כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ובמידה וכן, האם ניתן לעשות סוויצ' בין תצוגה של הנייד לזה של הנייח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך הישן וקיבלתי מהאחריות חדש דגם טיפה שונה שבחברה טוענים שזה אותו כרטיס מצאתי את הכרטיס הישן ואת החדש באתר של ג'יגהבייט ועשיתי השוואה ביניהם רק שאני לא יודע אם זה אותו דבר באחד יש DDRII 16Mx16 ובאחד DDRIII 8Mx32 רציתי לדעת מה עדיף בכל מקרה הישן שהיה לי זה הddr 3 http://www.giga-byte.co.uk/Products/VGA/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=1269,1286 הנה ההשוואה האם להגיד לחברה שאני רוצה את השני או שאין הבדל ביניהם תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 מה אתם אומרים על הכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש כרגעברשותי כרטיס GEFORCE 6200 ואני מעונין לקנות GEFORCE 7600 GS 256 MB איך הכרטיס? אני לא גיימר כבד משחק בקטנה GTA FIFA
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום! המליצו לי מאוד כאן על הLEADTEK 7600GS EXTREME אבל הבנתי שהוא מכיל זיכרון DDR2...יש כרטיס דומה עם DDR3? דבר נוסף...הכרטיס הזה מספיק חזק? איך הוא עם משחקים כמו PES5 וHEROES5 למשל? אני חייב לדעת משום שאני ממש רוצה להחליף את הX550 שיש לי עכשיו שהוא לא כזה גרוע... יהיה הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? יש לכם הצעה לכרטיס אחר בתקציב של עד 700 ש"ח? אולי חבררה אחרת ל7600GS? תודה מראש על התגובות
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
תנו לי עצות נוספות כי זאת הבעיה העיקרית שלי בקנייה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt באופן עקרוני הוא מריץ לי את כל מה שאני רוצה בהגדרות שאני רוצה ואין לי תלןנןת.אבל ראיתי יש מלא אנשים שעושים אובר קלוק ומגיעים לביצועים הרבה יותר טובים....... יש לי בו גם קירור די מפלצתי של mv 5 silencer הכרטיס של חברת pny שאלתי עד לאיזה רמת אוברקלוק אפשר להגיע איתו? וכמה הוא ישפר לי ביצועים? כרגע הוא מגיע ב 3d mark 2005 ל 4900 נק' בערך.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני קונה מחשב טוב ואני רוצה מסך LCD טוב למישחקים ב 1600 שקל....לא יותר..!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הכרטיס בשמו המלא הוא sapphire x800gto 256DDR3 256bit 16piplines R430CORE יש לי רכיב בגב הכרטיס שהגיע מוגן במשהו שנראה כמו מדבקה תרמית כזאת... אין לי מושג מהו הרכיב, אני רק יודע שהוא מתחמם המון מה שמוזר שמחיפושים באינטרנט לא מצאתי כרטיסים כמו שלי עם אותו הפד מאחור ויכול להיות שצריך להוריד אותו... הייתי מעוניין שתעזרו לי לזהות מהו הרכיב ומה אני אמור לעשות עם אותו פד שמודבק עליו? חשבתי גם אולי לשים עליו היטסינק מנחושת אבל לא נראה לי שהעניין אפשרי... הנה תמונה של גב כרטיס אחר x800xl שיש לו את אותו הרכיב (מסומן בתמונה מצורפת). בנוסף גם אני מצרף תמונה של גב של כרטיס כמו שלי שמצאתי בגוגל שאין לו את הרכיב הזה... מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני יודע שזה מעצבן שמישהו בא ושואל, אבל אני כבר לא בתחום יותר משנה, ואני ממש כבר לא בקיא בכרטיסים החדשים. הכרטיס אמור להחליף את ה-6800GT שקניתי בזמנו שהיה אחד המדהימים ועלה לי אז 2000 שקל...(!!!!). תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לכאלה שבאים OC אני מתכוון לדרישות מערכת של חברות הכרטיסים בנוגע לספקי-כח שנעים בין 400W ל-550W למי שקונה מחשב ההבדל ה"זעום" הזה משנה לו את כל נושא התקציב. אז או שיצרניות כרטיסי המסך נוטות להגזים בכוונה ע"מ לצאת יותר בטוחים שהכרטיס יחזיק מעמד, או שיש הבדל אולי בכל מה שקשור לקירור הכרטיס. לדוגמא,שתי הקצוות: חברת גיינוורד דורדת ספק 400W http://www.gainward.de/media/files/Specifications/8330_Bliss8800GTS_PCX_DD_320MB_datasheet.pdf חברת לידטק דורשת ספק שיתן 550W http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=332&lineid=1&act=2
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תראו ב FOXPC 9800GTX+ ב870 שקל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 הוא במחיר של 4850
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא 99 אחוז מהמסכים שאני מוצא תומכים עד ל 1280 x 1024 מעל זה אני לא רואה..... הודה לכם על ליקים וכיוצא בזה .... תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי.. אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואשמח לקצת עזרה.. המפרט שלי הוא : מעבד : amd athlon 64 3000+ 2000 mhz זיכרון : 1024 mb לוח אם : ASUSTek K8V-X כרטיס מסך : ATI RADEON 9600 SE שמעתי על הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1950 PRO אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות א.הכרטיס מתאים למחשב שלי ? (או שצריך להחליף עוד דברים..) ב.הוא טוב בהרבה מהכרטיס שיש לי כרגע ? ג.הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר ? התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיס שרשמתי אין לי שום ההעדפות כל שהם אני אשמח להצעות.. ד.אני צריך כרטיס שיחזיק לי קצת זמן מעמד ולא להחליף שוב.. נ.ב. אני חדש באתר ולא מבין בזה אני מבקש סליחה עם עברתי על איזה חוק (כל אתר והקטעים שלו..) או טעיתי במשהו.. תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שחחתי איך קוראים לזה נו 4X 8X ....... אין אני בודק את זה ?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב די ישן מהעבודה . עם כרטיס מסך 82852/82855GM/GME GRAPHIC INTEL של אינטל דרייברים מעודכנים מהאתר של אינטל 8/2/2006 ושאני מחבר את המסך של הבית למחשב הנייד רואים מתושתש למה זה קורה ? קצב הרענון הוא 60HZ. וזה קורה גם בעוד מסך. תודה לעוזרים. יום טוב
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש משחקים שבהם כדי לקבוע את רמת הפילטרים צריך לגשת למאפיינים של כרטיס המסך ושם לשנות, אז השאלה שלי: אם יש דרך אחרת לשנות את רמת הפילטרים בגלל שלא בכל המשחקים הכרטיס שלי עומד על אותה הרמה?...(6600gt) כאילו בלי להכנס למאפיינים לפני שאני מתחיל לשחק.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4850 ל 9800 מה אתם אומרים??? אולי אפילו מערך CF של 4850 אך אני לא יודע עם הספק כוח שלי מסוגל לעמוד בעומס ANTEC NEO 500 W זה דגם הספק קחו בחשבון שיש לי שלושה דיסקים קשיחים + 4 גיג'ה זיכרון 4 יחידות כל אחד גיג'ה ומעבד Q6600
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-