עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by מר שאלה 2007,

כדי שהוא יהיה DDR3 הוא צריך להיות יותר מי 1000MHZ? או שזה סוג של זיכרון בפני עצמו? ואם כן יותר מי 1K MHZ אז אם נגיד לוקחים כרטיס בDDR2 ועושים לו OC ל1000MHZ+ אז הוא DDR3? כמובן אם השאלה הרישונה לא נכונה שאלה זו נפסלת ואין צורך לענות....

2. יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. הכרטיס בשמו המלא הוא sapphire x800gto 256DDR3 256bit 16piplines R430CORE יש לי רכיב בגב הכרטיס שהגיע מוגן במשהו שנראה כמו מדבקה תרמית כזאת... אין לי מושג מהו הרכיב, אני רק יודע שהוא מתחמם המון מה שמוזר שמחיפושים באינטרנט לא מצאתי כרטיסים כמו שלי עם אותו הפד מאחור ויכול להיות שצריך להוריד אותו... הייתי מעוניין שתעזרו לי לזהות מהו הרכיב ומה אני אמור לעשות עם אותו פד שמודבק עליו? חשבתי גם אולי לשים עליו היטסינק מנחושת אבל לא נראה לי שהעניין אפשרי... הנה תמונה של גב כרטיס אחר x800xl שיש לו את אותו הרכיב (מסומן בתמונה מצורפת). בנוסף גם אני מצרף תמונה של גב של כרטיס כמו שלי שמצאתי בגוגל שאין לו את הרכיב הזה... מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. אני יודע שזה מעצבן שמישהו בא ושואל, אבל אני כבר לא בתחום יותר משנה, ואני ממש כבר לא בקיא בכרטיסים החדשים. הכרטיס אמור להחליף את ה-6800GT שקניתי בזמנו שהיה אחד המדהימים ועלה לי אז 2000 שקל...(!!!!). תודה.

5. תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. איזה מסך אתם יכולים להציע לי במחיר הזה אני צריך מסך שיהיה באיכות טובה אך לא מוגזמת (בינוני +) אם אין 19 במחיר זה אז אני אתפשר על 17 למרות שהעדפה ל19 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. קיבלתי מחשב די ישן מהעבודה . עם כרטיס מסך 82852/82855GM/GME GRAPHIC INTEL של אינטל דרייברים מעודכנים מהאתר של אינטל 8/2/2006 ושאני מחבר את המסך של הבית למחשב הנייד רואים מתושתש למה זה קורה ? קצב הרענון הוא 60HZ. וזה קורה גם בעוד מסך. תודה לעוזרים. יום טוב

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by deking,

כאילו לא יהיה צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. לילה טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם לוח שתומך בתכנולוגיה הזו. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא 4870. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Gforce7600GT. האם שווה לי לחבר אותם? או שזה רק יפגע בביצועים או שזה בכלל לא אפשרי לחבר שני כרטיסים שאינם אותו דבר? בנוסף, איזה לוח אם מומלץ התומך בתכנולוגיה זו? תודה מראש, אורי.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. הכרטיס מיועד למשחקים... פרטי מערכת: P4. 2.8 dual core 2 Giga Win Xp

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. שלום לכולם . יש לי סכום של כ900 ש"ח לכ.מסך. חיבור של PCI-E ללוח אם Gigabyte GA-K8N PRO-SLI . כמובן שאפשר להוסיף איזה מאה או שתיים אם ההבדלים כ"כ דרסטיים. אני מקבל זיכוי על הכ.מסך הישן שלי GIGABYTE 6600GT בגלל שלא קיבלתי את הכבל של TV OUT (שזה כבל HDTV מיוחד לכ.מסך הספציפי והחנות לא הצליחה להשיג אותו). בכל-אופן,שהכ.מסך יהיה בעל יציאה סטנדרטית,שגם אם יאבד לי הכבל אני לא אצטרך להתסובב בכל רחבי התבל בשבילו. והכי חשוב-שיכלול TV-OUT מעולה. תודה מראש . מפרט מלא: Gigabyte GA-K8N PRO-SLI AMD Athlon 64 3000+ socket 939 LG F900P 19` inch 2x 512 twinmos

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  12. מה זה בדיוק עושה למסך ? אני מבטל את זה תמיד ולא רואה שום הבדל בגאמה של התמונה ובכלל באיכות.. למישהו יש מושג ? מסך 721S

13. Started by itay127,

תקציב =300 שקל שאני יוכל לשחק בפרו אוולושין.. PCI-E

14. Started by ashtarot,

שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by EliranB,

יש לי מסך IBM P260 אבל הצבעים לא נראים לי מכוונים טוב ויש יותר מידי אפשרויות שאני לא כל כך מבין ולא רוצה לשחק איתם ? איך אני יכול בכל זאת לכוון אותם ??? בבקשה עזרה ...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by Amir c,

בעע אחרי שנשרף לי הTI200 :'( :'( שעשה אחלה עבודה לדעתי הכותרת מספרת לי הכל כל מה שאני צריך זה 100 FPS בCS ושיעבוד טוב בHL2 (CSS) שהולך לצאת.. ראיתי פה שהרצתי חיפוש אנשים שמדברים על ה9600 אבל הוא עולה 900 ש"ח לא ?

17. Started by jeyjey,

אני קונה R9800P של איזה חברה עדיף MSI או ATI?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה אגב, הלוח אם הזה תומך AGP?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  19. 8400GS מחיר 225 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=50 HD2400XT מחיר 220 ש"ח http://www.gigabyte.co.nz/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2680 מה עדיף ? *** ספק כח גנריק לא מחפש משהו שיכביד על הספק כרטיס מסך לגרפיקה בינונית - ***

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by yoavyoavyoav,

היי אני חדש כאן בפורום. אני קונה Radeon 9800 Pro של Sapphire. עכשיו , אני מתלבט מאיפה לקנות. יש את פנדה שקניתי אצלהם כבר כמה פעמים אבל השירות לקוחות שלהם זוועה ואני יוותר עליהם(חוץ מזה שאין להם שם את הדגם של ספיר). אז יש את PCH , zigzag או Ksp. מאיפה כדאי לי לקנות ? (לא מבחינת מחיר ת 50 שקל יותר או פחות לא חשוב לי..העיקר האמינות של החברה והשירות לקוחות שלהם.) (KSP זה ממש ליד הבית שלי אז נראה לי שבסוף אני יקנה מהם..) אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by tembo,

היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by Rage17,

בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by OC,

מה יותר עדיף x1950xtx or g8800 GTS 320 MB דרך הגב על דרייקס 10 לא מעניין אותי כי אני יודע שהיצא מישחק עם דירקס 10 ה320 8800 יזוז כמו עגלה ודרך הגב אני יכול עם הכרטיסים אלה לעריץ את כול המישחקים על High?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by halo,

ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. ועוד כמה שאלות שיעשו לי סדר בבלאגן שנוצר עקב יציאת כרטיסי מסך רבים- אם אפשר הסבר על מה חזק יותר וחדש יותר ? האם כדאי להחליף ןאו להוסיף עוד כרטיס זהה למחשב או שעדיין אין צורך? אם הכרטיס חזק מספיק להריץ את המשחקים החדשים של היום? תודה לעונים בברכת שנה טובה ארז

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים