עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AcidBurns,

לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  2. ממה שאני יודע VSYNCE זה קשור יותר למסך.אז אם אני עושה השוואה של 4 מסכים שנים LCD ושנים CRT כמובן כולם שונים וחברות שונות.(כולם אותו גודל ואותו רזולוציה)אז היה איזה הבדל בביצועים בין מסך כזה לכזה?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by rockerr,

כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by gggil,

יש לי לוח אם עם חיבור של AGPX8 וראיתי שיש כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail. עכשיו יש לי קרוב משפחה שבא עוד מעט מארה"ב אז האם כדאי לבקש ממנו שיקנה לי את הכרטיס הזה? יש לי ספק 500W של GYRO (מן הסתם- ג'נרי) ג'יגה RAM מעבד פנטיום 4 3.06GHZ האם המחשב שלי בכלל יתמוך בזה? אה וכדי להבהיר, זה יהיה עד שאקנה מחשב חדש כי בכל מקרה קרוב המשפחה שלי יביא לי את זה ויש לי כרטיס מסך חרא.(5200FX)

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by D.r Bit,

שלום וערב טוב ... ברצוני היה לדעת מה שווה היום GF 8600XT ומה הייתם ממליצים למחשב איזה כרטיס מסך בתושבת AGP ? מעבד 3.0 478 וגיגה זיכרון בדואל צאנל לוח אם P4P800E-DX

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by eitanmatok,

שלום לכולם אני יש לי כרטיס 8800 GTS 640 מגה עכשיו כדי להנות מה-SLI אני חייב בול את אותו הכרטיס? יש אפשרות לקחת 8800 אבל GTX ...?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  7. כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by oren778,

איך הכרטיס הזה אני מבין שהוא מאוד יקר בארץ יש למישהו ניסיון איתו?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  9. ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?

10. שלום לכולם, סיימתי להתקין עכשיו את ה-9800GTX+ ויש לי שאלה. האם אני צריך כבל מיוחד כדי לשלוט במהירות המאוורר (כמו במאווררים של המעבד והמארז) או שזאת פונקצייה מובנית ואני רק צריך תוכנה מסויימת?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by yarindav,

האם מותר לי להתקין דרייבר חדש על ישן? זתומרת בלי למחוק את הקודם, אלא פשוט להתקין ישר את החדש.. זה עושה בעיות כלשהן? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. שלום לכולם ברשותי מחשב מעבד Q6600 4 גיגה זכרון 800MHZ מסך 19 משחק בLCD 32 1080*1920 כ.מ 8500 GT לוח אם לא זוכר וספק 500 ZALMAN ברצוני כרטיס מסך שיריץ לי תמשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה שיש התקציב עד 850 ש"ח תודה לעוזרים אם יש משהו בחריגה קטנה לא יהרוג.. תודה לכל העוזרים חשבתי ללכת על Palit Radeon HD4870 Sonic 512 או 1G

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  13. המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. שלום, יום שלישי אני קונה את הכרטיס מסך 3870X2. אמרו לי שכרטיס מסך זה מחברת HIS יותר טוב מבחינת הקירור עכשיו קודם כל זה נכון ? האם יש הבדלים בינו לבין הכרטיס מהחברה SAPPHIRE ? מה ההבדלים ביניהם הכוח האיכות והקירור ? ועם נגיד באמת יש ל-HIS קירור טוב, אז ההבדלים יהיו בולטים ?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by popai,

שלום אני מעוניין לדעת האם הכרטיס 3780X2 יכנס במארז mid tower? ולא full כי הבנתי שהכרטיס ארוך מאוד...

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  17. עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. אהלן, יש לי כרגע כרטיס אחד של 260GTX שנקנה לפני חצי שנה בערך. אין לי מושג כל כך איזו סוג ליבה יש לו (נראה לי מהדגם הישן). השאלה היא האם אין לי בעיה לקנות כל כרטיס 260GTX שנמצא עכשיו בזיל הזול בשוק ולחבר בנוסף או שאני חייב את אותו CORE? למיטב ידיעתי הכרטיס המהיר מבין השניים יעשה DOWNCLOCK לכרטיס האיטי. האם זה נכון? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  19. יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by amnon555,

שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  23. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  24. איך הכרטיס? איך האיכות צפיה שלו? מאפשר הקלטה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים