כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, קיבלתי מחשב לפרמט בשבל חבר, והוא אמר לי שהוא רוצה אותו לתת לילדה שלו שהיא משחקת סימס2 בעיקר, עכשיוו, זה מחשב ישן , דורון, עם כרטיס מסך מובנה, שאפילו בשבל סימס 2 לא יספיק, מאחר ואני לא מכיר את המשחק אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך צריך בשבלו בגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול שמריץ במינימום סימס 2. חשוב לציין שזהו מחשב בייניים ככה שאין טעם להקיע, יקנה חדש בעתיד המאוד קרוב. תודה רבה!!!.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די טוב למשחקים, התקציב הוא בערך 1500 (רצוי פחות, מן הסתם). קיבלתי המלצה על ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL במחיר של כ 1600 שח. 1. ראיתי שאצל חברות אחרות, כמו ASUS, אותו כרטיס מסך עולה 2000 שח+, מה הסיבה להבדל? 2. אלבטרון חברה טובה? 3. יש המלצות לכרטיס מסך קצת יותר זול? 4. לכמה זמן בערך אמור הכרטיס מסך הזה להחזיק ולתמוך היטב במשחקים? 5. הכרטיס מסך הזה טוב? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:36:11 6. והאם 8600GTS (שיותר זול מ 8800GTS) כרטיס טוב?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. רציתי להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7800GT לאחד חדש 8800GTS. יש לי מסך DELL 2007FS ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור 320MB או 640MB. הסיבה להחלפת הכרטיס מסך הינה יציאת המשחקים החדשים בחודשים הקרובים שהדרישות שלהם די גבוהות. לפי מה שקראתי בפורום יש שמועות שאמורים לצאת כרטיסים חדשים של NVIDIA בנובמבר. אז השאלה המתבקשת היא האם כדאי לחקות עד נובמבר\דצמבר ולקנות אחד מהכרטיסים החדשים או ללכת על מה שיש כרגע בשוק. כמו-כן רציתי לשאול האם אפשרי לקבל זיכוי על הכרטיס הישן שלי. (אני מתכנן לקנות ב PANDAS או KSP) תודה רבה מראש לכל העונים. שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניה בין שלושה כרטיסי מסך ואין מושג מה לבחור... SLI מתוכנן תתחשבו במחיר ואם יש לכם הצעה אחרת במחיר הזה תגיבו... מסך Acer F-20 Black-Red "20 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 XFX PVT88PUHD4 GeForce 8800GT XXX 256MB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150279 EVGA 512-P3-N800-AR GeForce 8800 GT 512MB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130357 Leadtek PX9600GT Extreme GeForce 9600 GT 512MB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122049
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתקרב לקניית מחשב.כפי שרשמתי אני מחפש כרטיס מסך חזק למשחקים .יש לי מסך 19" רגיל ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני מבקש המלצה לגבי כרטיס מסך מתאים למשחקים כבדים ,אבל חשוב שיהיה שקט.אני יושן בחדר מחשב.יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION. חשבתי על גרסאות עם קירור פסיבי-אך הבנתי שמארז צריך להיות מקורר היטב.הקיצור מחכה להצעה הכי משתלמת לדעתכם מחנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שבניתי ללא כרטיס מסך : מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster Centurion 532 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤329 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DD…
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
XFX NVIDIA GF 6600 EXTREME EDITION PV-T43P-UDL6 256MB DDR3 DUAL DVI+TV OUT PCI-E. עולה 700 שקלים, מכירים אותו? משתלם?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אם אפשר באנצ'מארקים ___ VS ___ או גם יחידים יהיו בסדר גמור טוב קודם כל: 7600GT VS 8600GT 7600GT VS 8600GTS 9250 AGP VS 6600LE =] תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לקנות את ה- HD 4670 512MB GDDR3 של MSI יש לי ספק כוח 300W של HEC ומעבד E6600 ולוח אם DQ965GF של אינטל רציתי לדעת האם הכרטיס מסך יסתדר ויעבוד טוב עם המפרט הזה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך תומך HD ' סרטים שאני מוריד מהאינטרנט שרשום שהם HD ינוגנו ברמה הזו? או שזה לא משנה? ובכלל- BS יכול לנגן HD?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SAPPHIRE X1900GT, הבנתי שה memory שלו אמור להיות 1200MHZ . למה כשאני פותח את ה catalyst אני רואה שהזכרון רשום על 594MHZ ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האמת שאף פעם לא היה לי צורך להשתמש באחריות לכן אני שואל . לפני כמה ימים הייתי צריך להחליף משהו במארז, לצערי כנראה פגעתי איכשהו בכרטיס מסך כי מסיבה כלשהיא הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. אני מנסה כרטיס אחר והמחשב עולה, אני מחזיר את הנוכחי והמסך לא מראה שום דבר. הכרטיס עצמו נראה בסדר ואין סימנים שמשהו נשבר מה הסיכוי שמחליפים את הכרטיס בחנות? להגיד להם שפשוט הפסיק לעבוד, כנראה נשרף או משהו? אם הכרטיס לא עובד בגלל פגיעה כלשהיא, יש להם דרך לגלות זאת?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? רציתי לדעת מה עושה יציאת הTV תודה ראש
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הנ"ל טובים יותר ? ומה ההבדל במחיר ? ואיזה כדי לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מדברים עליהם פה בפורום הרבה ולא מצאתי (חיפשתי) מקום שבו כתוב מתי הם אמורים לצאת.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך מסדרה 8800 Geforce שהכי משתלם מבחינת עלות/ביצועים. הטווח מחירים שאני מחפש: 1000-2000 שח * אם זה כרטיס שעולה 2100 זה בסדר תודה ויום נעים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי תקציב של 1000 שקל בערך 1200ד אולי קצת יותר ואני רוצה כרטיס מסך שכל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו יפעלו לי באיכות יפה.. אז אם תוכלו להמליץ לי אני אשמח תודה אחים!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-