כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקחת את כרטיס המסך שלי הנוכחי geforce 6 series turbo chache ולחבר אותו לחדש כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe האם אפשר לעשות ביניהם crossfire\sli אני לא ממש מבין בזה אבל אם יש דרך אז יש לי מישו שיחבר. מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2439&CatCode=529 כדאי? או זה? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
עומד ביפני קניית מערכת חדשה...ודי מסתבך האמת בהגדרות של כל תצורת כרטיס המסך/ הוידאו מיבחינת מישחקים = מספיק לי הכרטיס הזה : http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html מיבחינת דרישות בנוגע לוידאו>>> חשוב לי VIVO כלומר להיות מסוגל היום להעלות קבצי וידאו מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי(קלטות) ולערוך אותם במחשב ובעתיד כשארכוש מצלמת וידאו דיגיטלית>>> שתהיה גם כניסת DVI לא מצאתי כרטיס וידאו מתאים ( VIVO אנלוגי & דיגיטאלי) מה שכן מצאתי = זה כרטיס די יקר אבל שיש בו הכל ( וידאו & משחיקים) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2837 האם זה כדאי לדעתכם ? כל כרטיס וידאו ראוי ( ולא מצאתי כאלו שהם גם דיגיטאלי וגם אנלוגי ) יעלה …
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כמה אתם משערים שהוא יעלה שהוא יגיע לארץ ..בסביבות המחיר של ה-X1900 ? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב המפורט כאן כך שיתמוך במשחקים כמו SIMS 2. CPU Type Intel Pentium IIIE, 600 MHz (6 x 100) Motherboard Name ECS P6BXT-A+ (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX System Memory 196 MB SDRAM עדיף כרטיס מסך עד 750 ש"ח שאוכל להשתמש בו גם כשאחליף למחשב יותר מודרני.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
כנסו לסיקור של תום לגבי כרטיסי המסך http://www.tomshardware.com/graphic/20030714/index.html הוא מופיע גם בדף הראשי, קראתי וראיתי בכל הבנצ'מרקים שהרדאון מפגר אחרי ה FX5600 ופה בפורום כולם ממליצים על ה 9500\9600 PRO (ביניהם גם אני) על פני ה NVIDIA שמסתבר שהוא בחירה טובה יותר באותו קטגוריה של מחיר ואף לפעמים זול יותר האמנם ?! :o
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזייה בכבל s-video מצד אחד ו-rca בצד השני יש תמונ עם צבע והכל סבבה אבל לא באיכות טובה וזה מילא אני מכניס סרט לכונן נכנס לmedia player מפעיל את הסרט, עכשיו במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובמסך של הטלויזיה יש את הסקין של ה-media player והכל אבל אני לא רואה את הסרט עצמו במקום הסרט יש סתם ריבוע שחור. מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?? ןיש עוד בעיה שלא קשורה לטלויזיה..שאני מנסה להפעיל את הסרט בdivx player אני רואה את הסרט אבל במקוטע והאמת שגם פה לא רואים כלום בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מעבד Q6600 4 גיגה זכרון 800MHZ מסך 19 משחק בLCD 32 1080*1920 כ.מ 8500 GT לוח אם לא זוכר וספק 500 ZALMAN ברצוני כרטיס מסך שיריץ לי תמשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה שיש התקציב עד 850 ש"ח תודה לעוזרים אם יש משהו בחריגה קטנה לא יהרוג.. תודה לכל העוזרים חשבתי ללכת על Palit Radeon HD4870 Sonic 512 או 1G
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב, כבר הרבה זמן שאני שוקל להחליף את הכרטיס מסך (9600XT עם VIVO), וכרגע יש לי תקציב שעומד בסביבות ה-800 ש"ח (פלוס מינוס כמה גרושים) לבזבז על המחשב. השאלה היא האם יש משהו שעדיף על ה-6600GT בסביבת המחיר הזה ? יש תחרות מצד ATI ? (איך ה-X1600 למשל ? ממש לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו). ואם כבר שאלות, עד כמה שווה להשקיע עוד כסף בשביל 256mb ? אגב, החיבור הוא AGP ולכן בעייתי, ולא, אין לי כוונה להחליף לוח אם בקרוב. (אוף, נראה לי שבסוף אני פשוט אקנה איזה גיגה או שנים של זיכרון וזהו...) תודה בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
או שזה תלוי בחברות השונות שמייצרות את הדגם הזה של הכרטיסים ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 8800GTS 320mb.. של eVga הנתונים שהוא בא מהמפעל הם: core clock:513mhz memory clock: 792mhz עם קירור סטוק, במנוחה, הכרטיס נמצא על (לפי אוורסט): gpu: 55 gpu diode:65 gpu ambient: 55 gpu memory: 55 אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למהירות הליבה.. (בלי לעלות לזיכרון) כמה אני אוכל להעלות כדי שישאר בטוח בלי סכנות? לפי דתעכם כמובן תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה זה התחיל לי פיתאום שיניתי את הסדר בחדר שלי ויש רמקולים ילד TV ו אולי זה הגורם בכול פעם שאני מעביר מה PC ל TV יש לי גלים שיורדים לאת וזה ממש מעצבן אך אני מסדר את זה (RADEON 9800 PRO של Gigabyte)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מנוע גרפי The Claw Engine
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-