עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by Raul,

אני חייב לקנות מסך חדש... אז התקציב הוא גג 850 שקל, הוא חייב להיות CRT, והוא חייב להיות בגודל "17.... תנו הערות/הארות על המסך הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by tamir2,

בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. שלום לכולם, התקשרתי ל pandas ושם אין במלאי, וראיתי מישהו פה שרשם שבנועה אין גם במלאי. מישהו יודע אם באמת בנועה נגמר המלאי? אם כן, יש חנות אחרת שמוכרת את הכרטיס הזה? אם לא, האם כדאי לחכות שבועיים עד שיהיה במלאי או לקנות את ה 4850? נ.ב: שמעתי שיורידים המחירים של 4870, מתי זה יהיה? זה יהיה גם בארץ? שווה לחכות? (כרגע אני בלי כ.מסך). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

היי יש לוח אם של ABIT P35 עם 8800GT יש לי LCD בחדר שנה LCD במחשב אני רוצה גם לחבר את המסך LCD שבסלון בלי כל פעם לנתק ולחבר יציאות מה גם שכל הLCD לא אותה רזולוציה רציתי לקנות כרטיס מסך נוסף כי יש לי אפשרות כזאת על הלוח היא אמנם לא X16 אלה X4 PCEEXPRES אי אפשר לעסות CROSFIRE אן SLI בכרטיסים אבל אני גם לא צירך אני צריך רק לחבר עוד כרטיס כדי לראות עוד מסך TV משהו ממש כזה דבר? איזה כרטיס אתם ממליצים להוסיף?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. שלוש משפחות של ניידיי Razer Blade מקבלות גרסאות חדשות בעת ובעונה אחת - עם שילוב של מעבדים מבית אינטל ומבית AMDלכתבה

7. Started by elad_jacoby,

יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by com555,

נכנסתי למאפיינים(Start-run-dxdiag) ועכשיו שם מתחת ללשונית Display רשום לי למטה שגיאה: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. לא הבנתי איך אני מסדר אותה... מזה ה hardware manufacturer הזה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by DxCx,

למחוק בבקשה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by thegodx,

יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. האם יתאים הכרטיס מסך 8600GT 512MB לעבודה ברזולוציה עם המסך של דל 2408WFP? מתכוון לקנות לכן שואל, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by yariv12,

שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

אוקי אז חיברתי את הטלויזיה למחשב כ DualView כך שמסך המחשב הוא המסך הראשי אבל עדיין בכל פעם שאני עושה play on tv לקובץ וידיאו הוא עולה על הטלויזיה אבל זה משום מה קורה לוידיאו באינטרנט כאשר WMP10 עושה streaming מה לעשות כדי אני אוכל לראות כל קטע וידיאו שאני רוצה על הטלויזיה מתי אני רוצה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850X2 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL והאם שניהם תומכים ב DX10.1 ,FHD, PhysX,Shader Model 4.1 ויתמכו בה DX11 העתידי ? אולי שאלה מטומטמת אבל סתם בשביל לחזק תידע

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by amos700,

מה ההבדל בין כרטיס מסך של נייד למחשב נייח

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  18. :kopfpatsch: המפרט יהיה: 6600 או 9300 (עדיין בהתלבטות) p45 או p35 גם מתלבטת מסך 2007 או 2407 וכרטיס מסך???? עד שהחלטתי כבר ללכת על ה1700 אני שוב מתלבטת אם אני בכלל אצטרך אותו שימושים מגוונים, כרגע בעיקר פוטו-שופ, יותר מאוחר כנראה 3D בנוסף - סרטים, המון טקסטים, גרפיקה גרפיקה גרפיקה וזהו. מערכת XP עצות ??? אין הגבלה בתקציב כל עוד אני צריכה מה שאני קונה וכרגע אני לא משוכנעת בכלל... [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 17:36:53 אה. וגם עריכת וידאו וריבוי חלונות פתוחים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by qet1,

שלום, בכמה וכמה מהפרטים המומלצים שבאתר מופיע הלוח אם הבא: SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty כאשר במספר חנויות יש דגם דומה, רק ללא ה HDMI בכמה עשרות שקלים פחות מהדגם עם ה HDMI. רציתי לדעת, מה זה HDMI, למה זה טוב ומי צריך את זה? תודה

22. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.

23. Started by idDFdd,

אוקי תראו, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. עם 4850 CROSSFIRE... לוח X48 אני לא מצליח להגיע איתו לביצועים טובים מה להגדיר בהגדרות? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל אני חייב עזרה! תודה.. למי שיש CF 4850 יוכל לעזור לי? להגיד לי איך הוא הגדיר והכל ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by monohouse,

היי אני מנסה למצוא כרטים מסך gf4 ti 4600 אבל אומרים לי שהוא לא מיוצר. יש מצב למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות את המאקבוק החדש מה אתם חושבים על הכרטיס מסך שלו Intel GMA 950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים