עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Pop3Sail,

התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by xslf,

יש לי שתי דרישות בלבד: * מחיר נמוך (המיתון...) * שיהיה מסוגל להריץ 1280X1024*24 ב 75 הרץ לפחות, רצוי יותר. המחשב אליו הוא מחובר לא ישמש לעבודות גרפיות, כך שדיוק צבעים פחות חשוב. יש המלצות לדגמים? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zazaza,

מישהו יודע אם GEFORCE MX 4 נבוסס על DIRECTX 8 והאם הוא תומך ב-PIXEL SHADING? ???

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by G@L,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של חברה נורמלית. אני לא צריך DVI ולא 256 מגה, רק שיהיה מהיר ופשוט. חשבתי להוציא סכום של בערך 1000-1500 על הכרטיס ואני מעדיף לקנות OEM כדי לחסוך. חשבתי לקנות את Hercules 3D Prophet 9600 Pro 128mb שעולה בערך 1200....נראה לי מחיר מעולה בשביל כרטיס שהמהירויות שלו זה 400 מגה-הרץ בליבה שלפי מה שאני מבין זה המון תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by chubaka,

אוקי אז עדכנתי את המפרט שלי סוף סוף,עכשיו לפי ההשוואות שעשיתי ב 3dmark 2001 אני מקבל ציון מאוד נמוך של 8700-8800 בערך לעומת בסביבות 12000-13000 של מערכות דומות לשלי ושמתי לב שה fsb שלי מופיע כ 66MH (ב3dmark) לעומת כולם שהם בערך 180MH-266MH ובכלל כל ההשוואות בכל הפרמטרים יותר נמוכות אני יודע שהלוח תומך בfsb של 266MH,אגב אני ב oc של 138/138 מה שאומר שהמעבד על 1.72MH והכרטיס מסך עובד על 250\520 (oc קטנצ'יק) בסנדרה זה מראה שהמעבד על 133x2 שזה כביכול תקין,השאלה האם זה מה שמשפיע ואם לא אז מה זה יכול להיות ואיך משנים מה שצריך?וסליחה אם השאלה קצת מבולבלת.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות מסך 17", בתקציב של 900-1000 ש"ח (רצוי בכיוון ה900 ) המסך צריך לעבוד ב85hz ברזולוציה של 1024x768 בינתיים חשבתי על ה-F700B שמוכרים ב930 ש"ח. יש הצעות אחרות? תודה

8. אני רוצה לקנות כ. מסך חדש מ דגם RADEON אני רוצה לקנות את הדגם 9600. האם כדאי לעשות את זה אכשיו או לחקות עד שיצאו דגמי XT ואז בטח המחירים יפלו וה 9800 יעלה פחות ואז אני יוכל לקנות אותו. האם ה 9800 יעלה כמו ה 9600 אכשיו או יותר כי אני לא מתקוון להוציא יותא מ 1200 ש"ח. תודה מראש LETHAL ACID...

9. Started by wolly,

הייתי רוצה לקבל המלצות על מסך 19 CRT. רציתי NAG אבל הבנתי ש-LG הוא טוב יותר. אני צריך מסך איכותי אבל לא מוכן להשקיע יותר מידי. תודה מראש לממליצים !

10. Started by 8-Ball,

http://www.asus.com/products/vga/ati.htm למה הם הוציאו רק 4 דגמים? מתי זה יגיע לארץ אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by desert,

כמה זמן יחזיק מעמד לדעתכם הכרטיס למשחקים ברזולוציה 1024X768 על 32 סיביות?[ בהנחה שאני יעשה אוברקלוק ויצליח להשיג ביצועים של 4400]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by cousinIT,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שעולה לא יותר מ500 (לא בדיוק) ושתומך בטוח 100 אחוז בDIRECTX9 אם אתם מציינים כרטיס תוכלו בבקשה לציין אם הוא טוב בהשוואה ל.. וגרוע בהשוואה ל... חשבתי על 9100 אבל הוא תומך ב9?

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by amit22,

איך הכרטיס מסך של ספיר האם מישהו יכול בבקשה להביע לי קישור לכתבה על הradeon 9800 np שלהם מאחר וקניתי את ה9800 np של חברת gigcxube משהו כזה ועכשוו אומרים לי חבל שלא קניתה ספיר מאחר שגם אותו דגם עלה פחות הוא עלה 1590 שקל

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by coorva,

יש לי מערכת XP PRO וכרטיס מסך INNOVISION GEFORCE 4 MX 440 64MB הגירסה של הדרייבר לכרטיס היא 27.20 ואני רוצה לעדכן את הדרייבר. מצאתי את המקום ממנו מעדכנים אך איני יודע איזו גירסה להוריד מהרשימה של הדרייברים. אודה לכם אם תעזרו לי בעניין זה. רשימת הדרייברים:http://www.ivmm.com/download_inno3d.html

15. Started by shloosh,

יש לי מסך קצת ישן של חברת AOC 17 אינץ' לא שטוח. אני חושב spectrum 7 glr ועכשיו כאשר אני נוגע בפינה העליונה מצד שמאל של המסך אני מקבל זרם חלש ומעצבן כזה!! לאט לאט זה נחלש אבל עדיין יש זרם עכשיו!! מה זה?? ומה צריך לעשות.?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  16. חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך סקארט החיבור השחור העגול עשה לי את המסך כזה מהבהב מוזר בכל הנקודות הבהירות החיבור הצהוב דווקא עבד נחמד אני רואה את המסך אבל עדיין הכתוב דיי מטושטש ולא רואים ברור בכל מקרה, אני רואה הכל תוכנות תמונות הכל, אפילו משחקים אני רואה אבל באיכות ירודה אבל סרטים אני רואה רק שחור על המסך של המחשב (זה על מפוצל) אני רואה את הסרט על הטלויזיה אני רק רואה ריבוע שחור וככה עם כל הסרטים שניסיתי מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by roma,

שלום רב! היום קיבלתי את הכרטיס טלוויזיה שהזמנתי:leadtek winfast tv2000xp deluxe edition כאשר קראתי ביקורות עליו ראיתי שהחיבור שלו הוא בדיוק אותו חיבור שיש למודם הכבלים שלי אבל להפתעתי כאשר באתי הביתה ראיתי שהחיבור שלו לכבלים מעט שונה (בלי ההברגה הרגילה). עכשיו השאלה שלי איך לכל הרוחות אני אמור לחבר את הכבל של הכבלים לכרטיס? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בקשר לאופציות של הדריור 3.7 קראתי את הfaq בפורום הזה ולא היה שם תשובה לשאלותי 1: באופציה של ה-d3d למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings ובפנים יש 2 אופציות שנקראות support DXT texture formats שהיא פעולת לי ומתחתיה יש אופציה שנקראת alternate pixel centr שהיא מכובת לי מה הם עושות ולה אחת עובדת והשניה לא 2:באופציה של ה-opengl למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings וביפנים יש גם שתי אופציות שנקראות force Z-buffer depth force 24 -bit force 16-bit ולבטל והאופציה נמצאת על לבטל ותחתיה יש אופציה שנקראת Triple buffering שהיא עובדת לי למה כול זה משמש והם זה צריך לעבוד או להיות מכבה טוב מצער על כול השאלות אבל אני ממש לא מבין בזה אני…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. האם זה הגיוני שהמשחקים כולם זזים לי על 50 פרמיים אם ראדון 9800 פרו ואם המפרט כמו שלי ודרך אגב יש לי את הדריור האחרון וגם אם פילטרים וגם בלי זה עובד לי אותו דבר אני בודק את הפרמיים אם התוכנה Fraps למי שמכיר נ.ב: האם הדריור של אומגה ישנה או יעזור לי במשהו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by amirxbox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 שח בעיקר למטרות גלישה באינטרנט. המליצו לי על gf4 mx 440 בטענה שאין ATI במחיר כזה שמתחרה לכרטיס הזה. מה שכן שראיתי ב ZAP כרטיסים מבוססי ATI בזול אני ממש לא מבין איך הולך כל העיניין עם הדגמים ב כרטיסים מבוססי ATI אז אם מישהו מוכן להסביר אני אשמח כמו כן אשמח להמלצות על כרטיס טוב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shloosh,

האם הדריבר החדש הזה גורפ לביות התחממות גם לכרטיסי 9700 פרו??? משום שהכרטיס נראה יותר חם בקצת מאשר קודם... כדאי לחזור ל-3.7?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by H.I.V,

שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by CaRTeR,

אני צריך חוות דעת בקשר למסך הבא אני צריך כניסת vga . למשחקים וסרטים. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=185519&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/ לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו http://www.leadtek.com/multimedia.html אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה לleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?

25. Started by A_MuMu,

שלום, התקנתי משחק ולפתע הוא דיווח לי שהוא בדק וראה ש- AGP Texture Acceleration אצלי נמצא במצב לא פעיל וזה ממש ממש חבל, כי אחרת הייתי רואה שיפור מדהים ונפלא בביצועים. הוא לא הסתפק בכך (המשחק) ואמר לי שאין לי מה לדאוג. אם אני אגש ל- dxdiag אני אוכל לשנות את זה שם ומייד הכל יהיה נפלא. כדאי!! ובכן, מייד הפעלתי את התוכנה המדוברת וחשכו עיני.. לא רק שהאפשרות AGP Texture Acceleration לא מופעלת אלא שהיא נמצאת במצב אפור לגמרי והתוכנה דיווחה עליה כ- Not Available בכלל.. לא אמרתי נואש והפעלתי את המשחק בכל זאת והנה, הכל רץ נהדר כאילו אין בכלל בעולם דבר כזה שנקרא AGP Texture Acceleration וכאילו הוא בכלל לא משפר את הביצועים. ככה שהכל בסדר, אבל נשאלת השאלה: מה זה בעצם AGP Texture Accel…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים