עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

2. שיהיה או 17 אינץ' או 19 אינץ'. שיהיה 8ms. יאללה תפיציצו....

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by NewRig,

אילו אתרים מבצעים ביקורות למסכי LCD, חוץ מאתר חומרה "רגילים" (Anandtech,Toms) ? יש עדיפות לאתרים ספציפיים ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. Started by gerpbt1,

אחי היה בניו יורק לפני שבוע וקנה לי את הכרטיס שציינתי בכותרת, הקישור למקום ששלחתי אותו לקנות הוא http://www.jr.com/xfx/pe/XFX_GX260NADF9/ אחרי שהוא קנה לי ראיתי שאין דגם של gtx 260 בעל 1גיגה ו 240 multi-threaded processor cores, גם בדקתי על פי שם קוד של המוצר הספציפי ולא ראיתי שהוא בעל 1גיגה. האמת שקיבלתי ממישהו המלצה על החנות הזאת, jr לכן אני לא יודע אם סתם עבדו עליי או שבאמת זה הכרטיס שקנה לי אח שלי. חשוב לציין שהכרטיס עדיין לא הגיע אליי אבל כבר קנו אותו, פשוט רוצה לדעת מתוך סקרנות ותודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by mordread,

אז באמת חברים מה עדיף לבחור בטווח מחירים שבין 1200 ל700 בעיקרון הייתי מעדיף אם תתנו לי לא רק את הטוב ביותר אלה בכלל מספר כרטיסים לטווח המחירים. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

בהרבה פעמים שאני מנסה לראות קבצי ווידיו במחשב דרך תוכנה או באינטרנט יש לי בעיה בצבעים הם הופכים לצבעים לא קשורים לרוב סגול אדום כחול וכתום. אי אפשר להבין קלום וכל פיקסל בגודל של פיל.....צריך לציין שזה לא קורה תמיד רק בקבצים מסויימים.... אני לא יכול לעשות print screen בגלל שאני מדביק את זה,זה הופך לשחור כאילו לא היה בכלל סרט. משהו יודע איך לפתור את הבעיה?

7. Started by Impreza,

לי יש R9600XT 256M וחבר שלי קונה מחשב יחד עם 5900XT 128M (ג'יפורס) של ג'יגאבייט הוא יותר טוב מהראדון? בכמה אחוזים?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by amos700,

מה ההבדל בין כרטיס מסך של נייד למחשב נייח

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Y-T-M,

אני רוצה לקנות מחשב חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 8600gts אבל כשרשמתי אותו בפורום מפרטים אמרו לי שהוא כרטיס מסך לא משתלם רציתי לדעת למה? בדקתי את הביצועים שלו בtomshardware והבנתי שהוא כרטיס מסך בינוני פלוס עכשיו המחשב שאני רוצה לקנות הוא בעיקר לגלישה באינטרנט עבודות שירים סרטים ומשחקים אני אוהב לראות באיכות טובה משחק אני לא סובל שזה איכות נמוכה וחשבתי על זה שזה dx 10 כי כנראה שאני לא ישדרג בעתיד יותר וזה נראה לי כרטיס מסך טוב שיחזיק עוד כמה זמן בשוק! ואני משחק משחקים מדי פעם לא כל שבוע משחק אחר שיוצא

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by lir@n,

שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by morpheus211,

היי נתנו לי לבחור איזה צג LCD 17 אינץ' שאני רוצה עד בערך 3000 ש"ח, על איזה אתם ממליצים ??? אני מחפש מסך עם איכות טובה ויציאות דיגיטליות בנוסף לאנלוגיות (אם יש רמקולים זה לא ממש משנה) מה אתם אומרים תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by barak19876,

מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by nir_gamer,

שלום לכולם יש לי מחשב AMD 64 3.2 כ.מסך Geforce 6800GS עם 256BIT 256 הרצתי 3Dmark05 והמקסימום שהגעתי היה 32FPS , לדעתי זה לא טוב היתי שמח לשמוע את דעתכם לכמה זה אמור להגיע ?? (לא שיניתי את ההגדרות ב 3Dmark05 והרזולוציה היתה על 1024X768 ) תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. מה ההבדל 6600 הרגיל? או הGT

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. יש לי מפרט : leadtek px8800 gts tdh, cpu - intel e6750 2.66 dualcore, ocz 2 GB, screen : samsung syncmaster 226bw כאשר אני מריץ משחקים או צופה בסרטים יש מן הפרעות במרכז המסך והסרט או האנימציה לא מוצגים בצורה חלקה. האם יש לכך פתרון כיצד אני בודק היכן הבעיה ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by The Angel,

איזה כרטיס מסך הכי טוב בתחום של 1300 ש"ח? (למשחקים, אם זה משנה...) תודה מראש, The Angel

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  18. האם שיפורי דרייברים הביאו את כרטיס המסך המוביל של אינטל בדור הראשון למצב חדש? לקחנו את ה-ARC A770 לסדרה של בדיקות ביצועים בשביל לדעת כמה אפשר להמליץ עליו כאפשרות רלוונטית בשלהי 2023לכתבה

19. דרישות: 1. מסך שטוח באמת. 2. התאמה גם לגיימינג מהיר ואיכותי וגם לעבודה עם מסמכים וקטעי קוד (C++, JV וכדומה). 3. כרטיס מסך בשימוש: 1900XT האם במחיר הזה לא עדיף 19' של EZIO או ויוסוניק? משהו כמו VP930 או VX224? אני חשבתי שעדיף CRT כי במסמכים אני עובד ב-1600X1200 ובמשחקים או סרטים אני מוריד ל-1280X1024 ול-LCD יש בד"כ בעיה עם שינוי רזולוציה (המסך נראה לא טוב כשהוא לא ברזולוציה הטבעית). תודה מראש על העצות, TMP

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by azaz,

טוב קודם זה המפרט שלי Cpu 3.20ghz מעבד ספק כח 500 1גיגה זיכרון לוח אם של גיגהבייט מסך LCD 19 של LG הרזולוציה המקסימלית היא 1280 1024 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל שיתאים גם למחשב ולמסך?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by i022052,

קראתי על כרטיסי המסך המומלצים. ראיתי שהאוריינטציה שם היא גיימרים. מאחר ואני בור בנושא כרטיסי המסך מאז שהפסקתי לשחק בפיפא 2000, אני צריך המלצה. אדם שרוצה לעבוד עם גרפיקה ברמה גבוהה. איזה כרטיס מסך יכול להתאים לו?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  22. בכל פעם אני מאתחל את המחשב קופצת לי חלון ההודעה הזה ... האם אני יכול להוריד אותה ? ההודעה התחילה בעקבות ההתקנה של הדרייוור החדש 90 . תודה .

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. היייי לפניי כמה ימים שסתם בדקתי קירור בכרטיס אז פתאום ניהיה קצר ממשהו ועכשיו זה לא עובד כלום מסך שחור שאני מדליק ת'מחשב אבל שאני מעביר לתקע של הכרטיס המובנה בלוח אם אז זה עובד.... וגם שניסיתי לחבר ת'כרטיס הקודם שהיה לי גם לא עבד ומקודם הוא עבד לי במחשב הזה...... מה לעשות מה קרה מה נשרף החריץ או המערכת לא רוצה להפעיל אותו.......

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by extasa,

אוקי המחשב שלי ככה : לוח אם : Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH מעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) כרטיס מסך: Video Adapter nVIDIA GeForce 7300 GT ראם: 1 ג'יגה DDR2 זהו שאני רוצה כרטיס מסך שיתאים למפרט הזה ! משהו טוב יחסית שמסוגל להריץ משחקים טוב עד טוב מאוד ! טווח מחירים 700-1200 ----------- ד"א אני רוצה לשדרג ראם ל 4GB תמליצו בבקשה משהו שגם יתאים ------------------חשבתי על זה HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 השאלה אם יתאים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. סוף סוף הגיע לי הכרטיס אחרי די הרבה זמן מצידי שחיכתי אחרי ששלחתי את ה 7800GTX היה לי לאחריות בסוף החליפו לי אותו ב 8800GTX 640 בתוספת מצידי של 850 שקלים מה אומרים שווה ? באנצ'ים אין לי כוח לעשות כל כך אני אעשה יותר מאוחר ואעלה לכם תוצאות איזה בנצ'ים כדי לי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים