עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פורום שאפשר לחבר ממיר של HOT עם כבל USB זה נכון(עד היום חשבתי שחיבים כניסה של TV IN אם אני זוכר נכון את הכניסה) אם זה אפשרי כבל ה-USB שאני מכבל עם מצלמה דיגיטלית הוא טוב לזה? עכשיו אני צריך לחבר אותו גם לאנטנה אז רציתי לדעת אם יש כבל אל חוטי לכזה דבר כי אין לי יצאה בחדר.. ודבר אחרון אך אני יופה בממיר דרך איזה תוכנה ואך תודה מראש עריכה: אני מקווה שזה הפרום הנכון לשאול את זה אם לא אז תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by marlboro,

ב xbox 360 אני יכול לבחור כמה רזלוציות (המסך שלי הוא 1680/1050 רחב 22 של chimei 1280/768 1280/1024 1360/768 יש עוד כמה רזלוציות אבל פחותות, אולי אחת מהם גם מתאימה למסך שלי יותר, תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by o.k,

!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. יש לי בעיות עם הדרייבר החדש של ATI אני רוצה להחזיר את הקודמים 5.12 OMEGA עכשיו שאלה כדי להסיר עם הדרייבר קלינר דרך SAFE MODE.... אני מסמן בעצם את כל מה שרשום בו "ATI" ועושה START ? שאלה שניה לגבי CAB CLEANER שבתוכנה לעשות גם ל DRIVER.CAB וגם ל SP2.CAB ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by itamarz_,

איך עובר הSOUND מהמחשב לטלוויזיה אם משתמשים בחיבור HDMI ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by costa_666,

שלום. נתחיל ונאמר שאין לי מושג במחשבים. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD5970 2G DDR5 256BIT SAPPHIRE. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7. אני רוצה לקנות כבל שיחבר בין המחשב לטלוויזיה (זתומרת שאני אראה ואשמע את מה שיש על המחשב בטלוויזיה). בטלוויזיה יש לי חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת MINI DP. הבנתי שאני צריך לקנות מתאם MINI DP TO HDMI אבל אז שמעתי שהוא לא מעביר סאונד. אשמח אם תוכלו להביא לי לינק למוצר שאני צריך לקנות דרך איביי (כי הכי זול שם) שיעביר לי גם וידאו וגם סאונד. יש לציין שהמרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא 3.5 מטר. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by navonn3,

שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by Shbd,

טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by f_b_i,

שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Kishu,

שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by siin,

התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by omermishan,

שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by nec_000,

שנון ביותר: the way it was meant to be paid

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. הי השתמשתי במדריך שפורסם בסטיקי כדי לפתוח את הכרטיס החדש שקנית שהוא 6950 של GIGABYTE כמובן REFERENCE בצעתי עידוכן באיוס לשל 6970 של GIGABYTE ביצעתי את ה OVERDRIVE בדקתי ב GPUZ שנתן נתונים נכונים אבל כשאני מריץ משחקים המשחקים קופאים לאחר מספיר שניות ואני מקבל הודעת שגיאה שהדרברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול והפעולה שלהם חודשה בהצלחה רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by Devil Servant,

זה יעזור לי לחבר את המחשב לטלוויזיה במידה ויש לי כ. מסך מובנה?

21. שלום לכולם קראתי בפורומים שונים באינטרנט שהמאוורר של ה X850XT PE אינו עובד בסל"ד אופטימלי כדי שלא ירעיש יותר מידי, אך דבר זה מהווה סיכון לכרטיס המסך מכיוון שהוא יכול להתחמם יותר מיד ולהפגע, ולכן הם ממליצים להשתמש בתוכנת ATI TOOL או RIVA TUNER לניטור ושינוי סל"ד המאווררר. האם זה הגיוני שהכרטיס מגיע מהמפעל במצב כזה? הרי הם יצרו לעצמם הרבה כאבי ראש אם היו חוזרים אליהם כרטיסים מקולקלים. כמו כן ה VPU RECOVER מנותק, אז האם זה נות לכרטיס להמשיך לעבוד למרות שהוא מתחמם? יש לציין שיש לי כרטיס מקורי של ATI ולא של אחת החברות השותפות שלה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by football,

שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by zomero,

רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.