עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ReL_1,

שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  2. יש לי כ' מסך GEFORCE 4 עם יציאת טלוויזיה ואופציה של NVIEW בנוסף, יש לי שני מסכי 19 אינטש חדשים. עכשיו, רציתי לשאול האם זה יתכן להשתמש בשני מסכי מחשב רגילים באופציה הזו, ולא רק במסך רגיל ומסך טלוויזיה? (אני בתחום הבורסה, וחשוב לי שני מסכים אופקיים, זה יעזור לי מאוד.) אם כן, האם יש ממיר כזה מVGA לכניסת SVIDEO?? ואיפה אפשר להשיג כזה? (בארץ עדיף) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..

4. Started by Vladgi,

כרטיס המסך הבא עם השם ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card הוא RADEON 9500 PRO אמיתי ורגיל או שה-w/ אומר משהו? בקיצור מה ה-w/ אומר או שאין שום קשר לכרטיס מסך?מה זה w/ זה משגע אותי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail או BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail ואם אפשר הסבר. תודה D:

6. Started by NIVTOL,

אם אני יקנה תכרטיס מסך שהמלצתם לי שתומך ברזלוציה של 2056-1800 בערך והמסך שאני מעונין לקנות זה סמסונג 710V LCD שהוא תומך ב1024-1280 האם זה מצדיק לקנות תכרטיס שהמלצתם - האם אני אוכל לנצל את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי על מסך הLCD כי אחד החברים שלי אמר לי שגרפיקה עדיף מסך CRT שתומך ברזולוציות הרבה יותר גבוהות ומתאים לגרפיקה הרבה יותר מLCD ,תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. שלום לכולם, ניסיתי לבדוק בגוגל ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אבל בינתיים חברה שלי רוצה לקנות לי כרטיס מסך ליומולדת, כדי להקל עלי בקניה של המחשב העתידי. אני גייימר אבל לא צריך את המכונות הכי מפלצתיות שיש. אני בד"כ משחק משחקי אונליין או סינגל פלייר ברזולוציה סבירה יחסית(יש לי מסך 24 ואני משחק על 1920X1080 עם 2x AA בד"כ והכל רץ סבבה. כרגע, יש לי לוח יחסית ישן, בן 3 שנים כמעט. מהסדרה של ג'יגהבייט - נערך - MA770 - UD3 נדמה לי. הוא מגיע ללא כרטיס מסך מובנה, 4 סלוטים של זיכרון ותומך עד DDR2 1066 נדמה לי(וזה מה שיש לי כרגע) מאז שקניתי את המחשב(לפני 3 שנים כאמור ) היה לי כרטיס מסך דיי סביר לזמנו, gigabyte gtx 260 OC הוא ענה לי על כל הצרכים אבל בז…

8. שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by Vladgi,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by cyberX,

מה התזמונים של הכרטיסים האלה? 1) Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retaill (2 Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. שאלתי היא כזאת. האם אשים כרטיס מסך לדוגמא של ATI על לוח עם צ'יפסט של Nvidia זה יעבוד בלי בעיות? אני לא מדבר על ריבוי כרטיסי מסך. אלא על הפעלה של כרטיס מסך בודד. וכנ"ל גם לחברה כרטיסי מסך של חברת Nvidia האם אני יכול לשים כרטיס מסך כזה בצ'יפסט של ATI?? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כרטיס מסך והתגלתה "בעיה" מהרגע הראשון. בעת עליית המחשב, בדר"כ זכור לי שיש מסך שחור ובו רשום דגם כרטיס המסך. מה שקורה עכשיו זה שיש סוג של מסך כחול, עם מלא משבצות ( ארטיפקטים? ). הכרטיס עצמו עובד בסדר גמור במשך היום ואף פעם לא הציג בעיה ( גם בבדיקה עם 3DMARK ), האם אפשר להיות רגוע בנוגע לכך? אם צריך צילום אני אנסה להעלות בערב.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by klips,

יש לי 2 כרטיסי 9800gt איך אני יכול לדעת ששניהם מחוברים ביחד ואם כן איך אני יכול לדעת איזה דרייבר הכי טוב ודרוש כדי לנצל את השימוש שלהם בטכנולוגיה הזאת... ??

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  15. היי, אני מנסה לחבר 3 מסכים למחשב אחד, כך ש: המסך השמאלי יהיה ברזולוציה של 2048X2048. המסך הימני יהיה מסך רגיל ברזולוציה סטנדרתית. (שני המסכים הנ"ל יהיו בקונפיגורצית horizontal span) בנוסף, וכאן החלק הטריקי, אני רוצה לחבר מסך שלישי ברזולוציה סטנדרטית, שיציג בדיוק את מה שהמסך השמאלי מציג. כלומר, מסך מספר אחד, ומסך מספר שלוש מציגים אותו דבר אך ברזולוציות שונות. מסך מספר 2, מציג תמונה שונה. לצורך זה יש לי כרטיס NVIDIA QUADRO FX1700, וכרטיס MATROX שיכול להתחבר ליציאת PCI רגילה. (כלומר יש לי אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך למחשב. וה NVIDIA יודע להציג ב 2048X2048) יש למישהו רעיון? תודה רבה !!! גידי

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by Omri643,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by 2Fluffy4U,

שלום, רציתי לדעת.. האם מחשב עם מעבד I3 SB, מסוגל להריץ משחקים לילדים כמו G force, cloudy with a chane of meatball וכו.. משחקים תלת מימדים אבל על פי הדרישות מערכת רשום כרטיס מסך = ערך לאזור ה- 7600gt 256mb (הגדרות מינימליות).. אז האם יהיה אפשר להריץ משחקים כאלה בצורה שחיקה וטובה במערכת ללא כרטיס מסך אך עם המעבד הנ"ל ורזולוציה מקסימלית (נמוכה יחסית) של - 1024*768 תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by mazam,

שלום חבר שלי רוצה לקנות היום כרטיס מסך חדש עכשיו יש לו גיפורס 5200 והוא רוצה לקנות חדש עכשיו הוא לא יודע אם יש לו AGP8 או PCI אקספרס איך בודקים את זה? נ.ב יש לו את התוכנה EVEREST אבל הוא לא יודע איך לבדוק דרך התוכנה אז אם אפשר הסבר או משהו תודה מאור.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by warezon,

יש ברשותי כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם 4870 512mb אני מעוניין לרכוש עוד אחד לכרוספייר. השאלה היא האם זה חייב להיות בדיוק אותו דגם אחד לאחד עם אותו זיכרון ושל אותה יצרנית או שהדגש הוא רק על אותו צ'יפסט 4870? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ממי שמבין בעניין כי אסור לי לטעות בנושא מביאים לי את זה מחו"ל ככה שאם זה לא יעבוד לי אין לי למי להחזיר.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jj516,

אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by Nom1fan,

ניסיתי לחבר בעזרת הכרטיס שלי לשני מסכים ולראות מה בדיוק הפונקציה הזו עושה. חיברתי בחיבור DVI למסך החדש שלי LG 1970HR 19" LCD, ובחיבור אנאלוגי (עם ממיר כזה קטן חמוד) ל CRT Viewcom 17" של אח שלי. התוצאה הייתה לא ברורה. על המסך LCD קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני כלל לא נדלק. כך, בהגדרות מאפיינים סימנתי וי על Extend my windows desktop onto this monitor, ואז הגיע החלק המוזר. על המסך LCD עדיין קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני היה חצוי שכזה כאשר בקושי רואים את תמונת הרקע בחלקה (שינוי רזולוציות לא הועיל) והוא מאין מנסה לשמש כהמשך (כפי שהיה כתוב, Extend) או הרחבה של השולחן עבודה, והוא עושה זאת דיי בצורה צולעת. אם כן, מה המטרה האמיתית של הפונקציה הזו? האם ניתן לעשות…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by FIRE-KID,

שלום. מפרט: AMD3200+ 2.0GH 1 ג'יגה זיכרון 400MHZ X800XL WD 120 GB SATA עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by barakaaron,

שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)

24. Started by ovadia10,

רציתי לבקש ממי שיש לו HD4870X2 שיצלם לי את המסך שלו שהוא עושה GPU-Z תודה מראש

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by ovadia10,

יש לי את הכרטיס HD4870X2 ובתוכנה GPU-Z הוא מראה לי שיש לי 1GB זיכרון ו 115GB/S bandwidth ולמעטה מסומן שיש לי בCF: enable 2gpus וכתוב לי גם SIDEPORT OFF רציתי לברר 2 דברים : 1) מה זה SIDEPORT? 2)למה הוא מראה לי הכל בחצי (הכוונה ל1GB וBANDWIDTH 115GB/S ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים