כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
radeon 8500 128+dvi או g force 4 mx קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 רק תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום מכרתי את הTI4200 שלי ואני צריך לקנות כרטיס חדש על מה אתם ממליצים מבין הכרטיסים בכותרת ה9600 פרו עולה בסביבות ה1200 וה9700 עולה 1450 אין לי בעיה להוסיף את ה200 שקל אבל שימו לב שה9700 הוא OEM אמרו לי שאם אני יקנה את ה9600 פרו אני כמעט לא יראה הבדל חוץ מAA וAF וה9700 הרבה יותר טוב מה דעתכם? תודה
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך Matrox G200. (G2+ Quad-PL\TVN)c. המחשב נקנה ב-Ebay והגיע ללא המפצלים (לכל יציאה בכרטיס המסך מתחבר מפצל מיוחד לשני מסכים, דגם DL-CAB-DVI). למישהוא יש רעיון כיצד ניתן להשיג אותם?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מחשב חזק שמיועד לעריכת וידאו, מן הסתם אני צריך כרטיס מסך טוב, לפי הבנתי ASUS היא בין היצרנים הטובים ביותר כיום לכרטיסי מסך ולכן בחרתי את ה FX5800 v9900TD 128MB DDR נכנסתי לפורום הזה וראיתי שה-RADEON מוזכר פה הרבה ומיוחס ככרטיס המסך הכי טוב בשוק, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין RADEON לבין הFX? מה עדיף? ASUS FX5800 v9900TD 128MB DDR או RADEON ואם אני כבר בוחר RADEON...של איזה יצרן כדאי? GIGABYT? GIGACUBE? POWER COLOR?
-
-
רציתי לדעת אם מסכי LSD עם זמן תגובה של 25MS ומטה יפעלו טוב עם משחקים ?
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הגירסא אם 256 זכרון או מעבד אולתרה הם כמעט באותו מחיר וזה יחזיק לי איזה שנתיים שלוש
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.... אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח ואני צריך המלצות למסכים ולחברות. מה אתם אומרים על חברת LG למשל? תקציב עד 2000 שקל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... חיברתי את המחשב לטלויזיה, וכרגע הוא מוצג גם על גבי מסך המחשב וגם על הטלויזיה. הפעלתי סרט והוא פועל רק על מסך המחשב. בטלויזיה בתוך החלון של הסרט רואים רק שחור. אמרו לי שאי אפשר להציג סרט על שני המסכים, ושאני צריך להגדיר שהמחשב יופיע רק על גבי הטלויזיה. איך אני עושה את זה? XP, RADEON 9600 PRO בעברית
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפי האתר DARKCROW יכול להיות שגיגהבייט חזרו ליצר כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות דבר
-
R9800XT NV40 R420 XGI Volari V8 !!! http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=234934
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בכרטיס High End כמו RADEON 9800Pro - 128MB DDR במחיר של 2000+ או האם שווה לקנות כרטיס ב 1000+ ולאחר שנה למכור אותו ,להוסיף עוד 1000 ולקנות כרטיס אחר ? מה שווה יותר ? אם קונים ב 2000+ יהיו ביצועים הרבה יותר טובים מהכרטיס ב 1000 בשנה הראשונה , אבל האם אחרי שנה כשהכרטיס ב 1000 יוחלף יהיו יותר ביצועים מהקודם ב 2000 ? כלומר האם ההשקעה הבאמת גדולה (לכל אלה שלא יוצא להם כסף מכונן A) שווה מבחינת הביצועים לטווח הרחוק ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הגירסה הזאת של הראדון 9600pro GIGACUBE Radeon 9600 PRO C3 128MB DDR game buster מה מסמן ה- c3 ו - game buster שווה לקנות אותו ב- 1,134 ש"ח ואיך הוא והאם יש לו tv-out איכותי וטוב. בתודה רבה----------- the cold
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין: 1. Palit GeForce FX5600 256mb RAM 2. Gigabyte R96128D 128mb RAM הרדאון הוא 9600 רגיל ולא הפרו. איזה לפי דעתכם עדיף ??? המטרה היא לשחק *עם* פילטרים !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ביחד עם המחשב החדש שלי ( אני יודע זו הייתה טעות) ובינתיים הוא לא עובד משהו.. בAQUAMARK קיבלתי GFX:690 פשוט עלוב!! האם מישהו עם כרטיס דומה קיבל ציון יותר נורמלי או שזה כרטיס חרא (אני יודע מה אתם חושבים)?! כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך שהכרטיס יספיק עד לטווח של שנה וחצי במשחקים כבדים ברמה בינונית זהו
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אטי ראדון 9800 פרו מעבד 2.6 ו512 זיכרון וקיבלתי עם דרייברים הכי חדשים פלטרים מכובים רק 5521
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי GEFORCE FX 5600 256MB של ABIT ומשקניתי אותו עם המחשב לא עידכנתי את הדריברים ואני חושב שההם דיי מיושנים . הגירסה היא 43.45 אני חושב. אני רוצה להחליף לגירסה החדישה ביות השאלה אם זה כדאי? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari02.jpg אוקיי אז צריך עכשיו לא חיבור חיצוני אחד אלה שתים!! http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari01.jpg הכרטיס בלי היטסינק תשמעו הוא לא גדול כמו שכולם חשבו באותו גודל של טי4600... http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari03.jpg תוצאה מעולה בלי אוברקלוק ובלי כלום תראו הקירור של הכרטיס הוא הוונטק שמוכרים בפנדה במחיר של 70ש"ח או פחות...
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 17" בסביבות ה1200 שח, אנא המליצו לי על מסכים טובים במחיר זה, ופרטו מה טוב ומה רע בהם, תודה!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם הוא בעייתי מבחינת משחקים כי קראתי כבר בכמה רידמי וכל בעם יש איזה issue עם הרדאון 8500 זה נכון? והאם כדאי לי להחליפו ב xabre 400?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-