כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . אני מעונין לקנות מסך(LCD) התקציב הוא 2000 שח חייב להיות מסך דק לא חשוב גודל 15 17 חשוב לי שיהיה ברמה טובה ושיחזיק מעמד הרבה זמן. ראיתי כמה אופציות הנה הם לפניכם MAG MS 576 UMAX LM 17X עם יש הצאות נוספות הם יתקבלו בברכה . אני צריך לגבש החלטה מהירה אז אנה מימכם תשובות עניניות ומהירות תודה מראש אבי..
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר ) בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני. בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק! זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק.. אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי. למי שיש רעיון …
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס היום. (הנכון.. סוף סוף). אני מקבל ב3DMARK03 4700... לא יודע אם זה טוב או לא.. נראה לי שלא.. ניסיתי לשחק SPLINTER CELL ב1024 עם AAX4 וAFX8 והמשחק לא זז חלק... המפרט שלי: Athlonxp 2400+ 512 mb ddr twinmos pc2700 Abit NF-SL WD 40 8mb buffer ATI Radeon 9800np אם למישהו יש רעיון למה זה ככה אני אשמח..
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי. קיבלתי עכשיו רדיון 9600 פרו במקום הג'י- פורס 3 טי 200 שהיה לי. עכשיו שאני מריץ 3D-MARK אני מקבל ציון בסביבות ה 8970 האם ציון כזה נורמלי למערכת של 1333 ATHLON 512 מגה של DDR 266 רדיון 9600 פרו. תודה רבה! גירסאת התוכנה היא 2001 SE והציון שקיבלתי עם הג'י- פורס היה 6200.
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו, ATI היו בטוחים שהם הולכים להוציא כרטיס טוב יותר מהכרטיס המושלם שנקרא R9500 PRO, אז מה הם עשו? העלו לו את מהירות הליבה והזיכרון ונתנו לו תמיכה בגרסאות מתקדמות יותר של הטכנולוגיות של ATI(כגון SMOOTHVISION ו-SMARTSHADER), אבל, ATI עשו משהו שאני לא מבין למה הם עשו אותו: בעוד של-RADEON 9500 PRO היו 8 צינורות עיבוד(Rendering Pipelines), החכמולוגים הגדולים ב-ATI החליטו לתת ל-RADEON 9600 PRO רק 4 צינורות עיבוד! אז מה הפלא שהוא מפסיד ל-R9500 PRO בכל הבנצ'מרקים? ממש לא מבין את ה-ATI האלה... :
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שחשוב זה 1280 מעשי , בהירות, והשליטה בתמונה, כי עם הצבע אני מאמין שאפשר להסתדר בעזרת כרטיס המסך. אני גם בודק MAG 996FS שעולה 1000.. כי אני רגיל לשפופרת רגילה ולא סבור ששטוחה הכרחית. וגם הנדסה טובה שלא יתפרק אחרי שנה ??? בקיצור, משהו טוב במחיר טוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
התוצאה של המחשב 6922 מפרט המחשב: System Info Version: 2.0 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.46GHz Graphics Card: RADEON 9800 PRO Total Physical Memory: 256MB Free Physical Memory: 139.67MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D845WN מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הבעיה כי לפי דעתי התוצאות שלי אמורות להיות הרבה יותר טובות. שכחתי לציין כי ה 3DMARK הוא משנת 2001.
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלי שזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxycon והוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם , 1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ?? 2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה? 3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא?? 4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של…
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס במסך שלי g-force 2 400*mx 600*mx משהוא כזה מאיפו ניתן להוריד את הכרטיס מסך ? (הכרטיס שלי נעבד הדיסק) בבקשה? תודה מראש :
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני כרגע עם מסך 15 אינץ (אני פשוט מת על הגודל הזה) של חברת PROVIEW רזולוציה מקסימלית.. 1024x768x32x70 1152x864x32x60 32 = סיביות 60\70 = קצב ריענון אני חושב שהדגם של המסך זה PX-561 כרטיס מסך ג'יפורס4 - אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת CHAINTECH מה יותר קריטי ? מה עדיף להחליף ? כי הבנתי שג'יפורס4 MX אלה ממש כרטיסים על הפנים (חרם, קניתי את הכרטיס הזה לפני פחות מחצי שנה..) דרך אגב הלוח שלי תומך רק עד AGP X4 אז מה עדיף ? כי אמרו לי שכרטיסי ה FX 5200 גם לא מראים תוצאות טובות במיוחד, וה 5600 ממש יקרים קיצר מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מדפיס עכשיו הזמנה ללקוח ורציתי לדעת אם אתם יודעים על בעיות עם המסך MAG 786PF 17 ...
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 PRO נכנסתי ל- POWER STRIP וזה מה שראיתי נ.ב זה צריך להיות 600MHZ ו 400 MHZ
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מסכים, אחד שטוח ואחד רגיל בשביל לקוח שהשימושים שלו הם ביתיים בלבד וממש לא צריך משהו מתקדם אך חשוב שיהיה אמין. התקציב למסך הרגיל הוא לא מעל 700 ש"ח. באשר למסך השטוח אני מחפש את הפשוט ביותר אך אמין. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב: האם ה PROVIEW 17 AF 787M הוא מסך שטוח?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מריץ את התוכנה הזו במחשב שלי כבר מ-12 או 1 בצהריים והיא עדיין לא הפסיקה. האם יש פה איזשהי בעיה או שזה לוקח הרבה זמן?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-