עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shafan,

אני מעוניין לרכוש מסך CRT בגודל 19 אינצ' לעבודה גראפית+תלת מימד(OPEN GL) לאחר בדיקות הגעתי להתלבטות בין שלושה מסכים האחד הוא של חברת VIEWSONIC מדגם- SERIES PRO P95F+B הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/proseries/p95fplusb/ השני הוא של חברת IIYAMA מדגם- VISION MASTER PRO 454 הלינק הלא הישיר למפרט של המסך: WWW.IIYAMA.COM השלישי הוא של חברת NEC-MITSUBISHI מדגם- DIAMOND PRO 930SB-BK הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.necmitsubishi.com/products/ProductDetail.cfm?Product=250&ClassificationFamily=1&Classification=1 1. האם למישהו יש ניסיון או מכיר את הדגמים הללו ויכול לתת לי חוות דעת נוספת עליהם הן מבחינת ביצוע…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. שמעו אני עברתי בפורםו פה על הכל בFAQ וערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמסביר את העניין הזה אם אני לא טועה silentpipe זה סוג של קירור ללא מאוורר נכון? כמו הכרטיס הזה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} אז אם אין לכרטיס מאוורר הוא מתחמם יותר? והאם שווה בכלל לקנות את הכרטיס הזה הוא מסוגל להריץ את CS 1.6 על 100FPS במחשב כמו שלי?

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!

4. Started by Lanzar,

שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שלומות. היום הגיע ה-780 למחוזותינו, כמובן שרצתי בהתרגשות לבדוק אותו, איך לא, בבאנצ'מארק האהוב והמוכר של יוניג'ן. מה הבעיה? מאז שהכרטיס קרס (מחוסר יציבות ב-OC) התוכנה ממאנת לעבוד במסך מלא, לא משנה על איזה רזולוצייה ולא משנה עם איזה כרטיס \ עבר OC או לא עבר OC. הבעיה הזאת מחרפנת אותי, והיא קרתה לי גם פעם. אני מפעיל את הבאנצ'מארק (אחרי שבוחרים הגדרות) ומקבל לפרצוף את זה: ולאחר כמה ctrl + alt + delete או alt + F4 נואשים "Unigine Engine has stopped working" וקורס. ד"א, ההגדרות שמופיעות ב-PercisionX הן טעימה לעתיד לבוא

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by adi518,

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by simla101,

המפרט שלי הוא A64 3000+ newcastle 2X512 mb ram leadtek 6800nu ואני מקבל ב3DMARK05 רק 1002 נקודות שזה משהו כמו רבע ממה שאני אמור לקבלO_o בלי פילטרים ברזולוציית דיפולט של 3DMARK...ויסינק אוף... מה בדיוק נסגר לי עם המחשב?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מסך 17" (LCD) בתקציב של 2200 גג.... עדיף שיתאים גם למשחקים.... תודה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by athi,

אני רוצה ליקנות geforce 7900gt אבל עוד מעט יוצא DirectX®10 אז הוא לא יפעיל את DirectX®10 ? או DirectX®10 זה רק תוכנה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. שלום לכולם.. מסיבות כאלו ואחרות אני נאלץ להיפרד מהכרטיס הנוכחי שלי, ולקנות משהו פשוט בהרבה. את ה8800gts 640 שלי אני מוכר ב1750, מחיר הוגן? ועכשיו אני צריך למצוא את הכרטיס הזול ביותר, לא אכפת לי ביצועים. אני מעדיף משהו של nvidia בגלל הדרייברים. אני מחפש משהו בפחות מ200 שקל עם זה אפשרי.. חייב שהכרטיס יהיה במלאי של חנות כלשהי (חייבת לביות במרכז הארץ) משום שאני ניאלץ להיפרד מהכרטיס עוד השבוע. יש אולי המלצות לכרטיס יד שנייה? תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by FishnZone,

קיימת לי בעיה עם המחשב, לאחר התקנת דרייבר לכרטיס מסך אני מקבל מסך שחור בעת ההפעלת המחשב לאחר תמונת הלוגו של הלוח-אם. כשאני מנסה להריץ ללא דרייבר/SAFE-MODE המחשב עובד. האם הכרטיס מסך שרוף/מת? או שזה לא יכול להיות בגלל שהוא מראה תצוגה גם אם זה לוגו של הלוח-אם ועובד בסדר ב SAFE-MODE / ללא דרייבר? אשמח לדעת אם להתחיל לחפש אחר כרטיס מסך חלופי (אין אחריות). חשוב לציין כשאני מנסה להתקין הדרייבר בערך באמצע ההתקנה (40%) המסך הופך לשחור ואז חוזר ואז שוב הופך לשחור וככה הוא נשאר. וכל ריסטרט של המחשב מראה את הלוגו של הלוח-אם ומסך שחור קבוע.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MODI,

כאשר גם הטלוויזיה וגם המסך מחשב מחוברים ביחד לכ. מסך אז שולי שולחן העבודה בטלוויזה נמטחים מעבר למסך, לדוגמא חצי המפס של ההתחל אני לא רואה. איך אפשר לסדר את זה? סידרתי את זה בהגדרות של הדרייוור אבל במשחקים זה לא תקף

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  13. הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  14. הסיפור הוא כזה בעוד 4 יום יש לחבר שלי יום הולדת ויש לו 5200 שהוא ממש סובל ממנו אז החלטתי לקנות לו כ.מ הסגתי 6800 הם 256 זיכרון ב120 ש"ח (AGP) אז הוא עבד חפיף וישב אצלי בכופסא (של הכ.מ שלי) כשבועיים וכול 5 ימים בדקתי אותו אז לאחרונה נפל לידי קרור מפלצתי של 8500GT SUPER PALIT אז ניסיתי לחבר אותו על הכ.מ הזה אך לא הצליח לי נהגתי ממש בזהירות ולא סרתתי או פגמתי את הכרטיס מסך אז חיברתי חזרה את ה6800 והוא לא עבד פתחתי את הקרור ושמתי לב שהמשחה הטרמית (משחה לבנה) מרוכה גם על הצופציקים שיש על הליבה ניסיתי לנקות אותו טוב טוב הם אלכוהול וכולה אך הוא עדיין לא עובד האם תוכלו לעזור לי??????

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ? THX

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

שימוש משחקים כבדים מאד.. מה עדיף מבין שניהם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אבקש אם אפשר בנצ'מרק המשווה כרטיסים רבים ואת ההבדל בביצועים לצורך השוואת מחיר=איכות וחוזק. תודה.

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש ב 800-1000 שח ( חשוב שיריץ משחקים טוב ) תודה לעוזרים

20. רציתי את דעתכם כמה באמת חשוב כניסת DVI במסך LCD ובמה זה בא לידי ביטוי. אשמח לקבל לינק הסוקר את הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by Matankzr23,

יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D

22. Started by !elad!,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה nVIDIA GeForce FX5200 128MB+TV כרטיס מסך תוצרת Gigabyte! יצרן כרטיסי המסך הטובים בעולם יציאת טלוויזיה TV-OUT, זיכרון מהיר DDR 128MB משפר את הביצועים הגראפיים של המחשב שלך כולל תמיכה בתושבת AGP 8X כולל פונקצית nVidia nView מה אתם אומרים שווה הוא עולה 288 כולל משלוח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sahargt,

קבלתי היום את המחשב החדש וחברתי את הכרטיס XFX GFORCE 8880GTX ויש לי שאלה ברגע שאני מכבה את המחשב נשמע ציפצוף מהכרטיס,שאלתי האם הציפצוף הינו נורמלי או שזה בעיה במאוורר?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. <--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.