כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם עם חיבור של AGPX8 וראיתי שיש כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail. עכשיו יש לי קרוב משפחה שבא עוד מעט מארה"ב אז האם כדאי לבקש ממנו שיקנה לי את הכרטיס הזה? יש לי ספק 500W של GYRO (מן הסתם- ג'נרי) ג'יגה RAM מעבד פנטיום 4 3.06GHZ האם המחשב שלי בכלל יתמוך בזה? אה וכדי להבהיר, זה יהיה עד שאקנה מחשב חדש כי בכל מקרה קרוב המשפחה שלי יביא לי את זה ויש לי כרטיס מסך חרא.(5200FX)
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם יש קירור פאסיבי לכרטיס מסך 8800GTS 512 של LEADTEK? הכרטיס יהיה למשחקים כך שהוא יתחמם די הרבה, האם הקירור הזה טוב בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
א. אני יכול להעביר ממצלמת וידאו גם? ב. את החומר שאני מעביר אני יכול לצרוב בלי צורב DVD והאם אני אוכל לראות אותו ב-DVD תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי.. אם יש לי מסרטת וידיאו של סוני (לא דיגיטלית) האם אני יכול להקליט ממנה למחשב דרך כרטיס VIVO רגיל (לא AIW) ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי להתייעץ עם כמה משתתפים שמבינים עניין פה(ויש לא מעט כאלה)... קניתי לפני כחודש מחשב(game machine)ובאותה הזדמנות החלטתי להזמין את ה Geforce 6800 ultra,אני אמור לקבל אותו עוד שבוע(התרגשות :) יש לי מסך LCD של Benq...בגודל 17" ובינתיים לא היו לי בעיות אתו,חוץ מיזה שהתמונה קצת חשוכה.אני מעוניין לקבל מקסימום ביצועים במשחקים!! וההתלבטות שלי היא כזאת: האם להישאר עם המסך הזה.?..או,למכור אותו ב1500 ש"ח(יש לי כבר קונה) ולהוסיף 150 ש"ח ולקנות את המסך הבא...[ftp=ftp://http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174]http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174[/ftp] מה דעתכם(להזכירכם אני מעוניין להריץ את Farcry ו-Doom3 בצורה הכי אופטימלית שאפשר…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני משתגע אני לא יודע מה יותר טוב ומקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
על איזה כרטיס טלויזיה זול שכולל רדיו אתם ממליצים? אני ראיתי ש FLYVIDEO 3000 פופולרי ונמכר די הרבה , אבל יש של כל מיני חברות , ואני די נאבד בקטע הזה , ואם אתם יכולים גם להמליץ לי על אחד בלי רדיו שהוא טוב וזול.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום . קניתי את הכרטיס הנ"ל והוא מגיע עם מתאם לספק של 6 פינים קטן מצד אחד שמתחבר ישירות לכרטיס ומצד שני ישנם שתי יציאות של חיבור לספק כח . השאלה שלי היא האם אני אמור לחבר את שניהם או רק אחד מהם ? ( ואם כן אז איזה ? ) לפי מה שהבנתי זה כמו ה6800 gt או ultra . אז מי שיודע בבקשה עזרה ... מדובר בכרטיס leadtek winfast Px6800gs fci-x תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl איך הכרטיס הזה? נראה לי שהוא ממש טוב יחסית ל100ש"ח! לא? דרך אגב יש לי: HDD: 160GB 7200rpm WD Memory: 512MBX2 DDRII CPU: Pentium4 3.00GHz זה מספיק טוב בשביל 3 שעות הקלטה רצופות? תודה מראש לתגובות!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אם אפשר אחד שמופיע באתר http://www.skypc.co.il זה בכלל יהיה פנטסטי תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כותרת. תודה רבה, שיראו השוואה מול כרטיסי מסך אחרים.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למה לטכנולוגיה הותיקה והמעולה אין פורום יחודי, ולטכנולוגיה החדשה יש? האם זה מצביע שיש יותר בעיות וסוגיות שיש לשאול על LCD יותר מאשר על CRT? הביעו דעתכם, ונמקו הצבעתכם!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי יש לי 9700 של POWRECOLOR לא מצליח להתקין את הדרריבר בשום אופציה שלו(ויש לו כמה) עקב כך שהוא מודיע שהוא לא מוצא חומרה תואמת אומגה מותקנים ללא שום בעיות יש למישהו הסבר לנושא? ;D
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לאחר בדיקות רבות כאורך הגלות וחיטוט באתרים באנגלית ושפות אחרות החלטתי שחבל להוציא 4000 או 5000 ש"ח על מסך "19 LCD כשבמחיר הרבה יותר נמוך אפשר לקבל לא הרבה פחות אם בכלל. אז מהמלצות אתרים לא מעטים {בחו"ל} החלטתי לקחת את הAOC "19 שנמכר ב2900 ש"ח וב10 תשלומים ללא ריבית {שווה ביותר} כל האתרים שראיתי אומרים שהביצועים והמראה שלו לא נופלים ממסכים יקרים בהרבה כגון סמסונג וLG ואף לוידאו הוא טוב . מי שמחפש מסך למשחקים זה לא המסך בשבילו כיוון שזמן התגובה שלו הוא 25MS אך מאחר ואני ממש לא משחק אז לא ממש איכפת לי העניין . המסך עושה שימוש בפאנל MVA שנחשב לפאנל טוב מאד. בשבוע הבא אני אמור לקבל אותו ואעדכן אתכם האם באמת שווה לא שהוא חוזר אחר כבוד לחנות.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-