כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באתר של ATI חיפשתי (ולא הבנתי) כאן באתר, גם בדיון המרוכז... :'( אם תמצאו אז בבקשה גם ל 98 וגם ל XP תודה HF
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה (בATP 3 שממוגנים מגנטית) המסך שלי מתחיל לעשות כל מיני גלים כאלה בצד שמאל באמצע של המסך לא משהו שמפריע או משנה את הגיאומטריה אבל מאוד מטריד ומפחיד המסך שלי זה 454 IIyama הרמקולים די רחוקים יחסית מהמסך ואפילו אם אני מרחיק אותם עוד ומכוון אותם לכיוון אחר זה עדיין ממשיך מישהו יודע מה זה? או אם זה יכול לגרום נזק בתווך הארוך ?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס זול אבל שיחזיק מעמד לתקופה ארוכה ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו HL2... אני עוד מעט מתגייס ככה שאין לי טעם להשקיע בכרטיס יקר, אז איזה כרטיס אתם ממליצים? ה9200 נראה טוב למחיר אבל השאלה אם הוא לא יתיישן מהר? ראיתי גם אנשים פה שאמרו שאפשר להפוך כרטיסים ל8 פייפליינס, זה אפשרי גם איתו? ויש אולי מצב שאני אמצא 9500 ב700 שקל? דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי...
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לדוגמא: כרטיס עם 64BIT הוא AGP 2 כרטיס עם 128BIT הוא AGP 4 וכרטיס עם 256BIT הוא AGP8. אני שואל את זה כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא GF2 MX 400 והוא אמור ליהיות AGP 4 אבל לא הצלחתי לשנות ל 4, אחר כך ראיתי שהוא 64BIT, וחשבתי שאולי זאת הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Radeon 9800, אבל הלוח שלי תומך רק ב-AGPX4, (ראו מפרט). האם זה יעבוד או שאני חייב להחליף לוח?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ואם כן איפה ניתן להוריד אותו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הי,אז בסוף קיבלתי את המחשב...קיצק שמתי 3dmark 2001 se ויצא לי תוצאה סופית נמוכה 7200 זה אמור להיות ככה? אני חוזר על מפרט המחשב שלי: מעבד:p4 2.4c 800mhz לוח אם:asus p4p800 כרטיס מסך:radeon 9700np זיכרון:שני סטיקים twimos 3200 256 ddr 400 mhz וכל השאר לא חשוב... בקיצור מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI 9000 AIW וחיברתי אותו למכשיר וידאו באותה דרך שאני מחבר לטלוויזיה לצורך TVOUT. הפעלתי את מדיה פלייר ולחצתי על RECORD בוידאו. משום מה לא הוקלט דבר על הקלטת מלבד הפרעות. מה אני מפספס פה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB RADEON 9700 TV,DVI 128MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB איזה הכי כדאי ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נאמר לי שאפשר להפוך radeon 9800 רגיל לpro ובגלל שהוא עולה הרבה פחות מpro הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה, בבקשה תעזרו לי D:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (RADEON( האם מישהו מכיר את ה כטיס הזה? איפה הוא מדורג בין שאר הכרטיסים (9600,9700,9800,PRO , NP(
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לדעתי הFX לוקח בגלל התמיכה המלאה שלו בDX9... בביצועים אני לא ממש יודע
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרטים מסך של ASUS ge force4 ti4400 ו- 512DDR זיכרון ומעבד 2000 של AMD כפי שהבנתם יש לי מחשב חזק יחסית אההה ויש לי גם כונן DVD פה מתחילה הבעיה לאחרונה כשניסיתי לצפות בסרטים במחשב נתקלתי בבעיה על סרט שאני מריץ ולא משנה אם זה סרט שהורדתי מהרשת או סרט DVD שאני רואה בכונן בכל זה כאשר אני מפעיל אותו וצופה בו יש בו תקיעות קטנות ומעצבנות כאלה (כלומר תקיעות של מאית השניה כאילו נתקע הפריים) דברזה מאוד מפריע לי ומעיק על הצפייה יש לי את הדרייברים הכי חדישים של הכרטיס מסך וכמו כן חבית מקודדים חדשה (למרות שזו לא הבעיה כי גם בסרטי DVD יש אותה בעיה ) אני כבר אובד עצות בקשר לפיתרון הבעיה אנא עיזרו לי..... בתודה מראש MAVERICK86
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קניתי רדאון 9800 ואני לא יודע איך מכוונים את ההרצים המשחקים אני משחק תמיד על 60 הרץ וזה לא טוב משהו יכול להסביר לי איך מכוונים את ההרצים במשחקים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד... זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום... רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר... נ.ב. אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך GF 4 Ti4200 64MB TV,DVI,x8 ל- Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI OEM אני יודע ששניהם לא מדהימים, אבל מה עדיף ? קיבלתי המלצות על שניהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לביצועים במחשב XP2500 עם 512M RAM
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-