כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיסים האלה שאמורים לצאת ל-AGP הם יותר חזקים מה-1950PRO\GT AGP ? כי הם תומכים ב-DX10 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1860&Itemid=1 עוד 4 שבועות בישראל ?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני מה שקראתי כאן.... האם זה הכרטיס ההכי טוב במחיר 1000 ש"ח? את המפרט אני לא יודע אבל המחשב נקנה לפני חצי שנה...והשקיעו בו יותר מ 6K ... הכי הרבה אם יהיה בעייה יחליפו ספק.... זה לא משנה... ועוד שאלה...בלי קשר יש הבדל אם הכרטיס נקנה עבור משחקים או עבור תוכנות גרפיקה כגון פוטטושופ? כל ההתייחסות כאן באתר היא למשחקים כבדים.... או שמה שטוב למשחקים טוב גם לתוכנות האלו?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מדיה סנטר מבוסס intel core duo. מעבד E6600 לוח אם GA-965P-DS3 כרגע יש לי שם RADEON 1980 PRO, אני רוצה לשדרג כ"מ שיתמוך בDX החדש, תלת מימד (כלומר שהוא ידע לדווח לטלווזיה שהתוכן המשודר הוא תלת מימד לא שהוא יצור תמונת תלת מימד) ויהיה בעל יציאת HDMI. רצוי גם שהוא יוכל להחזיק משחקים, לא משהו רציני, פיפא וכאלה. מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס XP , וכרטיס מסך GF 6600GT 128MB PCI-E אני צריך דרייברים הכי מעודכנים של OMEGA תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקיי מחר אני קונה את הכרטיס LeadTech 7600 GT 256 MB AGP ורציתי לדעת אם הוא יריץ לי למשל את prey בהגדרות טובות או את call of juarz והאם הוא יריץ לי את crysis ברמה שכיף לשחק ויפה לשחק?לפי מה שאומרים זה כרטיס ממש טוב....
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום שוב החלטתי לרדת מעניין קניית מחשב חדש עקב חוסר תקציב הכרטיס מסך הנוכחי שלי נדפק ואחלטתי במקום לקנות מחשב חדש פשוט לקנות כרטיס מסך חדש מפרט המחשב שלי הוא amd athalon 3000 64bit לוח אם: K8N NEO4 PLATINIUM 939 PCX כ. מסך נוכחי (זה שצריך להחליף) MSI 6600GT TD128E זכרון: 1GB of ram אני מחפש כרטיס באזור ה 300 שקל +- עם יציאת DVI ו HDMI לחיבור למסך LCD 22samsung ולטלויזית LCD לגבי קניית מחשב חדש אחכה עם העניין לקיץ.. חבל לקנות מחשב ללא תקציב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות. 1. 9800gx2 VS 280GTX?? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=1 2. יש מס' גירסאות מומהרות של ה 9800GX2 מהיא הגירסה הכי מומהרת שנמקרת בארץ????
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte k8ns ultra 939 עם סלוט AGP שמקבל רק כרטיסים עם מתח 1.5V. יש לי כרטיס ישן של FX5200. חיפשתי ולא מצאתי מה המתח שהוא דורש. מישהו יודע אולי? ואם כן האם הוא מתאים ללוח האם שלי? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תשמעו יש לי שאלה מה יותר חזק ויותר טוב RADEON HD 4670 או GEFORCE 8800GTS 640MB אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני משחק בפיפא 07 ב75 FPS כל המשחק וזה לא זז אבל כשאני מביא גול\או שאני מקבל גול מהקבוצה השניה, נגיד רואים את השחקן רץ הכוונה רואים אותו יותר מקרוב בגלל שהביא גול פתאום הFPS יורד ל4 ל3 ל2 וככה וזה תקועעההההה הגרפיקה על 1024*768 ושתי ההגדרות מתחתיו על ON מה הבעיה? יכולה להיות? גם שאתם משחקים פיפא לכם זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה500-600 שקל ? כרטיס למשחקים .. כמו : The GODfather תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב מה המצב אחים שלי אני חדש בפורום רק היום נירשמתי@!!! טוב יש לי מחשב מאוד טוב!!! מפרט קצר: +3800 AMD ATHLON 64 FX Seta DVD 250 gb cd-rom Samsung 7200 PRM Nforce 4 Socket 939 For AMD FSB 1000 +MHZ Dual DDR3 400 2.00 RAM USB 2.0 מארז שקוף יפה מאוד מעבד 64 ביט!! WinFast PX6600 TD 256 MB PCI-E X-16 האם אפשר ליפתוח לכרטיס החרה הזה צינורות??? תודה לעוזרים! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=206&lineid=1&act=1 זה הכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מסייר קבוע בזאפ והיום מצאתי את המסך של CTX "19 במחיר מדהים של 2200 ש"ח מה דעתכם עליו ? אין לו DVI , זה משמעותי? הנה הקישור לאתר http://www.ctxintl.com/products/lcd_s962A.htm
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-