עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי. הודעה זו נורא דחופה לי, ואני זקוק לתשובה והמלצה (למרות שכבר ראיתי את אשכול ההמלצות...) די דחופה בנושא הזה. אני גיימר, וזקוק לכ.מסך כי כנראה לשלי נפל איזה שבב ואני מחכה בסבלנות מהמעבדה שבודקת לי עכשיו אותו ומנעה מחשבים לתשובה אם יש אחריות על דברים כאלו. בכל מקרה, אני רוצה ליהות מוכן לדבר. למחשב שלי ספק כח 350W של אנטק. אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות 1800XT512MB. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by Raped,

שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  3. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי. ד"א, כבר בדקתי ב-FAQ בפרום, ולא קיים את מה שאני מחפש. ד"א 2: קראתי עכשיו את החוברת הדרכה שבאה עם כרטיס המסך, ורשום שם שיש 3 יציאות בננה בשמות כאלה (אני חושב) Y+Yb+Yd או משהוא כזה...אבל בטוח עם Y בתחילת כול יציאה, וכתוב שזה יציאת ה-HD במפצל של ה-VIVO (זה מה שכתוב בספרון...) ושוב, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by Shoshan,

אני משחק בפיפא 07 ב75 FPS כל המשחק וזה לא זז אבל כשאני מביא גול\או שאני מקבל גול מהקבוצה השניה, נגיד רואים את השחקן רץ הכוונה רואים אותו יותר מקרוב בגלל שהביא גול פתאום הFPS יורד ל4 ל3 ל2 וככה וזה תקועעההההה הגרפיקה על 1024*768 ושתי ההגדרות מתחתיו על ON מה הבעיה? יכולה להיות? גם שאתם משחקים פיפא לכם זה קורה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

http://img228.imageshack.us/img228/7364/lolhz8.png אני רוצה להגיע לפילטרים AF וAA.. איך אני מגיע לשם?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. היי קניתי לפני חצי שנה מחשב שלא תיכננתי לשחק בו משחקים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו בשביל שיריץ גם משחקים המפרט הוא: AMD 3500 64BIT asus m2npv-vn 512 זיכרון עכשיו אני רוצה לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS האם לאחר הקנייה המחשב יריץ לי משחקים או שאני יהיה חייב להחליף גם מעבד \לוח אם ???? תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by sirmoreno,

תודה

8. רציתי לקנות כרטיס מסך של ג'יגהבייט 7600GT - ורק אחרי שקיבלתי אותו התברר לי שהתכוונתי לFX7600GT...! הם באותו מחיר כמעט והחנות רחוקה מביתי- אז לא החלפתי (אני גם לא חושב שהיה בחנות FX7600GT).. מה ההבדל בכלל... FX7600GT: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410964 7600GT: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479136 מה ההבדל...?- אני מקווה שלא נדפקתי... יש להם אותם ביצועים....? אני ניסיתי למצוא מידע עליו באתר של ג'יגהבייט- ולא מצאתי... אנא עזרו לי - שלא יחלפו שבועיים ואז לא אוכל להחליף... תודה...

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by מר שאלה 2007,

אני מתאמן\עושה OC לכרטיס FX5200....... אפילו אחרי OC קטן למשל כשאני עושה SAVE זה נתקה ואומר לשלוח דיוח אם אני עושה שלח הוא נתקה אם אני עושה אל תשלח זה יוצר ולא שומר אז מה לעשות ? למה התוכנה נתקת??

10. Started by Time_Is_Money,

אוקי שאלה קצת מוזרה: יש לי 2 מסכים כרגע. אחד LCD 19" ואחד LCD 17". אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיוכל להציג תמונה ב- 3 מסכים. אני צריך כרטיס מסך נורמלי למשחקים, חשבתי על משהו כמו 7950. שהוא יחובר ל- מסך 19" ולטלויזיה LCD שאני הולך לקנות. את המשחקים אני אשחק גם מול הטלויזיה וגם מול המחשב (מסך 19") תלוי במצב רוח. ועוד כרטיס מסך שהוא יציג תמונה (רוב הזמן זה דפי PDF או DOC) על עוד מסך (כרגע 17") או שניים (אני אקנה עוד אחד בהמשך) . לצורך זה אני זקוק לכרטיס מסך פשוט משהו בסגנון של 7300. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר בלוח שני כרטיסי מסך מסוג 7950 ו- 7300 ולעבוד איתם ביחד?

11. בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  13. על איזה כרטיס טלויזיה זול שכולל רדיו אתם ממליצים? אני ראיתי ש FLYVIDEO 3000 פופולרי ונמכר די הרבה , אבל יש של כל מיני חברות , ואני די נאבד בקטע הזה , ואם אתם יכולים גם להמליץ לי על אחד בלי רדיו שהוא טוב וזול.

14. Started by NiSo19,

אהלן חבר'ה אני חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVidia GeForce 9300 GS עכשיו, שיש טיפה יותר כסף, חשבתי אולי לשדרג.. אז יש לי כמה שאלות: א' - הכרטיס מסך הזה תומך SLI ? ב' - כדאי לי בכלל לשדרג ? (בתור אחד עם Windows 7 / Ubuntu 9.04 שכמעט לא משחק... אולי CS:S מידי פעם, אבל גם זה בתדירות נמוכה) ג' - הכרטיס מסך הנוסף, חייב להיות מאותו סוג? או שאני יכול לדוגמא לקנות NVidia GeForce 9800 GTX בנוסף? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  16. היי בעזרתכם החלטתי לקנות RADEON 9800 ובדקתי ובארץ זה עולה 1350 וזה קצת הרבה אז חשבתי אולי לקנות מארה"ב טוב אז בקיצור רציתי לשאול 1. האם שווה לקנות מארה"ב ? 2. אתם מקרים אתר/חנות מארה"ב זולה יחסית שאפשר להזמין דרכה (לארץ הכי טוב אבל זה לא ממש חשוב)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Flea,

שלום לום בKSP יש את הכרטיס X1950 PRO של SAPPHIRE. עולה 1250 (או 1230 לא זוכר) וגם בKSP. X1950 PRO EXTREME של POWER COLOR שעולה 1200. עכשיו, מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומי טוב יותר? את מי לקנות מבין שני אלה.. לא מתוכנן OC

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by arche,

שלום . יש לי כרטיס מסך מחברת Gecube ATI Radeon HD 3870 XTG4-E3 512 MB ברגע שאני רוצה להריץ תוכנה של 3DMARK 06 שתוכנה נתקעת . עוד בחלון הקטן שרשום עליו 3DMARK. האם יש בעיה כללית לתכונה הזאת עם כרטיסי ATI? כי זה לא הכרטיס הראשון .היו עוד כרטיסים שנתקעו במצב זה. מה ניתן לעשות ? הכרטיס עובד יפה גם בעבודה רגילה אינטרנט וכ"ו וגם במשחקים. תודה.

19. Started by WarSoul,

שלום חבר שלי קונה מחשב חדש והוא מעוניין לשחק רק במישחקים בינוננים כמו פיפא , ניד פור ספיד וכדומה , הוא קונה את המחשב מ ksp ששמה מוכרים את ה 8600gt וה 7600gt במחיר של 700 שקל ( חברת eVGA ) . ערכתי מספר חיפושים בפורום לגבי ה 7600 וה 8600 ולא הגעתי למסקנה חד משמעית מי יותר טוב , אני חושב שיש לי נטייה לכיוון ה 8600gt מכיוון שהוא בנוי מארכיטקטורה חדשה יותר ותומך ב dx10 כמובן . כמו כן, אני לא יודע אם החברה הזאת eVGA טובה , יש להם ב ksp כרטיסי מסך של חברות כמו , asus שמוכרות את ה 7600gt ב 750 ואת ה 8600gt ב 850 , gigabyte שמוכרת את שתיהם בסביביות ה 700 שקל , ועוד מספר חברות שאני לא מכיר כמו : galaxy , gil , point of view , powercolor . אפשר קבל קצת הבהרות לגבי איזה כרטיס עדיף וא…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. מותקנים אצלי דריברים ישנים מאוד 4.12 חשבתי להחליף אותם להכי חדשים 7.10 השאלה היא מה זה יתן לי? יש לי radeon 9800NP OS-XP אני ארגיש שיפור כלשהו ,אפילו מינימלי? או שאפילו יכולה להיות הרעה כלשהי ?

21. מישהו שם לב בביצועים אם או בלי האפשרות ב DIRECT 3D ENABLE ADAPTIVE ANTIANLAISING PERFORMANCE ??? זה בכלל תומך האפשרות הזו ב GTO2 ?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  22. שלום התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וכול פעם שאני מעלה את הWIN הוא אומר לי שבוצע שינוי ואני לא משתמש בSLI אלה בטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד עכשיו זה מעצבן אותו כי אני יודע את זה וכול פעם זה אומר לי את זה יש אפשרות להגדיר לו להפסיק עם זה? ועד משהו מתי שאני עובר לפאנל ניהול הישן הוא אומר לי שדברים חדשים לא יעבדו בו הדברים האלה הם קשורים לטכנולוגיה של SLI או גם לטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by desert,

למה כשאני נכנס ל MCRAELLY 3 עם GF 4 TI 4200 ואני מנסה להפעיל ב FSAA הוא לא נותן לי , כשהיה לי את ה FX 5200 היה אפשר, יכול להיות שאין תמיכה???

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by pergola,

יש מסכי LCD 19 אינטש עם 1600X1200 בכלל, כי באתרים אין את זה אם אני מבקש בחנות יהיה להם?? והאם כשאני יוריד תרזולוציה ל1280X1024 אז התמונה תמרח לי כי קראתי איפשהו שאם משנים מרזולוציה טבעית אז זה נמרח או משהו כזה וכרטיס מסך מה לדעתם יהיה יותר טוב 2 כרטיסי מסך של GTX בSLI או כרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים?? איך הכרטיס מסך הזה 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ?? והאם עוד שנתיים הכרטיסי מסך שיצאו יתאימו ללוח אם, אם אני קונה מחשב עכשיו ??

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.