עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by david 343,

למה בכל הפורומים בכל הנוגע לכרטיסי מסך מדברים רק על Radeon ? מה עם כרטיסי ה - 3D Prophet של הרקולס ? הם לא טובים ?

2. Started by shimon23,

רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת ה pro לבין גירסאת ה Pro lite? והאם מישהו שמע על הכרטיס FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro , זהו כרטיס מאוד זול (900) ש"ח, אך החברה לא מוכרת לי, מישהו מכיר אותה? מה עוד שבדף המוצר רשום core speed : 300/400 , מעט תמוהה השורה הזאת לא?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by tali_d,

שלום לכם אני צריכה המלצה בבקשה לכרטיס מסך זול, שיחליף כרטיס מסך שהתקלקל במחשב לא כל כך חדש (פנטיום 3 - 1 ג'יגה-הרץ). הלכתי לחנות וביקשתי לדעת מה יש. כרטיס המסך הזול ביותר שהיה להם (150ש"ח) היה Riva TNT2, אבל הסבירו לי שהוא מיושן מאוד (וגם לי זכור שעוד שקניתי את המחשב, הוא לא היה שיא הטכנולוגיה) - כך שהוא ירד מן הפרק. 2 הכרטיסים האחרים שהציעו לי, שניהם במחיר של 270 ש"ח הם: 1. ASUS V9180SE GeForce 4 MX440 64MB 2. GIGABYTE Radeon 9000PRO 128MB איזה עדיף? אני משתמשת במחשב בעיקר לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט, אבל לפעמים גם משחקת במשחקים וגם הילד משחק די הרבה בקומפי (שאני לא חושבת שצריך בשביל זה את שיא הטכנולוגיה). בחנות המליצו לי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך של …

5. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!

6. Started by izzy,

אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ

7. מחפש צג LCD בגודל 18-19 אינץ ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למחשב עם חיבור DVI וגם לממיר הדיגטלי עם חיבור s-video או rca יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eladbu,

עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד

9. Started by ben_shi,

קיבלתי מחשב חדש עם מסך LG FLATRON L1511S ואני כל הזמן שומע שעשיתי טעות ושהמסך לא מתאים למשחקים ולא יעלה לי משחקים בכלל.קיבלתי את המסך ועד עכשיו הוא מעלה משחקים והוא מצויין אבל עדיין ממשיכים לומר לי שמסכי ''15 lcd הם בכלל לא טובים למשחקים. רציתי לשאול אתכם(בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D )אם עשיתי טעות ואם המסך מתאים למשחקים ויעלה משחקים בעתיד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by elladb,

יש למשהו המלצות מעניינות?

11. עם איזו תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס של אנבידה[geforce fx 5200]-של palit daytona ועד לכמה כדאי?[אין מאורר על הכרטיס , יש רק היטסינק ]

12. Started by shaul,

אחרי שחיפשתי בפורום גילתי שמסך 17 אינץ' LCD יהיה הרבה יותר טוב למשחקים מאשר מסך 15 אינץ'....הבעיה היא שחוץ מהעובדה שהמסכים האלו איטיים מידי אין שמץ של מושג למה עדיפים מסכי 17' על 15'...

13. Started by eladbu,

:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :

14. Started by Milk-Inc,

מה זה בכלל , מה ההבדלים , מה יותר טוב.. (אני לא ממש ידעתי איפה לשים אז תעבירו אם צריך)

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. Started by Tenx_Boy,

מהם הדרייברים של אומגה ? מאיפה אני יכול להשיג אותם? מה הם עושים? האם כדאי לי להתקין אותם בכרטיס מסך שלי? (אפשר לראות אותו המפרט שלי) ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SEangel,

מה עדיף מבחינת tv out? (הג'יפורס של Innovision )

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by TipX-Bomb,

אהלן,,, יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן לפני שאני קונה (אולי) את הכרטיס מסך הזה.. 1) אם אפשר להפוך Radeon 9800 SE אל Radeon 9800 PRO בעזרת הדרייברים של אומגה.. למה בעצם לקנות Radeon 9800 PRO או אפילו למה לקנות Radeon 9800 NP? אם במילא אפשר להגיע לרמה של ה-Pro עם שניהם...? 2) א. מתי יגיע ה-Radeon 9800 Pro XT (ככה אומרים? XT? בכל אופן הכוונה היא אל הגרסה החזקה יותר של הכרטיס...) לארץ? ב. כמה הוא צפוי לעלות? ג. הוא יהיה עם 256MB? הוא יהיה שווה את ההפרש בינו לבין ה-Pro? 3) יש גרסאות של Radeon 9800 Pro שהם בעלי 256MB? (אבל לא האלה עם ה 256MB DDR-II שעולים 3000 ש"ח..) תודה לכל העוזרים!!! :-*

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by semuel_t,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני יודע שצריך להתחשב גם במפרט המחשב ברשותי ועקב כך אני לא יודע אם הכרטיס הזה מתאים לי המפרט שלי זה: מעבד: Amd Athlon XP 1.4Ghz זיכרון: Mushkin 256MB High performance (ואני יוסיף עוד 256) לוח אם: GigaByte 7vtxe+ שתומך ב- AGP x2/x4 האם זה מספיק לרכישת הכרטיס? אם לא אז תוכלו להמליץ לי על כרטיס חזק קצת פחות (רק Radeon) אבל שמתאים למפרט שלי? ומה ההבדל בין הכרטיס Radeon 9600 Pro של הרקולס לזה של Gigabyte מבחינת ביצועים/תוספות? מי עדיף?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by eranmor,

אני רוצה להשתמש בכל 3 היציאות שב9500 פרו שלי. שני מסכים וטלוויזיה באותו זמן אבל כל פעם שאני מפעיל את המסך השני, התצוגה מהטלוויזיה נעלמת ולהפך. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך אני יכול לצפות ב3 המסכים בו זמנית והאם בכלל זה אפשרי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  20. יש לי את שני הכרטיסם האלה מה ילך יותר טוב ??

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by zazaza,

רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על כרטיסי המסך של powermagic תודה.

23. Started by OC,

קודם כולה צום קל במישחק emeney terory שזה מישחק שמכיר את הכרטיס ראדון 9700 פרו והמישחק עצמו תומך ב דירקס 8.1 ליפעמיים יש מקוממות שיש לי שם רק 40 FPS לא עולה וזה מעצבן ויש לי ראדון 9800 פרו 512 זיכרון מעבד 2.6 C וחשבתי שבאלף ליף 2 אני יריץ על 40 FPS בעזורים כאלה שאני במצב מולטיפלייר עם מלאה אנשים בסרבר מה לעשות ???????????

24. Started by 114508534,

מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך שמסביר איך להוסיף TV OUT

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by bullman,

אחרי שקיבלתי תוצאה עלובה בAQUAMARK ניסיתי משהו ישן יותר וגם בו קיבלתי תוצאה גרועה - 3876 יש לי geforce fx5200 128MB שאני יודע שהוא גרוע אבל הוא מקבל תוצאה כמעט כמו של geforce2 mx. המערכת היא P4 2.4C GO עם לוח אם ASUS P4S800 ו256 זכרון. אם יש למישהו עצה אני פתוח לכל מה שיבוא

דיונים חדשים בפורומים