כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע במה ליבחור HD3870X2 או 9800GTX אני רוצה שיספיק לי לכמה שיותר זמן! או שלחכות מגירסאות OC של 9800GTX?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס היום. (הנכון.. סוף סוף). אני מקבל ב3DMARK03 4700... לא יודע אם זה טוב או לא.. נראה לי שלא.. ניסיתי לשחק SPLINTER CELL ב1024 עם AAX4 וAFX8 והמשחק לא זז חלק... המפרט שלי: Athlonxp 2400+ 512 mb ddr twinmos pc2700 Abit NF-SL WD 40 8mb buffer ATI Radeon 9800np אם למישהו יש רעיון למה זה ככה אני אשמח..
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח. השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה). שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו') מתלבט בין LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות. SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים. יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית …
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחרי כשעה -שעה וחצי משחק ב cod האם הטמפרטורה של בכרטיס גבוהה מדי? מצ"ב צלום מסך של pc wizard [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחיר מינימלי, אבל כרטיס אמין ללוח אם: Epox EP-8RDA3(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 הערה: הכרטיס geforce7300gs שמומלץ כאן בפורום הוא נמכר בזאפ ב 270 שח ולא מצאתי מחיר נמוך יותר כמו 140 שח כפי שנכתב כאן
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי, אני רוצה להקליט עם מצלמה לתוך הארדיסק, (רצוי במשך זמן מקסימלי) אני רוצה איכות תמונה הכי טובה שיש. עכשיו מה אני צריך בשביל זה? איזו מצלמה? איזה כרטיס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי היום בKSP מתאם כזה שהופך מvga לטלויזיה עכשיו יש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro וזה לא עובד לי...חיברתי ככה..יש לי רק DVI אז שמתי מתאם מDVI TO VGA ואז שמתי את הVGA TO RCA כיביכול הדרייבר מזהה לי כאילו עו מסך ועשה לא CLONE אבל בפועל לא ראים תמונה בטלויזיה עכשיו למה אני שואל את כל זה כל מעשה כרטיס שלי מוציא כבר מובנה SVIDEOו2 יציאות DVI והוא תמיד היה מחובר ככה אבל קניתי את המתאם כדי לבדוק עם זה תומך אצלי בגלל שאני שוקל להחליף לכרטיס חדש (ושם מין הסתם לא יהיה יותר יציאת SVIDEO) אז למה זה לא מזהה לי? בגלל שיש על הכרטיס כבר SVIDEO ? בכרטיס החדש שאני יביא זה יתמוך? או שגם לא בטוח? תודה על העזרה אלי.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם הביצועים שלו טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לשים כרטיס מסך GTX660ti עם מעבד Intel Xeon W3550. האם המחשב יהיה יציב מבחינת להריץ משחקי מחשב, למשל GTAIV? ספק כוח אני לא בטוח כמה יש לו אבל יש לי בבית אחד חדש של 520W. לוח האם: 09KPNV
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 24" שזה אומר רזולוציה של 1920x1200 ,ואני לא בטוח עד כמה האונבורד שלי יספק את הסחורה. להלן העדפותי: (למרות התקציב שציינתי בכותרת יש עדיפות כמובן לכרטיס זול יותר ובלבד שיענה על דרישותי) 1.לא למטרות גיימינג בכלל. אינטרנט,טקסטים ,גרפים של מניות,ורצוי גם סרטי HD (לא חובה). 2.עדיפות לכרטיס שקט ,כלומר עם קירור פאסיבי,(גם אם יתפוס מקום של שני סלוטים),ואם אין כזה אז כרטיס שניתן להחליף לו את הקירור המקורי לקירור שקט יותר -במקרה זה העלות שציינתי,800 שח,כוללת את מחיר הקירור החליפי.אגב, קירור חיצוני פאסיבי כדוגמת accelero של AC לא יתאים כי המארז שלי לא מספיק רחב....אז זה צריך להיות איזה סוג של מאוורר שקט... 3.ספק הכח שלי הוא של 250W בלבד. עדיפות לכרטיס שלא ידרוש …
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
משחקים יזוז טוב? לדוגמא נגיד בכרטיס הAA לא עובד טוב בכלל. אבל בתכלס המשחקים זזים אחלה. אז זה יכול להיות ? או שאם יש בכרטיס כבר משהו דפוק אז הוא כבר לא יתן ביצועים טובים?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה... תודה !!!
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 480 להוסיף כסף לקנות עוד אחד או למכור אותו ולקנות 1070 מה אתם אומרים? יש לי ספק כוח 1000W
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ובכן, המכרטיס שמדובר עליו הוא: Sparkle geforce 4 mx440 SE 64MB DDR.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה אתם אומרים האם ההבדל ביניהם שווה את הכסף ? ובבקשה לא לתת לי עצות לגביי כרטיסים אחרים אני מדבר רק על שני אלה
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש והתקציב הוא 1000 שקל(-+)... המליצו לי מאוד על המאג 796 FD2 (הוא מציג נתונים טובים וגם בא בצבע שחור\כסף דבר שיתאים לי לשאר המחשב מאוד), האם הוא מסך טוב? אצל חבר שלי למשל ראיתי מאג(דגם שונה), שהזכוכית שלו שטוחה אבל בפנים התמונה מעוגלת. האם המאג שאני מתכוון לקנות שטוח גם מבפנים?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יכול להיות שאצתרך להחליך לוח ...השאלה אם ללכת על אותו הלוח כמו עכשיו או כבר לשים את ה P45 או משהו עם X48 בשביל ה PCIE 2 כרגע אני עם ה 4850 על ה GA-P35 DS3L שזה PCIE 1 כמה אחוזים הבדל כבר יהיו לכרטיס בודד (לא CROSSFIRE) ? מזעריים או משמעותי ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822&aff=Zap עוד טעות בפרסום או ירידה מבורכת במחירים?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-