עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oren27,

אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by alfus73,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך? אני מצרף 2 תמונות: האחת של הכבל שקבלתי והשני את היציאות שיש לי בוידאו. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by AvigdOr.GT,

אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. מותקנים אצלי דריברים ישנים מאוד 4.12 חשבתי להחליף אותם להכי חדשים 7.10 השאלה היא מה זה יתן לי? יש לי radeon 9800NP OS-XP אני ארגיש שיפור כלשהו ,אפילו מינימלי? או שאפילו יכולה להיות הרעה כלשהי ?

5. Started by bennnn,

שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by idDFdd,

אוקי תראו, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. עם 4850 CROSSFIRE... לוח X48 אני לא מצליח להגיע איתו לביצועים טובים מה להגדיר בהגדרות? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל אני חייב עזרה! תודה.. למי שיש CF 4850 יוכל לעזור לי? להגיד לי איך הוא הגדיר והכל ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. E6600 P945 2GB DDR II וכרטיס מסך 7300GT. המסך שלי הוא 17 אינץ'. [משהו ישן....] עכשיו, אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי מעולה למשחקים ["דור העתיד"] - שיחזיק לי אחלה מבחינת "זמן", כלומר שאני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש עוד שנה כי "לא הוספתי 200 שקל בכרטיס הקודם". מה אתם ממליצים? בד"כ אני משחק על 1024 על 768 - ככה שאם עוד שנה וחצי אני אצטרך לשחק ברזולוציה הזאתי [אבל עדיין לשמור על HIGH בהכל] אז זה סבבה בשבילי. מה אתם אומרים? עריכה: חשוב לי שתביאו לינק לחנות הכי זולה, והכי מומלץ באינטרנט - אין לי כוח לנסוע לאנשהו, שהכרטיס פשוט יגיע אליי וזהו.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by erez_sots,

שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by Lapland,

הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. מה ההבדל 6600 הרגיל? או הGT

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by desert,

למה כשאני נכנס ל MCRAELLY 3 עם GF 4 TI 4200 ואני מנסה להפעיל ב FSAA הוא לא נותן לי , כשהיה לי את ה FX 5200 היה אפשר, יכול להיות שאין תמיכה???

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by shachaf,

מה ההבדל בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL לבין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL יש בינהם הבדל של 111 שקל שווה להשקיע ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by MisterL,

יש לי את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך, חיברתי את זה לכרטיס וגם לטלוויזיה ל21 פינים... ורואים שחור-לבן...עכשיו, מעיון קטן בפורום הבנתי שצריך להפוך אותו לPAL במקום NTSC או משהו...איך אני עושה את זה בכרטיס של Nvidia?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by hell,

אני ממש נואש אני שאלתי בכל פורום ואף אחד לא נתן תשובה הגיונית/חד משמעית... אני בסך הכל רוצה לעשות AA לUNREAL TOURNAMENT 2004 ואין לי שמץ בבקשה תעזרו לי! תודה

16. Started by eladbu,

ההודעה עברה לפורום אחר

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by gg2525,

רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by hazi_s,

שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by g1zey,

מחפש מסך LCD שיהיה 19 inch ו 4ms מהחנות www.tms.co.il כי יש לי שם הנחה רצינית . חשבתי על המסך הזה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=1492 ורציתי לדעת מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by netanel,

שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. יש לי מאג FD2 מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים שלו?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. כותרת ויש לציןן שעשיתי חיפוש ברשת ומצאתי DirectX End-User Runtime אבל לא ניראה לי שזה 10.1 ועוד משהו ב crisys איך אני עושה v.h לא יודע למה הוא לא נותן לי

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. חברה מה אתם חושבים על הכרטיס הזה: Pinnacle STUDIO-DC10-OEM יש כאן פרטים:http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=STUDIO-DC10-OEM&cart=10904421983570582〈=heb זה כרטיס לכידה!!!ולא כרטיס טלוויזיה!!! באיזה פורמטים הוא מקליט??? האם הוא יקליט לי באיכות טובה???(DVD) ואיזה כרטיסים נוספים יכולים להקליט כמוהו???? ויש את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=OSPREY-100&cart=10904421983570582〈=heb ויש את הדבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EZMAKER-USB&cart=10904421983570582〈=heb זה לא כרטיס מה זה??? זה מתחבר ל-USB???

• 3 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים