כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי שאלה...ידוע שבחלק מהמשחקים יש אפשרות לשחק במסך חלקי (לא מלא) אבל לא כל כרטיסי המסך תומכים באפשרות זו ,האם יש אפשרות בGIGABYTE 7600GT לשחק גם במסך חלקי..? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה... כשאני בGPU-Z הGLU CLOCK שלי זה 550 ברגיל ובDEFULT הSHADER CLOCK שלי 1340 ברגיל ובDEFULT אבל... הMEMORY שלי ברגיל (כאילו כרגע) 850 ובDEFULT 1700. אז השאלה שלי היא... למה זה ככה? למה זה לא משתמש בהכל? חשבתי אולי בגלל שאני לא במשחק, אבל אז גם האחרים לא היו צריכים להיות כמו בDEFULT. מה אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
איך מבצעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש בתחום של HDMI ולכן רציתי לשאול שאלה קטנה שאני בטוח שרובכם תוכלו לענות לי עלייה מיד. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 8400GS לפי מה שכתוב על האריזה (תמונה מצורפת) הוא תומך רק ב HDMI גרסאות 1.2 ו 1.1 (כתוב שם גם משהו לגבי 1.3A - לא ממש הנתי האם נתמך או לא) כאשר חיפשתי כבלים של HDMI באינטרנט ראיתי שהיום משתמשים ב כבלים מסוג 1.3 ו 1.4. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות גם כבלים מתקדמים יותר 1.3 או 1.4 והם יעבדו עם הכרטיס מסך שלי אבל בלי הפונקציות הנוסופות (החדשות יותר) שהם מספקים (למשל עבור 1.4 ראיתי שהוא מעביר גם ethernet) או שכבלים מסוג מתקדם יותר בכלל לא יעבדו עם הרטיס מסך שלי? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מישהו המליץ לי עליהם ואמרו לי שהג'יגהבייט בעיקר טוב אני רוצה של 8MS ו- 17 אינץ' תאמרו לי אם הם חברות טובות,אמינות,איכותיות כי אני צריך מסך למשחקים ורק מאחת החברות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
-
יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך למשחקים אני קצת לחוץ בכף כי יש לי 1200 בשביל כרטיס מסך ומסך תודה לכולם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם מסך: LG 795FT PLUS ברזולוציה 1024*768 וכרטיס מסך MX440 המסך עובד כרגע על תדר ריענון 85hz. האם אני יכול להעלות ל- 100hz ללא חשש שיגרם נזק למסך? האם LG "נותנת אור ירוק" ללקוחות שרוצים לעבוד בקצב ריענון זה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שזה נושא מאוד נדוש אבל אני צריך לקבל תשובה ולהחליט. עד עכשיו היתי ואני עדיין נעול על R9800 PRO אבל לצערי זה מייקר את המערכת שאני בונה. האם ישנו כרטיס אחר שאיך שהוא נותן פחות או יותר את אותם ביצועים אבל בפחות כסף? עיקר השימוש הוא תוכנות גרפיות כגון PHOTOSHOP 3D MAX ועריכת וידאו ביתית פלוס וכמובן גם משחקים אז אם אפשר לעזור לי איזה כרטיס אני יכו ללרכוש שלא יוריד בביצועים והעדפה שלי היא לכיוון רדאון יש לי משהו נגד FX אב לאולי אני טועה אשמח לקבל תשובה ???
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי בבית 2מסכים: Nokia 445PRO 21' ויש לי LG Flatron 915FT plus 19' הסתכלתי באתרים שונים על הנתונים של המסכים אבל אני לא מבין בזה, אם מישהו יכול למצוא את הנתונים ולתת לי תשובה איזה מהמסכים עדיף למשחקים ובכלל עבודה יומיומית (MHZ כמה שיותר גבוה ושאר נתונים חשובים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
SAMSUNG 710N-2-Black 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-171&depa=0 LG Electronics L1710SK 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-005-028&depa=0 או ה- LG F700P *האם סוף סוף תוכלו לענות לי האם 16ms יעשב לי גוסטינג במשחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בקרוב יצא ה XBOX 360 ותהיה לו תמיכה HDTV עד כמה שהבנתי, קודם כל זה אפשרי לחבר אותו למסך LCD של מחשב בגלל כניסת ה DVI??(האם זה יעבוד טוב) שנית, הבנתי שיש למסכים האלו רזולוציה מקסימלית,לפי מה שאני מבין ה HDTV הוא ברזולוציה שגדולה מזה בכל אופן, איפשהו קראתי שמיקרוסופט מציגה את ה XBOX על מסכים דקים של סמסונג אז כנראה שזה כן מסתדר, מעניין איזה מסך זה ומה המפרט שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
-