כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הכ.מ. מסך הזה: Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem לאיזה כ.מ. של נוידיה הוא מקביל מבחינת ביצועים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, אך עם זאת אני רוצה שיריץ יפה וחלק מאוד ויסטה. ההתלבטות היא האם לקנות כרטיס מסך משולב על הלוח אם או לכנות כרטיס בנפרד ואם כן איזה. במידה וקונים כרטסי גרפי משולב יש לקחת בחשבון את זה שהוא יזלול לי את הראמ שמאוד קריטי בויסטה (במחשב יהיה 2 גיגה). ובנוסף יתן פחות ביצועים אני חושב. במידה ובוחרים כרטיס מסך נפרד אנני יודע מה לקחת ומה מספיק טוב לויסטה pixel shader 3 וכו', אך אם זאת לא יקר. האם יהיה שווה לקחת 8600 שיצא עוד מעט או משהו אחר לא יותר מ 400 500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר בפחות מה טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בשביל חבר שלי שרוצה להקליט תוכניות יש לו ממיר של הוט
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי שאלה לגבי ה Video Settings שנמצאים ב CCC, שנקראים גם ATI Avivo HD. בקיצר ראיתי שיש שם הרבה הגדרות כדי לשפר את איכות התמונה וקראתי איזו ביקורת שמסבירה איך לשנות אותן אבל הבעיה היא שאני מריץ סרט ומנסה לראות את השינויים בזמן אמת, בנגן שאני משתמש בו לא רואים שום שינוי באיכות הסרט. אני משתמש ב VLC והפעלתי את האופציה של GPU Acceleration אבל לא משנה כמה הגדרות ניסיתי לשנות לא ראיתי שינוי באיכות הוידאו. יש איזה נגן מסויים שזה אמור לעבוד איתו? אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב נייד של HP http://www.buyhp.co.il/Product.asp?Pid=zv5226ea&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0 (ד"א - מעולה!! למי שהמשקל לא מפריע) ויש לי שאלה בקשר לדריברים של הכרטיס מסך. לא הבנתי באיזה אני צריך להשתמש. באותם הדריברים של הATI הרגילים או שיש מיוחדים לניידים? (היתי באתר של ATI ולא הבנתי )
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם ל PCI-E 2 יש יתרונות משמעותיים שיכולים לבוא לידי ביטוי בקרוב? (אני מצטער אם זו שאלת ניבוי עתידות, אני שואל בהנחה שמידע לגבי זה כבר קיים)
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם צפויות בעיות חומרה/תמיכה בכרטיס PCI Express 2.0 אם אצלי יש PCI Express X16? מעבר לעניין של מהירות העברת הנתונים תהיה נמוכה מהיכולת של הכרטיס. אני מדבר ספציפית על כרטיס המסך הבא http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה כדי שאני אוכל לחבר למחשב את הוידאו שלי אני יודע שאפשר יהיה להעתיק מהוידאו למחשב אבל מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר יהיה לעשות דגימה לתוכנת עריכה מתוך הוידאו למשל תוכנה כמו אביד שעושה דגימה בריל טיים כמו ממצלמת וידאו דיגיטלית דרך פייר וייר תודה!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את "CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0" ואני רוצה לדעת עם הוא יהיה טוב למשחקים אני משחק בכל מיני משחקים אני רוצה לשחק על HIGE +- התקציב שלי עד1K גג ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הוא כותב לי ב http://img510.imageshack.us/img510/5286/asdfasdfoo6.jpg OPENGL 6.14.10
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי גי פורס 7950gt לagp וטלויזיה סמסונג a 450 32 אינטש.אני מחבר לכרטיס כבל dvi to hdmi הכל טוב ויפה.אבל עדיין אני לא רואה את המסך מחשב ממש טוב,כלומר את ההתחל והכל זה למטה. מכיוון שהרזולוצייה 1024 על 768. אם אני מעלה זה 1280... העניין שהטלויזיה הרזולוצייה הטבעית שלה היא 1366x768 איך אני מגדיר שהרזולוצייה תהייה מתאימה בידיוק?? ועוד שאלה האם הכרטיס הזה נקרא תומך hdmi? תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אז ככה הציעו לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 128 במחיר 350 שח שנתיים אצל הבן אדם האם שווה לי לקנות אותו? עצות בבקשה איך הכרטיס הזה טוב?? Club3D ATI Radeon 9600PRO 128MB 128BIT הציון שלו ב 3D MARK זה: 1800 האם זה בסדר וזה בבדיקה של 3DMARK 2005
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אם אפשר אחד שמופיע באתר http://www.skypc.co.il זה בכלל יהיה פנטסטי תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקיי, אז הסיפור הוא כזה. רוב השימוש במחשב הוא לעריכת וידאו (באיכות HDV), ובגדול מה שיש לי היום עובד דיי טוב (אפשר לראות את המפרט כאן בצד). אני נמנע מקוואדרו כי אני גם משחק מדי פעם במחשב, וגם בגלל שבקרוב הולכים להשתמש בכרטיס המסך (כל עוד הוא NVIDIA עם יכולת CUDA) בשביל לעבד גרפיקה בתוכנות עריכה מסויימות. העיבוד תלוי במספר הליבות בכרטיס, ולכן אני מתלבט בין 9800GT לבין 9800GTX+ שעם קצת יותר ליבות, והרבה יותר חזק. חשבתי קצת על GTX260, אבל זה כבר מעבר לתקציב שלי, ואני חייב להגביל את עצמי. אז מכיוון שכרגע אני מוגבל לNVIDIA, אני מתלבט בין גירסת ג'יגה של 9800GT (כי בעריכה זה דווקא כן יבוא לידי ביטוי), לבין 9800GTX+ שמהיר יותר, אבל עם "רק" 512MB. (היתרון בו שיש בו יותר ליבות, ושה…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT על איזה דרייבר אתם ממליצים? הדרייבר המקורי של NVIDIA? או OMEGA שלפי מה ששמעתי הוא מיועד לגיימרים(תקנו אותי עם אני טועה) שמעתי שהדרייבר בא עם הגדרות הכ כדאיות למשחקים (כלומר לא צריך לשחק עם ההגדרות) השאלה עם הוא פוגע בכרטיס מסך? או יכול לפגוע? אז במה כדאי לי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס טלוויזיה באיכות טובה, התקציב עד 250 שקל.כמו כן אשמח לקבל אמות מידה בעזרתם משווים בין כרטיסים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי כרטיס המסך בבית, וכרגע המחשב מושבת. ברצוני להחליף את הכרטיס בחדש, אבל משהו פשוט ובעיקר זול, שכן המחשב אמור להיות מוחלף בחצי השנה הקרובה. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו שיתאים: כרטיס נוכחי: Gainward GeForce4 PowerTech, Model PRO\600 TV 64MB DDR TV-OUT לוח אם: של אינטל, Brownsville או Rexburg, אני לא יודע זכרון: 256MB DDR (266MHZ) מעבד 2.4 של אינטל אלו הנתונים שאחותי הצליחה לספק לי, אני כרגע תקוע בצבא... בנוסף, מישהו יודע אם בלוחות האם האלה יש כרטיס onboard? תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי MAG "17 שאמור לעבוד ב1200-1600 ב 60HZ ו 1280-1024 ב75HZ בפועל אין לו 1200-1600 ו1280-1024 עובד במקסימום של 60 HZ (גיליתי את זה רק עכשיו כי שדרגתי כרטיס מסך והרזולוציות האילה עכשיו רלוונטיות) איך זה יכול להיות? המסך נראה מקורי ובא עם כל החוברות והאחריות של MAG... PS מסך אחר שחיברתי למחשב, גם MAG 17 יותר ישן, עובד כמו שצריך, עם כל הרזולוציות
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
סליחה. טעית בפורום, לא שמתי לב שזה לא פורום תמיכה טכנית העברתי את השאלה שלי לשם. סליחה על הבלגן! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה משפיע על הרעש שהכרטיס עושה? החברה שמייצרת אותו והקירור שהיא שמה? או הבנייה שלו? זתומרת אם יש לי 7600 של חברה ג'נרית ו7600 של נגיד ג'יגהבייט האם הקירור הוא הדבר היחיד שיכול להשפיע על הרעש או שהחברה המספקת יכולה לשנות גם את הכרטיס עצמו?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הההבדל בניהם כ"כ גדול שהוא שווה 500 שקל? כי שניהם 512MB ואני רואה הרבה אנשים שקונים 8800GT ונהנים ממנו אז אני רוצה לדעת.. הכרטיס של ה8800GT שאני מדבר עליו בא עם קירור של זלמן
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-