כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה... תכננתי לקנות 6800GS ואז ראיתי שיצא גם 7800GS לagp עכשיו אני מתלבט, אם ההפרש המחירים של ה500 שקל.....ואולי אף יותר מצדיק את זה ושווה את זה? 6800 GS הרי כבר הוכיחו, שאפשר לפתוח ל16 צינורות.... בדומה ל7800GS, השאלה היא האם אפשר גם ל7800 לפתוח חח זה יכול להיות מעניין! עוד שיקול פה, זה שאני עם ספק ג'נרי, וספק טוב, במיוחד ל7800 יעלה עוד 300-400 שקל... (המפרט למטה). לסיכום, שאלת מיליון הדולר פה, היא האם הוא שווה את הכסף ביחס לביצועיו? או שזה ניסיון לסחוט את שוק ה AGP עד הסוף...? לגבי ה6800GS ,זה לא סחיטה.. 6800ultra ב1500 שקל, זה דבר טוב....
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך כי לי יש GeForce GTS 250 והוא ישן כבר אני צריך כרטיס מסך שיריץ את המשחק ^^ אבל כרטיס שלא יעלה יקר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ה-Redmi G המוביל החדש לשנת 2021 מציע שילוב מודרני של AMD ו-NVIDIA בתמחור תחרותי מאוד - לכל הפחות עבור משתמשים בסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GGB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה תוכנת בדיקת מאמץ ניתן להריץ על מחשב בעל 2 כרטיסי מסך, כדי שהיא תחמם 2 הכרטיסים בו זמנית? (הכרטיסים לא מחוברים אחד לשני בעזרת NVLINK Bridge)
-
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה דעתכם על הבחירה אני מבולבל מרוב השוואות ואתרים אין לי מושג איזה כרטיס יותר טוב של רדאון או גיפורס של נווינדה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תקציב:עד 1500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? גיימינגהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? כן חנות: אין חנות מועדפת מפרט המחשב: מעבד: Q9400 3000 MHZ לוח אם: GA-EP43-UD3L זכרון פנימי: 8GB RAM כרטיס מסך נוכחי: SAPPIHRE HD 4870 VAPPOR-X 1024MB ספק: HEC cougar 550W מסך: SAMSUNG 26" 1920X1200
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ומעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 7vrxp ver 1.1 נחשב טוב? הייתי רוצה שתתנו לי טיפים לשינוי בביוס שהכרטיס יהיה יותר יעיל ומהיר אם יש דבר כזה תודה רבה אדם
-
RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב ! זה מפרט המחשב שלי : DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 2048 DDR2-667 DDR2 SDRA NVIDIA GeForce 7600 GS (512 Мб) הכרטיס עובד ב OC בגדול הוא בסדר , איזה כרטיס היתם ממלצים לי לקנות שיתן עוד קצת (ללא OC) אני לא חייב כרטיסי DX10 כי כרגע אני עובד רק על XP ולא מתכוון לעבור בזמן הקרוב לVISTA . תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב שקניתי הוא מלפני 4 שנים ומסתבר שהכרטיס מסך שלו (Nvidia GeForce GT 240) כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים. לכן חשבתי על שדרוג. אשמח תוכלו לעזור לי לבחור אחד חדש.. המפרט: מעבד: Intel Core I7 860 לוח אם: Gigabyte P55-UD3L זיכרון ראם: 4G DDR3 ספק כח: MODEL NO.NZ500GW פרטים כלליים: אני לא איזה גיימר מטורף. משחק בד"כ FIFA וNBA 2K (אני רוצה שהם ירוצו על הגדרות גבוהות +-. שיראה יפה ונורמאלי..כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה מדי פעם..). השאלה אם אני צריך להחליף גם ספק כח (אם זה ממש חובה, אז אחליף. אבל כרגע מעדיף שלא להוציא עוד כסף..) זיכרון ראם אני אוסיף עוד 4G (ללא קשר לתקציב..) אשמח אם תמליצו לי על כ.מסך חדש וטוב עד 600 ש"ח. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ובזמן האחרון הוא כל הזמן עושה לי בעיות .. אני משחק במשחק COD MW 2 ובהתחלה המשחק היה קורס לי רק אחרי הרבה שעות משחק , פתאום המשחק היה מרצד כזה.. ואחרי כמה שניות כל המסך היה ניהיה ריבועים מוזרים כאלה וצבעים מעורבבים , ובנוסף היה רעש ממש מוזר ברקע כיאלו המחשב מתפוצץ.. עכשיו פתאום כל פעפ שאני משחק .. אחרי 5דקות 10 דקות .. המשחק כבר מתחיל לרצד , מה למצחיק זה שבין הריצוד במשחק להופעת הריבועים שצינתי למלעה.^ , אז יש בערך 5-7 שניות עד שזה קורה, אז אם אני יוצא מהמשחק בזמן .. ומגיע לווינדוס אז פתאום המחשב ממשיך לפעול רגיל ואין את הבעיה הזאת .. פעם אחת שיחקתי הופיעו לי הריבועים והיה את הרעש המוזר וכל התקיעה הזאת . עשיתי ריסט למחשב , שהוא עלה שוב בשלב טעינת הווינדוס אז שוב פתאום הופ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יצא דרייבר בטא חדש... הדרייבר הקודם ( 71.20 ) שיפר משמעותית ב 3DMARK 2005 והרגשתי הבדל גם בכל שאר הדברים... עכשיו יצא דרייבר חדש 71.22 אתם מוזמנים לעלות תגובות/BENCHMARK למיניהם לפני ואחרי הדרייבר החדש... קישור הורדה לדרייבר http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=939&file=4&evp=41780e70ab1698a7791646a62b9bc7eb
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נראה לי יותר מתאים לפה מאשר פורום וינדוס כי מדובר על תוכנת הדריוור של NVIDIA. יש לי שני מסכים מחוברים למחשב אחד עם EXTENDED DESKTOP. מסך אחד כרגע בPORTRAIT MODE והשני בLANDSCAPE אבל זה לא ממש קשור לעניין. הבעיה שלי היא שהמסך הראשי (PRIMARY) נמצא בצד ימין, והמסך המשני נמצא בצד שמאל בעוד שCONTROL PANEL של NVIDIA הוא יוצא מנקודת הנחה שהראשי בצד שמאל והמשני בצד ימין. מה שזה אומר זה שאני יוצא מהמסך הימני(ראשי) לצד ימין כדי להגיע לצד שמאל וחוזר חלילה. כמובן שזה מאוד לא הגיוני ונוח. איך לעזאזל אני הופך את המיקום של המסכים בתוכנה של NVIDIA כך שזה יהיה תואם את המיקום שלהם על השולחן ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי. הדרייברים מעודכנים: 285.62 (עוד מקודם). מדובר בכרטיס של GIGABYTE עם 3 מאוררים אשר אמור להיות שקט. אולם המאוררים רועשים ובעזרת GPU-Z אני רואה שהם תמיד ב-70% גם שכאין שום עומס ממשי על הכרטיס והוא ב-33 מעלות. מה עושים? עריכה: נפתר בעזרת עדכון BIOS לכרטיס המסך. ראו עדכון למטה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חבר חדש ואני מתלבט בין 256MB 256BIT x800gt Power color ל6600GT 128MB 128BIT INNOVISION. האם הX800 עדיף עליו, ואם כן האם ההפרשים בביצועים שלהם מהותיים? כי הX800 יקר יותר ובמידה וההפרשים לא מהותיים אקנה את 6600 הזול יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס מסך שלי 8600gt קורא צג 1 צג 2 כלומר 2 מסכים אז ניסיתי חיברתי מסך 22 אינץ' לחיבור dvi ומסך 17 אינץ' לחיבור vga אז אחרי שחיברתי הוא הראה לי צג 1 צג 2 ואז עשיתי את כל מה שהיה צריך לעשות ופתאום שעשיתי הפעלה מחדש כדי שיראו אז במסף ה-22 אינץ' לא ראו כלום וב-17 ראו למה זה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם הרקולס היא חברה טובה ואמינה . אני מתכנן לקנות את הכרטיס HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) ב-570 ש"ח . האם זו השקעה כדאית ?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-