עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by the-f-master,

יש את הכרטיס כפול הליבה החדש של ATI שעומד לצאת שנקרא-3870X2 נכון?אז אני חושב על לקנות אותו ויש לי שתי שאלות: בתקציב שלו הוא יהיה משתלם וחזק?נגיד מול GTS 512 או מול GTX?והאם שווה לחכות לסדרה 9? ובדקתי בFAQ אם אני אצטרך לוח אם תומך CF בשבילו אבל לא היה רשום(היה רשום רק על NVIDIA)אז אני צריך או לא?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by shaifbisss,

שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך הרבה זמן לא עקבתי אחרי השוק לבדוק מה הולך אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב שמיועד לMid Range אני רוצה כרטיס בעל איכות מדהימה שמתאימה לצרכים שלי אפשר להגדיר אותי כגימר שלא מוכן להתפשר על איכות. שאלה היום הורדתי את הדמו של crysis קפצתי עד השמייים והתאכזבתי שראיתי שכרטיס מסך אינו טופס עליו. זה זמן להחליף כרטיס מסך או שזה שטויות. תודה שבת שלום ויום טוב שי בן יהודה

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום אחרי התלהטות קשה החלטטי להשעיר את מחשבי הישן ופשוט לשדרג כרטיס מסך כדי לחבר לLCD שאלתי כזאת מה יהיו ההבדלים בין AGP לPCIEX ואיזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת עד 600ש"ח לא חובה למישחקים העיקר שתיהיה איכות בלסידי 32" תודה מיכאל

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by haruviy,

גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך 8500GT של INNOVISION עם 256DDR2 זה pci -express איך הוא למשחקים????????????????????

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. זאת בעיה שיש לי כבר שנה מאז שהחלפתי את הNVIDIA, כל פעם קיויתי שאולי הדרייבר הבא יפתור את הביעה. אני יכול לראות רק בשחור לבן, גם אחרי שאני משחק עם על התקני תצוגה והאפשרויות. מישהו בפורום של תפוז אמר לי שאני צריך מתאם מיוחד, אבל בחנויות מחשבים לא יודעים על מה מדובר... מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by asaf20,

היי.. אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואשמח לקצת עזרה.. המפרט שלי הוא : מעבד : amd athlon 64 3000+ 2000 mhz זיכרון : 1024 mb לוח אם : ASUSTek K8V-X כרטיס מסך : ATI RADEON 9600 SE שמעתי על הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1950 PRO אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות א.הכרטיס מתאים למחשב שלי ? (או שצריך להחליף עוד דברים..) ב.הוא טוב בהרבה מהכרטיס שיש לי כרגע ? ג.הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר ? התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיס שרשמתי אין לי שום ההעדפות כל שהם אני אשמח להצעות.. ד.אני צריך כרטיס שיחזיק לי קצת זמן מעמד ולא להחליף שוב.. נ.ב. אני חדש באתר ולא מבין בזה אני מבקש סליחה עם עברתי על איזה חוק (כל אתר והקטעים שלו..) או טעיתי במשהו.. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by MOFRA,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by galCool,

אם אני קונה לוח שתומך בPCI ועל הכרטיס שלי כתוב pci-X 16 או משהו כזה.. זה יעבוד? תודה!!

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by satan,

הציעו לי את ה hyundai l70s ב2000 שקל. חיפשתי באתר ולא מצאתי מה הזמן תגובה שלו, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו? תודה מראש

11. Started by o.k,

!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. עד ללא מזמן היה לי תכרטיס של ASUS EN6600GT 256MB SLI PCI-E עד שהוא נשרף לי הלכתי למקום שקניתי ממנו במקרה זה MIDI-COM למי שמכיר את חברה הזאת ,בכל מקרה אמרו לי שאין להם יותר תכרטיס הזה אז בסוף הם הציעו לי לקחת במקום את EN7600GS SILENT 512MB של ASUSאז רציתי לדעת עם זה יצא שווה לי.????? והאם ה 7600GS SILENT 512MB SLI PCI-E עדיף על ה.........6600GT 256MB SLI PCI-E ? ? ? ? תודה.! http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1090&modelmenu=1 לינק ל7600GS SILENT512MB SLI PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=139&model=362&modelmenu=1 לינק ל-EN6600GT 256MB SLI PCI-E

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  13. שלום, האם קיימים כרטיסי מסך AGP בעלי שתי יציאות לשני מסכים אנלוגים. הצורך האפליקטיבי לפזר את החלונות בין שני מסכים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה לצורך אפליקציות משרדיות. תודה משה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by amisha,

1. מה אתם אומרים עליו ? 2.הזכרונות שלו בדומה לפרו הרגיל ? 3. האם אפשר לעשות לו OC קצת ? 4. עפ"י הנאמר לי ניתן לפתוח אותו ע"י אומגה - האם במקום זה אפשר לצרוב לו ביוס של פרו AIW ולגמור עם האומגה ? 5. איך האיכויות של ה AIW שלו ?? אם יהיה אפשר שאחד מן האנשים ישלח לי דוגמאות יהיה מעולה תודה אם יש לכם דברים אחרים לומר - שפכו.... ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by HiTiT,

איזה חברה אתם ממליצים ל 7300GT שיעשה את הביצועים הכי טובים? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. Started by aviran_n,

למחוק בבקשה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by tovtov,

שלום, אולי שאלה קצת מטופשת ......אבל- האם אני יכול לראות טלוויזיה במחשב עם כרטיס VIVO (כלומר כרטיס שיש לו VIDEO IN) בחיבור מהמיר של הכבלים? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by parker,

חריגה קטנה בתקציב אינה בעיה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. הכנתי רשימה של כרטיסי מסך שאני יכול לקנות אתם תבחרו את ה3 הכי טובים בענייכם ואם אפשר להגיד גם למה ? Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Albatron Geforce 6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Asus GeForce 6600 N6600/TD AGP 256MB Retail Video Card Club-3D Radeon 9600XT AGP 256Mb 128bit DVI Video Card Gainward Geforce 6600GT Ultra/1960 AGP 128MB DVI Video Card Gigabyte FX6600GT GV-N66T128VP AGPx8 128 Mb VIVO Bulk Video Card Gil Forsa FX6600GT AGP 128Mb Retail Video Card Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card PowerColor Radeon 9800 Pro 256Bit 128MB Video Card Sapphire Radeon 9800 Pro AGP 128Mb 256Bit DVI Video Card תודה חברה אתם ממש עוזרים זה הפורום מספר 1 !!!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. מסך 1 : LG L1970HR 1753 ש"ח מסך 2 : 931BF Samsung 1729 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  23. זה הכרטיס https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 האם בקבוצת המחיר שלו הוא מומלץ? קחו בחשבון שאני צריך יציאת DVI

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by Shiker,

שלום חבר'ה אני מחפש כרטיס במחיר 600 ש"ח שיהיה AGP שיציג ביצועים טובים ואפילו נהדרים אם אפשר כמובן למשל בהגדרות של Comany of heros שיהיה לפחות כמה High וכמה Medium רצוי NVIDI אבל אפשר גם ATI תודה רבה לעוזירם

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  25. במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים