עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amir77a,

היה לי כרטיס מסך של Gainward מסוג Ti4400 עם 128 מגה זיכרון. עקב תקלת זכרונות בכרטיס המסך הוא הוחלף ל-Gainward Geforce FX5600 עם 256 מגה. האם הכרטיס החדש מחליף את הקודם שלי? האם הוא נחשב יותר טוב, פחות טוב? האם המחליף של ה-Ti4400 הוא לא ה-FX5800? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by H.I.V,

אני עם המפרט שלי (כנסו למפרט) קיבלתי 11,000 חבר שלי עם המפרט הבא: P 4 2.4C Gigabyte ipe1000 Radeon 9600 Pro של ספייר 512 DDR Geil PC3200 הוא קיבל 10,600 ועם המחשב השני שלו: AXP 2500 7n400 Gigabyte Radeon 9600 Pro של ATI 256 DDR Samsung PC3200 הוא קיבל 9,800 הרדאון 9600 פרו אמור להיות יותר טוב מהTI4200 שלי אבל בכל זאת עברתי את שני המחשבים שלו והוא הכל עידכן להכי חדש ואין לו בעיות ובכל זאת עברתי אותו עם כרטיס יחסית ישן מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by R.W.P,

זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …

4. התחלתי לנקות אותו כמו מסך רגיל ופתאום גיליתי כתם, אז התחלתי קצת לשפשף וגיליתי עוד אחד.. אני אידיוט :'( מה לעשות?? יש לי כאלה כתמים עכשיו ... אפשר לסבול אותםמ פחות או יותר, אבל האם זה מזיק ?? זה לא אמור מגן להיות מפני הקרינה ? חשבתי אולי אפשר לקנות משחה מיוחדת של החומר הזה שאפשר למרוח אותה על הכתמים.. יש איזה פיתרון? מה עושים במצב כזה ??? ? *אם זה לא מתאים לפורום בבקשה תעבירו כי אני לא מצאתי אחד שיתאים.

5. אחרי כל הדיונים, כל השאלות וכל הדעות שוחררו בנצ'מרקים לכרטיסי הGF FX והרדאונים המתקדמים. חדשה מס' 1 חדשה מס' 2 לינק ישיר לכתבה עם המבחנים והפירוט בFiringSquad ולעצלנים, מבחן ביצועים במצב DirectX9 מלא מחר יפורסמו עוד בנצ'מרקים באתר AnandTech

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by SuB,

שלום! אני עוזר לחבר למצוא כרטיס מסך שישמש אותו בכל המשחקים שהולכים לצאת בשנה וחצי הקרובות + כרגע יש לו Geforce2 mx 220, כרטיס שכבר לא עומד במשחקים שפועלים כיום.. התקציב הוא 1000 ש"ח (גג 1100, כמה שפחות יותר טוב). שאלה נוספת היא האם רדאון 9600 פרו טוב יותר מה-9500 פרו. הנה כמה כרטיסים ששמעתי עליהם ועל חלקם קראתי ביקורות, תעזרו לי לבחור, או שתציעו אחד אחר משלכם: *Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card במחיר-1073 ש"ח *Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card במחיר 1029 ש"ח *Albatron Geforce F…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  7. אני מתנצל על האנגלית, פשוט לוקח לי שעות למצוא את האותיות בעברית: I am so so pleased that I bought the VP171 screen that I felt compelled to write and share this review. Initially, I wanted to buy the conventional CRT monitor being a hardcore gamer this seemed to be the only right option. I read loads of reviews and articles, and decided to buy the Iiyama PRO 454 (19). Luckily for me, the one I bought was faulty: the screen kept shifting every time I turned the screen on. I couldnt quite straighten the boarder lines as hard as I tried. And most important: the picture wasnt as clear or uniform as I expected it to be. Would you believe it, but my Mom told me: Why buy this…

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by maphisto,

טוב החלטתי להוציא לפנסיה את ה MSI G4 TI 4400 שלי והזמנתי R9700 רגיל עלות 1160 שח אז למה אני חולק איתכם את זה ? אני הולך לבדוק חד משמעית את עניין איכות התמונה בין כרטיסי NVIDIA לבין ATI תשובות ותמונות תוך כמה ימים (אחרי שאני יתקין את הכרטיס ) בכל מקרה הערות והארות יתקבלו בברכה (גם על הכרטיס )

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

אוקי, לאחר התלבטתויות החלטתי על ה9600 פרו, ומכיוון שאני חוצה את הקווים בפעם הראשונה (אני הייתי עם NVIDIA עד עכשיוו), אני צריך עזרה בבחירת חברת הספק, בקיצור איזה לדעתכם עדיפה? (מיכיוון שההפרשים בין החברות קטנים לא חשוב המחיר). מה אתם אומרים על SAPHIRE? האים הם חברת קבר? תנו להם דרוג מ1-10 . ועוד דבר חשוב, יפריע לי בהרבה הAGPX4? כמה נקודות ב3DMARK2001? (מAGPX8). תודה רבה!!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Milk-Inc,

יש לי אפשרות לקנות את הfx ultra אבל לפי דעתי זה סתם בזבוז של כסף לעומת הביצועים והמחיר של ATI אז....מה הכרטיס הכי טוב של ATI כרגע?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  11. אז כפי שציינתי איזה יצרן עדיף בהנחה שאני עושה OC ואיזה יצרן עדיף בהנחה שאין OC. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by ZeroForce,

היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by LRa,

אני רוצה לקנות 9600pro והכי זול שמצאתי זה בסביבות ה 850 ש"ח של חברת gigacube. למישהו יש מושג איך הכרטיס ? כי לפני כמה ימים אמרו לי בפורום שאם אני לא מעוניין לעשות אוברקלוק אז לא משנה על איזה חברה ללכת. תודה

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by stingeR-,

החלפתי אותו כמובן ל128BIT version! הכרטיס עובד כמו גבר!!! ה64BIT נתן לי 918נקודות ב3dmark03 הכרטיס הזה נותן 1410!!! זה שיפור עצום! בכלל... בכל המשחקים יש שיפור של לפחות 20FPS זה כל כך טוב !! האם התוצאה של ה3dmark טובה יחסית למפרט ? המפרט : AXP 2000+ (not overclocked ATM) 256mb 2700 spektek inno3d geforce fx 5200 128bit הוא גם בא עם היטסינק שדומה מאוד מאוד לבלו אורב של TT והוא נותן ביצואים נחמדים מאוד... 32מעלות אחרי 2 לופים של ה 3dmark נחמד הא?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

מה קורה כולם? אז ככה אני מעונין במסך חדש והלכתי להסתכל בחנות בחיפה... הוא הראה לי עליו 3DMARK וזה היה פשוט מדהים עשיתי חיפוש וכמו שמישהו בעבר ציין שזה נראה כאילו הם הגריעו את המסכים האחרים. אז יש לכם חוות דעת או משהו על המסך הזה אשמח עם תשתפו אותי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by patrik,

תראו יש לי ג'יפורס 4 128 ואני צריך לדעת מה השווי שלו... בממוצע לא בחנות הזאת ובחנות ההיא.... בשביל שאני יעשה טראייד אין לכרטיס הזה אל אחר תודה רבה....

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. כשבדקתי תשובות כאן בקשר לכרטיסי מסך בסביבות 1000 שקל ראיתי ים המלצות על רדאון 9600 פרו אני שואל אם לא עדיף כרטיס נניח מהעמוד הזה באותו מחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Fx+5600&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

19. הוא אצלי על 60HZ והאיידה מייעצת לשים אותו על 85HZ ... מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by ZeroForce,

אני קונה מחשב חדש אבל אני רוצה לשדרג אותו עם כרטיס מסךתאחד מהשניים האלו: geforce fx5200 Raideon 9200 מה כדאי לי לקנות? מצפה לתשובה בהקדם. בתודה the only and the truly: ZeroForce

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. לדוגמא, מהירות גישה של 3.3NS לעומת 2.86 (R9600P). והאם למשתמש אשר לא מתכוון לבצע OC מהירות הזכרון רלוונטית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by Spiritus,

ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by dsane,

יש לי כרטיס טלויזיה שעבד עם התוכנה conference tv של lucky star אבל החלפתי את המערפת הפעלה שלי לחלונות XP ומאז הדרייבר לא מוכן להתקין את עצמו אתם מוכנים לתת לי פתרונות או דריברים חילופיים? multimedia video cotroller

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by snsn_1,

האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by jitz,

אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים