כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
מסרתי את המסך לתיקון (בפעם השניה בחודש) והפעם יש לח.י. מחשבים (היבואן) תירוץ מוזר - "אסור להפעיל את המסך על רזולוציה של 1024x768 בקצב רענון של 100MHz" (זה המצב שאני עובד בו). האם אני צודק שזוהי שטות מוחלטת?? המסך תומך ב 1600x1200@75Mhz וגם מכיוון שהדרייברים של המסך מאפשרים לי להגדיר את המצב הנ"ל, לא יתכן כי זה מזיק בצורה כלשהי למסך. דעתכם בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פרטים עליו באתר של אביט אז אם מישהו יכול להביא עליו קצת פרטים, ואם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס- מה טוב ? קיבלתי את הכרטיס הזה - כי הקודם נדפק לי ,הוא היה של חברה עלומת שם
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ? אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ? האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רואה בדיי הרבה מערכות מורכבות שמוכרים שמכניסי לשם את הכרטיס הזה... מה זה הכרטיס הזה? איך הוא מבחינת ביצועים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס inno3D GeForce FX5200 128MB ואני נתקל בבעיות בהפעלת משחקים... כל משחק שהתקנתי עד עכשיו מוכן לעלות רק כאשר המחשב עובד על רזולוציה 800X600 עם איכות צבע של 16 ביט...איך אני יעשה שהמשחקים יעלו גם על רזולוציה ואיכות צבע יותר גבוהים????
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום קודם כל הבחירה שלי היא לפי זול, טוב ומעוצב או מסך שחור לגמרי ולכן החלטתי ללכת על אחד מהשניים המסך יהיה בסטודיו של יופי לצרכי הרצת דיוידי של עיצובים ותצוגות ולכן אני צריך מסך שיתאים לצרכים האלה ותו לא אני לא יודע מה הדרישות של דיוידי מזמן תגובה של מסך ולכן אני שואל אני כמובן מעדיף את ה781 אבל מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס עריכת ווידיאו והייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנה אני יוכל להשתמש בוא והעם אפשר לחבר אליו ממיר ולהקליט סרטים למחשב. ???
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני רואה יותר מידי תלונות בפורום הזה על הreadon 9700 תאמת תיכננתי לקנות אותו אבל עם כל התלונות שאני שומע אני חושב פעמים השאלה שלי בעצם אם יש פה אנשים עם readon9700 שמבסוטים מהכרטיס הזה ויכולים להבטיח שמניסיון שלהם שווה לקנות או שלא ביי חברה 8)
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מעוניין לקבל המלצות למסכים 17 בתקציב של עד 100 ש"ח תודה אורי
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
מה יותר איכותי בהקלטות תכניות לדיסק הקשיח ובכלל ויזואלית בכבלים דיגיטליים? שניהם עולים לי 100 שח משומשים כל אחד מה עדיף... שמעתי ה98 ממש תותח.. אני מעוניין לשמוע דיעות תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הנה תמונתו: http://pink.serv.co.il/~dev/vc.jpg אם אפשר את הפרטים הבאים: כמה מגה מהראם הוא לוקח, מהו שמו, אני מתכון וודו אולי וכו'. פרטים אלו יכולים לעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי הפורום יקרים!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך וכבר הרבה זמן, שאני בודק את הנושא. ולאחרונה גיליתי, שנפלו לידי עוד מספר שקלים אשר יאפשרו לי לרכוש את הRadeon 9800NP כמובן, שתחילה התלהבתי, אבל... אז נוצרה בעיה מכיוון, שאני מאותם האנשים, שלא קונה בראש שקט כי זה נרא דגם חדש והוא אמור לעבוד יותר טוב (כביכול יותר טוב מה radeon 9700NP). אני אוהב לראות עובדות המוצקות אשר מראות מה הכרטיס באמת יכול ולא רק עובדות על הנייר. ולכן התחלתי לחפש באינטרנט סקירות והשוואות ביצועים בין הרדאון 9800NP לבין רדאון 9700NP לבין רדאון 9500PRO, אך לצערי לא הצלחתי למצוא סקירה או יותר נכון השוואת ביצועים אשר כוללת את הראדאון 9800NP. וכאן החלטתי לפנות אליכם אנשי פורום נכבדים, ולשאול אותכם אם נת…
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
I just got my brand new Radeon9700NP, and I got this problem that when I enter the game Counter-Strike, it says the OpenGL mode is not supported by my video card, I try 2 more times to enter the server, and everything is ok. And sometimes the screen just turn black. And another thing, I got 100 FPS stable no matter what, and if anyone is fimiler with this game, in the map: de_aztec when there's lot of players playing on the fps drop! to 70-80! Like , wtf?! I got 100fps with GF2 100MX 32bit, and with RADEON 9700 I GOT FPS DROPS!?!? Is it possible? and by the way I got the latest drivers, Vsync is off and I use Windows XP Pro. Thanks!
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
הייי חבר שלי הביא לי את הכרטיס הזה ואין לי מושג מה זה וכאשר חיברתי את זה למחשב אז זה הראה שזה מצא משהו אבל צריך דריבורים בבקשה תעזרו לי כי נראה לי זה כרטיס לעריכת ווידיאו. כתוב על השווים PHILIPS
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-