כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם כל כרטיס שתומך ב X8 יתמוך גם בX4..? אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בעלי 256 MB ו128Bit (גם יד שנייה)
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
איזה חיבורים נחשבים האיכותיים ביותר?(d-sub,dvi,rgb,hdtv,Dual-dvi וכו') מה המשמעות של "bulk"? איזה חברה יותר מומלצת לכרטיסי מסך של Nvidia XFX או Leadtek? איזה כרטיס הכי מומלץ בהנחה שכולם באותו מחיר: http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7300GT-Sonic.html http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=288 http://www.palit.biz/en/products/ati_agp_X800GTO.html נ.ב איפה אפשר לקנות 7600gs sonic בAGP??
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?
-
- 9 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Geforce 7300 GS. האם אני יכול לחבר אליו שני מסכי מחשב ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחזיק בביתי מצלמת וידאו פשוטה מבית סוני.. sony dcr h32e שמה. עכשיו, יש לה חיבור לDV כדי להעביר DVD למחשב. כפי שציינתי בכותרת, יש לי במחשב 8600GT ואלו המוצרים שמגיעים איתו: http://www.phoronix.net/image.php?id=789ℑ=gigabyte_8600gt_conts עכשיו, אני לא מבין איך לחבר את המצלמה למחשב.. חיברתי את 3 הכבלים (אדום צהוב לבן) האלו למפצל של הDV.. לא קרה כלום.. ניסיתי לחבר את המצלמה בUSB, לא קרה כלום (לפי מה שהבנתי החיבור USB נועד להעביר את התמונות בזיכרון ולא את הוידאו גם). פתחתי את ההוראות שימוש של הכרטיס מסך והיה כתוב שם לחבר את המצלמה לטלוויזיה ואת הטלוויזיה למחשב.. יכול להיות שזו באמת האפשרות היחידה? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל את Windows Vista Aero לצערי כל פעם נירשם לי שאין לי מספיק זיכרון RAM ולכן הצבע הנ"ל לא יעבד שאני פותח איתו סרט . יש לי 2 GB זיכרון 700+ MB פנויים תמיד אז למה רמת הצבע הזאת שאיכותית ב-HD מסרבת לפעול לי ??? בסרטי HD ???
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתאמן\עושה OC לכרטיס FX5200....... אפילו אחרי OC קטן למשל כשאני עושה SAVE זה נתקה ואומר לשלוח דיוח אם אני עושה שלח הוא נתקה אם אני עושה אל תשלח זה יוצר ולא שומר אז מה לעשות ? למה התוכנה נתקת??
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך הרבה זמן לא עקבתי אחרי השוק לבדוק מה הולך אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב שמיועד לMid Range אני רוצה כרטיס בעל איכות מדהימה שמתאימה לצרכים שלי אפשר להגדיר אותי כגימר שלא מוכן להתפשר על איכות. שאלה היום הורדתי את הדמו של crysis קפצתי עד השמייים והתאכזבתי שראיתי שכרטיס מסך אינו טופס עליו. זה זמן להחליף כרטיס מסך או שזה שטויות. תודה שבת שלום ויום טוב שי בן יהודה
-
- 7 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני מרגיש קצת טמבל לשאול אותה. שמתי לב שבכניסות של הכ"מ הזה יש רק שני DVI ואחד S-Video והרי לרוב המסכים (שאני מכיר לפחות) היציאה זה הD-Sub (הכחול). מה הקטע? ><
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
AGP שניהם ואם למישהו יש השוואה מקצועית בין השניים אני אשמח לקבל לא רק להגיד :"כן אחי, קח את ה6800 הוא תותח אל תהיה מפגר!" אם לא הייתי רוצה להיות מפגר לא הייתי שואל שאלות כאלה (?) הקיצר, אני בעבודה ואני מת ללכת והראש שלי מתפוצץ... אז אני אשמח לתגובה 8)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 302.2 ] 1 תמליצו לי על כרטיס מסך לסרטים ומשחקים עם tv-out עד 700 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עולה 300 שקל פחות מה730B שתכננתי עליו... אבל חשבתי על זה, אין לי צורך לחסוך במקום, והמחשב למשחקים וסרטים, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקרינה וכאבי העיניים מהCRT שסבלתי מהם מספיק עם הPROVIEW שלי.... אז ככה, איך המסך הזה ? ומה ההבדל בינו לבין ה997MB ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בקרוב יצא ה XBOX 360 ותהיה לו תמיכה HDTV עד כמה שהבנתי, קודם כל זה אפשרי לחבר אותו למסך LCD של מחשב בגלל כניסת ה DVI??(האם זה יעבוד טוב) שנית, הבנתי שיש למסכים האלו רזולוציה מקסימלית,לפי מה שאני מבין ה HDTV הוא ברזולוציה שגדולה מזה בכל אופן, איפשהו קראתי שמיקרוסופט מציגה את ה XBOX על מסכים דקים של סמסונג אז כנראה שזה כן מסתדר, מעניין איזה מסך זה ומה המפרט שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ברצוני לשאול מדוע הורידו את הגרפיקה שהיתה בכרטיסי (256graphics core G-Force 2/4) ובכרטיסי המסך החדשים G-FORCE 5/6 וכולל ב ATI יש 128BIT GRAPHICS ויש ירידה קלה בצבעי התמונה כשאני צופה בסרטים דרך המחשב או DVD דרך כרטיסים אלו (יש לי 3 כרטיסי מסך G-FORCE4 MX 440 G-FORCE FX 5700 ו ATI RADEON 9600) ובגלל שכך אני משתמש ב G-FORCE4 האם יש כרטיס מסך חדש עם 256BIT GRAPHICS CORE ? אודה לכם אם תענו לי
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-