עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nemesis,

הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631

2. מי יודע מה עדיף... בין הרדאון 9800 np (הרגיל) של gigacube או ati לקחת?!?!? רק מבחינת ביצועים... מי יודע?

3. Started by tukidess,

מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

4. Started by adamginz,

זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .

6. Started by bucktoos,

הי, יש לי מצב די מיוחד. יש לי geforce4 fx5200 של SPARKLE ואני לא הכי מרוצה בעולם. המוכר שלי בחנות מוכן להחליף לי אותו ב RADEON 9200 של GEXCUBE (לפחות נראה לי שזאת החברה) ללכת על זה? אני יודע שמה שכולם רוצים לכתוב זה משהו בסגנון "תקנה GEFORCE4 TI4200 אבל אין לי את האופציה הזאת...

7. Started by yfbr,

האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הכותברת אומרת את הכל, מצטער אבל לא מצאתי ב TOMS HARDWEAR או בחיפוש בפורומים. תודה.

9. Started by hagay,

לפני חודש שהתקנתי את התוכנה הזו קיבלתי תוצאה של 37,000 וזה התחלק 6000 למעבד (p4 2.5 ) ו5500 לכרטיס מסך (ראדון 9800 פרו) וזה היה עם הדריברים 3.7... ולפני יומיים הרצתי שוב בדיקה עם הדריברים 3.8 החדשים וקיבלתי תוצאה של 33,000 שתחלקה ל 6000 למעבד ו 4300 לכרטיס מסך.. חשבתי שהירידה הזו הייתה בגלל הדרברים אבל שהרצתי שוב את הבדיקה עם ה3.7 זה יצא אותו דבר.. ועכשיו אני לא מצליח להבין איך קרה כזו ירידה גדולה בביצועים של הכרטיס..

10. Started by 7k9af,

שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  11. ברשותי כרטיס GeForce4 MX 440, היו לי את הדרייברים הישנים, לא זוכר מה הם והורדתי עכשיו את הדרייברים החדשים (52.16 ) בתקווה לשפר את ביצועי הכרטיס. אך אבוי לי, לאחר התקנת הדרייברים (WINXP) ניסיתי להגיע להגדרות, כפתור ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->הגדרות->מתקדם, שם לחצתי על הסימנייה של GeForce4 MX 440 והופיע לי השגיאה: Catastrophic failure. אולי מישהו יודע מה עושים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by adamginz,

בהתיחס למפרט שלי...

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו אני רוצה לעשות vmod לכרטיס שלי בלי לעשות הלחמה... אז אני צריך למצוא smb grabbers שיחזיקו את החוטים במקום מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה בארץ? ואני חייב בארץ...

14. צריך כרטיס וידאו או שיש חיבור לוידאו בכרטיס המסך או שיש משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ראיתיאת הדיון הקודם על כך חלק אומרים ש3.8 גורם להתחממות וחלק אומרים שלא. מה אני יתקין 3.7 או 3.8?? תודה רבה רבה!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי ti 4200 עד היום היתי עם הדריברים שבאו עם הכרטיס... היום התקנתי את החדשים 52.16 שהם הוציאו... ומה נאי רואה! פחות 1000 נקודות ב- 3dmark2001 עד עשכיו היתי עושה 11,500 ועשכיו זה עושה 10,500 אני ציפיתי לשיפור.. וזה רק הוריד ביצועים! למשהו יש תשובה לזה?

17. היי אם מישהו יודע איך אני יכול לבחור בין שני הכרטיסים ואם יש הבדל בביצועים? ATI RADEON 9800 XT =499 599 =ASUS Radeon 9800 XT/tvd s-Video

18. Started by adamginz,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס ( אם למישהו יש כזה למכירה תפנו אלי לפרטי זה יעזור) ורציתי לדעת איך הוא ביחס לfx5600 ulta וה9600pro וכו'.

19. Started by KoM,

אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים : האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ? EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות Samsung 172T DVI או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171 מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי. תודה מראש...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, חשבתי על fic radeon 9600 pro ב 900 ש"ח, אך בקרוב יגיעו לארץ כרטיסי ה radeon 9600 xt, וה fx 5700 - מישהו יודע מה יהיו מחיריהם? ולפי מה שראיתי הם מספקים הבדל ביצועים קטן בלבד(3-4 פריימים ברוב המקרים), האם בעתיד הפער בין הכרטיסים יגדל?

21. Started by amit22,

אני הרבה זמן כבר מנסה למצוא ביקורת על Albatron FX5900EPV חיפשתי בגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי

22. בנוסף אשמח לדעת מי היבואן.

23. שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.

24. Started by koraldon,

שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר

25. Started by yot,

שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?

דיונים חדשים בפורומים