כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אחרי שקיבלתי תוצאה עלובה בAQUAMARK ניסיתי משהו ישן יותר וגם בו קיבלתי תוצאה גרועה - 3876 יש לי geforce fx5200 128MB שאני יודע שהוא גרוע אבל הוא מקבל תוצאה כמעט כמו של geforce2 mx. המערכת היא P4 2.4C GO עם לוח אם ASUS P4S800 ו256 זכרון. אם יש למישהו עצה אני פתוח לכל מה שיבוא
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה כאדי יותר ? ASUS GF FX 5200 128DDR שעולה בסביבות ה - 500 או Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR שעולה בסביבות ה 700 תענו לי גם מבחינת כספית וגם לפי ביצועים . תודה רבה!!! ;D ;D ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס טוב בסביבות 1000 שקל כמה הוא שווה אכשיו ובכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ti 4200 עם 128 זיכרון, מה ההבדל בין AGP 4X ל8X והאם זה מצדיק מחיר גובה יותר? האם לכרטיס יש תמיכה ב DIRECT X 9? והאם הוא יעלה משחקים עכשווים בכלל?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצות עבור מסך CRT 17 בסביבות ה 1000 ש"ח וגם עבור Web Cam בסביבות 200 ש"ח. לגבי המסך חשבתי על ה Samsung 763MB האם זה מסך איכותי ? הוא עולה בסביבות ה 900 ש"ח אך אני לא ממש מכיר אותו, אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ההבדל ביניהם זה איזה 600 שקל אבל האם ההבדל בביצועים כל כך גדול?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הרדיאון 9800 פרו עם 128 MB DDR1 מתוצרת הרקולס. רציתי לדעת מה הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים, ואיך אני אוכל להעלות את הביצועים של הכרטיס שלי, כדי שיתקרבו ל-XT (הבנתי שה-XT הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מהיר...). תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחיר פצצתי! ל9800PRO! של החברה FIC !
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה כרטיס יהיה יותר טוב: 9500פרו ו9800NP שיש לשתיהם מה''צ כמו ל9800 אחרי OC ל9500פרו? האם שתהים יעבדו אותו דבר? או של9800 יש עוד יתרונות עליו?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי את הרדאון של ג'יגהקיוב, הכל טוב ויפה, תוצאות אדירות בבנצ'מארקים וכל זה. כשהתחלתי לשחק ב-HL שמתי לב שה-FPS הוא 60 כרגיל אבל הוא צונח לעיתים מאוד קרובות ל-14 בערך. עם הג'יפה 4 MX הישן שלי, ה-FPS היה תמיד על 60 גם במצבים שאני מקבל בהם 14 עם הרדאון. ניסיתי לשנות את ההגדרות OpenGL של הרדאון- במצב ביצועים דברים היו עגולים ושמנים, ה-FPS היה עלוב מתמיד, ובמצב איכות היה FPS בינוני גם כן. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 np ויש תאפשרות הזאות ב control panel השאלה מה זה v sync מה זה נותן לי והאם להשתמש באופציה הזאת ב control panel
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה נשרף לי הכרטיס מסך שלי (gf 4 ti 4600) אז אני רוצה לקנות כרטיס חדש... אבל הבעייה היא שאני מזמן כבר לא ממש בקטע של הכרטיסי מסך ככה שאני לא יודעה איזה כרטיס לקנות אנא ממכם תעזרו לי לבחור בכרטיס טוב מאוד שייחזיק מעמד לפחוט שנה-שנתיים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי 9800NP של ספייר וקראתי באתר RAGE3D שיש שתי סוגים של הכרטיס הזה אחד עם זכרונות של סמסונג ואחד עם זכרונות של אינפיניון איך אני יכול לדעת מה שלי? (בדקתי בכל התוכנות כמו סנדרה ואידה ולא מצאתי כלום)
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים ב 1800 שקל והיום עם כל התחרות בין ati ל nvidia אין לי שמץ של מושג כמה הכרטיס שלי שווה או כמה הוא טוב ביחס לכרטיסים האחרים? האם כדאי לקנות כרטיס אחר ב400 שקל? האם הוא יהיה יותר טוב? למישהו יש מושג ? הכרטיס שלי זוהה ע"י win xp pro כ radeon 7200 יש לו 64 MG זכרון והוא vivo תודה על כל תגובה 8)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..? בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה. בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי... למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ? כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ? סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לכם ביקורת על הכרטיס Radeon 9800NP של ספייר בביקורת בדקו איך הכרטיס בOC ואיך הביצועים שלו לעומת ה9700 פרו הביקורת היא מהאתר Rage3D http://www.rage3d.com/reviews/Sapphire/sapphire9800/
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-