עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ksn1981,

שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600

3. Started by de money,

אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. היי בעזרתכם החלטתי לקנות RADEON 9800 ובדקתי ובארץ זה עולה 1350 וזה קצת הרבה אז חשבתי אולי לקנות מארה"ב טוב אז בקיצור רציתי לשאול 1. האם שווה לקנות מארה"ב ? 2. אתם מקרים אתר/חנות מארה"ב זולה יחסית שאפשר להזמין דרכה (לארץ הכי טוב אבל זה לא ממש חשוב)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by Flea,

שלום לום בKSP יש את הכרטיס X1950 PRO של SAPPHIRE. עולה 1250 (או 1230 לא זוכר) וגם בKSP. X1950 PRO EXTREME של POWER COLOR שעולה 1200. עכשיו, מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומי טוב יותר? את מי לקנות מבין שני אלה.. לא מתוכנן OC

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה

7. מה זה יחידות גיאומטריות בכרטיס? לשם מה הם? ומה זה בקר זיכרון?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by sLoGy,

היום בעקבות התרד שפתחתי הזמנתי החלטתי לקנות את ה 6800 והזמנתי אותו מ PCNOW עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח לו צינורות + להתקין דרייור של אומגה או אוברקלוקינג ולקבל תוצאות יותר טובות? אם כן אז איך?

9. Started by AVI.S.T,

אפשר את הדריבר הכי חדש שיש לגיפורס 6600 רגיל

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by lmlm,

להזכירכם 7900GTO בא עם 650MHZ בליבה ו 1300MHZ בזיכרון , הבדל בינו לבין ה 7900GTX הוא הזיכרון (לא הנפח) וההבדל כמעט פי 2! והכרטיס כבר ניתן להזמנה מוקדמת בשביל 230 יורו בגרמניה מתי אצלנו? מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34400

11. Started by amos700,

מה ההבדל בין כרטיס מסך של נייד למחשב נייח

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by alfus73,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך? אני מצרף 2 תמונות: האחת של הכבל שקבלתי והשני את היציאות שיש לי בוידאו. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by AvigdOr.GT,

אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות עבור dell 24 ? בהתחלה השתכנעתי מהפורום כאן לקנות 8800GTS ויש כאלו שאמרו שאני צריך את הGTX שיקר ממנו בכ1000 ש"ח. האם עם המסך הזה אני יכול בכלל לקנות משהו יותר זול ? השימושים הם משחקים וסרטים. תודה מראש מנו

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by dor_la,

המלצה לכרטיס מסך למשחקי יש לי 1000-2000 שח והייתי רוצה המלצה לכרטיס מסך למשחקים טובים איזה כרטיס מסך??? חשבתי על ה-8800 אבל מה ההבדל בין ה-GS לGTS ל-GTX ועוד שאלה אם אני קונה זכרונות אני צריך שכולם יהיו באותה מהירות נכון??

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. אצלי במנוחה- 75 מעלות, מאמץ- 100 מעלות ועולה (100% מאוורר) אז התקשרתי לנעה מחשבים, שמשם קניתי את הכרטיס, אמרו לי לשלוח להם לבדיקה במעבדה. הכרטיס הגיע לנועה שבור ומפורק, לא באשמתי ולא באשמת נועה אלא באשמת הדואר, ובקושי הצלחתי לשכנע את מנהל נועה מחשבים שישלח את זה למעבדה שלהם. עכשיו הם הצליחו לתקן את הכרטיס אבל אמרו לי מהמעבדה שהטמפרטורה אמורה להגיע ל-100 מעלות וזה תקין לכרטיס הזה (לא הגיוני לי לחלוטין וסותר לגמרי את המידע שמצאתי באנטרנט). לגבי השאלה מדוע הקלוקים נמוכים ממה שאמורים להיות מחר אשאל אותם. הקלוקים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184991.msg1601463#msg1601463 יעזור לי מאוד אם תגידו לי מה הטמפ' שבאמת אמורה להיות במאמץ ובמנוחה, ומה לגבי הקלוקים תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by boaz_aha,

לישומי םוטושופ כבדים ולא למשחקים: Sparkle nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe מחיר 503 שח או: ALBATRON PCI-EX GeForce 7600GS 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - PASSIVE COOLING ¤544 חשוב כרטיס שקט!!! תודה!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by bubb,

שלום, לפני כשבוע בקשתי המלצה לכריס מסך שיריץ את MEDAL OF HONOR - AIROBORNE (כן, זה אני, הגיימר המזדקן...). המלצתם לי על גיפורס 7600 GT אבל אני לא מוצא כזה אלא רק GS. להזכירכם, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - pentium 4 2.8GHZ לוח אם ASUS P4 800X זכרון 512MB ספק כוח XP PRO כניסת AGP 4 MX GFORCE 440 השאלה היא מה ההבדל בין GS ל- GT והאם ה- GS לא יאפשר לי להריץ את המשחק ומשחקים דומים בעתיד, כראוי? תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by hazi_s,

שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by netanel,

שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=12912

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by אוהד הפועל בדם,

א. אני יכול להעביר ממצלמת וידאו גם? ב. את החומר שאני מעביר אני יכול לצרוב בלי צורב DVD והאם אני אוכל לראות אותו ב-DVD תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. האם הכרטיס שעל לוח אם הזה : ASUS M2N-VM HDMI (AM2+) NFORCE 630A DDR2 1066MHZ VGA http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=567&l4=0&model=1944&modelmenu=1 מסוגל לעבוד יפה עם עריכת אנימציות פשוטות ואתרים עתירי גרפיקה ווידיאו. ומשחקים לא ממש כבדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. Started by yotam360,

מה מהירות השעון ומהירות והזיכרון של 7800GT של GIGABIT?? (וכן חיפשתי באתר שלהם)

• 4 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים