כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח הסתכלתי בדיון כרטיסי מסך ממולצים אבל אני לא יודע מה מתאים למפרט שלי. זה המפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו לעזור לי למצוא השוואה בביצועים בין שני כרטיסי המסך האלה?: WinFast PX7300GT TD256 Nvidia Gforce 6800 GT אם תמצאו במקרה השוואה גרפית זה יהיה מצויין
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי. שלשום קניתי SAPPHIRE RADEON 9600XT. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייבר מהדיסק (כמובן הורדתי את הדרייבים הקומדים). בכל ממקרה כשנכנסתי למאפייני תצוגה ולמתקדם, היה רשום מתחת לסוג מתאם 9600 XT וכו', ולמעלה בסוג מתאם רשום 9600 series עכשיו אתול התקנת את הCATALYST 5.9 העדכני מאתר ATI, ונעלם לי הכיתוב XT מלמטה ובכלל בכל המאפיינים אין זכר ל XT, אלא רק לradeon 9600 series האם זה נורמלי? האם אצל כולכם זה ככה? עכשיו עוד שאלה הטמפ' עקבתי אחריה בימים האחרונים היא נעה בין 46 ל50 מקסימום האם זה הגיוני? ו499 מהירות זה תקין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl אני רוצה להריץ מישחקים חדשים על גבוהה ושירוץ לי טוב.. (המסך שלי לא תומך ברזולוציה מעל 1024X768 ככה שלא ניראה לי תהיה בעיה .. ואני לא רוצה לשדרג מסך ) זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ר8500 ואני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המלא אלה רק שתהיה לי את האפשרות לראות ב1024 על 768 ב 85 הרץ מה שאין לי כרגע! ריך אני עושה את זה!
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. כרגע יש לי מסך LG775FT CRT עם רזולוציה מקסימלית 1024X768. זה נכון שיש לי צוואר בקבוק עם הרזולוציה הזאת מכיוון שהכרטיס שלי יכול יותר. כרגע ב-3DMARK06 אני מקבל ציון של 8876 נקודות. האם אחרי שאני אחליף את המסך אני אמור לקבל ציון טוב יותר ב-3DMARK06(אם כן, כמה בערך...?!) או וגם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי שאלה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל ati radeon hd 3870 x2 ורציתי לדעת איזה Catalyst אני צריך ומה הבדל ביניהם ? הראשון ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) והשני ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers יש לי לוח אם של gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2+ תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רציתי דבר ראשון לבדוק את הניקוד שלי אז זה ככה בלי אפשרויות אני מבין כי הורדתי את ה BASIC ציון נחמד לא?... בלי אוברקלוק כמובן [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
תראו יש לי את הכרטיס מסך: ABIT RADEON X600XT 128M וקניתי אותו לפני שנה ככה עם המחשב, ובזמן האחרון שאני נכנס למשחקים זה עושה לי מלא סימנים במשחק ויוצא לי מהמשחק וכ'ו.. אני לא מאמין שזה וירוס כי פירמטתי תמחשב וזה לא עזר.. אמרו לי לנסות את אלה: OverClock DownClock למישהו אולי יש קישור? או שהוא יודע מה הבעיה וזה לא קשור לתוכנות האלו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכם אחים שלי, אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך זול (באזור ה- 200/300 שקל)! אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להשיג כרטיס מי יודע מה אבל לפחות שיצליח להריץ משחקים כמו פיפא 2007 כמו שצריך ובהגדרות סבירות... אם אין כרטיס כזה או שאין טעם בכלל להשקיע על כרטיס במחיר הזה אז על איזה כרטיס שווה להשקיע במחיר הכי קרוב?
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ספייר והכרטיס סובל מבעיות התחממות... אם המאורר מופעל על הגדרות ברירת המחדל אז הכרטיס מסך מגיע ל100+ מעלות.. במשחקים ממש כבדים שהכל על גבוהה... זה עדיין לא נורמלי... ואם המאורר על 100% אז הטמ"פ במשחקים כבדים היא 90+... לא הגיוני ולא נורמלי.. *(ועוד שאלה קטנה במשחקים כמו כדורגל ועוד כמה אני רואה פס מרצד כזה שעובר מתחילת המסך ועובר עד סוף וכך חוזר חלילה.. יש למישהו מושג למה זה? גם בLCD של המחשב, וגם על הLCD הטלוויזיה...) אוקיי עכשיו לעניין.. קניתי את הכרטיס מסך, עוד מעט זה יהיה שנה.. עלה לי בזמנות איזה 1750.. השאלה אם עכשיו שווה לי להחליף אותו... אם בכלל יש במלאי.. או שאולי לבקש מהם לשדרג אותו.. השאלה איך לגשת לבעיה בכלל... הם בטח ירצו לקחת אותו לתיקון.. אבל …
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם מסך: LG 795FT PLUS ברזולוציה 1024*768 וכרטיס מסך MX440 המסך עובד כרגע על תדר ריענון 85hz. האם אני יכול להעלות ל- 100hz ללא חשש שיגרם נזק למסך? האם LG "נותנת אור ירוק" ללקוחות שרוצים לעבוד בקצב ריענון זה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-