כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי על מנת לשחק במשחקים כבדים על המחשב (כרגע זה Mass Effect 3...). אני לא צריך את הכרטיס המתקדם ביותר בשוק אבל חשוב לי שהכרטיס יחזיק לכמה שנים טובות. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA II 450W זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בDVI למסך LG FLATRON 19 ברזולוציה 1280*1024 שהיא הגבוהה ביותר שנוחה לעבודה במסך. אני מנסה במקביל לחבר את המחשב לטלוויזיה SAMSUNG ''40 FULL HD בחיבור HDMI (עם מתאם מיציאת הDVI) אבל ללא הצלחה. הבעיה (נראה לי) שברזולוציה של המסך הרגיל - הטלוויזיה שלי לא פועלת טוב ואם אני מעלה רזולוציה (1920*1080) המסך שלי לא מתפקד. התוכנה של קטליסט לא מאפשרת במצב CLONE להגדיר שתי רזולוציות שונות לשני המסכים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אוקיי אחרי מלא מחשבות החלטתי לקנות את הכרטיס מסך 9600GT שבמחינת ביצועים ומחיר לדעתי הכי משתלם ובכל מקרה בעוד כפחות משנה אני בצבא כך שזה לא משנה לי מה ייקרה בעוד כשנתיים, אני קונה גם את הכרטיס בחו"ל במחירים של 170-200$. עכשיו אני צריך לדעת אם המחשב שלי ישתמש במלוא העוצמה של הכרטיס ואם אני יכול לחבר אותו ללוח אם שלי. הנה המפרט: מעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+ לוח אם: Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Kingston System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, תכננתי לבנות עוד השבוע מפרט במחיר דיי גבוה - כ 6500 ש"ח, שיהיה מיועד למשחקים כבדים. ואין דבר החשוב יותר מכרטיס מסך לזה, להיום כמיטב ידיעתי מומלץ ללכת על ה 8800GT אבל שלא מזמן נכנס ה 9800GT לתמונה, אם כן.... יש מושג מתי צפוי להגיע ה 9800GT לארץ? (כדי לדעת האם ההמתנה שלי צריכה להיות ארוכה) והאם יהיה משתלם לקנות אותו ביחס לתקציב שלי למפרט שמתוכנן או שעדיף לי להשאר עם ה 8800GT בתכנון... תודה לכם,
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1196 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1197 כמה צינורות יש לכל אחד מהם ? ההבדל ביניהם אמור להיות רק הקירור ? יש הבדל של מהירות זיכרון/ליבה חוץ מהקירור ?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ביקרתי במספר חנויות והתרשמתי ממספר מסכים : samsung syncmaster 710N http://zap.co.il/model.asp?model_id=37692 מהירות תגובה :12 מילי שניות ניגודיות : 1:600 בהירות : 300 sony sdm-s74H lhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=38852 (בזאפ מצאתי רק את הדגם עם S בסוף אבל אני כמעט בטוח שההבהדל היחידי ביניהם הוא בחיבורים בלבד ) את שני המסכים הללו ראיתי אחד ליד השני בתצוגה ולסמסונג היו צבעים קצת יותר "חיים" (כנראה בגלל שהניגודיות אצלו היא 1:600 ואילו אצל הסוני הניגודיות היא 450:1 ) אבל מניח שאתה ההבדל הקטן ניתן לגשר ע"י כיוונונים במסכים . זמן תגובה : 16 מילישניות קונטרסט : 450:1 בהירות : 250 עוד מסך שמצא חן בעיני הוא sony sdm-hs75S http://zap.co.il/model.asp?…
-
- 70 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש והתלבטות שלי היא בחלק של הכרטיס מסך בין HIS 1950 XTX 512 MB לבין 8800GTS עם 320 MB השימוש העיקרי הוא משחקים אודה מאד לעצתכם
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן יש לי רדיון 4870 שיש לו שתי יציאות HDMI ואחת SVIDEO, כרגע המסך מחובר ליציאה אחת והטלויזיה מחוברת ליצאיה השניה, מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף עוד מסךככה שיהיו שני מסכי מחשב ולהשאיר עדיין את הטלויזיה מחוברת, יש אפשרות כזאתי, מפצל או משהו ? או שלא ניתן לעשות את זה , ב SVIDEO אני לא מעוניין להשתמש כי הוא לא איכותי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למחשב HTPC שמחובר לפלזמה. דרך כרטיס מסך במחשב. האם חשוב שיהיה HDMI על הכרטיס? או שניתן לחבר בכרטיס שיש לו רק DVI גרך כבל או מעביר מסוג DVI ל-HDMI? אמשח לתגובות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קודם כל שולם לכולם! ;D אני בדרך לקנות כרטיס חדש. ואני מתלבט. בין ה asus GeForce FX5200 Ultra לבין asus GF4 TI4200 DVI ??? איזה עדיף?יש לFX בעיות ילדות? ומה יותר יתאים למחשב פנטיום 3 866 שלי. בתודה רבה רבה. גל.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שניהם ב300 שח...אם יש משו יותר טוב אחר להציע ב300 רק תגידו... ה6200 מפה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1228 וה9600 מפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2159
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ATI PCI express x300 se 128mb dvi+tv מה הוא שווה קיבלתי מפרט של פנטיום 4 עם הכרטיס הזה במחיר זול... האם הכרטיס שווה משהו ? ואיך הוא לעומת ה Geforce 6600 ? בתודה מראש, שגיא.
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 1950 פרו של HIS עושה רעש חבלז אני פשוט חייב להשתמש ב ATI TOOLS בשביל להשתיק אותו ד"א זה לא מוריד בביצועים וגם בזמן משחק זה לא משנה לי שהמאורר עובד כי אנ מרוכז במשחק ובגלל הסאונד זה לא מפריע אבל כשאני הולך לישון לפעמים אני פשוט מתלבט עם לסגור את המחשב ובזמן הזה יש לי הורדות וזה ממש מעצבן בקיצור אז עם יש המלצה לקירור שאפשר לשים עליו אז אשמח עם אין משו שווה אז כ.מסך עם קירור פאסיבי יעזור אבל שיהיה ברמה שלו או יותר *** לא לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אחרי משו כמו 10 דק' בsplit sec המסך הופך ירוק/כחול/שאר צבעים והמחשב נתקע.. אחרי נגיעה קלה בכ. מסך הוא פשוט רותח בקטע מטורף (קיבלתי אשכרה כוויה) הכרטיס לא עבר OC והמשחק הזה הוא היחדי בו זה קורה.. הגדרתי בRIVA TUNER את המאוורר על הכי חזק .. פתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיי, חבר'ה, בעקבות פשלה רצינית שגרמה לכרטיס המסך שלי (TI4400) להפוך לבשר מאודה החנות מציעה לי אפשרות: - Ti4400 128MB MyVIVO של Leadtek (מה שהיה לי) - FX 5600 Non-Ultra 128MB MyVIVO של לידטק (+תוספת 200 ש"ח במחיר) אני זקוק לחוות הדעת המקצועית שלכם. האם עדיף לקחת FX5600 ולהוסיף 200 ש"ח ? תמיכת ה-DX9 שלו תהיה שימושית, אני מניח, אבל ראיתי במבחנים שונים שה-FX5600 Ultra בהרבה מקרים נחות בהרבה מה-Ti4200 אפילו, שלא לדבר על ה-FX5600 Non-Ultra. אגב, לא משנה איזו אפשרות טובה יותר בשבילי, בכל זאת (לידע אישי) אני רוצה לדעת אם ה-5600 היה עדיף על ה-4400 לולא ה-200 ש"ח תוספת.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 איך אני מכוון טמפרטורה של 6500 צבעים מעלות
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-