עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Alex2003,

לא מזמן קניתי ראדון 9600 לא פרו של gigacube ובהתחלה הדרייברים שבאו עם הכרטיס CATALYST 3.2 פעלו אבל כשהורדתי דרייברים חדשים 3.6 זה מדליק את המחשב וכותב שאין דרייברים ולא טוען אותם... בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by אוריפ,

איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by moskitos,

אני מעוניין לקנות את ה-Gigacube Radeon 9600 Pro . האם החברה הזו טובה,האם אין בעיות מסוימות כמו בג'יגבייט למשל עם המאוורר או דברים אחרים?

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by DesperadoS,

שלום כולם אני רוצה לקנות מסך למחשב חזק .... אני מעוניין בדעות והמלצות שונות לגבי מסכים שונים ומשתלמים כלכלית .... וגם הייתי רוצה להבין מה זה בעצם מסך שטוח מה זה נותן בעצם .... תודה ...... הסכום הוא 1500- 1000 תודה רבה ....

5. Started by gal_il50,

על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.

6. Started by CreativeX,

הזמנתי לפני כמה ימים את המסך 19' Viewsonic P95F, אבל נאמר לי שאין אותו כרגע במלאי ועד שיהיה זה עלול לקחת הרבה זמן. עכשיו יש לכם הצעות למסך בתקציב של עד 2000 ש'ח? (אפשר לחרוג טיפה)? חשבתי על המסך הבא: http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm, לדעתכם שווה? ויש לי עוד שאלה, אני יכול להשקיע עוד קצת ולקנות את ה Vision Master 454 של IIyama, ב2500 ש'ח, אבל אני לא יודע אם ההשקעה באמת כדאית, מה אתם חושבים?

7. שלום............. אני מחפש מסך LCD לא אכפת לי 15 או 17 אינץ' כל עוד הוא עומד בקרטיונים הבאים. טוב ל הכל כולל משחקים וזמן תגובה נמוך מקסימום 16-20 תצוגה ואיכות תמונה מעולה מעל לכל ביקורת. מסך שקבל פרסי AWARD אמיתיים והוכח כטוב להכל עם איכות מעולה!. המחיר שלי 2600שח המשימה שלכם למצוא לי תמסך הטוב ביותר שעולה על הקרטיונים האלו......... טופיק זה ישמיד עצמו כשתמצאו תמסך. הפרס למוצא המאושר 50שח+דומינוס פיצה משפחתית ממני. "AND YOU BETTER FIND ME ONE" או שדמי על ראשכם :'(

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by W0lverine,

תראו הדרישות והציפיות שלי לא גבוהות למידי מסיבה פשוטה שאני כבר שנתיים עם מסך לא אטרקטיבי, אבל עובד 15 אינץ - PROVIEW דגם ממש ישן, רזולוציה מירבית אני חושב שזה 1027x768x70Hz | 1152x863x60Hz בכל מקרה.. אני מעוניין לקנות מסך LCD TFT .. עקרונית 15 אינץ יספיקו לי, אבל אולי אני ילך על 17 אני כרגע משחק במשחקים כמו מידלקלאב נייט 2 - וויס סיטי, וקדומה אני רואה את המשחק סביר, אני מרוצה מזה. אין לי טענות אני רוצה שיראו ככה גם במסך הדק שמעתי ב TECH-TV בערוץ 30 בלווין, שבמסכים דקים יש המון בעיות של "רענון" וזה ממש לא מתאים למשחקים מה אתם ממליצים ? נ.ב מחירים סבירים, אני לא מיליונר עדיין

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by Home Boy,

קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Lucifer,

יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ??? תודה

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by roei88,

שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by OmerS,

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים ואמינים, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם אבל שיהיו איכותיים. תודה מראש, עומר שקדי.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by zolder,

יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by urik,

קניתי את המסך לפני כמה ימים רציתי סתם לשמוע ביקורות...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רוצה לקנות מחשה עם GEFORCE MX 128 אמרו לי שמומלץ במקום זה radeaon 9200pro או RADEAON 9600 מה בכלל ההבדל בין שניהם?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  16. הכבל שאני מחפש הוא למצלמת וידאו דיגיטלית של JVC עכשיו הכבל מצד אחד הוא פיירוייר רגיל ומצד שני הוא צריך להיות קטן יותר בצורת ריבוע רו משהו כזה... חיפשתי בכל החנויות שחשבתי עליהם (אופיס דיפו וכל אלה) ואין כבל מתאים אני ישמח אם תגידו לי חנות ישירה או אפילו מהאינטרנט... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by zolder,

האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי עם הכרטיס(הרקולס רדאון 9800 לא פרו) או להוריד אחרים,ואם כן אז מאיפה?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by dad_28,

שלום! אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש. החומרה שברשותי: מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1. שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד בתודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  19. התקציב שלי זה עד 500 ש"ח 1. ProLink PixelView GeForce FX 5200 128MB 2. Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660 128MB DDR DVI איזה כרטיס הייתם ממליצים לי ולמה?

20. היי, האם מסך דק "17 הוא נוח לרזולוציה של 1280X1024? מסך דק 17 הוא רק במעט גדול יותר מ CRT 17, ו CRT 17 נראה טוב (ומספיק גדול) רק עד 1024X768 ב LCD, מסכי 17, 18 ו-19 אינץ תומכים ב NATIVE של 1280X1024 שנראה לי קצת מוזר... האם כדי במקום 17 לקנות מסך 18 פשוט יחסית כמו MAG?? (יש להם 18 אינץ ב-3000 ש"ח !) אחת המטרות המרכזיות שלי במעבר ל LCD היא הקלה על העיניים, הבנתי שעל מסכי LCD ניתן להסתכל שעות ללא כאבי העיניים האופיני ל CRT (גם בREFRESH RATES גבוהים)... ואני לא רוצה לעבור ל LCD רק כדי לגלות שהפונטים קטנים ואני צריך לאמץ את העיניים. (אני לא רוצה לעבוד ב-1024X768 ב LCD) דבר נוסף, היכן ניתן לראות מסכי LCD באזור ת"א? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by lamborghini,

מעניין אותי לדעת מה הממורי קלוק והקור קלוק של הכרטיסי המסך החדשים כמו.. radon 9500 pro radon 9700 pro fx 5600 fx 5900 ultra ti 4800se ti 4600 radon 9600 pro נתתי פה רשימה קטנה בבקשה שכל מי שיודע משהו על הכרטיסים האלו או גם אחרים אז שירשום .. תודה רבה.. ;D

22. Started by xena,

אני שוקל לקנות את הלוח של ASUS A7N8X-VM (http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-vm/overview.htm) ולא ברור לי מה שווה הכרטיס מסך שיש עליו. "Integrated GeForce4 MX GPU, a second-generation mainstream GPU, to deliver best-of-class graphics for high texture content and scene complexity." אולי מישהו מכיר את הכרטיס הזה? למה הוא משתווה בדיוק? האם הוא יפעיל משחקים כמו כל Gefore 4 MX אחר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asnast,

היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , החלפתי את הכרטיס מסך שלי היום ל ATI RADEON 9800NP עדיין לא חיברתי אותו למחשב אבל יש לי שאלה לפני כן אם אפשר לעזור לי בקשר לזיהוי של הכרטיס. אני הבנתי פה מאחד התרדים שיש כמה גירסאות לכרטיס הזה שהם : SE , NP , PRO128 PRO256 אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא נוצרה איזה טעות ויש לי דגם חלש יותר ( SE ) איך אני יכול לבדוק מבלי לחבר בינתיים את הכרטיס למחשב ( אני רוצה לעשות פורמט קודם ואז אני אתקין אותו.. ) לפי המדבקה הלבנה בגב הכרטיס רשום לי : ATI RADEON 9800 128MB לא רשום ליד שום דבר שדומה ל SE או NP או PRO וכו'.. אם לא רשום זה אומר שזה NP ? תודה לעוזרים אני פשוט רוצה להיות בטוח שקבלתי ת'כרטיס הנכון עקב טעויות שכבר קראתי שקרו פה לאנשים. תודה.

25. Started by H.I.V,

שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.