כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אם יש לי על הלוח אם חיבור AGP Pro (סלוט בתוספת חיבור מולקס בצד) זה אומר שאני יכול לחבר כרטיסי מסך (כמו radeon9800SE שדורש חיבור לספק) אליו במקום לספק?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמעתי שהם מוגבלים ל xxx\596 זיכרון...
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתיאת הדיון הקודם על כך חלק אומרים ש3.8 גורם להתחממות וחלק אומרים שלא. מה אני יתקין 3.7 או 3.8?? תודה רבה רבה!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקובץ cat38patchscriptpack.zip שאיתו עושים את ה Patch לדריברים של ה Radeon באחד מהת'רדים הקודמים מישהו נתן קישור אבל הוא שבור אז אולי למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא את הקובץ הזה ?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס ( אם למישהו יש כזה למכירה תפנו אלי לפרטי זה יעזור) ורציתי לדעת איך הוא ביחס לfx5600 ulta וה9600pro וכו'.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להוריד את גירסת 52.16 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 אבל ישנן שתי גירסאות (אל תגידו לי שההבדל הוא שתפריטים בשפות אחרות) יש הבדל של 10 מגה ביניהם, זה חייב להיות משהו יותר יסודי.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אם מישהו יודע איך אני יכול לבחור בין שני הכרטיסים ואם יש הבדל בביצועים? ATI RADEON 9800 XT =499 599 =ASUS Radeon 9800 XT/tvd s-Video
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בדיקת איכות תמונה בTomsHardware דיון בfuturemark נראה לכם הגיוני שATI מרמים!? מה דעתכם? נ.ב סופסוף יש תחרות טובה בין 2 המובילות בתחום כרטיסי המסך, מי שמרוויח מזה זה רק הלקוח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום! מסך ה-LG Flatron 795FT שהיה ברשותי התקלקל. שלחתי אותו לתיקון והתיקון נראה שיעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח) מדי ולכן אני מעדיף לקנות חדש (המסך בן 4 שנים בדיוק ולכן אינו באחריות). אני לא מעוניין לקנות מסכים של IIyama ו-LG בגלל השירות הלא טוב בו נתקלתי (עם IIyama נתקלתי בחוסר יכולת לתקן את המסך ואם ה-LG, שהתקלקל עכשיו, נתקלתי בשירות לא רציני וגם במחיר תיקון יקר). האם מישהו יכול להמליץ על מסך טוב עד 1000 ש"ח (17 אינטש CRT), שיהיה אמין, וגם אם יתקלקל חס וחלילה, יהיה מי שיתקן ויתן לו שירות כמו שצריך. כמובן רצוי שהמסך יהיה איכותי כמה שיותר. חשבתי על Samaung או Mag - האם מישהו יכול להגיד לי אם השירות שלהם טוב והאם הם אמינים? (הבנתי שעל מסכי Samsung קבוצת חיון נותנת את האחריות ו…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני הרבה זמן כבר מנסה למצוא ביקורת על Albatron FX5900EPV חיפשתי בגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היום יצאו דרייברים חדשים ורשמיים: NVIDIA Forceware 52.16 Official ! שם הקוד של הדרייברים הוחלף ומעתה הם נקראים Forceware (הקודמים נקראו Detonators). רשימה חלקית של שיפורים: Release Highlights: Enhanced image quality for both anisotropic filtering and anti-aliasing New nView 3.0 Multi-Display Setup Wizardto easily configure your multi-display settings nView Grid lines to section off the display to help organize your various Windows Customized user profilesto save display settings and image quality settings on a per application/game basis A new user friendly interface Microsoft® DirectX® and OpenGL® support Support for GeForce 5700, GeForce FX 5700 Ultra, and GeF…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים : האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ? EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות Samsung 172T DVI או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171 מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי. תודה מראש...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הרדאון שקניתי לא מזמן מציג ביצועים מאוד אכזבים במודים של HL. ה-FPS בד"כ על 30 ומטה באיזורים קצת עמוסים ויורד לרמה כמעט בלתי שחיקה באיזורים עמוסים. יש לי את הדרייברים האחרונים, הוא מקורר טוב ואין בעייה של חשמל מהספק. ניסיתי גם את הקונפיג הרגיל, גם את הקונפיג של הביצועים וגם את הקונפיג של האיכות, אין הרבה הבדלים. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא המליצו לי על מסך דק 17 . מחיר של עד 3,000 ש"ח. דגם ספציפי בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יודע אם GEFORCE MX 4 נבוסס על DIRECTX 8 והאם הוא תומך ב-PIXEL SHADING? ???
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-