כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חשבתי על 8600GT אני לא מוצא אף אחד שיש לו S-VID. ראיתי את ה LEADTEK אבל בניגוד לחיבור שיש לי יש לו הרבה יותר חורים והשקע לא באותו גודל מבדיקה קלה גליתי שגם ב EVGA וב PNY יש את אותו הדבר (בכרטיסים אחרי אפילו לא היה את היציאה). יש לכם המצלות? עד 800 שקל (כולל משלוח).
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 2.4GHZ עם כ. מסך FX5200 הייתי רוצה להחליף את הכ. מסך למשהו נורמלי כדי שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך המליצו לי על 2 כרטיסים 7600GT או X1950PRO מה דעתכם ? האם ספק גנרי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כרטיס בסביבות 2000 ש"ח אני רוצה בעיקר: Nvidia 6800 איזה דגם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קראתי שכיום נמכרת טלוויזיה כזאת בגודל 55 אינץ' ביפן אומרים שרוצים לעשות מסכים כאלה למחשב ב2007 למישהו יש מידע נוסף?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
השוק מתפתח לו בקצב מסחרר דבר שני: אם תשימו לב X1900XTX יש לו 0.91NS שזה אומר שהוא טוב בOC מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=646717 וטבלת המגרציה של GDDR
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב אז הייתי קונה את הXFX מKSP או את הפרולינק מפנדה אבל החלטתי לרדת מהרעיון בגלל השנה אחריות... הבעיה שאין לי יותר מדי תקציב והמקסימום שאני יכול ללכת עליו עם אחריות נורמלית שמצאתי הוא הELSA שבפנדה.... הייתי רוצה ללכת על הXFX כי הבנתי שהוא יותר מהיר מאחרים או זיכרון שלו יותר גדול אני לא זוכר בדיוק ... כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ואמרו לי שאם אני לא עושה אז הוא יותר טוב משאר החברות, אבל שוב יש את עיניין האחריות... בקיצור אני כנראה הולך על הELSA אז יש למישו השוואות שלו לשל חברות אחרות כי אני לא מצאתי השוואות שכאלו, או שאם יש באותו מחיר או פחות כרטיס יותר טוב עם 3 שנים אחריות(למרות שאני די בטוח שאין חיפשתי בכל החנויות כמעט) אז תביאו... אם יש לכם גם סיבות למה לא ללכת על הE…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
למי יש אותו פה והיה לו איזה בעיה עם המאוורר? וכמה הטמפ' הקבועה למי שיש את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ואם צריך משהו נוסף חוץ מכרטיס טוב אז מה זה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מערך SLI של 8800 או QUADRO FX4600 http://www.leadtek.com.tw/eng/workstation_graphics/specification.asp?pronameid=335&lineid=2&act=2 שניהם נכנסים בתקציב מבחינת עלות אז זה לא שיקול
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מחפש כרטיס AGP טוב שיריץ משחקים סבירים הכי זול שיש ושלא אצטרך להחליף את ספק הכח (300 ג'נרי). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שבק, כנראה כי ה- Radeon 9500 Pro שלו החזיר את נשמתו ל- ATI. מאחר שאני לא מתכנן להריץ משחקים על הגרוטאה, אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך. מצד שני, יכולות תלת מימד יהיו נחמדות אם אחליט לשחק עם Compiz. הכרטיס הסביר ביותר שראיתי עד עכשיו בטווח המחירים הזה הוא radeon 9550. יש משהו יותר טוב שאני יכול לקחת?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ספייר ראדון 9000 פרו 64 MB התקנתי אותו על המחשב בסלוט AGP יחד עם דיסק ההתקנה שלו קטליסט גירסא 4.3 ושאלותיי הם 1. איך מפעילים את האופציה של TV OUT בכרטיס 2. מדוע המשחקים שאני מריץ מקרטעים ( לא משחקים כבדים אמולטורים וכו') 3. מה ההגדרות האופטימליות לכרטיס בתודה מפרט : פנטיום 3 733 מגה הרץ 384 זכרון SDRAM וינדוס XP PRO
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המחשב בן שנה והחלטתי להתקדם ולשדרג, אני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה הכי טובה וזה בעיקר משחקים מפעם לפעם. מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE כמו שאתם מבינים מהכותרת ומהמפרט אני מחפש כרטיס מסך למשחקים (סגנון PES 2008, CALL OF DUTY 4) לחיבור PCI-E נ.ב חשבתי בנתיים על nVIDIA GeForce 8500GT 512MBו
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, כשמחברים את ה5850 למחשב, צריך לחבר לו גם מתח חיצוני, נכון? בכרטיס מאחורה, יש 2 חיבורים של מתח חיצוני. צריך לחבר את שניהם? אחד מהם? או בכלל לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה מסך אתם יכולים להציע לי במחיר הזה אני צריך מסך שיהיה באיכות טובה אך לא מוגזמת (בינוני +) אם אין 19 במחיר זה אז אני אתפשר על 17 למרות שהעדפה ל19 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שמתי לב שהם יותר מתרכזים בשיפורים ל-SLI ולסדרת ה-GeForce 7XXX שלהם ופחות ופחות לכרטיסים בעלי ליבה יחידה כמו סידרה 6.. האם הם "נטשו" את הזירה הזו? עדכנתי לדרייבר הכי אחרון רק כי היה בו שיפור ל-COD2.. אבל חוצמזה כמעט לא ראיתי שום שיפור לכרטיס מסך עצמו.. (6800GT...) מצד שני לא מזמן יצא ה-6800GS.. אבל אולי הם יוציאו שיפורים ספציפיים לכרטיס הזה..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מה לעשות? המאורר הפסיק כמעט לעבוד, אז הורדתי אותו, שימנתי אותו (אחרי ניקוי קטן), הורדתי את המשחה הטרמית הקודמת, שמתי חדשה, חיברתי את המאורר חזרה. מאז לא ממש רואים, מהרגע שהמסך נדלק רואים ארטיפקטים ותצוגה מבולגנת, בשני מחשבים שונים. המאורר מחובר היטב לגוף והוא פועל. מה זה עוד יכול להיות? יש סיכוי שהכרטיס הלך או משהו כזה? (כי זה חבל, יום שישי אני מוכר אותו...)
-
הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-