עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DDYB,

מה עדיף לי לרכוש איזה מבין הכרטיסי מססך הבאים כרטיס מסך GeForce 6200 256MB כולל חיבור TVOUT ו-DVI או הכרטיס מסך GeForce 7300TC 512MB? רוצה שאחד הכרטיסים יעבדו טוב במשחקים על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  2. שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Dan1919,

שלום לכולם, עד עכשיו חשבתי שאני הולך לקנות את הx800GTO לאיגיפי,כי הוא הכי משתלם. עכשיו שנודע לי שיהיה ביולי 76gt לאיגיפי במחיר זול יחסית,אני מתלבט שוב. את הרדאון אני קונה ב170 דולר . האם אתם חושבים שה76 יעלה הרבה יותר מזה? במילים אחרות,שווה לחכות ליולי שהכרטיס יצא? בתודה מראש,דן.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by gtf,

שלום לכולם בדיוק הייתי בדרכי לחנות המחשבים לקנות את הכרטיס הנ"ל לAGP ואמרו לי שאזל המלאי שלו ושלא נשארו יותר סטוקים, שמעתי שגם אין עדיין את X800GT לAGP עדיין אז מה לעשות? האם באמת נגמר המלאי ואיך אפשר לדעת? איזה כרטיס אחר אני יוכל לקנות כתחליף? תודה רבה לכול העוזרים, צריך עזרה דחוף!

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by udi,

שלום לכולם עיינתי רבות בכל ההמלצות שיש כאן בפורום על מסכים ועל המריבה האין סופית בין LCD לבין CRT אבל בכולם היו אותם ויכוחים שנגעו בקשר לסרטים ולמשחקים, זמני תגובה ועוד... לעניננו אנו אני צריך מסך 17 אינץ למשרד.{ אין לי בעיה שיהיה גם מסוג CRT, העדיפות למסך דק} נכון שאני לא הולך לראות בו סרטים או לשחק בו משחקים מטורפים {בעיקר סודוקו ופריסל } רוב שימושו יהיה לצפייה באינטרנט ולתוכנות של ספקים וכו' אבל אני עדיין דורש איכות גבוהה של מסך מסיבה אחת שאני לא רוצה בעוד חצי שנה להחליף אותו בגלל שהוא יתקלקל או שנשרף לו איזה פיקסל או שנייים והאחריות לא מתקנת רק מ 9 פיקסלים שרופים ומעלה עדיף לשלם היום עוד שקל שניים ולהנות מאחריות לשלוש שנים ושהמסך יהיה נפלא התקציב שעומד לרשות…

7. Started by shovel_xxx,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/nvidiagf8800gtxgtsspecs.shtml מדהים עד כמה שהם יהיו יותר חזקים מבחינת חומרה...

8. Started by EXPO,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 יש אחריות שהכרטיס נפתח ואז עם קצת OC אפשר לעבור אפילו מהירויות של PRO אמיתי והוא 256 ביט עם ה- AIW והשלט מה אתם אומרים שווה להרכוש אחד כזה? תגובות בבקשה

9. Started by shocky,

כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by haruviy,

גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך 8500GT של INNOVISION עם 256DDR2 זה pci -express איך הוא למשחקים????????????????????

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת, ראיתי בכמה אתרים שהכרטיס הזה גבוה הוא צריך 2 סלוטים דהיינו 2 חריצי הרחבה במארז. אבל לפי התמונה שראיתי כאן, אני רוצה וזאת השאלה שלי האם צריך את הפס הזה של המתכת במארז שיפריד בין שניהם, האם צריך להוציא את זה? איך אני כול לעשות את זה או שלא צריך. תודה רבה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by asaf20,

היי.. אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואשמח לקצת עזרה.. המפרט שלי הוא : מעבד : amd athlon 64 3000+ 2000 mhz זיכרון : 1024 mb לוח אם : ASUSTek K8V-X כרטיס מסך : ATI RADEON 9600 SE שמעתי על הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1950 PRO אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות א.הכרטיס מתאים למחשב שלי ? (או שצריך להחליף עוד דברים..) ב.הוא טוב בהרבה מהכרטיס שיש לי כרגע ? ג.הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר ? התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיס שרשמתי אין לי שום ההעדפות כל שהם אני אשמח להצעות.. ד.אני צריך כרטיס שיחזיק לי קצת זמן מעמד ולא להחליף שוב.. נ.ב. אני חדש באתר ולא מבין בזה אני מבקש סליחה עם עברתי על איזה חוק (כל אתר והקטעים שלו..) או טעיתי במשהו.. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by Cichlid,

היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by RayZ,

היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. שלום לכולם ברשותי מחשב מעבד Q6600 4 גיגה זכרון 800MHZ מסך 19 משחק בLCD 32 1080*1920 כ.מ 8500 GT לוח אם לא זוכר וספק 500 ZALMAN ברצוני כרטיס מסך שיריץ לי תמשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה שיש התקציב עד 850 ש"ח תודה לעוזרים אם יש משהו בחריגה קטנה לא יהרוג.. תודה לכל העוזרים חשבתי ללכת על Palit Radeon HD4870 Sonic 512 או 1G

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. אני צריך בעיקר את ה DVI זה : http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581521 או זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167

19. גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by hai555,

שלום רב יש לי לוח אם Gigabyte X79-UD3 מחשב i7 4930k 6 ליבות רציתי לשאול האם יש כרטיס מסך טוב לעריכה ב 4K בפרימייר אני לא משתמש באפטר אפקט וכו עריכה של פריימים פשוטה עם תיקוני צבע . אבל חשוב לי שלא יתקע והיה רינדור סביר . מה מומלץ בתקציב של עד כ 500 ש"ח . תודה אני רוצה לקנות חיבור חיצוני גם כי אין לי מספיק מקום בסלוטים במחשב כדוגמת זה PCI-E 1x to 16x Riser Card Computer Mining Video Card Extension Board PCI-E | eBay האם זה פיתרון טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by VolTAge,

המסך שלי נדפק ואני צריך לקנות חדש,אין לי מושג במסכים, ממש בקושי.. התקציב הוא בערך 1500+- מסך רגיל, CRT, שיהיה שטוח, וגודל אני לא יודע.. לא נראה לי 1500 זה מספיק ל 19'.. בקשר לגודל תציעו לי ואני יראה כבר.. חשוב שהמסך יהיה איכותי וישאר להרבה שנים.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Drogba,

PINE xfx 6600GT 128 MB Gigabyte 6600GT 128 MB הראשון 1,035 שקל השני 1,050 שקל

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by yoni s,

אני לא מבין למה לא מוכרים את כרטיס המסך הזה, הוא אמור להיות אחד מהיותר טובים של nvidia. למה בכלל ייצרו אותו אם לא מוכרים אותו?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by Mikle3,

אני מנסה כרגע לבנות מפרט למחשב משחקים, והחלק החשוב ביותר במפרט כזה הוא כמובן כרטיס המסך. אני מתלבט כרגע בין ארבעה כרטיסי מסך, ואני אשמח למישהו שיעשה לי סדר בדברים. בעיקרון המפרט עצמו הוא כ-6000 ש"ח ללא ציוד היקפי וכנראה גם בלי overclocking. כרטיסי המסך לגביהם אני מתלבט: 1. ה-8800GT שראיתי שמומלץ בכל מפרט באתר. 2. ה- 8800GTS שעולה יותר אבל הוא גם טוב יותר, וגם הוא הומלץ לי במפרט אחד. 3. הכרטיס החדש של radeon - ה- ה3870X2. יש לי נסיון רע עם ATI ובמיוחד עם הדריוורים שלהם. כמו כן גם קראתי שהכרטיס עובד יחסית רע עם directx 10. 4. ה-8800ULTRA שהוא כפי שראיתי בכמה benchmark-ים הכרטיס הטוב ביותר. הוא עולה בערך חצי מהתקציב, אבל אם הוא שווה את זה, אפשר בהחלט לנסות להכניס אותו. אני א…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. האם כרטיס ה-RTX 4080 12GB הנעלם יגיע אלינו עם שכבת צבע חדשה בעוד פחות מחודשיים? זו השמועה העדכנית שמסתובבת לה ברחבי הרשתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים