כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה אתר עם השוואה של כל כרטיסי המסך האחרונים (השוואת הביצועים), תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח עם AGPX4 ואני רוצה לדעת כמה הבדל יש בין AGPX4 ל AGPX8 בכרטיסים הכי מתקדמים היום (5900 ו 9800)
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים שמצויינים בנושא של ההודעה??? לפי דעתי הרידאון, בכל מקרה רציתי דעה נוספת... ותנו לי גם בערך טווח מחיר של הרידאון... תודה...
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
I played many games with this card and NONE of them gave me 100fps stable. GTA Vice City, Day Of Defeat, Counter Strike, NBA Live 2003 etc` I checked my card with the 3Dmark test and my score was 13066 which is great! All the test I had 200-300 FPS. So my quistion is, why in games my FPS isn't stable on 100? If you gonna tell me to download the latest drivers, or something like that, DON'T. Only serious commands please, and you can respone me in hebrew. THANKS TO ALL IN ADVANCE!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתעניין בשביל מחשב חדש עם מסך איכותי, אז חשבתי שישמש גם כמסך טלויזיה. יש לי כרגע כרטיס של אסוס GEFORCE3 DELUXE עם VIVO וכשאני מחשב לו לדוגמה ממיר כבלים דיגיטלים או ממיר יס רואים גרוע בהרבה מטלויזיה, הצבעים לא משהו וכו'. (רק להשוואה, כרטיס זה לא ישמש אותי במחשב החדש) האם נחוץ TV TUNER כאשר מחברים את המחשב לממיר דיגיטלי חיצוני ? מה זה יוסיף על חיבור לTV IN? והאם ניתן לראות בדרך כלשהי במחשב באופן איכותי לפחות כמו (ואני מקווה יותר איכותי) בטלויזיה (החלק החשוב)? ולמה למעשה משמש כרטיס הטלויזיה ? רק לטיונר אנאלוגי ? המחשב עוד לא נקנה אז אפשר להציע כל דבר שעשוי לעזור. בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להחליף כ. מסך למחשב שלי (P3 930). איזה כרטיס יתאים לו? האם אפשרי לשים במחשב כרטיס GF4 128DDR ? מחירים בערך?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אם אפשר כרטיס לא כולל רמקולים מובנים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך חברות שמייצרות מסכים של 6-8 אינצ' שמתחברים בחיבור מחשב רגיל וכמובן שיהיו שטוחים מכירים?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כבר לפני חצי שנה פרשתי מכל העסק של מודינג, מיציתי את עצמי... לאחרונה פתחתי במקרה את המחשב, כדי לנתק הארדיסק 2.4 גיגה ישן טיחו כשפתחתי לאחר מכן את המחשב הזוואה התגלתה ! המאורר של הרדאון 9500 שלי... מת! קניתי אותו מפנדה, ועדיין יש עליו אחריות.. מה עדיף לעשות?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש (לא בשבילי אבל...) ואלה שמות המועמדים => ראה כותרת. מחיפוש קליל בפורומים הבנתי שלכל אחד מהמסכים יש את היתרונות והחסרונות שלו. והייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסכים מכם, יודעי הדבר (לי ממש אין הרבה מושג). **המחשב ישמש לגרפיקה.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו לאתר של nividia ובשער יש את quadro fx 3000!!!! מה זה חדש? כנראה...תגיבו
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
וזהו הסיפור המלא - לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר. לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר. שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך ח…
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? אמא שלי הלכה וקנתה אצל חנות קברית שהיא מכירה ועלה לה 1500 ש"ח שווה את זה? המסך הזה בכלל טוב? http://www.proview.com/product/index.htm
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. המשחק היחידי שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב החדש שלי? Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard הוא עולה 479 ש"ח ב PCHARDWARE. תודה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לציין מראש - אני פסיכי , אני פסיכי שאם יש לו 3000 שח ביד , קונה כרטיס מסך ב3000 שח. ובכן , כפסיכי כזה.. אתמול הלכתי לי לאסוף מPCH את כרטיס ה5900U של לידטק שהזמנתי , לאחר שהבהירו לי שאני כנראה הפסיכי הראשון (מי יודע אם אחרון) שבכלל הזמין כזה כרטיס (בארץ) ושמשום מה ראו זאת כברור שאני גם חייב לפרסם תוצאות benchmark - חשבתי לעצמי "oh well , הנה הכיף עומד להתחיל". חוזר אני הבייתה (לאחר 10 שעות עבודה , שבהן הייתי צריך למנוע מעצמי לומר לבוס "אני מתפטר" רק כדי ללכת ולבדוק את הכרטיס) , פותח את המארז... מנסה להכניס את הכרטיס.. וכלום , לא נכנס... למה לא נכנס? מסתבר שכאשר גאוניות ההנדסה של ABIT מתנגשת עם זו של Leadtek חייבות להיות בעיות.. הconnector של הIDE השני יושב קרוב ל…
-
- 60 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
....?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-