כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אצלי במנוחה- 75 מעלות, מאמץ- 100 מעלות ועולה (100% מאוורר) אז התקשרתי לנעה מחשבים, שמשם קניתי את הכרטיס, אמרו לי לשלוח להם לבדיקה במעבדה. הכרטיס הגיע לנועה שבור ומפורק, לא באשמתי ולא באשמת נועה אלא באשמת הדואר, ובקושי הצלחתי לשכנע את מנהל נועה מחשבים שישלח את זה למעבדה שלהם. עכשיו הם הצליחו לתקן את הכרטיס אבל אמרו לי מהמעבדה שהטמפרטורה אמורה להגיע ל-100 מעלות וזה תקין לכרטיס הזה (לא הגיוני לי לחלוטין וסותר לגמרי את המידע שמצאתי באנטרנט). לגבי השאלה מדוע הקלוקים נמוכים ממה שאמורים להיות מחר אשאל אותם. הקלוקים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184991.msg1601463#msg1601463 יעזור לי מאוד אם תגידו לי מה הטמפ' שבאמת אמורה להיות במאמץ ובמנוחה, ומה לגבי הקלוקים תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לצורך הרכבת מחשב מולטימדיה לסלון. המחשב יבוסס על המפרט של המחשב בחתימה ויחובר למסך lcd full hd 42 inch. תקציב- סביבות 500 שקל תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הוא לא נותן לי את ההפשרויות שהוא היה נותן לי תמיד וזה לא משנה איזה גירסא אני מתקין הוא לא נותן לי כלום צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר למה אין לי את כל ההפשרויות של הכרטיס !!http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.dfgfdgfdgdfgfdgfdg.jpg
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
גיסי נוסע עוד מעט לניו יורק ואני רוצה שהוא יביא לי משם איזה כרטיס מסך חדש חשבתי משו בכיוון של 4870x2 , יש לי מסך asus mw221c 22inch וספק כוח enermax liberty 500w מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
עקב כך שהמסך שלי החליט להתפגר עשיתי היום סבב כדי למצוא מסך חדש והחלטתי שאני הולך על מסך LCD ההתלבטות היא כזו מסך של AOC עם זמן תגובה של 12ms מסך של CMV עם זמן תגובה של 16ms אבל לפי המוכר(אז אני לוקח את זה בערבון מוגבל) בעל שיטת תאורה חדשה שבה המנורה היא כמו נחש ועוברת בכל המסך במקום רק בחלק ממנו עכשיו המסך השלישי הוא Hyundai Q17 אני יודע שהוא מעולה וחד מאד אבל לא יצא לי לראות אותו פיזית בשום מקום בעיר שלי(באר שבע) אני גם יודע שהוא יקר משמעותית מהמסכים האחרים שפה (1000 שקל) אבל אם הוא באמת טוב כמו שאומרים אני מוכן ללכת על זה. מה דעתכם? וכמובן אם יש לכם הצעות על מסכי LCD איכותים שמיועדים למשחקים בעיקר אני כולי אוזן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB. בנוסף לקנייה אני רוצה גם לקנות כרטיס TV חיצוני/נשלף. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי לקנות? אני רוצה לשים על המחשב הזה מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום פיריום. תודה לעוזרים, gbguy
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
האם הכרטיס שעל לוח אם הזה : ASUS M2N-VM HDMI (AM2+) NFORCE 630A DDR2 1066MHZ VGA http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=567&l4=0&model=1944&modelmenu=1 מסוגל לעבוד יפה עם עריכת אנימציות פשוטות ואתרים עתירי גרפיקה ווידיאו. ומשחקים לא ממש כבדים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
האם שלושת הנ"ל הם כרטיסים נפרדים ? האם יש כרטיסים שמאחדים חלק מהם, או את כולם לכרטיס אחד ?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה הסבירה של ליבת הכרטיס 7800 ג'י טי?? אצלי הוא עומד על 44 זה סביר?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב אז בימים הקרובים מאוד אני רוצה לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: או Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB ב-2093 או XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX שהוא הדגם היותר טוב כלומר הוא OC לאומרת הדגם המקביל של XFX 8800 640M והוא ב-2240 עכשיו הבנתי שאני יכול פשוט לעשות קצת OC ללידטק וזה יההי בדיוק אותו הדבר.... מה את אומרים עדיף לקנות? ???
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם 945P-S3האם תהיה בעיית תאימות עם הכרטיס מסך הנ"ל?? בגלל שהוא PCI-E2?? הזנמתי היום מנועה מחשבים את הכרטיס. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בשביל חבר שלי שרוצה להקליט תוכניות יש לו ממיר של הוט
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חייב להיות צ'יפסט של ATI PCI-E ליישומים משרדיים וגם משחקים (בעיקר NFS UNDERGROUND DOOM QUAKE וכו' ). לא מתכוון"לטחון" אותו יותר מדי... מה עם הבאים ? radeon x800GT 128MB radeon x1600pro 256MB
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם ל PCI-E 2 יש יתרונות משמעותיים שיכולים לבוא לידי ביטוי בקרוב? (אני מצטער אם זו שאלת ניבוי עתידות, אני שואל בהנחה שמידע לגבי זה כבר קיים)
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים ברמה גבוהה מאוד אבל לא במחיר גבוהה אני יודע שזה לא תמיד אפשרי 1500 שקל גג תעזרו לי כמה שאפשר...
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תקציב נמוך יחסית (עד 600-650 שקלים), רצוי מאוד יציאת DVI (כשיילך לי המסך הנוכחי אני קונה LCD), היצרנים האפשריים הינם: - Nvidia Quadro - Albatron - BFG - Asus - Club 3D - Gainward - Gigabyte - Innovision - Matrox - Sapphire הקניה תהיה מ"למיר מחשבים". אשמח להמלצות מאחר וההבנה שלי בנושא די זניחה, אני מתכוון לשחק מעט במשחקים לא כבדים במיוחד כגון פיפ"א ודומיו... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אז ככה הציעו לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 128 במחיר 350 שח שנתיים אצל הבן אדם האם שווה לי לקנות אותו? עצות בבקשה איך הכרטיס הזה טוב?? Club3D ATI Radeon 9600PRO 128MB 128BIT הציון שלו ב 3D MARK זה: 1800 האם זה בסדר וזה בבדיקה של 3DMARK 2005
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אוקיי, אז הסיפור הוא כזה. רוב השימוש במחשב הוא לעריכת וידאו (באיכות HDV), ובגדול מה שיש לי היום עובד דיי טוב (אפשר לראות את המפרט כאן בצד). אני נמנע מקוואדרו כי אני גם משחק מדי פעם במחשב, וגם בגלל שבקרוב הולכים להשתמש בכרטיס המסך (כל עוד הוא NVIDIA עם יכולת CUDA) בשביל לעבד גרפיקה בתוכנות עריכה מסויימות. העיבוד תלוי במספר הליבות בכרטיס, ולכן אני מתלבט בין 9800GT לבין 9800GTX+ שעם קצת יותר ליבות, והרבה יותר חזק. חשבתי קצת על GTX260, אבל זה כבר מעבר לתקציב שלי, ואני חייב להגביל את עצמי. אז מכיוון שכרגע אני מוגבל לNVIDIA, אני מתלבט בין גירסת ג'יגה של 9800GT (כי בעריכה זה דווקא כן יבוא לידי ביטוי), לבין 9800GTX+ שמהיר יותר, אבל עם "רק" 512MB. (היתרון בו שיש בו יותר ליבות, ושה…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כרטיס שאני רוצה לשפץ GeForce FX 5200 256 MEMORY עכשיו יש לי הרבה גופי קירור של מעבדים ישנים פנטים אחד וכל זה איך אני יכול להצמיד אותם לזיכרונות בצורה טובה יש דבק טרמי או דבק קירור או משהו בסיגנון תודה לכל העוזרים ..
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג איך מגיעים לחלונות של הטמפרטורה ומהירות המאוורר בתוכנה הנ"ל ? באתר של GIGABYTE אני רואה שיש חלונות כאלה אבל אצלי הם לא מופיעים... תודה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס טלוויזיה באיכות טובה, התקציב עד 250 שקל.כמו כן אשמח לקבל אמות מידה בעזרתם משווים בין כרטיסים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-