עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ולאקוביץ,

אני צריך עזרה בקשר למסכי LCD עקרונית אני חשוב על משהו ברמה של מסך LCD של סמסונג ה 710T השאלה שלי היא איזה מסכים עוד בסגנון של סמסונג 710T יש??? חשוב שהחברה תהיה בעלת שם (לא חברות לא מוכרות...) ו12 MS ופחות.... תודה מראש!!!!

2. Started by Asaf.Y,

שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by avlas1,

שלום אני רוצה לערוך סרטים בפרמייר ולכן אני צריך להעביר חומרים רבים מאנלוגי למחשב . אם למישהו יש או מכיר את כרטיס העריכה : Pinnacle Studio version 10 500-PCI ? איך הוא ? האם הוא נתמך ע"י פרמייר ? חשוב להדגיש שאיני מתכוון להשתמש בתוכנת עריכה עצמה של PINNACLE אלא בכרטיס PCI עצמו ... ולכן חשוב לי שיעבוד בצורה טובה עם פרמייר . באתר של אדובי יש רשימה מצומצמת למדי של כרטיסי לכידה , אך כולם עולים בין 2000 ל 5000 ש"ח . אני מתכוון להשקיע 700-800 ש"ח לעניין . תודה מראש לעוזרים ! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by kamal_,

האם Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory יצליח להריץ משחקים בינוניים ומטה עם מעבד חזק וזכרון פנימי 2GB ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by mayfree,

קראתי בANANDTECH באחד הבנצ'מרקים הם השתמשו בהגדרות: RES 1600 x 1200 with 4X AA/8X AF enabled . אולי מישהו יכול להסביר מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. גירסה חדשה למבחן הביצועים הגראפי הנודע מכולם מבטיחה להיות מאתגרת פי כמה מכל מה שזמין להורדה והרצה כרגע זה ממש לא סוד שתוכנות ה-3DMark לסוגיהן, מבית חברת Futuremark הפינית, הן אחת מההורדות החיוניות והבסיסיות ביותר לכל משתמש שמעוניין לבדוק את ביצועי מערכת המחשב שלו. כעת אנחנו מגלים שיש גירסה חדשה שנמצאת בפיתוח ברגע זה ממש, והיא מבטיחה להיות מתקדמת ומאתגרת עוד הרבה יותר. באירוע של יצרנית כרטיסי המסך GALAX (או Galaxy, לשעבר) בסין נחשף קטע מתוך מבחן הדור הבא של 3DMark, אשר יבוסס על תקן ה-DirectX 12 החדש בלבד ועל מערכת החלונות 10 בגירסאות 64 ביט בלבד, ומבטיח להיות בעל עומס גדול פי 5 להרצה ממבחן ה-Fire Strike העדכני והפופולרי – כאשר אנחנו מניחים כי מדובר בפי 5 לכ…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by Zvika12,

שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by bigben,

אז ככה קניתי מחשב נייד חדש Samsung 350V5C S06IL שמגיע עם כרטיס מסך [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 2GB[/td][/tr][/table]התקנתי את הדרייבר הוא מזהה אותו במנהל התקנים ואומר שההתקן פועל כמו שצריך אבל בתצוגת מסך הוא לא מזהה אותו רק את הכרטיס המובנה של אינטל מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek, חיברתי אותו לממיר של yes, אבל אני לא יודע איך אני יכול לראות טלוויזיה על מסך המחשב. אולי אני צריך איזה תוכנה? מישהו יכול לעזור לי...... אחים שלי, תודה לכל מי שמנסה.....

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. יש הבדל בין ה ATI 800x 256mb pro לבין זה של ספיר מה ההבדל בין ATI ל SAPPIRE ראיתי שיש להם אותם דגמים.. בבקשה תעזרו לי.. אה ו ati x800 256mb ינוצל טוב עם מעבד athalon 64 3200+ samsung memory 512x2 אני קונה את הx800 מארצות הברית 400$ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ? THX

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. רציתי את דעתכם כמה באמת חשוב כניסת DVI במסך LCD ובמה זה בא לידי ביטוי. אשמח לקבל לינק הסוקר את הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by trxman,

אהלן כולם ! :} אני לא מבין בכל הקטע הזה של חיבור מחשב לטלוויזיה , ולחבר שלי יש בעייה, לכן אני פונה אליכם :-* הוא חיבר כבל שבצד אחד הוא נכנס לכ.מסך, לחיבור העגול שחור ומצד השני של הכבל הוא מתפצל לשניי צבעים, אדום ולבן אם אני לא טועה... בקיצור, הבעייה שלו היא שהוא רואה את התמונה, אך אין לו סאונד והוא רואה שחור לבן.. האם מישהו מה הבעייה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. הי, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600 ג'יטי, ואני משחק (נותן משחק לדוגמא מתוך כמה) פרו אבולושן סוקר 6 - PES6, ברמה HIGH. המשחק עובד חלק בכללי, אבל ברוב חלקי המשחק יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או איך שלא תרצו לקרוא להם. אמרו לי שזה לי בגלל שהכרטיס מסך חלש מדי כי זה אמור לפעול חלק איתו וזה באמת עובד חלק איתו. אמרו לי לנסות לבדוק דרייברים ולעדכן אותם. אז איך אני בודק תדרייברים שיש לי, ואיזה דרייברים אני צריך להתקין? אין לי מושג אם זה נחשב לבעיה בכרטיס מסך אז זה מתאים לפה, או שזה נחשב לבעית תצוגה בווינדווס אז זה שייך לפורום ווינדווס או שזו בעיה טכנית, אז פתחתי פה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם טעיתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by Anxiety,

ערב טוב, חבריה אני מאוד מקווה שזה מתאים לפורום הזה, ואם לא אנא לא להביא באן כי אני חייב את זה דחוף ועם זה לא מתאים לפורום הזה זה לא היה עוד פעם. יש לי שאלה איזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי ליראות סרט באיכות של -HD תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by e-Pit@m,

שלום, ברשותי לוח אם מיקרו atx מבוסס nforce630, עם כרטיס מסך מובנה ג'יפורס 7100. אני מעוניין להתקין עכשיו רדאון 4850. מה הסדר פעולות הנכון להסרת הכרטיס מסך המובנה (מבלי להסיר את הדרייברים של ה-nforce), והתקנת הכרטיס מסך החדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by RobiNooB,

מישהו בדק הבדלים בין ה 6.1 של OMEGA לבין 6.2 של ATI ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by אביחי,

אני צריך דרייברים לכרטיס מסך intel 82852/82855gm/gme graphics (אני חושב שזה שם כרטיס המסך)

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by שאול1,

שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.