כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיס הנ"ל והאם מחיר של 1240 שקל ל- Asus GeForce 4 Ti 4800 V9280 S2 Super Fast 128MB DDR שווה? ונראה לי שיש פה משהו מוזר כי רשום במפרט TI4200 וגם הקישור לאתר החברה מוביל ל-TI4200 אבל המפרט כמו שציינתי למעלה הוא של TI4800. האם יש פה "קומבינה"? :smiley6: http://www.chip.co.il/show_details.asp?prod_id=737&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=9&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=9
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי: האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI? האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)? האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI? זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת: האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia? אשמח לקבלת תשובות - תודה, טל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי כאן אשכול ובסוף הלכתי על GTX 770, היום אני כמעט יכול לקנות אותו ובדקתי טיפה וראיתי ש-R 7950 קרוב אליו בביצועים וזול ממנו ב-1,000 שקל (!!) ואני יכול לקנות אותו אפילו מחר. ההפרש שווה את זה? כי זה 1,000 שקל פחות וביצועים די דומים.
-
- 63 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אחרי שעברתי על המון סקירות ברשת, סרטוני youtube ומה לא, לא מצאתי את התשובה. העניין הוא שאני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בקרוב למערכת מבוססת AMD X2 6000 (בגלל שזה מאפשר לי לשדרג למעבד מרובע ליבות חדש בעתיד) וכרטיס מסך HD4850. איך השילוב הזה, לנוכח הדרייבר האחרון ששיפר משמעותית את הביצועים ב-Crysis אמור להריץ את המשחק? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD6950. האם כל כרטיס שאקנה עם קירור סטוק אמור להיפתח ל-HD6970? ספציפית לגבי sapphire, הדגם עם 2GB זיכרון שנמכר ב-TMS, KSP וכו': http://tms.co.il/product/9006 תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'( אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT) תודה!
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שלי X1900XT מנצל את ה-Pixel Shader? יש לי 48 Pixel Shader, איך באה ליידי ביטוי הניצול?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי במחשב השני שלי כרטיס Radeon 8500 LE 128mb וזה כרטיס OEM. עכשיו, לחבר שלי יש גם כן את אותו כרטיס רק 64mb ולא OEM. המחשבים של שנינו די דומים, חוץ מהמעבד - לי יש מעבד Athlon XP 1700 ולו Athlon XP 1600. שנינו בדקנו את ביצועי הכרטיס ב-3d Mark 2001 SE ולתדהמתי הוא קיבל כ-500 נקודות יותר ממני. הקונפיגורציות של הכרטיס היו אותו דבר אצל שנינו ויש לנו את אותם דרייברים. מה יכול לגרום לכך? הרי לי יש 128mb ולו 64mb והמעבד שלי קצת יותר טוב, אז איך זה יכול להיות נמוך ב-500 נק'? יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס שלי הוא OEM? יש עוד סוג שלי דרייבירים, לא ה-Catalyst אלא אחרים. כדאי להשתמש בהם או שה-catalyst תמיד טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע שני 260 GTX שמחוברים ב-SLI בלוח אם שתומך ב-3 WAY. רק רציתי לראות שאני מבין נכון, האם יש לי אפשרות להוסיף כרטיס שלישי שהוא לאו דווקא 260GTX ולהפוך אותו לכרטיס ייעודי ל-PHYSICS? תודה מראש, X
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לקנות לוח עם אופציה ל-SLI, פשוט בגלל שנדפק לי לוח NF4 ישן ויש את זה בשוק - במחיר לא רע - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&aff=bazman אני שוקל להריץ כרטיס אחד של 6600GT וכרטיס אחד של HD4670. השאלה שלי, שאלה של מי שבאמת לא מבין - האם יש אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך שונים וששניהם יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני נאלץ לפרסם את השאלה כאן, מאחר וכל הפדלעות ב-IRC לא ידעו לענות לי. <it4chi> בנות <it4chi> יש לי שאלה <it4chi> בכרטיס <it4chi> 7300GS <it4chi> יש TurboCache <it4chi> שמאפשר לכרטיס לקחת זכרון מה-RAM <it4chi> אפשר לבטל את זה? <it4chi> קראתי את זה ב- AnandTech: <it4chi> but our EVGA 7300 GS has a larger memory size of 256 MB verses 16-64 MB of the 6200TC. <it4chi> זה אומר שיש לכרטיס 256MB על הכרטיס? <it4chi> או שהוא יכול לקחת עד 256 מהזכרון? <it4chi> up up <it4chi> =) <it4chi> אני אאלץ לפרסם את זה בפורום... תודה.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה .. למי שזוכר.. בתקופת ה6800 שלי הייתה אופציה לפתוח צינורות עיבוד וכדומה דרך התוכנה rivatuner. האם יש אופציה כזאת גם ב8800 ? משום שראיתי שיש אופציה לפתוח את stream unit 0 ו את stream unit 7 . מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום =] אני כרגע חוסך. אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון. אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כפחות מחצי שנה רכשתי מחשב חדש מאייבורי. הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 7300LE ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס מסך נוסף ולהשתמש ב"מגשר" בשביל ששניהם יעבדו.... עכשיו אני מצטער על הבורות לא התעמקתי בנושא ולכן אני רוצה לדעת גם עוד כמה דברים: 1. האם זה מגביר את יכולות הגראפיות של המחשב? ואם כן עד כמה? 2. האם אני יכול לחבר כ"מ אחר ולא דווקא את אותו הדגם שיש לי ( nVidia GeForce 7300LE ) 3. האם הטכנולוגיה הזאתי שווה? 4. האם בשביל לחבר 2 כרטיסי מסך אני צריך דברים מיוחדים? ( מבחינת חומרה ) אשמח אם תענו לי תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את ספק הכוח HEC-300AR-TF על מעבד AMD3000+ הציעו לי את ה 3850 של פליט, 256 מגה ב400 שקל...נשמע דיי מפתה. מה שמדאיג אותי זה ספק הכוח, אמרו לי שספק הכוח שלי יריץ בלי בעיה את ה 8600gts ולפי מה שבדקתי, צריכת החשמל שלו היא נמוכה רק ב 2,3 W מה 3850 בסך הכל, אז אני מניח שזה יהיה בסדר, נכון? כמו גם...האם ה 3850 דורש חיבור חשמל מהספק ישירות אליו? thx
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין למה אומרים שהוא עדיף על X800PRO רק בגלל התמיכה בPS3.0 , כל הבנצ'ים שראיתי שזה מגיע לפילטרים הX800PRO משאיר ל6800GT אבק! אז למה אומרים שהוא טוב יותר מה6800GT ? ואל תעלו את נושא איכות התמונה, אני מדבר על ביצועים נטו עם פילטרים גבוהים.
-
- 82 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ברגע שה8600GT יצא לשוק הישראלי הוא יחליף את ה7600GT במחיר? זאת אומרת שהוא יעלה אלף לכל היותר? והוא יהיה הרבה יותר חזק מ7600GT נכון? למרות שגם הוא יחשב כביינים בכרטיסים בני דורותיהם אבל הוא עדיין יקרא HIGH LEVEL?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היית יש לי RADEON 9600PRO של ATI (זה היצרן, לא SPAPHIRE וכו') ואני רוצה לשאול מה יותר טוב: 5700 או 9600 PRO על כזה מחשב: P4 2400 256x2 Gigabyte MotherBoard 800 ועל דום3 ו האלף לייף 2 יעבוד יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי כרגע כרטיס 4850 512MB, של חברת Gigabyte אם זה משנה. האם ניתן לעשות לו CF עם 4850 1GB vapor-x של saphire? או שעדיף עם דגם רגיל כמו שיש לי עכשיו? עניין הקירור השונה אני מניח שלא יהיה בעיה, השאלה שלי היא בעניין הבדלי כמות הזיכרון בין הכרטיסים. מפרט בצד. ותודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כ.מסך מובנה INTEL GMA X3000(צ'יפסט G965) ובויסטה 64ביט אולטימט בדקתי DIRECTX DIAGNOSTIC TOOL וזה מה שהיה: http://www.tmp.co.il/files/Untitled_939yaxa.jpg יש לי DX10?? או שזה שקר? תודה!
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-