כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי ר8500 ואני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המלא אלה רק שתהיה לי את האפשרות לראות ב1024 על 768 ב 85 הרץ מה שאין לי כרגע! ריך אני עושה את זה!
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... אני צריך כרטיס טלוויזיה לאחי, המחיר לא כלכך חשוב . אבל שיהיה כרטיס טוב ! (זהו אין לי עוד מושג בכרטיסי טלוויזיה חח אם צריך עוד פרטים תגידו) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הסטיקי ועוד כמה תארד'ים שעוסקים בנושא , אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני לא גיימר וגם לא רוצה להיות. בסה"כ אני רוצה שמשחקים חדשים וישנים כאחד יעבדו אצלי על רזולוציה 1024X768 ברמת פרטים סבירה. כרגע כמעט שום משחק חדש שיוצא לא עובד אצלי, כרגע יש לי Geforce 4 MX440 זה המפרט העיקרי: Amd athlon Xp 2500 512MB DDR 333 HEC 300W ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הכרטיסים האלה. Geforce 6600 - נראה לי שהוא יספיק לי יש גם חנויות שמוכרות אותו בזול 500 ש"ח , הבעיה היא שאני לא בטוח שהגירסא שנמכרת באותה חנות היא לא מקוצצת. Radeon X1600 - חשבתי על זה שאם אני קונה כבר כרטיס פעם במאה שנה, אז למה שאני לא אשקיע קצת. Geforce 6800LE - מה יותר מומלץ הרדאון או ה- Geforce הנ"ל? אני לא רוצ…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שכולל כרטיס מסך X1950 pro, ועכשיו אני רואה שאני צריך לקצץ דברים במפרט בגלל חריגת תקציב, ולצערי אני רואה שכנראה אין מנוס מלקצץ בכרטיס המסך. אז קראתי כמה דיונים, ועדיין לא הצלחתי להבין למה כדאי לי לקצץ - ל-X1650 XT, ל-7600GT, או ל-X1800GTO. קראתי כמה דיונים בנושא ובאף אחד מהם לא ראיתי שהגיעו לשום הכרעה. אז מה עדיף? ואם ה-X1800GTO אחרי OC יוצא יותר משתלם, אז האם מדובר רק בשינוי קטן שצריך לעשות דרך תוכנה, או שמדובר ביותר מזה? כי אם זה רק להפעיל תוכנה וזהו אני אוכל לעשות את זה... אז איזה מבין 3 הכרטיסים מומלץ? והאם הירידה מ-X1950 pro היא משמעותית? אני רואה שהיום כולם ממליצים על ה-X1950 pro ומגדירים אותו ככרטיס מאוד משתלם, ולכן חבל לי לוותר עליו. האם ההבדל בביצועים …
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הזה:asrock 945g-dvi http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm עם הלוח מצורף מתאם pci-e to dvi-d האם אקבל חיבור דיגיטלי אמיתי? (בשימוש עם הכרטיס מסך המובנה) ברשותי מסך lcd+dvi תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אתמול עשיתי את ההזמנה שלי למחשב HTPC , והדגם שרציתי (Gigabyte GV-NX88T512HP ) אזל , או משהו כזה... בחרתי אותו בעיקר בגלל שהוא קצת יותר קטן והרבה יותר קר מהמתחרים ( בקטגוריית הכרטיסים שכבר באים אחרי קצת oc מהמפעל). אז עכשיו אני קצת בלחץ של זמן - אני מת לקבל כבר את המחשב ... מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב - בעיקר שיהיה עם קרור טוב ושקט של 8800Gt ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש כרגעברשותי כרטיס GEFORCE 6200 ואני מעונין לקנות GEFORCE 7600 GS 256 MB איך הכרטיס? אני לא גיימר כבד משחק בקטנה GTA FIFA
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס מסך: ABIT RADEON X600XT 128M וקניתי אותו לפני שנה ככה עם המחשב, ובזמן האחרון שאני נכנס למשחקים זה עושה לי מלא סימנים במשחק ויוצא לי מהמשחק וכ'ו.. אני לא מאמין שזה וירוס כי פירמטתי תמחשב וזה לא עזר.. אמרו לי לנסות את אלה: OverClock DownClock למישהו אולי יש קישור? או שהוא יודע מה הבעיה וזה לא קשור לתוכנות האלו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם עיינתי רבות בכל ההמלצות שיש כאן בפורום על מסכים ועל המריבה האין סופית בין LCD לבין CRT אבל בכולם היו אותם ויכוחים שנגעו בקשר לסרטים ולמשחקים, זמני תגובה ועוד... לעניננו אנו אני צריך מסך 17 אינץ למשרד.{ אין לי בעיה שיהיה גם מסוג CRT, העדיפות למסך דק} נכון שאני לא הולך לראות בו סרטים או לשחק בו משחקים מטורפים {בעיקר סודוקו ופריסל } רוב שימושו יהיה לצפייה באינטרנט ולתוכנות של ספקים וכו' אבל אני עדיין דורש איכות גבוהה של מסך מסיבה אחת שאני לא רוצה בעוד חצי שנה להחליף אותו בגלל שהוא יתקלקל או שנשרף לו איזה פיקסל או שנייים והאחריות לא מתקנת רק מ 9 פיקסלים שרופים ומעלה עדיף לשלם היום עוד שקל שניים ולהנות מאחריות לשלוש שנים ושהמסך יהיה נפלא התקציב שעומד לרשות…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/nvidiagf8800gtxgtsspecs.shtml מדהים עד כמה שהם יהיו יותר חזקים מבחינת חומרה...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה... כשאני בGPU-Z הGLU CLOCK שלי זה 550 ברגיל ובDEFULT הSHADER CLOCK שלי 1340 ברגיל ובDEFULT אבל... הMEMORY שלי ברגיל (כאילו כרגע) 850 ובDEFULT 1700. אז השאלה שלי היא... למה זה ככה? למה זה לא משתמש בהכל? חשבתי אולי בגלל שאני לא במשחק, אבל אז גם האחרים לא היו צריכים להיות כמו בDEFULT. מה אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב 600+- שקל. הכרטיס מסך הקודם שלי (שיש לי אותו עכשיו) הוא geforce 7600gs 256mb . מפרט המחשב:3000 MHZ 1024RAM ספק כוח: 400W (המלצה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן ! אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך , מה דעתכם ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX68G256D-OEM&affiliate=zap http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7600GT-TD256&affiliate=zap תודה !
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא 99 אחוז מהמסכים שאני מוצא תומכים עד ל 1280 x 1024 מעל זה אני לא רואה..... הודה לכם על ליקים וכיוצא בזה .... תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי את הרעיון... למה למשל nVidia הוציאה כרטיסי LE.. למיניהם שאפשר לעשות להם OC ולהגיע לרמה של כרטיס יותר חזק? נגיד 6600 רגיל אפשר להפוך ל- 6600GT.. או 6800NU אפשר להפוך לכרטיס יותר חזק.. (נדמה לי.. אני לא ממש מתמצא בכל הדגמים ובכרטיסי מסך כל כך.. אני עדיין לומד..) אני מבין שיש להם כרטיסים עם ליבות דפוקות.. והם חייבים לנצל אותם אז הם מוציאים אותם אבל עם פחות צינורות עיבוד ואם יתמזל מזלך אז פתחת אותם והרווחת כרטיס יותר חזק ואם לא אז לא.. זה מוזר.. כל הדגמים האלה למיניהם.. GT, GS, Ultra, LE, XT... וכן הלאה.. זה ממש מבלבל.. כי אם מישהו רוצה לקנות כרטיס חדש.. אז מציעים לו דגם א' למשל.. ואחר מציע לו "למה לך לקנות א' אם אתה יכול לקנות ב' במחיר יותר זול, לעשות לו O…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי 6600GT 128MB DDR3 ואמרו לי שיש יותר טובים במחיר שלו? אשמח לשמוע הצעות?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך ב-1600 ש"ח והוא צריך להיות AGP המפרט בחתימה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם יש למישהו השוואה של ה6600gt כנגד הx1600xt אוx1600pro ... ???
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חזק וטוב ל AGP תקציב 1200 זהו . תודה רבה חשבתי על זה X1950 Pro 256MB DDR3 TVout, DVI, AGP איך ? http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לבנות מפרט למחשב משחקים, והחלק החשוב ביותר במפרט כזה הוא כמובן כרטיס המסך. אני מתלבט כרגע בין ארבעה כרטיסי מסך, ואני אשמח למישהו שיעשה לי סדר בדברים. בעיקרון המפרט עצמו הוא כ-6000 ש"ח ללא ציוד היקפי וכנראה גם בלי overclocking. כרטיסי המסך לגביהם אני מתלבט: 1. ה-8800GT שראיתי שמומלץ בכל מפרט באתר. 2. ה- 8800GTS שעולה יותר אבל הוא גם טוב יותר, וגם הוא הומלץ לי במפרט אחד. 3. הכרטיס החדש של radeon - ה- ה3870X2. יש לי נסיון רע עם ATI ובמיוחד עם הדריוורים שלהם. כמו כן גם קראתי שהכרטיס עובד יחסית רע עם directx 10. 4. ה-8800ULTRA שהוא כפי שראיתי בכמה benchmark-ים הכרטיס הטוב ביותר. הוא עולה בערך חצי מהתקציב, אבל אם הוא שווה את זה, אפשר בהחלט לנסות להכניס אותו. אני א…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-