כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרטיס gforce 3 ti 200 ואת הדרייבר החדש 53.03 יש לי שתי בעיות ביציאת של הטלויזיה 1. איך אני יכול להגדיר שיעבוד עם שני מסכים ולא כל פעם להחליף תצוגה 2. שאני כבר עובר למצב של טלויזיה האיכות לא טובה ויש מין גלים והפרעות בקליטה... בתודה אורי
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי. הודעה זו נורא דחופה לי, ואני זקוק לתשובה והמלצה (למרות שכבר ראיתי את אשכול ההמלצות...) די דחופה בנושא הזה. אני גיימר, וזקוק לכ.מסך כי כנראה לשלי נפל איזה שבב ואני מחכה בסבלנות מהמעבדה שבודקת לי עכשיו אותו ומנעה מחשבים לתשובה אם יש אחריות על דברים כאלו. בכל מקרה, אני רוצה ליהות מוכן לדבר. למחשב שלי ספק כח 350W של אנטק. אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות 1800XT512MB. דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם gigabyte k8ns ultra 939 עם סלוט AGP שמקבל רק כרטיסים עם מתח 1.5V. יש לי כרטיס ישן של FX5200. חיפשתי ולא מצאתי מה המתח שהוא דורש. מישהו יודע אולי? ואם כן האם הוא מתאים ללוח האם שלי? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה עדיף לכבות את המסך כשלא משתמשים במחשב או להשאיר אותו דולק עם השומר מסך?או שזה לא משנה? [יש לי 930B SAMSUNG אם זה משנה] תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
קונה מחשב לשימושים רגילים ובנוסף קצת משחקים פוטושופ ועיבוד וידאו בייתי איזה כרטיס מסך מומלץ בסביבןת ה 1000 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך LCD 17 אינטש' יש מלא מסכים זולים ב 1200 ראיתי ואפילו 1100 אבל השאלה אילו מהם באמת משתלמים קראתי את המדריך למסכי ה LCD אך אינני יודע עדיין אילו מהמסכים הזולים יהיה טוב בשבילי . מישהו יכול בבקשה להמליץ על מסך סביר בקטגוריה הזאתי בתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מסייר קבוע בזאפ והיום מצאתי את המסך של CTX "19 במחיר מדהים של 2200 ש"ח מה דעתכם עליו ? אין לו DVI , זה משמעותי? הנה הקישור לאתר http://www.ctxintl.com/products/lcd_s962A.htm
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום , איזה מבין 3 הכרטיסים עדיף אני מתכוון כרטיס רגיל לא X2 HD4870 של : ספאייר ג'יגהבייט אסוס בתודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
למה אני חושב שהוא הרס לי ת-AA ו-AF . leadtek winfast A310 Ultra TD ViVo גם התקנת העידכון הקודם לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך מסוג : Nvidia MX440 64Mb הבעיה היא כאשר אני מדליק את המחשב - אני רואה את כל האיתחולים אפילו את הבדיקות של המערכת (Windows XP) וכאשר הוא צריך להראות את המסך פתיחה (שולחן העבודה) - המסך כבה והנורית שלו מהבהבת כאילו לא מחובר / לא משודר כלום. מה שחשבתי הוא שהמאוורר של הכרטיס או נתקע או שהלך, פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שבור, החלפתי אותו במאוורר אחר (מאוורר של מעבד סלרון) ועדין לא עזר - המחשב מסרב לעלות - לא רואים על המסך כלום אבל הכונן הקשיח עדיין "חושב" וככל הנראה הוא ממשיך להעלות, אבל בלי התצוגה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתורה אודה מאוד על עזרתכם, תודה מראש, BigT.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
עכשיו שחברת NVIDA AGEIA התמזגו וכמובן שיקח קצת זמן עד שישלבו בין שני הטכנולוגיות האם עדיף לקנות GT8800 או לחכות לgt9800 שאז המחירים של של הgts/gt ירד בכל מקרה אני מעדיף בהרבה להשקיע בכרטיס בשיתוף שני החברות כל עדו זה יהיה בעתיד הלא ממש רחוק כך שאפילו שיצא סדרה 9 אם היא לא תהיה עם טכנולוגיה החדשה זה לא יהיה ממש שווה בקיצור נראה לי שזה ממש קפיצת דרך ששווה לחכות או לקנות משהו לא ממש יקר
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
להזכירכם 7900GTO בא עם 650MHZ בליבה ו 1300MHZ בזיכרון , הבדל בינו לבין ה 7900GTX הוא הזיכרון (לא הנפח) וההבדל כמעט פי 2! והכרטיס כבר ניתן להזמנה מוקדמת בשביל 230 יורו בגרמניה מתי אצלנו? מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34400
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-