עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dunul,

שלום, רציתי לדעת אם תיווצר בעיה של צוואר בקבוק אם אשים במערכת Penium D 2.8 1024DDR2 Ram את הכ. מסך X1950 pro?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על כרטיס טלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב על הפלאזמה וגם בשביל לקלוט ולהקליט את שידורי הלווין על המחשב. המפרט שלי הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512Mb x2 Radeon 9800np Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w והטלוויזיה שלי היא: Panasonic 42PWD8 DVD Pioneer 383 Receiver Pioneer VSX-515 ממיר 3100 של Yes אני מחפש כרטיס סביר בעיקר בשביל לצפות בסרטים שנמצאים במחשב על הפלאזמה, תרגישו חופשי להציע כרטיס יותר זול מבתקציב תודה מראש, אלמוג.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. אהלן, הורדתי את התוכנה EVEREST לבדוק את הביצועים של המחשב (חדש) בכלל ואת הטמפ' של הכרטיס מסך בפרט. כל מה שהתוכנה נותת לי זה בסה"כ מפרט של המחשב, נכנסתי לחוצץ SENSORS ולא ראיתי מה הטמפ' של הכ. מסךשזה הכי חשוב לי. עזרה אנשים ? עוד שאלה, יש דרך לווסת את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך HD 4850 ?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  4. מה ההבדל בין הכרטיס 7600GT של Gigabyte לבית ה 7600GT של Leadtek? לא חבילת אקסטרים חבילה רגילה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by jeyjey,

אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?

6. Started by yotam360,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח. ואני רוצה מסך עם חיבורים של ווידאו אודיו (כמו החיבורים של ה-playstation 2) איזה מסך נייד כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. קיבלתי inno3d 8800gt חיברתי לטלויזיה HD READY עם רזולוציה טבעית של 1360 על 768. עכשיו כאשר זה על הרזולוציה הזאת זה לא מותח את התצוגה על כל המסך. אם אני בוחר ב 720P בכלי של NVIDIA אז הצבעים הופכים להיות זוהרים בצורה מוזרה . ואם אני נשאר על non-HDTV format אז אין לי אפשרות להרחיב את המסך... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Lapland,

הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יכול להעלות משחקים כמו פיפא וסימס ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7091

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  10. יש לי שני מחשבים עכשיו ככה אני שחקן מכור של קאונטר סטרייק התקנתי אותו במחשב המתקדם והחלטתי שהגיע הזמן שגם אח שלי יתחיל לשחק אבל במחשב הפחות טוב ואם אני לא טועה המפרט שלו זה משהו פנטיום שלוש 865 זיכרון 256 וכרטיס מסך GFORCE 2 עכשיו התקניתי את המשחק ואז כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי שהמשחק לא יכול לפעול בפורמט הרגיל שלו שזה OPENGL ומעכשיו הוא יעבוד כ SOFTWER עשיתי OK וכשנכנסי למשחק הרזולוציה הייתה ברצפה ממש מגעילה.. למרות שניסיתי להעלו לרמה של 32 צבעים ולהגדיל את הרזולוציה הוא תמיד איפס לי אותה מחדש. מה עלי לעשות??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by cockpit,

מחפש כרטיס מסך PCI עם 2 VGA וTVOUT, אני צריך שלושה כאלה. 054-3331199 gilbauer@walla.com

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by Meidan2005,

X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה

13. Started by eladbu,

ההודעה עברה לפורום אחר

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. הכירו את אחיו של ה-GeForce RTX 3050 הנייד שצפוי להחליף את ה-MX450 עם תוספת ביצועים קלהלכתבה

15. Started by kindermaN,

השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכם שאלתי בנןשא חיבור DVI למסך שאולי אקנה במפרט כרטיס המסך רשום יציאת DVI-I ולדוגמא ב LG 1750B רשום DVI-D האם יכול להיות בעייה להפעילו דרך DVI שאולי לא תואמים שאלתי בשרות לקוחות אבל התשובה שהחזירה לי לא ניראה נכון היא אומרת שזה לא יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by KvodHagab,

אהלן, חיברתי היום שני מסכים לRadeon 1950Pro שלי, שעליו מותקנים Omega drivers Catalyst 7.4 (הכי מעודכנים) שמתי לב שאלו ממש מוגבלים בכל הנוגע לDual display, כיוון שהאופציות היחדות שעמדו לרשותי היו Clone או Master/slave שכזה, ז"א, Extended window mode, שזה בעצם מה שאני רוצה, אבל הבעיה שהדרייבר לא נותן לי להגדיר היכן יושב המסך השני (זה חשוב כמובן למעבר העכבר למסך השני, [ז"א, אם המסך בצד ימין, שהוזזה לימין תשנה תצוגה, ואותו דבר לשמאל או ללמעלה]) עכשו, הדרייבר בא בתצורה דיפולטית שהמסך הנוסף נמצא מימין למסך הראשי, אבל שורת הStart לדוגמא אינה נמתחת לתצוגה החדשה, ואף תמונת הרקע היא פשוט העתק של התמונה החדשה במצב האידאלי, הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לחהליט היכן יושב המסך הנוסף (ז"א…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by ystoffman,

שלום , בצער רב מסך המחשב שלי LG F900P מת. כאחד שלא ממש אוהב מסכי LCD יצאתי לחפש אחרי מסך CRT חלופי אבל אלו כך נדמה אוזלים מהשוק והיבואנים מעדיפים שלא להביא אותם יותר. אז כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לקנות LCD. אז בעוד שבמסכי CRT הבנתי משהו בLCD אני לא מבין כלום. אפשר לקבל המלצות על מסכי 19 אינטש ? תודה רבה. יוני.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. אני מתלבט בקניה בין שלושה כרטיסי מסך ואין מושג מה לבחור... SLI מתוכנן תתחשבו במחיר ואם יש לכם הצעה אחרת במחיר הזה תגיבו... מסך Acer F-20 Black-Red "20 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 XFX PVT88PUHD4 GeForce 8800GT XXX 256MB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150279 EVGA 512-P3-N800-AR GeForce 8800 GT 512MB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130357 Leadtek PX9600GT Extreme GeForce 9600 GT 512MB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122049

20. איך אני מכוון בכרטיס מסך 2600 ATI טמפרטורה צבע ל-6500 מעלות כמו שניתן בכרטיסי נווידיה לאנשים שמבינים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ישן GECUBE HD3650 512MB שאחד הסנפירים במאוורר רפרנס שלו נשבר. הזמנתי מאוורר חדש מ EBAY והרכבתי אותו בכרטיס, הבעיה היא שהמאוורר מסתובב באופן קבוע במהירות הכי גבוהה והוא מרעיש. ניסיתי לשנות את המהירות ב CATALYST 11.6 אבל אין שם שום אופציה לשלוט על המהירות של המאוורר, ניסיתי גם לצרוב ביוס חדש לכרטיס אבל זה גם לא עזר. וגם לערוך את הביוס ב RBE ושם לשנות את הערכים של המאוורר ולצרוב את הביוס מחדש וגם זה לא הועיל. האם יש איזה שהיא דרך אחרת לשלוט על המהירות של המאוורר כי הוא ממש מרעיש. תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by segevon,

אני מחפש כרטיס מסך וספק כוח בעד 1000.. שיריץ COD4.. עדיף בHIGH כמובן אבל אני אספתק במה שתיתנו לי.. המפרט הוא : PANTIUM D 3.4 2 GB RAM Intel Xpress200 M-Board הספק ג'נרי לכן ביקשתי ספק יותר איכותי.. אם צריך עוד פרטים אני אתן...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים