בעד HD4850 חדש (מזמין לי מהחנות) ואני מביא לו עוד 300שקל שווה ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
העם הכרטיס מסך 1900xpro הוא כרטיס מסך חזק? העם הוא יפעיל לי את קרבון ואת crysis על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קיצר קניתי את ה-X800 PRO עכשיו יש לי לוח אם די חלש באיזה 400 שקל.. ומעבד 2600 XP אני יודע שהם לא יתנו את המסימום של הכרטיס אבל חפיף.. קיצר השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך שיהיה לי כדיי שיחזיק לי טוב את הכל חלק.. שמעתי שה-X800 לא צורך משהו כמות גדולהשל חשמל ושיש לו חיבור נפרד למקור חשמל אבל אני לא בטוח ואני לא אומר כלום רק שמעתי ככה..
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש Sapphire Radeon X800GTO 256MB את הדגם הזה ל agp*8 והבנתי שיש בו 12 צינורות עיבוד לעומת ה 6600gt ששם יש 8 מהם ההבדלים בינהם? ואיפה אפשר לרכוש אותו לאי גי פי במחיר הכי זול אםפ בכלל ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600gt של leadtek או 7600gt של gainward ????
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-