כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm שימו לב שזה 256MB DDRIII ולא כפי שמצויין... ו...http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm אז בערך מה ההבדל בביצועים באחוזים או איך שאתם רוצים... והאם זה שווה הבדל של 300 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני רואה ש את SHDOW MASK יש במסכים כמו וויסוניק וסאמסונג. ו APERTE GRILL יש ל סוני ולעוד כמה. אבל איזה מהם יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום.. בימי הקיץ החמים האלה הכרטיס שלי במנוחה על 57-58 מעלות, לא טמפ' מזהירה אבל הבלגתי.. אתמול בליתי לי כמעט שעתיים וחצי ב- Medal Of Honor Pacific Assault וכשיצאתי שמתי לב שהטמ' עלתה ל 69-70 מעלות.. וזה קצת הדאיג אותי.. בכל זאת כרטיס ששילמתי עליו 1800 שקל (עזבו שלא שילמתי מע"מ והיו לי הנחות מוסיימות), גם 1800 שקל זה הרבה. עד כמה להיות מודאג מהטמפ' האלה? מה גם שאני מעוניין לראות מה יהיה בחורף (אם תהיה ירידה של טמפ' בכרטיס או שהטמפ' תישאר זהה..)
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אם נגיד אני קונה X800 GTO2 רגיל, אני יכול בעתיד לחבר אותו בcrossfire אם אני אקנה לוח אם תומך וכרטיס נוסף מסדרה חדשה יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הטלוויזיה לממחשב והא מראה לי תמונה בצבעים שחור לבן
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אבל זה לא טלוויזיה. אוכל לחבר למסך YES או PS2 או מכשיר DVD. משהו כזה. קצת קשה להסביר במילים. מסך שיכול לעבוד כמו טלוויזיה, אבל זה לא טלוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מתי אמורים להגיע לארץ הכרטיסים החדשים ג'יפורס 6600gt ו-6700? האם צריך בשבילהם ספק חזק\מערכת קירור נוספת? בתודה מראש, אלי
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה כדי שאני אוכל לחבר למחשב את הוידאו שלי אני יודע שאפשר יהיה להעתיק מהוידאו למחשב אבל מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר יהיה לעשות דגימה לתוכנת עריכה מתוך הוידאו למשל תוכנה כמו אביד שעושה דגימה בריל טיים כמו ממצלמת וידאו דיגיטלית דרך פייר וייר תודה!
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אז ככה הציעו לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 128 במחיר 350 שח שנתיים אצל הבן אדם האם שווה לי לקנות אותו? עצות בבקשה איך הכרטיס הזה טוב?? Club3D ATI Radeon 9600PRO 128MB 128BIT הציון שלו ב 3D MARK זה: 1800 האם זה בסדר וזה בבדיקה של 3DMARK 2005
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם radeon x800 GTO מתאים ללוח ASRock P4i456v?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תראו ב FOXPC 9800GTX+ ב870 שקל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 הוא במחיר של 4850
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-