כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום , היה לי GF4 Ti 4200 והכל עבד סבבה, קיבלתי עכשיו כרטיס מסך חדש 7600GT חיברתי אותו והוא היה אמור לעבוד טוב משום שמדובר אחרי הכל באותן הדריוורים אבל משום מה אני לא יכול להציג בו וידאו ומשחקים כמו פיפא מקרטעים לי על הגדרות נמוכות . אז מחקתי את הדריוור והקודאקים והתקנתי הכל מחדש אפילו החלפתי את כבל החשמל של הכרטיס על כל מקרה אבל עדיין הבעיות נשארו יש לכם מושג איכן הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה למסך lcd שיריץ משחקים כבדים ברמה גבוהה בלי כל המריחות חוסר חיים וכ'.....???.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מצאתי את זה - המחיר שלו מוצא חן בעיני http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=168 אין מצב להגדיל את התקציב..וכמה שיותר לחסוך יותר טוב.. בגדול בהתחלה רציתי ללכת על 9600pro ב430 ש"ח השאלה שלי האם תוספת של 200 ש"ח למען ה6600 זה משתלם? שמתי לב שיש מבחנים שה9600PRO עובר את ה6600..אבל בד"כ ה6600 משאיר לו אבק.. בכל אופן, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת עד 700 ש"ח אשמח לקבל.. חבל שפיספסתי את ה6800 מפנדה..אבל בכל אופן משלוח זה עוד 50 ש"ח שם...אז גם זה חרג מהתקציב.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב אז השאלה שלי אם ספק כוח Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יחזיק 2 כרטיסי X1900XT במערך CF ויש לי עוד שאלה האם כדאי לחכות לD3D10 DX10 ולMulti core? לפי מה שהבנתי הם יוצאים בקרוב אבל מתי זה בקרוב תוך כמה זמן הם יצאו בערך?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להחליף למסך דק ויש לי כמה שאלות: 1.מסך של איזה חברה מומלץ לקנייה? 2.למישו יש מסך מומלץ? 3.הציעו לי BENQ או AOC ב1500 ש"ח או MAG ו-LG ב1700 ש"ח,האם השם מצדיק את הפרש? אני מדבר על גודל של 17 אינ'צ ~תודה~ רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
באיזה תאריך הם יישווקו רשמית/יגיעו לארץ כרטיסי NVIDIA GEFORCE 8800GTS/GTX G92 וסידרה 9?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך שיש לו חיבור גם pci express וגם AGP שעולה 500 גג ומטה יש..? עדיף כמה שיותר קרוב ל500 שיהיה הכי טוב בתקציב הזה אבל לא משהו מעל 500 אני פשוט קונה מחשב חדש ובינתיים ישים בו את הכרטיס מסך הזה ובחופש הבא יקנה כרטיס DX10 ואז יעביר את הכרטיס הזה למשחב הישן שיש בו AGP אז איזה כרטיס אתם ממליצים..?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס טלוויזיה לאחר שזה שיש לי (PVR 150) תסבך אותי וגם בפורום לא ידעו מה לעשות לגביו.. (המטרה היא להעביר קלטות וידאו לDVD) http://www.officedepot.co.il/speciallinks/il/ODP/source/p4.pdf בלינק הנ"ל מופיעים שני כרטיסי עריכת וידאו, בצד שמאל למטה.. אחד כחול של DAZZLE ואחד עם USB חיצוני של PINACLLE.. מה דעתכם עליהם?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .
-
לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP ב800 שקל בערך, אפשר טיפה יותר גם, שיחזיק לשנתיים הקרובות בערך. לא משנה אם זה RADEON או GEFORCE, העיקר שיהיה טוב ויצליח להריץ משחקים בצורה מכובדת בשנים הקרובות. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הבעיה היא שחיברתי משהו לvideo in אבל שאני בודק בתוכנות של לכידת ווידאו למשל windvr אז התמונה שמתקבלת עושה flickering, התחתית שלה בצבע ירוק מה אני אמור לעשות כדי לסדר את זה ולקבל ווידאו אין כמו שצריך? יש לי את catalyst control center 6.8
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כידוע לכם ,אין מכס על רכיבי מחשב מלבד 17 אחוז מעמ , ובכול זאת המחירים בארץ מופקעים ואין גבול לתאוות הבצע של היבואנים , הם חושבים שהם מחזיקים אותנו בביצים ומנצלים עד תום את הקלף הכי חזק שלהם -- העובדה שקשה עד בילתי אפשרי לממש אחריות על מוצר שהובא מחוץ לארץ עכשיו מניסיון אישי מצטבר של החלפות ושידרוגי כרטיסי מסך וחלקי מחשב אחרים אצלי ואצל חברים בעלי ידיים שמאליות אני כבר יודע שרכיבים אלקטרוניים מתוצרת חברות אמינות שעובדים בצורה תקינה במעמד הקנייה ,יעבדו כמעט תמיד עוד הרבה שנים להבדיל מרכיבים מכניים טהורים כמו דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים שאין לדעת בוודאות תוך כמה זמן מרגע הרכישה הם יתקלקלו. הסיבה הכמעט יחידה שחלקים אלקטרוניים טהורים כמו כרטיסי מסך או מעבדים יתקלקלו זה ---…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI NX 8600GTS 256MB -יש לו יציאת Svideo ובטלויזיה יש רק כניסות RCA-קניתי כבל שמצד אחד בעל יציאת RCA ומצד שני בעל יציאת SVIDEO , הגדרתי בעזרת התוכנה של NVIDIA שהמחשב ישדר גם לטלויזיה-וזה לא עובד.(במסך הטלויזיה תמונה כחולה-לא מקבל שידור) יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני רוצה אני להקליט מהYES תוכנית טלויזיה מערוץ 2 עכשיו אין אותה באינטרנט ואני רוצה להקליט אז צריך כ טליוזיה : עכשיו זה מה שאני צריך: שיקליט ויפעל עם הYES אפשרות ליראות TV מהמחשב ***אולי בעתיד אני יעשה מהמסך של המחשב גם TV רגילה*** זהו לא משהו רציני פשוט שיפעל טוב ושיקליט בפורמטים ידועים ושיפעל בDVD רגיל .... עכשיו אני לא מבין גדול אבל התקציב או ככה 300+- בערך וחייב מהאתר http://www.pandas.co.il/ כי אני הזמנתי מהמן מהשהו היה אמור לצאת עכשיו אבל הקפאתי את המשלוח ככה שככמה שיותר מהר יותר טוב!! תודה רבה רבהההההההה (אם אפשר תפרטו לי למה הוא טוב תודה רבה)
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
של NVida שאלה שני איזה כרטיס טוב יותר למשחקים XFX RADEON HD4650 512MB DDR2 PCI-E או XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6550 Gigabyte GA-P35-DS3L SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Sapphire ATI RADEON HD 2400PRO 256MB PCI-E בנוסף יש דיסק קשיח של 250 ג'יגה, ו-2 מאווררי 120 מ"מ במארז (אחז מקדימה ואחד מאחורה). כפי ששמתם לב יש ברשותי כרטיס מסך די חלש שנאלצתי לקנות בגלל חוסר תקציב. כעת אני רוצה לשדרגו, אני זקוק לכרטיס להרצת תוכנות של עריכת וידאו, משחקים ברשת, ועריכת תמונה. חשוב שהכרטיס יהיה שקט... ואני צריך את עזרתכם. אני אישית מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=20401 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cP…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לדיסקים של DVD. הכרטיס צריך לתמוך בויסטה (32 ביט). והייתי מאוד מאוד רוצה שהוא יהיה מSKYPC כי אני קונה מחשב עוד מעט בינתיים מצאתי את LEADTEK PXTV1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV220~12~0.htm יש למישהו ניסיון איתו???
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-