עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davidreznic,

ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. זאת אומרת הנורמה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. Started by Bargish,

מה אתם אומרים רציתי את ה 1950PRO אבל בחנות שקניתי ממנה אי אפשר להשיג ואני מתלבט בעיקרון אני לא מתכוון לשחק בעיקר לראות סרטים סדרות ואם יוצא אז גם סרטי HD אחרי שלא היה את ה 1950 המוכר אמר לי לקחת X1650+512Mb מה אתם אומרים לקחת אותו או להחליף לי 8500 או גירסא זולה של 8600?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by avivityosi,

היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. שלום אנשים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=948) 2. SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256) האמת שעשיתי חיפושים ברחבי הפורם לנסות ולהבין אבל פשוט נשברתי ( ), יש מצב לאתר השוואות בין כרטיסים, ראיתי כזה לפני איזה חודש אבל אני לא זוכר את הכתובת ולא יודע מה לחפש בGoogle או כאן :s05: עכשיו לעיקר אני יודע שה X1950GT חזק יותר אבל לא תומך DX10, אז השאלה היא האם כדי לקנות כרטיס תומך DX10 או לקחת כרטיס מסך חזק יותר אבל תומך DX9? אני מתכונן לה…

6. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני רוצה לברר כמה פרטים לפני שאני בכלל שוקל לשדרג לכרטיס המסך הזה... מקווה שתוכלו לעזור לי 1) איך יושפעו הביצועים אם הלוח אם שלי לא תומך ב-PCIe 2.0? (יש PCIe אבל לא 2.0) 2) הספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה? (יש לי FSP 400 PAF) 3) יש מתאם ל-6 פינים מהספק לכרטיס מסך? כי לא נראה לי שיש בספק שלי תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  7. היי הכרטיס הוא האופציה הראשונה Type A מהאתר הנ"ל: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2720 האם הוא בחירה טובה? כי אני לפני הזמנה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך NVIDIA Geforce 7600 GS אני צריך עידכונים..מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה..

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  9. מה עדיף?: Sapphire Redeon X1950Pro 512Mb 256Bit מחיר: 999 ש"ח או: Leadtek WinFast Geforce 7800Gtx 256Mb 256Bit מחיר: 948 ש"ח אז מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by שמואלל,

מזה FLATRON?

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  11. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. במידה ויש לי מסך LCD רגיל ואני רוצה להפוך אותו גם לטלויזיה, האם אפשר להסתפק בכרטיס פנימי (שיחסוך לי כמה מאות שקלים) או שעדיף כרטיס חיצוני? האם ע"י כרטיס חיצוני המסך לא יהיה תלוי במחשב?? (שזה כמובן יתרון..)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by nVeRsIoN,

יש לי כרטיס מסך PCIE ABIT RADEON X600XT 128 MB והוא עושה לי הרבה בעיות אז החלטתי לקנות כרטיס חדש (לא ATI), אני צריך כרטיס למשחקים והתקציב עד 600 שקל. מפרט המחשב שלי CPU Intel Pentium 4 Prescott 530, 3066 MHz Motherboard Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye Memory 512 MB DDR2-533 DDR2 תודה!

14. שלום, אני מבולבל, רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק כמה שנים, התקציב הוא 600 שקל, רצוי nvidia וddr3 יש משהו שיכולים להמליץ לי? pci-e דרך אגב. תודה.

15. עקב החום הכבד הכרטיס הגיע ל78 מעלות , איך אני יודע עד איזה טמפ' להגביל את המעכת שהכרטיס לא יפגע ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by idani1983,

איזה מהכרטיסים הבאים עדיף ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=9600GT&x=0&y=0 אני לא מתכנן OC לכרטיס מסך אבל אשמח לכרטיס ממוהר מצד שני חשוב לי השקט, האם הכרטיס השקט באמת שקט יותר ? תודה

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by gggil,

יש לי לוח אם עם חיבור של AGPX8 וראיתי שיש כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail. עכשיו יש לי קרוב משפחה שבא עוד מעט מארה"ב אז האם כדאי לבקש ממנו שיקנה לי את הכרטיס הזה? יש לי ספק 500W של GYRO (מן הסתם- ג'נרי) ג'יגה RAM מעבד פנטיום 4 3.06GHZ האם המחשב שלי בכלל יתמוך בזה? אה וכדי להבהיר, זה יהיה עד שאקנה מחשב חדש כי בכל מקרה קרוב המשפחה שלי יביא לי את זה ויש לי כרטיס מסך חרא.(5200FX)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Inzagi,

האם יש קירור פאסיבי לכרטיס מסך 8800GTS 512 של LEADTEK? הכרטיס יהיה למשחקים כך שהוא יתחמם די הרבה, האם הקירור הזה טוב בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

20. Started by SuperStyle,

תראו ב FOXPC 9800GTX+ ב870 שקל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 הוא במחיר של 4850

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. Started by rockerr,

כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by ori24,

האם יש הבדלים בביצועים בין הגירסה של ג'יגהבייט הלא מומהרת עם מהירות שעון של 648MHZ לבין הגירסה של BFG הממוהרת במהירות שעון של 666MHZ. מדובר על מסך 24 אינץ של סמסונג. ואיך ג'יגה בייט בכרטיסי מסך? החנות שבה אני קונה את המחשב לא עובדת עם BFG ולכן אני שוקל לקחת את הGTX285 של ג'יגהבייט. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by Froze,

היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by KiDi,

אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים