כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הזה יצא מתי שהוא לAGP או שלא מתוכננת הסבה ושוק הAGP הולך למות ,לפי שעה בעוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce4 440MX 64MB אשר הגיע במקור רק עם צלעות קרור. החלפתי את הצלעות במאוורר, ולפני שסגרתי את המארז, הדלקתי את המחשב רק כדי לראות שהמאוורר עובד (ללא מסך, או חיבורים אחרים) ולאחר מספר שניות סגרתי. חיברתי הכל חזרה וה- bios נתן התראה כי עליי לשנות את הגדרות ה- PCI frequncy. כרגע זה על 150/0.37. האם אני צריך לשנות משו, או שמא ההודעה היתה בגלל שכיביתי קודם את המחשב בזמן העלאתו? אני מניח שהמאוורר צורך קצת חשמל, אבל האם יש קשר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר עד סכום של 550 שקל בערך תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך nvidia GeForce 8600GT 256MB איזה יצרן כדאי לי לקנות? כמובן שאני מחפש יצרן איכותי, שהמוצר שלו לא מתפרק אחרי שלושה חודשים, אבל כמובן במחירים סביר של ה500-550 שקל. (לא נורא אם קצת גולש מהתקציב)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות לי כרטיס מסך חדש וטוב, עכשיו אני די מבולבל מכל השפע... יש לי עכשיו את הכרטיס NVIDIA GeForce 9500GT ורציתי כרטיס קודם כל עם אוורור כי הוא ממש מתחמם לי עם ההיטסינק, וגם אני לא ממש יודע מה טוב אני עובד על C# וקצת משחקים כמו SKYRIM מישהו יכול בבקשה לתת לי רקע על כרטיסי המסך, איזה חברות יש, איך בודקים צריכת חשמל ומה זה אומר, מה אומר אם כרטיס טוב או לא וכל מיני דברים כלליים על הכרטיסים תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מסך חדש רוב השימוש בו הוא למשחקים חשבתי לקנות מסך של AOC LCD אבל אמרו לי שלא כדאי לקנות מסך LCD למשחקים בבקשה תנו לי המלצות מה לקנות ? בין 17 ל 19 אינץ אני פשוט לא סגור על הגודל ! תודה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בהמשך לדיונים שהיו כאן בנושא נראה לי זאת הקנייה המשתלמת ביותר מחיר@עלות http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3830830 כן ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הטלוויזיה לממחשב והא מראה לי תמונה בצבעים שחור לבן
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מבוסס פנטיום D930 אני מחפש כרטיס טוב שיסחוב לי NFS MW וכאלה.. כמובן עם DVI האם זאת העסקה הכי טובה בטווח מחיר הזה? האם יש משהו יותר מששתלם שאני יכול להביא?? תודה רבה קובי.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה , אני מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה שיוכל להקליט באיכות טובה מהממיר. תקציב : 450 ש"ח מקסימום. (בלי חריגה) צריך שיהיו דרייברים לXP .. מערכת : Amd 64 Whiny 3000 1.8 Dfi LanParty Ultra-D G.Skill 256*2 2225 TCCD PowerColor X800XL PCI-E 256M Western Digital 120GB 7200RPM 8MB SATA זה מה שצריך נראה לי , אם צריך עוד רכיב אני בשמחה אכתוב.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום... מדובר בכרטיס הנל: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מחירו 2150 ש"ח http://www2.bfgtech.com/bfgr88640gtsoc2e.aspx הביצועים מרשימים מאוד ביחס למחיר הדי זנותי הזה(סליחה על השפה הגסה)... רציתי לדעת איך החברה ומה האיכות שלה ביחס לחברות אחרות כמו ASUS EVGA XFX ועוד ראיתי כרטיס של EVGA מאותו הדגם עם אותם ביצועים והבדל כספי עצום של בערך 800 ש"ח ועוד משהו אם יש פה מישהו שיכול להגיד לי באיזה זכרונות החברה משתמשת על הכרטיס הזה מאוד חשוב לי לדעת....
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Pentium 4 3000 mhz Asus P4P800 DDR 1024 PowerColor Radeon 9800 SE All In Wonder עוד לא עשיתי אותו פרו , זה בדרך
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איזה רזולוציות ורמות איכות רוב המשתמשים מפעילים ב3DMARK?!...ז"א איך זה אפשרי להשוות תוצאות בין אנשים אם כל אחד משתמש ברזולוצייה שונה וכו'..יענו אם אני כרגע עושה benchmark ל8800GTS על רזולוצייה 1600X1200 עם כל האפשרויות למיניהם פעילות ואני מקבל נגיד משהו בסביבות ה 7-6פלוס ומישהו אחר שעושה באנצ' לבואו נגיד 7950GT שלו עם רזולוצייה 1024X768 עם חלק מהאופצויות מכובות ומקבל משהו די קרוב לתוצאה...אז איך אפשר להשוות?!...האם יש רף מסויים שצריך להשתמש בו למען השוואות?!...או שפשוט כדאי כל פעם שאתה רוצה לדבר על התוצאה שלך מומלץ שתרשום את כל פרטי הבאנצ' שעשיתה?!... לתראד הזה אין תכלית או קשר אין סיבה או משמעות סתם המוח שלי עובד שעות נוספות לאחר 12 שעות עבודה+שעתיים ....."מחקר"...חיחיחי
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני יודע שבגדול אומרים שאין הבדל אבל זאת כבר ממש חברה לא ידוע שווה לקנות ?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק להמלצה מכם. יש לי מחשב עם פרסקוט 3 GH עם 512 זיכרון ואני מתעתד להתקין בו AVID וגם FLASH לצרכי עבודה ולימודים. אני צריך כרטיס שיאפשר לי עבודה חלקה כשאני מפעיל כמה יישומים בבת אחת ורצוי כמובן שלא יהיה יקר. עוד שאלה קטנה...יש לי אפשרות להגדיל את הזיכרון ל-1 GB (עוד 512 ללא תשלום) האם זה יאפשר לי לחסוך מעט בקניית כרטיס המסך ? תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הטקטורה במשחק נהיית מטוטשת כזאת בתפריט ואפילו קצת במשחק ? באגים במשחק ? גם כדי לשנות כל הזמן צריך לצאת להכינס מעצבןןןן שיצאו פאץ תיקון :-\ אבל עזבו את זה אני שם על בנוני הטקטורה של הכתב חדה ביותר אני שם על גובה הכל משתבש בכתב נהיה מטושטש .
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הנ"ל טובים יותר ? ומה ההבדל במחיר ? ואיזה כדי לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כרטיסי מסך: האם יש אפשרות לחבר ממיר לכרטיס הזה Geforce GTX260 Series - SXX260896D3S-VM ? או לכרטיס מסך אחר? איזה? או שאני חייב כרטיס טלויזיה בשביל זה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-