כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מה עדיף לי לרכוש איזה מבין הכרטיסי מססך הבאים כרטיס מסך GeForce 6200 256MB כולל חיבור TVOUT ו-DVI או הכרטיס מסך GeForce 7300TC 512MB? רוצה שאחד הכרטיסים יעבדו טוב במשחקים על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, אך עם זאת אני רוצה שיריץ יפה וחלק מאוד ויסטה. ההתלבטות היא האם לקנות כרטיס מסך משולב על הלוח אם או לכנות כרטיס בנפרד ואם כן איזה. במידה וקונים כרטסי גרפי משולב יש לקחת בחשבון את זה שהוא יזלול לי את הראמ שמאוד קריטי בויסטה (במחשב יהיה 2 גיגה). ובנוסף יתן פחות ביצועים אני חושב. במידה ובוחרים כרטיס מסך נפרד אנני יודע מה לקחת ומה מספיק טוב לויסטה pixel shader 3 וכו', אך אם זאת לא יקר. האם יהיה שווה לקחת 8600 שיצא עוד מעט או משהו אחר לא יותר מ 400 500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר בפחות מה טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
האם הכבלים שאיתם מחברים את הPS2 לTV הם RCA? כל TV ממוצעת כיום תומכת בכך? תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התוכן בכותר. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2223 VS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר שנה את ה 7600GT מבית nVidia ואני לא מרוצה לרגע זה ! בהתחלה הוא הריץ יפה מאוד משחקים שבאותו זמן היו חדשים וצורכי מחשבים חזקים כגון: CoD2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., FEAR וכו' אבל לפני כמה ימים הרצתי לבדיקה בלבד את Serious Sam 2 והוא לא פעל חלק בכלל ועוד משחקים הנחשבים לחדשים ! הדרישות שאני מצפה מכרטיס מסך: שיפעיל על כל הפילטרים והאפשרויות הכי גבוהות שיש עם הרזולוציה 1600X1200x32bit עם כל משחק עד ל-Crysis עם DX10. ושיהיה רק כרטיס מבית nVidia ! לא סומך על ATI Radeon ודרך אגב אני בטוח שכל המפרט שלי גם יתמוך בכל משחק עד לCRYSIS יש לי 2GB DDR2 מבית CORSAIR ומעבד של AMD Processor 4200+ 64Bit אז מה אתם אומרים איזה כרטיס יענה לדרישות שלי ? ושיהיה כמה שיותר נמוך אני מנ…
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום, ניסיתי לחבר כבל מהכרטיס מסך לטלוויזיה, אך זה לא קרה כלום. פרטי הכרטיס: geforce 7600gt. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי EVGA 8800 GTS 640MB ומאז החלפת הלוח שלי הכרטיס מזוהה כ-EVGA 8800 GTX. מה יכולה להיות הסיבה? הביוס של הלוח מעודכן לגירסא 1604.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רציתי של LEADTEK אבל אמרו לי שחסר כרגע או משהו מוזר כזה והציעו לי לקחת או של GIGABYTE או של MSI. MSI יותר זול מכולם. השאלה אם הוא טוב או שיעשה בעיות ? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בכרטיס מסך הזה ישנו חיבור DVI וחיבור אנלוגי יש לי שני מסכים אנלוגים ומתאם מDVI לאנאלוג אני יכול לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הוא כותב לי ב http://img510.imageshack.us/img510/5286/asdfasdfoo6.jpg OPENGL 6.14.10
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום למומחה, איזה מבין שני הכרטיסים 7900GS או 8600GTS עדיף? התקציב: 1,000-1,200 ש"ח. שימושים: עיצוב גרפי, עריכת וידאו (לא לשידור) ואנימציית פלאש - ללא משחקי 3D לסוגיהם! מעבד: E6600 זכרון: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667MGH לוח אם: GIGABYTE 965P מסך: עוד לא סגור, DELL 2007WFP, או 2407WFP תודה פיני
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתלבטת בין שני כרטיסי מסך המחשב אמור להיות חזק גם לצרכי עריכת וידאו וגם לתלת מימד האם מספיק לי VGA QUADRO FX570 LT 256MB PCIE.8 או לקנות NVIDIA Quadro FX 1700 יש הבדל משמעותי במחיר.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ולפי ההתרשמות שלי מהפורום נראה לי שאני אלך על הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הנ"ל מתאים לניגון תכני HD? השימושים יהיו משחקים וסרטים ביחס של 50% כך שאין דבר אחד שהוא חזק יותר. הבנתי הכרטיס הזה טוב למשחקים אבל אני לא יודע איך הוא ב- HD. אשמח לשמוע את תגובותיכם וראוי לציין שבמידה ויש לכם כרטיס אחר להמליץ לי אני מעדיף GeForce ולא ATI. תודה
-
- 8 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl אני רוצה להריץ מישחקים חדשים על גבוהה ושירוץ לי טוב.. (המסך שלי לא תומך ברזולוציה מעל 1024X768 ככה שלא ניראה לי תהיה בעיה .. ואני לא רוצה לשדרג מסך ) זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
תשמעו יש לי שאלה מה יותר חזק ויותר טוב RADEON HD 4670 או GEFORCE 8800GTS 640MB אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש X1650XT של חברת HIS בעל צלעות קירור - ללא מאורר . בזמן האחרון הכרטיס מראה כל מיני צורות במשחקים , לדוגמא PRO STREET , או COD4 וגם CS:S . נסיתי לבדוק את טמפ' הכרטיס אך אולם לא מצאתי משהו שקרוב לזה ( יכול להיות שאין חיישן ?! ) . כרגע מה שעולה לי לראש זה להוסיף מאורר נוסף על הצלעות או מתחת לכ.מסך שיתן לו קירור - כי נגעתי בצלעות והם היו מספיק חמות ! . אני לא חושב שהכרטיס בדרך לגסיסה - הוא עבד בצורה יפה ופתאום בום ארטיפקטים . אין לי תמונה להראות לכם , הייתם מבינים יותר ( אולי בהמשך אני יעלה ) . בקיצור מה צריך לעשות במצב הזה ? חיפשתי מד טמפ' באוורסט וגם ב-RIVA TUNER , לא מצאתי דבר . המארז שלו זה TT MAMBO משהו כזה , קירור יחיד ב-REAR 120mm .…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-