כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
האם מישהו יכול לדעת אם הזיכרון של הכרטיס בתמונה הוא בצורת L(מה שמאפשר לו להפוך ל9700)? זהו כרטיס ראדון 9500 נון פרו. בתודה מראש שי.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות את ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט אך איני יודע אייזו חברה לבחור והחברות שהכי נראה לי הם גיגה-בייט והרקולס, רציתי לדעת מי יותר טובה וגם למי יש קירור יותר טוב או ששנייהם אותו הדבר. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים nVidia הוציאה דרייברים חדשים 45.33 ו45.23 בצורה רשמית באתר שלה. זה שיפר לי את התוצאה ב3DMark בצורה ענקית!!! שתי הגרסות נותנות ביצועים כמעט זהיים! היתרון של ה45.33 הוא שהם באים עם דרייביר WDM מעולה(לVIVO) שתיקן בעיות רבות מגרסות קודמות(הWDM כמעט ולא עודכן). 45.33: 3DMark Score 6703 Game 1 - Car Chase - Low Detail 102.4 fps Game 1 - Car Chase - High Detail 36.8 fps Game 2 - Dragothic - Low Detail 100.1 fps Game 2 - Dragothic - High Detail 58.5 fps Game 3 - Lobby - Low Detail 100.5 fps Game 3 - Lobby - High Detail 47.5 fps Game 4 - Nature 46.2 fps 44.03: 3DMark Score 5986 Game 1 - Car Chase - Low Detail 89.2 fps Game 1 - Car Chase - High…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מסך דק עדיף 17 אינץ, אבל גם 15 אפשרי, התקציב הוא באזור ה1600 ש"ח . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם הביצועים שלו טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף , של msi או palit daytona אני יודע שכמה ממכם יגידו ישר msi אבל תתבססו על מה שאתם אומרים בבקשה , http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zNzcmdXJsX3BhZ2U9MTA= זה כתבה על ה msi שדווקא נראה לי מאכזב אף על פי ההיטסינק והמאוורר כי הכתבות על פליט דייטונה נראות ממש משמחות ואין להם שם שום תלונה על הכרטיס הזה חוץ מזה שהוא בא רק עם דיסק דרייברים , שם לעומת זאת ראיתי גם שה msi בא עם שבעת אלפים ומשהו מגה רוחב פס ובפליט זה שמונת אלפים ומשהו. בקיצור מה לדעתכם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 1300 +- שקל לכרטיס מסך והחלטתי ללכת על רדאון איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? של איזו חברה? ואיפה אפשר להשיג אותו? כי שמעתי על כרטיסים מסויימים שאי אפשר להשיג אותם יותר תודה מראש על העזרה
-
למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI. טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב). הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח) טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת A…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE או RADEON לקבל מחבר, מה עדיף? יותר בפירוט: Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440-8X 64MB DDR TV-Out VideoCard
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי R9700 Pro של power-color האם הוא טוב? :-X ..ומה ההבדלים והביצועים שלו? כי הרבה המליצו לי עליו אבל אני לא בטוח ב100% ...
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך להשיג את the byter ששמו הפרטי הוא אליאור משהו מי שמכיר אותו או יודע איך אני יכול להשיג אותו שיכתוב לי
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה גירסא של דריברים הכי טובים לgeforce 4 440mx?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בבקשה תרשמו לי פה חוות דעת על הכרטיס מסך - ATI Radeon 9000 128MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? אני יודע שה TI מהיר יותר השאלה היא אם מגבלת הזיכרון לא תבוא מהר יותר ממגבלת המהירות.... אני רוצה את הכרטיס יחסית לטווח ארוך והמשחקים מהר מאוד דורשים 128 מ"ב מה עדיף??
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1)מה ההבדל בין R9500 ל R9600? 2) איזה כרטיס מסך עדיף לי לי קנות (לא חייב מה שצויין לפני זה)? 3) האם אני יכול לשים כרטיס DDR כש יש לי SDRAM? מפרט: Motherboard SOCKET 423 Intel Pentium 4, 1500 MHz Motherboard NameECS P4VXMS (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard ChipsetVIA VT8753 Apollo P4X266 System Memory768 MB (SDRAM) BIOS TypeAward Modular (01/15/02) Display Video AdapterNVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64 MB תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
MAG 786PF ''17 לבין MAG 796FD ''17 תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת ביצועים בין הGeForce 5600 256 mb ל radeon 9600 pro 128 mb ? אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר טוב שמעתי גם שה5600 רועש. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס והרעש שירשום
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
צילמתי סרט במצלמת וידאו (הסרט עצמו די מצחיק) ואני רוצה להפןך אותו לפורמט מסויים (avi,mpeg וכו'...) יש לי GeForce 4200 Ti עכשיו יש לו את video in אני מסוגל לחבר את המצלמה ליציאה אבל לפני יש ליכמה שאלות: מה עם הסאונד איך אני מחבר אותו, האם יש לי כניסת סאונד בכרטיס קול? איזה תןכנה אני צריך בשביל להפוך את מה שצילמתי לפרומט שאני רוצה? כול טיפ יתקבל בברכה, בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-