כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני מנסה להבין איך הולך ריבוי הכרטיסים אז השאלות שלי הם: 1. האם סוג הריבוי שבחרתי (קרוס-פייר או ס.ל.י) , תלוי בסוג הצי'פסט של הלוח או בתמיכה שלו? 2. כרטיס בודד של nvidia פועל על לוח עם צי'פסט אינטל? 3. בשביל ריבוי כרטיסים צריך יציאות מיוחדות בספק? תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, תגידו, מה הכי חשוב מבחינת חומרה במשחקים? אני יודע שכרטיס מסך זה הכי חשוב.אבל האם גם למעבד יש השפעה כלשהי במשחקים?או לזכרונות,לוח אם? ואם כן,אז כמה. ומה הכי קובע את מהירות זמן טעינת המשחקים במחשב? עוד שאלה ,אבל לא קשורה לנושא (פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'רד).איך אני מחבר את המחשב לטלוויזייה? יש לי כבל RCA ,יש לי כרטיס מסך שתומך ביציאות TV/out ,יש לי טלוויזיה עם יציאות וידיאו.השאלה היא,איך ואיפה אני מחבר את הכל ואיפה אני מגדיר את זה בווינדאוס? תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא בעיקר מחשב מולטימדיה, שמקרין רק סרטי 720P. רציתי לשאול, במה הכרטיסי מסך החדשים תורמים להקרנת הסרט ? אם אני יקנה כרטיס מסך ייעודי וזול (hd3800 למשל), האם אני ירגיש הבדלים בינו לבין הכרטיס הנוכחי שלי (6800GS) ואיזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gainward 6600GT 256 MB + ACooling PCIE עכשיו השאלה שלי כמה אמפר דורש הכרטיס מסך מהספק?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מהיא החברה שנותנת את הכרטיס הזה עם קירור סטוק הכי קריר...? מישהו אולי יודע או שיכול לכוון אותי לטבלת השוואות?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם הוא יעשה לי מה שמכוונה (צוואר בקבוק) אני משתמש ברזולוציית מסך: 1920X1080 המעבד לא על overclock לא עשיתי לו אני מעוניין לקנות את הכרטיסי מסך האלו: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זו חומרת המחשב שיש לי כרגע: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Sl…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך משומש radeon r9 280x vapor-x מplonter\TMS. כשפרסמתי את המפרט שלי בPCPARTPICKER ובקבוצת חומרה מישהו אמר לי שכרטיס מסך יד שנייה שקונים ועבר תהליכים של כרייה איבד הרבה מהביצועים והיכולות שלו ויפעל הרבה פחות טוב בהגדרות גבוהות ולכן לא שווה לקנות כרטיס משומש. מישהו יכול לאמת לי את זה או מנגד לשלול? האם לא כדאי לי לקנות כרטיס שכזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי מסך vga וכרטיס מסך שמשדר בvga (דגמים : ASUS ge-force 5700 כרטיס מסך , והמסך הוא viewsonic g75f ) , עכשיו , עוד חודשיים , אחריי שאני אעבוד בחופשת הקיץ , אני אקנה מחשב חדש ,עם כרטיס מסך חדש, שסביר להניח שישדר למסך בצורת dvi , השאלה שלי היא עם לקנות מסך חדש , או אם לי כסף למסך חדש , מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בעל שתי יציאות DVI שאליו חיברתי 2 מסכים אז אני צריך עוד מסך או אפילו שתיים...(אני עורך בפרימייר וAVID) אז חשבתי שבמקום לקנות לוח עם SLI ולהביא בידיוק את אותו כרטיס מסך האם אני יכול פשוט להביא כרטיס מסך לPCI כגון - http://skypc.co.il/pl_product~GV005~8~0.htm ולחבר אליו עוד מסכים??....ויש לי עוד שאלה בנוגע לת'רד שקראתי פה בידיוק בלוח אם בעל שתי חיבורי PCIE אני יכול לחבר 2 כרטיסים שונים ופשוט לא להפעיל את הSLI?..כי מה שהבנתי שבישביל ריבוי מסכים צריך שתי כרטיסים אבל לוותר על פונקציית הSLI
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך LCD וחיברתי לידו גם טלוויזיה 21" עכשיו הכל עובד יופי (הורדתי ULTRAMON, יותר טוב מNVIEW) שאלתי היא כזאת האם פונקציה של משחק על כמה מסכים בקמביל זה פונקציה של המשחק עצמו, או משהו שאני יכול להגדיר חיצונית? ואם זה פונקציה של המשחק, האם זה קיים רק במשחקים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי (פנטיום 3 - 1 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 512 מגהבייט). התקציב העומד לרשותי הינו כ 400 שקל ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר זה שיתאים לי: הצורך שלי בכרטיס מסך הינו לטובת צפייה בסרטים במחשב בעיקר, ולטובת משחקים מהדור הישן יותר. כמו כן, אני מעוניין שלכרטיס מסך יהיו מספר יציאות בדגש על דיויאיי.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג מ- hd5770 ל-460gtx השאלה שלי היא האם אני ירגיש שיפור במשחקים ואם כן עד כמה מעבד i5 750 רזולציה 1680*1050
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגדול אני סתם מברר אם שווה לי לשדרג בכלל את המחשב. או פשוט להשאר עם מה שיש ולקנות עוד 3-4 שנים (אחרי התואר בתקווה) מחשב חדש. הרכיב היחידי שאני מוכן לשדרג הוא הכרטיס מסך (אם הענין שווה) אני לא רוצה להכנס לסלט שדרוגים. המערכת שלי : Q6600 , HD5770 , 4GB RAM. בגדול אני מודאג מצוואר בקבוק אפשרי של המעבד. אם צריך עוד פרטים, תגיבו אני ארשום. אם בכל זאת אתם חושבים ששווה לשדרג, הייתי שמח לשמוע הצעות לכרטיסי מסך אפשריים עד ה 1000 ש"ח (עדיף NVIDIA). המסך שלי 22". תודה רבה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני נורא רוצה לקנות את ה6800GT מפני שאני מאוד רוצה לקנות את המחשב כמעט הכי חזק שאני יכול לקנות אבל לאחר קיראת ביקורות רבות על ה6600GT השתכנעתי שה6800GT הרבה פחות משתלם מה6600GT. אבל בכל זאת אני רוצה מאוד לקנות מחשב מאוד מאוד חזק, אבל כואב לי הלב להוציא סכום של מעל 6K בידיעה שאני יכול להשיג מחשב סבבה לגמרי ב5K השאלה שלי היא כזו (מפני שאני לא ממש יודע פרטים על טכנולוגית הSLI) האם אני יכול לקנות היום לוח אם שתומך בטכנולוגית הSLI ולקנות נגיד את ה6600GT, ואם אני ארגיש שהמחשב יתחיל קצת להתפגר במחשקים לקנות כרטיס מסך נוסף ולחבר אותו לSLI ככה אני לא מפסיד את הכרטיס הקודם. השאלות שלי לייתר דיוק הן: 1) האם ניתן לחבר כל שלי כרטיסים בSLI א…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי רוצה כרטיס מסך חדש למחשב שלו וזה המפרט שיש לו CPU : DualCore pentium D 925, 3GHz mother board : GA-945GZM-S2 GPU : GF 7300LE 256MB 2 גיגה זיכרון 800 האם בכלל אפשר לחבר את הכרטיס בלוח אם הזה ? והשאלה היא אם נגיד הוא יחליף ל-9600GT או 3870HD אז זה יפעל כמו שצריך או שהמעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 על לוח Gigabyte p35-ds3. קצת "קיץ 2007" אבל זה מה יש כרגע. אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ באופן יותר טוב את המשחקים המודרנים שיש כרגע ואת אלו שעתידים לצאת. כיום במחשב יש Geforce 8800GT שיעבור לhtpc בסלון. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה כמו שצריך? הרזולוציה הנדרשת היא 1680X1050. עריכה - נתקלתי בכרטיס הנ"ל בKSP "GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E" אך הכרטיס הזה דורש pci-express 2 ואאל"ט בלוח שלי יש Pci-Express 1. עד כמה הדבר ישפיע על הביצועים והאם הפגיעה בביצועים (אם בכלל) כ"כ קשה שעדיף לקנות כרטיס מסך "נחות" יותר. אודה לתשובתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-