כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
המחיר עומד על 1423 ואני מאמין שהוא עוד עתיד לרדת בקרוב http://tms.co.il/product/5699
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לקוח מעצבן מחפש משהו כזה, הוא טוען שקוראים לזה fusion graphics או משהו כזה אבל אין לו שום מידע על הדבר הזה. הדברים היחידים שמצאתי הם ה Asus XG Station שלמיטב ידיעתי, אינו נמכר ו- http://www.villagetronic.com/vidock/techspecs.html שעליו אני לא יודע הרבה. מישהו שמע על מוצר נוסף? התנסה/יודע איך אחד מהשנים הנ"ל עובדים? בקיצור, כל עזרה מתקבלת
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מתאם שהופך מ DVI ל HDMI בכטיסי מסך של NVIDIA ..... שמעביר גם קול!!!...ראיתי שיש כזה ל RADEON
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם Geforce 9600GT 1GB 256Bit . משום מה, בכל תוכנה שיכולה לבדוק את המפרט של המחשב הוא מזוהה ככרטיס עם זיכרון של 512 וכדגם "9600 GSO" . זה נורא מציק שזה לא מופיע כמו שזה אמור להופיע. אצל חבר שקנה את אותו הכרטיס בדיוק מופיעה אותה הבעיה. לשתינו יש VISTA ULTIMATE ומחשבים טובים יחסית. אצלי המפרט הוא : E7400 core 2 duo 500GB HDD, 4GB RAM, וכל השאר גם כן טוב מאוד ולא אמורה להיות הבעיה הזאת. יכול להיות שצריך לעשות עידכון לביוס? או משהו שקשור לכך שהלוח אם לא מזהה אותו כמו שצריך? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?! תודה לכל העוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 21:39:41 תודה על ההעברה, חשבתי שזה אמור להיות בפורום תמיכה לחומרה. מצטער.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קיצר סתם חשבתי כי הציעו לי בימים האחרונים כ.מסך Gigabyte ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI יש לי אופציה להחליף את הכ.מסך שלי SAPPHIRE ATI RADEON HD 3850 256MB בהנ"ל תמורת איזה 100-50 ש"ח. תכלס עם המחשב הזה אני כמעט ולא משתמש זאת חברה שלי שעובדת איתו ומשחקת (לא משחקים רציניים ברוב SIMS וכאלו). מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני שניה לפני אישור של מפרט בIQPC 8600GT של PALIT היה הכי זול מבין הכרטיסים בדגם הזה. הוא בסדר? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק או משהו כזה. שווה את החסכון באיזה 50 -100 שקל מדגמים אחרים? זה די דחוף אז תענו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע:AMD 4200 +@2400MHZ SAPPHIRE HD3850 256 MB OCZ 2 GB RAM אם אני ישדרג את הכרטיס ל4850 יהיה הבדל משמעותי? שימו לב גם למעבד החלש :-\
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
למי יש אותו פה והיה לו איזה בעיה עם המאוורר? וכמה הטמפ' הקבועה למי שיש את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כנראה בעקבות השנה הקשה עם הדחיות ולא ממש הצלחות ATi החליטה לשנות אסטרטגיה. לא כמו שנים קודמות החברה הולכת לשנות גישה ומתכננת לשחרר כרטיסים לשוק הגבוהה כל שישה חודשים! אז ברבעון הראשון של 2008 יבוא כרטיס הכפול R670 , שהוא בעצם שני ליבות בכרטיס, אחריו בשישה חודשים יבוא R700 (זה אומר מאוחר יותר ברבעון השני של 2008) ואז עוד אחריי שישה חודשים R7XX וחוזר חלילה. האסטרגיה החדשה של ATi כוללת תמחור אחר של כרטיסי המסך. בעתיד כרטיסים לשוק הגבוהה של ATi יתמחרו במחיר של 300$+ תלוי בדגם, אם זה ספינת דגל הוא יעלה יותר. כרטיסים לשוק הבינוני יתמחרו מ150$ עד 299$ ולשוק הנמוך מ79$ עד 149$. לשוק הכי נמוך יקבלו מחירים של 79$ ומטה. מקור: Fudzilla אפשר רק לקוות שהאסטרגיה בעתיד תהיה הצ…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש כרטיס 4850 שתופס שני סלוטים ? [אחד לכל היציאות, ואחד לקירור] ?
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נכנסתי דרךC:\NVIDIA\DisplayDriver\382.53\Win8_Win7_64\International\GFExperienceזאת ההודעה שאני מקבלhttps://i.imgur.com/9WG1Qjk.pngעזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני צריך כרטיס מסך חדש, שיתמוך בטלויזיה 4K החדשה שלי. ז"א תמיכה מלאה ב - HDR, ו HDMI 2.0. זה הכי חשוב לי ^ . עכשיו בגלל שאני משחק גם במחשב, לא משחקים כבדים בכלל כמו WOW ו CSGO ו - GTA V שהכי כבד. חשבתי כבר אם להחליף אז משהו שקצת יתן "בוסט לביצועים".. אז חשבתי על 1050TI, שביררתי עליו ותומך במה שאני צריך אבל לא רחוק מהכרטיס הנוכחי שלי ( GTX 760) ואז ראיתי במחיר מעולה את ה GTX 980 וחשבתי עליו ממש רק לא יודע אם הוא תומך HDR? וחשבתי על 1060 גירסת ה 6GB. מה אתם אומרים חבר'ה? הנה המפרט שלי: https://imgur.com/ngamtM0 **תקציב היה לי העדפה ל - 800 שקלים, אבל אז הגיעו הלבטים וחשבתי אולי להוסיף עוד …
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
על איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שקל לעריכת וידיאו באיכות טובה עד טובה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלויזיה FASTCOM TV PAL-BG קיבלתי איתו דיסק דרייברים לווינדוס95ו98 אני לא מצליח למצוא דרייברים לאקספי.. אודה למי שימצא לי דרייברים ותוכנה לכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי Radeon 9700 PRO מEBAY והורדתי ממרכז ההורדות את דרייבר הקטאליסט המתאים שבא ביחד עם הcontrol center. הכרטיס הותקן בהצלחה אך כשנפתח המחשב (המנסה לטעון את הקונטרול סנטר) מופיעה הודעת שגיאה המדווחת על היישום cli.exe, אותה הודעה מופיעה בניסיון פתיחה ידני רגיל של הקונטרול סנטר... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.. ואם אפשר לינק להורדה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם הוא יגיע לארץ עד סוף החודש?הערכות? הוא כל כך משתלם (גם ה256 וגם 512)...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-