עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gnome,

איך הכרטיס מסך הזה: Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card? מבחינת ביצועים, איכות וכו'...

2. Started by Shortboarder,

האם מישהו פה מוכן לעזור לי ולתת לי שם של מסך הכי זול שאפשר בגודל הנ"ל...(לא משנה לי שם המותג ...) ואיפה אני יכול לרכוש אותו. תוד רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sting,

יש לי Gforce 4 Ti 4200 128 DDR של Innovision ורציתי להחליף אותו בכרטיס מסך יותר טוב על מנת להשיג ביצועים יותר טובים במשחקים החדשים , במסגרת התקציב חשבתי להחליף אותו ב RADEON 9600 Pro 128MB DDR רציתי לדעת כמה דברים... 1. האם הכרטיס מסך 9600 שווה ? ואיזה כרטיס עדיף בדיוק מבחינת חברה וכו' ? 2. איך אני מתפטר מה- Gforce 4 Ti 4200 ??? (ואל תציעו לי לזרוק אותו מהחלון או לפח בגלל שזה של inoo3d , אני צריך כסף עבורו ! ) 3. מה ההפרש שיצא לי בעלות בין שני הכרטיסים ? והאם זה משתלם מבחינת ביצועים ?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  4. השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nw,

שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך מסוג GF4 -MX440 של חברת innovision כשחיברנו את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים הצבעים היו מוזרים ולא מתאימים (לדוגמא צבע עור סגול.) מישהו נתקל בבעיה ויודע איך מסדרים את זה? או שהכרטיס ידוע באיכות גרועה עם TV OUT?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by adamginz,

הנתונים כמעט זהים של המאג מעט יותר טובים לאל ג'י - פלאטרון למאג- דיאמנדטרון

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

ראיתי את הכרטיס הזה באחת מהחנויות ב1200 שקל... לאיזה כרטיס הוא משתווה? לא מצאתי בשום מקום ביקורת עליו... וכן, עשיתי חיפוש פה לכל העלוקות

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by nesber,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש גירסת לייט: מה הם ההבדלים הבולטים בין הכרטיסים? מה זה C3? האם החברה הזאת מומלצת באופן כללי?(אני לא עושה אוברקלוק)

9. Started by אוריפ,

הכרטיס הזה הוא פשוט עולם אחר! הביצועים האיכות הכל! קיבלתי 23,817 ב-AQUA MARK3 הסטנדרטי... זה יחסית קצת אבל זה בגלל שהמעבד הוא 2.4A, ובכלל שהזכרונות הם 2100... אבל חוץ מזה זה כרטיס תותח!

10. Started by Sifo Jen,

היי, האים כרטיסי הדור הבא (אשר ידועים כNV40 וR4XX) יצאו רק בגרסאות של PCI EXPRESS או שגם לכל כרטיס תצא גרסא של AGPX8, ויתר מזה אני אשאל אם יצאו כרטיסי AGP האים הם גם יהיו תואמים AGPX4? תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  11. הציעו לי החנות מסך, כפי שציינתי שמו מצויין בכותרת. האם החברה טובה???

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by Access Denied,

איזה משני הכרטיסים האלא שההפרש ביניהם לא ענק יותר שווה???? ומה ההבדל ביניהם בכלל? :

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

כמו שהכותרת אומרת חוות דעת ואייך המסך הבא http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_6_203&products_id=423〈=he לא מבחינת המחיר מבחינת ביצועים

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by flesh2,

אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by TeaTime,

זה לא ת'רד כזה... כפי שאתם יודעים כבר אין ORB ל2000 סתם עיניין אותי לדעת כמה מחשבי העל של היום מוציאים בבנצ'מארק של לפני ארבע שנים... חוץ מזה זה בנצ' מצחיק http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,8090,00.asp תורידו בהמוניכם

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by tomz,

אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by ITAMAI,

אני רוצה לקנות את הREDEON9600pro lite מgigacub ואני רוצה לדעץ מה ההבדל בביצועים כי אני יודע שפרו לייט עובד 400MH במקום 600MH ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by overload,

זה המצב במחשב שלי: R9800 לא פרו שפועל על לוח אם DV850 עם AGP X 4 ו256MB זכרון מה ישפר יותר את הביצועים בכללי ומה ישפר יותר במשחקים? לוח אם חדש עם AGP X 8 ב350~ ש"ח או להוסיף עוד MBs לזיכרון שלי ב350~ש"ח עוד לא קניתי את הR9800 אבל אני חושב שאני יקנה אותו בקרוב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם... לי ולאחי במחשב יש את אותם כרטיסי מסך Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail שהם כרטיסים מעולים מאוד ועושים ממש את העבודה. לאח שלי התגלו בעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסופו של דבר נהרס) והוא התלונן לחנות ואמרו לו שהוא יכול להוסיף עוד 150 ש"ח ולקבל את הכרטיס מסך: Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Retail! עם קופסא עם הכל או שיקבל את אותו כרטיס שיש לו עכשיו רק כמובן חדש! אני רוצה לדעת את דעתכם כי מביחנת הכסף יש לנו הכל אז זה לא הבעיה בכלל אני רוצה לדעת עם כדי לו לקנות את הכרטיס FX5900 מבחינת איכות ועבודה והכל... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, השאלה דיי ברורה, האים יש סיכוי שבקרוב ירדו המחירים של הרדאון ושל ה9600 בפרט? ואם כן, בכמה (מניסיונכם האישי....). תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט הבא: PIII 800MHZ 256 SDRAM PC PARTNER MOTHERBOARD שתומך ב-AGP 4X GEFORCE 4 MX 440 8X שתומך כמובן גם ב-4X WINDOWS XP PRO יש לי לוח אם שתמוך ב-4X AGP וכרטיס שתומך ב-4X AGP. דרך ה-BIOS שלי זה מודלק. כשאני נכנס למאפיינים של הכרטיס שלי אני רואה שאני פועל ב-2X. ניסיתי לעשות קצת TWEAKING אבל זה לא הולך הגבוה ביותר זה 2X ואין לי מושג למה. עזרו לי! זה דחוף! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by koby100,

חבר שלי רוצה למכור לי כרטיס יד שניה מדגם: Gforce II GTS DDR- 'Elsa' 32MB אני מייעד אותו למחשב מולטימדיה ביתי בינוני. כמה עלי לשלם עבורו?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by Stranger,

אין מה להוסיף. מדובר ביצרן HERCULES. מי עדיף לדעתכם?? (תחשבו כאילו היה הכרטיס מסך הבא שלכם).

• 13 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים