כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על החדשים? במקום 4.7 של ati. מישהו יודע אם יש שיפור?/דברים חדשים?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=85394&perpage=10&pagenumber=1 תהנו אל אחריותכם בלבד!! תשימו בטיקי ואולי גם בחדשות כי זה טוב למיש שי לו כרטיס כזה
-
שלום לכולם! מה אני יכול לעשות במסך הזה כדי להוציא מהכרטיס מסך שלי את המקסימום . תודה עריכה: אני עובד בעיקר בעבודות גרפיקה כבדות..... בבקשה עזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל כדאי בכלל להשקיע עכשיו כסף בכרטיס חדש? בדור החדש של הכרטיסים יש פיקסל שיידר וורטקס שיידר 3 תוך כמה זמן הכרטיסים שתומכים בגירסא 2 יהיו חסרי ערך??, חוץ מזה עדיף לקנות 9800 AIW SE מנועה של Powercolor ב1285 ולעשות לו סופט מוד ל9800 AIW, לקנות מנועה 9800 SE של Club3d ב 1070 ולעשות לו סופט מוד ל9800 פרו, לקנות 9800 פרו של MSI מKSP ב1330 ולעשות לו קצת OC , לקנות איזה גיפורס 6800 או שבכלל כדאי לקנות סתם כרטיס מעפן ולחכות שהכרטיסים מהדור החדש יהיו יותר זולים? בקיצר אני ממש לא מבין בכרטיסים וכל מה שכתבתי זה מדברים שקראתי בפורום אז אם אפשר בבקשה עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
נתבקשתי להמליץ לחברים שלא מבינים במחשבים, על מחשב חדש. בשלב מסויים הם ננעלו על חנות מסויימת שהיה להם (לא ישירות) נסיון טוב איתה, וחשוב להם לקנות הכל שם. מבחינת כל החומרות למעט מסך, יש לי עמדה ברורה. הבעיה היא, שהמסכים שיצא לי לבחון ואני אוהב, לא מוחזקים באותה חנות ולכן אני נאלץ לבחור מסך מתוך רשימה שלא יצא לי לבחון. סד"ג מחיר: סביבת ה- 800-850 ש"ח. גודל מסך 17 אינטש, CRT כמובן. המועדפים עלי שלצערי אותה חנות לא עובדת עם אותן חברות: Samsung 753DFX Philips 107T הדגמים שנראים רלוונטים שמוחזקים באותה חנות: LG Flatron 700B (טיפה יקר אבל בגבולות הסביר) LG Flatron 700P (קצת יקר, אבל אם אין ברירה הם יעשו את המאמץ ויקנו) LG 710BH (מחיר סביר, למרות שהוא אינו שטוח לחלוטין יש לי תחושה…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הורדתי את הסרט the girl next door scream.tgnd.xvid.avi והבעיה היא שכשאני מנסה לראות אותו הוא מראה לי רק מסך ירוק כזה ולפעמים יש ריבועים קטנים עם צבע זזים ... הורדתי את המקודדים שצריך (לפחות מה שחשבתי) וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי כרטיס מסך חדש video shuttle 2 אני חושב שהוא של chronos עכשיו מישהו מכיר את הכרטיס? הוא שווה משהו? וכמה הוא עולה? אני פשוט לא יכול להרכיב תכרטיס כי אני לא בבית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. אני אביב, אני חדש פה... לאחרונה נהרס לי כרטיס המסך ואני צריך להחליף אותו. יש לי מחשב חדש יחסית, פנטיום 4 2 ג'יגה, עם 512 מגה זיכרון. לפי מה שבדקתי יש לי AGP X4, ושאלתי היא: האם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם זיכרון מספיק גדול (128 יספיק לי לדעתי, כי אני לא גיימר מטורף) אבל שהוא גם ל-AGP X4? כלומר, האם מוכרים בכלל כרטיסים כאלה? אם כן - האם הם יותר זולים? או בקיצור - אם מישהו מוכן למצוא לי עסקאות שישתלמו לי, הוא יבורך. אני לא מחפש משהו היסטרי, והתקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח... רק טוב בחיים שיהיה לכם.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כן אני יודע שיש מלא דיונים.... אבל לא מצאתי בדיון הראשי איך בדיוק הופכים אותו ל-XT !!?? מה חייבים לעשות? לצרוב ביוס? האם זה מסוכן? ולעשות OC? מה צריך בדיוק? מספיק שאני אעשה לו אוברקלוק נורמלי דרך הדרייברים? או מה? תודה לעוזרים, חשבתי פשוט לקנות את הכרטיס וכרגע יש לי 9700 פרו, אני לא רוצה לקנות אותו ולהישאר עם 9800 פרו שעלה לי 1300 שקל...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נתקלתי בחנות ליד ביתי שמוכרת כרטיסים של החברה הנ"ל , ורציתי לדעת אם מישהו שמע עליה , יודע משהו , האם היא חברת קבר ? היא מייצרת כרטיסים של Ati ,נדמה לי .....
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לשים בסטיקי ואם כבר בחדשות... http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html ATI Catalyst Tweak Guide תודה למנהליםא ל מחיקת כל השטויות שהיו פה... אין צורך לתת קרטיד לאתר פיסי ספטו כי לא שם מצאתי את זה!!
-
יש לי רידון 9700 פרו איזה דרייברים כדי של אומגה החדשים או של הרגליים מבית האתר www.ati.co.il אחת ולתמיד אני רוצה לדעת עם אומגה זה סתם מיתוס .
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אינ רוצה להוריד את הפילטרםי הradeon 9800pro אבל אינ צריך הסבר באנגלית כי הwin באנגלית, אם יש עם תמונות זה מאוד מאוד יעזור. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתרים שכל כרטיסי 9800XT באים אם זיכרון 2.5NS... לאומת זאת ה ASUS 9800XT בא אם זכרונות 2.2 NS זה נכון ?? ו
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
משום מה ב PCH לא עונים לי לאימייל ששאלתי אותם אז אני אשאל כאן הכרטיס הזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1582049104.htm לא נראה לכם משהו חשוד פה? (כמובן תענו אחרי שתעשו חיפוש באתר הרשמי של )Gainward) 1100XP אין דבר כזה,יש 1100XT שזה גרסה מוחלשת,אבל מצד שלישי אם זה ה XT אז איך זה Golden Sample? מישהו יכול לעזור לי? עריכה: ה XT 1100 הוא כן Golden Sample אז נראה לי שהם תעו באתר וזה לא XP אלא XT מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי אם המקרן הזה Peavey Hx-7111 הוא יתאים למשחקי מחשב וסרטים ואם מישהו ראה אותו ויכול להמלית לי עליו המפרט שלו הוא HX-7111 DVD and Game Projector For DVD / VCD / VCR PLAYERS and PS 2 / X-BOX / GAME CUBE Game Console, and any TV game console, AV device! Easy to do installation Maximum projective size up to 80 inches 8 hours continuous working time On screen display (osd) function Remote control all function NTSC/PAL auto system Build in speaker , stereo sound output Lamp life : 1000 hours Power adaptor : DC 12V , 5A Luminous flux : 200-300 IM Brightness uniformity : 75% Resolution : 480 x 234 Display size : 12 - 80 inches Effective distance :…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
זה ציפ של פיליפס אל הכרטסי מסך שלי טיטניום 4400 אני שואל מה התמיכה המקסימלית שלו ברזולוציה לעומת SAA7102E ו-SAA7104E ?? האם הוא יותר טוב פחות טוב? לפי מה שהבנתי התמיכה של SAA7104 היא 1240@1024 והוא תומך בקידוד HDTV והציפ השני SAA7102E תומך רק 800@600 והו לא תומך בקידוד HDTV אז המ אם הציפ שיש לי?? :-\
-
מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברה! שמתי בטרד אחר שאלה איך הופכים מקלטות VHS לדיסקים של DVD. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77275.0 עכשיו הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס טלוויזיה. חשבתי על USB2 ככה שאני לא אצטרך להרוג את עצמי כל הזמן ולהתעסק עם הכבלים שם מאחורי המחשב כמו איזה כלב. אחרי זה אמרתי לעצמי שאני צריך גם כרטיס מסך... (יש לי TNT2, אני לא משחק אף פעם) אחרי זה נזכרתי שראיתי 9800SE עם AIW במחיר ממש טוב... מצאתי את זה בנועה מחשבים בלינק הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 מפתה אותי שהוא נפתח ל 9800P, יש לו 3 שנות אחריות, AIW והכל ב 1350 שח וגם החברה היא סבבה... POWER COLOR. אה וגם 256BIT ו 128MB זכרון. עכשיו אני שואל את עצמי... למה לי לקנות כרטיס …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-