עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9023 או http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1460 או שבכלל כדאי משהו אחר ואז אם מישהו יכול להמליץ על משהו עד 800 שקל בערך... תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by NewRig,

אילו אתרים מבצעים ביקורות למסכי LCD, חוץ מאתר חומרה "רגילים" (Anandtech,Toms) ? יש עדיפות לאתרים ספציפיים ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. היי... שלום יש לי כרטיס 9800 פרו ועם אובר קלוק של 390\760 אני מקבל איתו 19800 ב 3D MARK 2001 שזה נראה לי סביר... חבר שלי קפץ אלי עם ה 6800 של אלבטרון שלו ולהפתעתי הרבה ב 2001 התוצאה נמוכה יותר! 19100 בלי אובר קלוק ו 19700 עם אובר קלוק 345\800 שזה די מוזר שהליבה כזאת חלשה! ב 2003 בכל אופן התוצאה היא 9100 האם הכרטיס שלו דפוק או פגום? כי נראה לי כזה כרטיס היה אמור לקרווווע את ה 9800 פרו שלי! מה הולך כאן?!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by ran07,

עכשיו שחברת NVIDA AGEIA התמזגו וכמובן שיקח קצת זמן עד שישלבו בין שני הטכנולוגיות האם עדיף לקנות GT8800 או לחכות לgt9800 שאז המחירים של של הgts/gt ירד בכל מקרה אני מעדיף בהרבה להשקיע בכרטיס בשיתוף שני החברות כל עדו זה יהיה בעתיד הלא ממש רחוק כך שאפילו שיצא סדרה 9 אם היא לא תהיה עם טכנולוגיה החדשה זה לא יהיה ממש שווה בקיצור נראה לי שזה ממש קפיצת דרך ששווה לחכות או לקנות משהו לא ממש יקר

5. Started by Sweet_Tooth,

אוקי אז חיברתי את הטלויזיה למחשב כ DualView כך שמסך המחשב הוא המסך הראשי אבל עדיין בכל פעם שאני עושה play on tv לקובץ וידיאו הוא עולה על הטלויזיה אבל זה משום מה קורה לוידיאו באינטרנט כאשר WMP10 עושה streaming מה לעשות כדי אני אוכל לראות כל קטע וידיאו שאני רוצה על הטלויזיה מתי אני רוצה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1966&CatCode=543 ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 המארז קטן (מיני) ומאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FULL HD "24 (הקניה החדשה שהביאה את הצורך בכרטיס מסך נפרד) דרישות לכרטיס מסך בנוסף לשימושים משרדיים רגילים, אני רואה סרטים + משחק (NFS וכאלה) פעם ב.. לגבי הלוח: נראה לי שיש לי חריץ PCI-E X16 (לא יודע אם זה גירסה 1 או 2 או שזה מה שצריך בכלל??) לגבי הספק: אין לי מושג אם יעמוד בעומס או אם יש לו חיבור 6PIN (כמובן ששניהם תלויים בדרישות הכרטיס) לגבי המארז: באמת שלא יודע מה נכנס שם ומה לא.. אשמח אם הכרטיס יתנהג טוב מבחינת (צריכה / חום / רעש).. כיו…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by galweb,

די נמאס לי מהרעש שמתלווה לעבודת זוג כרטיסי BFG 8800GT 512 OC. נורא. יש קירור פאסיבי מוצלח לכרטיסים האלו מבלי להתאבד בהוצאה ? אולי משהו אקטיבי אל סופר שקט ? תודה גל

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. מה ההבדל בין הכרטיס 7600GT של Gigabyte לבית ה 7600GT של Leadtek? לא חבילת אקסטרים חבילה רגילה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by jeyjey,

אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?

10. Started by Lapland,

הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. Started by The Angel,

איזה כרטיס מסך הכי טוב בתחום של 1300 ש"ח? (למשחקים, אם זה משנה...) תודה מראש, The Angel

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים עכשיו ככה אני שחקן מכור של קאונטר סטרייק התקנתי אותו במחשב המתקדם והחלטתי שהגיע הזמן שגם אח שלי יתחיל לשחק אבל במחשב הפחות טוב ואם אני לא טועה המפרט שלו זה משהו פנטיום שלוש 865 זיכרון 256 וכרטיס מסך GFORCE 2 עכשיו התקניתי את המשחק ואז כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי שהמשחק לא יכול לפעול בפורמט הרגיל שלו שזה OPENGL ומעכשיו הוא יעבוד כ SOFTWER עשיתי OK וכשנכנסי למשחק הרזולוציה הייתה ברצפה ממש מגעילה.. למרות שניסיתי להעלו לרמה של 32 צבעים ולהגדיל את הרזולוציה הוא תמיד איפס לי אותה מחדש. מה עלי לעשות??

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by desert,

למה כשאני נכנס ל MCRAELLY 3 עם GF 4 TI 4200 ואני מנסה להפעיל ב FSAA הוא לא נותן לי , כשהיה לי את ה FX 5200 היה אפשר, יכול להיות שאין תמיכה???

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by eladbu,

ההודעה עברה לפורום אחר

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by gg2525,

רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by idan007,

יש למישהו מושג מתי הכרטיס הזה צריך לצאת?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  18. כותרת ויש לציןן שעשיתי חיפוש ברשת ומצאתי DirectX End-User Runtime אבל לא ניראה לי שזה 10.1 ועוד משהו ב crisys איך אני עושה v.h לא יודע למה הוא לא נותן לי

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by morel ezra,

מתי יוצאת? וגם שמעתי משהו 9800GT, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by gshoshan,

ברשותי כרטיס 4870 חדש עם מתאם DVI-HDMI. לאחר חיבור למסך טלוויזיה LCD של סוני אני לא רואה שום תמונה. מישהו יכול להדריך אותי מה ואיך להגדיר במחשב כך שאקבל תמונה 720P או 1080I?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by asaf-g,

אהלן, יש לי לוח אם של MSI MS-7267, ואין לו יציאת Tv Out בכרטיס מסך On Board... אני מחפש פיתרון זול ויעיל לבעיה תודה רבה אסף.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:27:34 מצטער, הדגם הוא msi v2 945gcm5-f 1333

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by Fatless,

טוב אני הולך לקנות היום כרטיס מסך שנקרא :sapphire radeon hd4870 toxic 1gb ddr5 השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה טוב למסך שלי והאם הוא טוב בכללי למשחקים כבדים כמו CRYSIS,COD5 ועוד ..... הנה הפרטים של המסך שלי: LG LCD 24"-w2442pa-FULL HD זה המסך שלי מה אתם אומרים הכ. מסך טוב והאם הוא מתאים למסך שלי ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים ברמה גבוהה מאוד אבל לא במחיר גבוהה אני יודע שזה לא תמיד אפשרי 1500 שקל גג תעזרו לי כמה שאפשר...

• 6 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים