כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט אם להחליף את לוח האם שתומך ב AGP, או למשוך איתו עוד שנה ופשוט לשדרג את הכרטיס מסך בהשקעה של עד 800 שקל לכרטיס AGP אחר. יש לי מעבד 2.4G 512MB זיכרון לוח P4S8X של ASUS כרטיס המסך הנוכחי שיש לי הוא V9180 של ASUS. בתכלס אני לא גיימר מובהק, והדרישות שלי הן לא בשמיים, אז לא נראה שיש צורך להשתדרג ל PCIEXPRESS, אבל ראיתי שכרטיסי PCIEXPRESS הם יותר זולים אז אולי זה צעד יותר משתלם כלכלית. אשמח להמלצות של כרטיסי מסך AGP בהתאם לתקציב ולמפרט, או לחילופין ללוח + כרטיס PCI EXPRESS במחיר שהוא לא יותר גבוהה. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת לפני שאני יבצע ניסוי האם אפשר להשתמש בשלושה מסכים שונים על ידי חיבור אחד בטלווזיה אחד בחיבור אחד ואחד בחיבור השני. יש לי geforce 6600
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות , האם מישהו יכול להביא לי בנצ'מרקים או השוואות של שני הכרטיסים הנ"ל ? בתודה,ניב.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום למומחה, איזה מבין שני הכרטיסים 7900GS או 8600GTS עדיף? התקציב: 1,000-1,200 ש"ח. שימושים: עיצוב גרפי, עריכת וידאו (לא לשידור) ואנימציית פלאש - ללא משחקי 3D לסוגיהם! מעבד: E6600 זכרון: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667MGH לוח אם: GIGABYTE 965P מסך: עוד לא סגור, DELL 2007WFP, או 2407WFP תודה פיני
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות לכרטיס מסך אוברקלוקינג עד כמה אני יכוול להגיע איתו אם בכלל אני יכול להגיע איתו למשהו
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, כמו שאמרתי בנושא, קורה לי משהו מוזר. נקח לדוגמא את FarCry. סרטון הרקע או מה שנקרא demo loop בתפריט רץ סבבה חוץ מזה שכל 2-3 שניות הוא כאילו נתקע לשבריר שניה. המוזר הוא שלא משנה באיזה הגדרות גרפיקה אני משתמש - מהכי נמוך בלי כלום ועד 1024 עם כל האורות והצלצולים - הבעיה חוזרת בדיוק באותה צורה. הכל רץ חלק לגמרי ואז הוא נתקע לשבריר שניה. חרשתי הפורומים ולא נתקלתי בפתרון. אנשים מדברים על בעיות קרטוע בגלל מחשב חלש או יותר מדי פעילות על המסך - זו לא הבעיה אצלי. ניסתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד אולי הן השפיעו - נאדא. שמתי לב שאור של הדיסק מפסיק בדיוק עם הקטיעות האלו אז עשיתי defrag ואין שום הבדל. כמו שאמרתי farCry זה רק דוגמא - זה קורה בעוד משחקים באותה הצורה בדיוק. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי GeForce 6800 gt 256 רציתי לדעת אם יש זמן משוער כמה הכרטיס הזה יחזיק עם מעבד ATLON 64 ולוח אם של EPOX
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום שוב החלטתי לרדת מעניין קניית מחשב חדש עקב חוסר תקציב הכרטיס מסך הנוכחי שלי נדפק ואחלטתי במקום לקנות מחשב חדש פשוט לקנות כרטיס מסך חדש מפרט המחשב שלי הוא amd athalon 3000 64bit לוח אם: K8N NEO4 PLATINIUM 939 PCX כ. מסך נוכחי (זה שצריך להחליף) MSI 6600GT TD128E זכרון: 1GB of ram אני מחפש כרטיס באזור ה 300 שקל +- עם יציאת DVI ו HDMI לחיבור למסך LCD 22samsung ולטלויזית LCD לגבי קניית מחשב חדש אחכה עם העניין לקיץ.. חבל לקנות מחשב ללא תקציב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מפרט : e8400 EP43-ds3l BFG GTX 285 Kingstone 4G CL 4 Corsair 550w קיצר עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 כמה פעמים : ואני מקבל 14200.. זה הגיוני? ראיתי אנשים שמקבלים מעל 15 עם 4870 ..
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כרגע המפרט שלו לא חשוב אז ככה לפי מה שהבנתי הייתי אמור לקבל 8600 GTS 512MB הסיומת שהייתה כתובה - HM לפי מה שהבנתי בכתב שלו, [tt] יכול להיות שהוא היתכוון ל GT Series[/tt] עכשיו קיבלתי במחשב שכבר קיבלתי והוא בבית 8600GT 1GB ואני לא יודע מה לעשות אז מצד אחד או שאני מרוויח או מצד שני מפסיד אם אני הלך מה אתם אומרים תודה לעוזרים מה שקיבלתי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=171 מה שהייתי צריך לקבל אולי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=130
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום חלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין במחשב שלי לא מוכנים להיות מותקנים בטענה שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי את הDIRECTX9 של חודש אוגוסט וכרטיס מסך 6800NU ויש לי במחשב משחקים שחייבים DIRECTX9 שכן פועלים כמו FAR CRY ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש את הDIRECTX וגם להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני משחק בפיפא 07 ב75 FPS כל המשחק וזה לא זז אבל כשאני מביא גול\או שאני מקבל גול מהקבוצה השניה, נגיד רואים את השחקן רץ הכוונה רואים אותו יותר מקרוב בגלל שהביא גול פתאום הFPS יורד ל4 ל3 ל2 וככה וזה תקועעההההה הגרפיקה על 1024*768 ושתי ההגדרות מתחתיו על ON מה הבעיה? יכולה להיות? גם שאתם משחקים פיפא לכם זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צריך השוואה בין ה 7600GT לבין ה X1950PROם שתיהם ל AGP
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יש לי כרטיס 8800 GTS 640 מגה עכשיו כדי להנות מה-SLI אני חייב בול את אותו הכרטיס? יש אפשרות לקחת 8800 אבל GTX ...?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הבעיה היא שחיברתי משהו לvideo in אבל שאני בודק בתוכנות של לכידת ווידאו למשל windvr אז התמונה שמתקבלת עושה flickering, התחתית שלה בצבע ירוק מה אני אמור לעשות כדי לסדר את זה ולקבל ווידאו אין כמו שצריך? יש לי את catalyst control center 6.8
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כידוע לכם ,אין מכס על רכיבי מחשב מלבד 17 אחוז מעמ , ובכול זאת המחירים בארץ מופקעים ואין גבול לתאוות הבצע של היבואנים , הם חושבים שהם מחזיקים אותנו בביצים ומנצלים עד תום את הקלף הכי חזק שלהם -- העובדה שקשה עד בילתי אפשרי לממש אחריות על מוצר שהובא מחוץ לארץ עכשיו מניסיון אישי מצטבר של החלפות ושידרוגי כרטיסי מסך וחלקי מחשב אחרים אצלי ואצל חברים בעלי ידיים שמאליות אני כבר יודע שרכיבים אלקטרוניים מתוצרת חברות אמינות שעובדים בצורה תקינה במעמד הקנייה ,יעבדו כמעט תמיד עוד הרבה שנים להבדיל מרכיבים מכניים טהורים כמו דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים שאין לדעת בוודאות תוך כמה זמן מרגע הרכישה הם יתקלקלו. הסיבה הכמעט יחידה שחלקים אלקטרוניים טהורים כמו כרטיסי מסך או מעבדים יתקלקלו זה ---…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב מה ההבדל בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_438&products_id=4942 לזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_438&products_id=4968 ומה עדיף מביניהם ? תודה מראש,עידן.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לדיסקים של DVD. הכרטיס צריך לתמוך בויסטה (32 ביט). והייתי מאוד מאוד רוצה שהוא יהיה מSKYPC כי אני קונה מחשב עוד מעט בינתיים מצאתי את LEADTEK PXTV1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV220~12~0.htm יש למישהו ניסיון איתו???
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את מערכת הזאת: e4400 @ ~3.2ghz gigabye ga-p35-ds3r 2 * 1gb cl5 g.skill pc2-6400 @ ~900mhz ונשאר לי תקציב של בערך 450 ש"ח בערך לקניית כ. מסך שכמובן לoc ושתעזרו לי כמובן לעשות לו vmod / pencil mod... הכ. מסך בעיקר למשחקי "מלחמה": medal of honor hitman stalker serious sam half life וגם לפעמים carbon תודה על העזרה מראש
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-