עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by ronnie,

יש לי כרטיס מסוג leadtek pvr 2000 והכרטיס תקין וקולט שידורים אנלוגיים נפלא, אני מחובר ל-hot ומנסה לחבר הממיר לחיבור S-VIDEO בכרטיס, דרך RCA שנמצא בממיר שהוא video out ,התמונה שמתקבלת חדה ביותר, רק שהבעיה היא שקיימת רשת דקה שרצה על המסך שלא אמורה להיות, אולי מישהו מכם נתקל בבעיה הזו, או יודע כיצד ניתן לפתור זאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?

4. Started by hal,

האם משהו יודע איך הכרטיס הזה בביצועים: nvidia geforce 6600nx msi. האם סיומת nx היא כמו le? תודה..

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by Myt0s,

ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by udi,

שלום לכולם עיינתי רבות בכל ההמלצות שיש כאן בפורום על מסכים ועל המריבה האין סופית בין LCD לבין CRT אבל בכולם היו אותם ויכוחים שנגעו בקשר לסרטים ולמשחקים, זמני תגובה ועוד... לעניננו אנו אני צריך מסך 17 אינץ למשרד.{ אין לי בעיה שיהיה גם מסוג CRT, העדיפות למסך דק} נכון שאני לא הולך לראות בו סרטים או לשחק בו משחקים מטורפים {בעיקר סודוקו ופריסל } רוב שימושו יהיה לצפייה באינטרנט ולתוכנות של ספקים וכו' אבל אני עדיין דורש איכות גבוהה של מסך מסיבה אחת שאני לא רוצה בעוד חצי שנה להחליף אותו בגלל שהוא יתקלקל או שנשרף לו איזה פיקסל או שנייים והאחריות לא מתקנת רק מ 9 פיקסלים שרופים ומעלה עדיף לשלם היום עוד שקל שניים ולהנות מאחריות לשלוש שנים ושהמסך יהיה נפלא התקציב שעומד לרשות…

7. Started by eliXir,

דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by Little_AKA_Or,

שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?

10. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2439&CatCode=529 כדאי? או זה? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. Started by dani k,

אהלן ! אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך , מה דעתכם ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX68G256D-OEM&affiliate=zap http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7600GT-TD256&affiliate=zap תודה !

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by ori24,

האם יש הבדלים בביצועים בין הגירסה של ג'יגהבייט הלא מומהרת עם מהירות שעון של 648MHZ לבין הגירסה של BFG הממוהרת במהירות שעון של 666MHZ. מדובר על מסך 24 אינץ של סמסונג. ואיך ג'יגה בייט בכרטיסי מסך? החנות שבה אני קונה את המחשב לא עובדת עם BFG ולכן אני שוקל לקחת את הGTX285 של ג'יגהבייט. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש למישהי שהיא עורכת אירועים 2 מסכי 19' משומשים CRT... מכיוון שאני לא ממש מבין במסכי CRT בגודל הזה אני צריך את עזרתכם לבחור 2 מבין מדור הטרייד זון שבאתר או מאתר יד 2 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?bbstype=offered&cat=8 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&Info=19&fromPrice=&untilPrice= תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. זה פוגע באחריות?! מה השם של התוכנה אפשר הסבר קצר איך אני עושה?! הכי חשוב אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Pimpy,

Hi guys, I'm in the US now and i wanna bring with me a new GPU. Does my system can handle it? and fully use the power of the GPU? The resolution i'm work on it's 1366x768. My system: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W I'm thinking about: HD4850, HD4870,GTX260,9800GTX+

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה דיי כללית על כרטיסי מסך, יותר נכון על החברת ייצור שלהם 1. החברה של הכרטיס באמת משנה ולמה?! ועד כמה היא משנה ? 2. אם החברה באמת משנה אז מי החברה הכי טובה ? יש כזאת או שזה תלוי בכרטיס מסך ?! תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. Started by 456,

שלום לכולם, את האמת לא ידעתי איפה לשאול אבל פה נראה לי הכי מתאים. אז ככה: יש לי כרטיס מסך של Nvidia מדגם Geforce FX 5200 ומעבד אינטל 2.8 ו-80 ג'יגה זיכרון מהירים. פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי את הכל כנדרש. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל משחקים בצורה חלקה והם עובדים לי איטי. נגיד כמו המשחק unreal tournament 2004 עובד אצלי איטי ואני יודע שאצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך וזה עובד לו מצוין. או גם פיפא 06 כנ"ל. מה אוכל לעשות בנידון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by GRINFELD,

אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. אני עם 7800GT של לידטק ואני בטוח שיש כאן עשרות משתמשים עם כרטיס דומה לשלי העיניין הוא ששני הכבלים של הסאונד שיוצאים מן הממיר כמובן נכנסים לתוך כרטיס הקול (אונבורד) לכן השידור מופרד מהקול , מה אני עושה חברים ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Neldana,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, לא משהו רציני... אני לא ממש משחק במשחקים רציניים או משהו כזה, אלא משהו פשוט... לוח אם: Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 1015 MB (PC3200 DDR SDRAM) תקציב עד 350 ש"ח... משהו כזה תודה לעוזרים[:

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by 6600GT,

היה לי את ה6600gt ומכרתי אותו , אני רוצה לקנות את ה6800gs של pny לAGP והבנתי גם לפי הפורום שזאת קניה מצויינת בעיקר בגלל שאפשר לפתוח צינורות עיבוד...השאלה שלי איך עושים את זה , ואם בתקציב של 1300 שקל פלוס מינוס יש כרטיס יותר טוב שאני יכול להביא...

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by vbwx,

אוקי, לפני כמה זמן קניתי כ.מ וספק ENERMAX Liberty 500W Leadtek 8800GTS 640MB עכשיו חברתי אותם נכון, הכל תקין, המחשב עובד איתם מעולה, אבל אני שומע רשרושים של איזה מאוורר או משהו ששומעים אותו עובד ממש, לא נגיד בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חזק, לא ממש לא! ממש, די חלש הרעש, כדי לשמוע צריך שקט, אבל רציתי לדעת מי כבר עושה את כל הבלאגן בפנים? הכ.מ או הספק? כי אחד משניהם זה בטוח, יכול להיות הספק עם המאוורר שלו, או זה שהוא מקבל זרמים, או הכ.מ עם המאוורר שלו, אין שום כבלים שגורמים לזה, הכל תקין.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by Pini Mizrahi,

מה ההבדל בין שתי היצרניות האלה? האם יש הבדל בכלל בכרטיסים, או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר? גם המחירים דיי דומים תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. Started by HiTiT,

איזה חברה אתם ממליצים ל 7300GT שיעשה את הביצועים הכי טובים? תודה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה אני מתחיל ללמוד בשנקר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש על מנת לעבוד איתו עם כל התוכנות שרטוט לדוגמה AUTOCAD, PHOTOSHOP אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיהיה מספיק טוב תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים