כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרטיס RADEON 8500 בעל יציאה S VIDEO עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב לוידאו ואז לצפות בסרטים בטלויזיה. אני מחבר את המחשב לוידאו כי אין לי יציאות VIDEO וAUDIO בטלויזיה. עכשיו רציתי לדעת איך קוראים לכבל שמצד אחד יש לו יצאת S VIDEO ומצד שני 2 יציאות לוידאו ולאודיו..
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (המפרט בצד) קודם כל, לא עשיתי OC. באמצע משחקים יש כל כמה שניות מין הפסקה של חצי שניה (למרות שהמשחק רץ על 150-200 FPS) למישהו עולה בראש מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לפני שאני יחפש אחד בזול ב EBAY
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
s3 prosavageDDR toda merosh... sorry i cant write in heborw!!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של הרקולס 8500LE שאני מנסה לחבר לטלויזיה בארה"ב לצורך TV OUT. ב-TV FORMAT SELECTOR תחת TV PROPERTIES ב-DISPALYS מופיעות רק אופציות PAL ובחיבור לטלויזיה NTSC רואים שחור לבן. יכול להיות שאין אופציית NTSC בכרטיס? איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ! יש לי תקציב בין 500-600 שקל והייתי רוצה המלצה רצינית לכרטיס מסך של ATI או NVIDIA !! אני צריך תשובה בדחיפות.....תודה !!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה. אם אני משחק בכל המשחקים עם האופצייה של ה- v-synce על on, בכל המשחקים, זה פוגע בביצועים? בתודה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
Geforce 4 TI4800SE שהוא כמו TI4400 לא? או רדאון 9500 פרו?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די נעול על ה454 התקציב גבוה בגלל שהייתי עם מסך 15של אלונקס5 שנים וסוף סוף אני מחליף ואני צריך גם המלצה למסך 17 לאבא שלי עד 1200 הוא עובד רק עם פוטושופ
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק, המחיר צריך לנוע בין 1200 לגג 2000 שקל...אני רוצה ללכת על 15 אינץ וללכת על משהו יותר איכותי מאשר לקחת 17 אינץ ברמה נמוכה... על איזו חברה מומלץ...האם PROVIEW ,CTX וכול הזולות נותנות תמורה לכסף? אם ידוע על דגמים טובים ( מניסיון ) שמריצים משחקים ברמה טובה ורצים תחת כרטיס מסך טוב ( סגנון RADEON 9600 ) נא להודיע...כול המלצה תבוא בברכה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אם יש דרך לסדר את זה אז בבקשה תגידו ותודה רבה
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות וראיתי כל מיני מחירים עם פערים גדולים, ואין לי מושג מה צריך שיהיה.... אני רק רוצה שיהיה לי חיבור שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב וכמובן להעתיק תוכניות וסרטים להרדיסק או לצרוב
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הכרטיס Ge Force FX 5900 (הרגיל) על איזה חברה אתם ממליצים ושלא יהיה יקר מדי איזה יהיה הכי זול? מה דעתכם על InnoVision? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קיבלתי עם geforce 4 mx 440 64mb ב-3dmark2001 se ב-1024x768 32bit בערך 3300 זה טוב למפרט שלי ? (המפרט בצד)
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן או לא?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב נמוך ואני צריך דחוף כרטיס מסך זול וטוב שיביא לי 100fps אז אם מישהו יודע ???
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך חברות שמייצרות מסכים של 6-8 אינצ' שמתחברים בחיבור מחשב רגיל וכמובן שיהיו שטוחים מכירים?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
והאם הוא שווה קניה ב-1300 שקל בערך.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש,אני בכיוון של 9700 או פרו או רגיל. עכשיו שאני חושב על זה אולי עדיף לקנות את 9500 פרו ואז בעוד שנה או שנתיים להחליף או מעכשיו לקנות כרטיס חזק שיחזיק לטווח ארוך (ככה אני מקווה לפחות). תודה רבה על העזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 3200+ 2.2 GHz Gigabyte GA-7NPro2 Hercules 3D Prophet 9800Pro Series Creative Audigy2 platinum Kingston Hyperx 512Mb Maxtor 80Mb 8Mb SATA Scsi WindowsXp 3Dmark03 Pro: 5300 בלי שום אובקלוק זה הגיוני???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-