כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך החדש שלי 6850 Sapphire הבעיה היא שאני לא מקבל את הרזולוציה הרצויה של המסך שהיא 1920*1200 -לאחר התקנת הדרייברים הוינדוס נותן לי רק רזולוציה של 1600*1200 שלא ממש מתאימה למסך ואני נאלץ לכוון לרזולוציה 1440*900 כי היחס שם יותר נכון למסך... מה שיוצא שאני משחק על רזולוציה נמוכה שלא מנצלת את הכרטיס מסך ואת המחשב שלי בכלל.... עוד בעיה היא שלא הצלחתי לחבר את המסך עם כבל dvi אלה רק עם vga עם מתאם ל dvi -יכול להיות שהכבל dvi שלי דפוק? עם הכבל dvi אני לא מקבל סיגנל בכלל בשני היציאות dvi שיש לי בכרטיס מסך, מה שמוזר הוא שגם עם המתאם dvi לvga אני מקבל סיגנל רק באחת מהיציאות dvi. לגבי הרזולוציה היה לי בעיה כזו גם בכרטיס הקודם אבל לאחר התקנת הדרייבר של…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מחשבים חדשים נתחיל עם שלי 8400GS של GIGABYTE יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA) המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש. 1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך. 2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ו…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש Samsung 350V5C S06IL שמגיע עם כרטיס מסך [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 2GB[/td][/tr][/table]התקנתי את הדרייבר הוא מזהה אותו במנהל התקנים ואומר שההתקן פועל כמו שצריך אבל בתצוגת מסך הוא לא מזהה אותו רק את הכרטיס המובנה של אינטל מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי מצאתי בינתיים מקום אחד שמציע את הכרטיס החדש למכירה בארץ וזו חנות יקרה בדרך כלל. האם יש עוד מקום שמוכרים אותו אולי של יצרן אחר? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 דרך אגב איך הכרטיסים של PALIT? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי כרטיס X800GTO, שווה למכור אותו ולהוסיף 500 שקל בשביל X1800GTO? תודה
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לגבי הדרייברים והקונטרול פאנל של כרטיסי ATI מה בא קודם?
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
דרך אגב יש לי עכשיו hitachi 17 cm610 על כמה ה-mhz אמור להיות בערך ואיפה משנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek, חיברתי אותו לממיר של yes, אבל אני לא יודע איך אני יכול לראות טלוויזיה על מסך המחשב. אולי אני צריך איזה תוכנה? מישהו יכול לעזור לי...... אחים שלי, תודה לכל מי שמנסה.....
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות כ.מסך HD4850 שהתקלקל במחשב יחסית ישן שמשמש אותי כמערכת שניה, אשמח לקבל המלצה לכ.מסך חדש שאוכל להשמיש את העמדה מחדש זה אמנם לא מחשב שמיועד למשחקים אבל אשמח להמלצה לכ.מסך שיהיה שווה ערך לקודם (אני יודע שהוא מאוד ישן) ולא יקר מדי המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel Q9450 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 ספק: PC Power and Cooling Silencer 500 זיכרון 8GB תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
משעמם אז פותחים נושא המפרט הוא כזה P4 2.40 S478 (1GB RAM (DDR1512*2 KINGSTON כרטיס מסך 5200 לAGP (כרטיסים לAGP)כנראה שאני ילך על או 7600GS SONIC או 7600GT אז השאלה אם שתי הם יעשו צאור בקבוק או לא?(ואם קטן לא נוראה ) יש כרטיסים של ATI (כן עכשיו AMD)במחיר של שתי אלה ומשתלמים כמו אלה? אם שווה כרטיסים אחרים אז אינה למה צריך וכו'... השימוש למישחקים(כמו COD2 FEAR וכו)שיצאו עד עכשיו ...(עד שנת 2007 לפחות) על רזולציה 768*1024(או אפילו 600*800)אבל עדיף כמובן את הרישון והגדרות שיהיה לפחות גבוה בינוני... ואולי חלק מהפילטרים או בלי בקצור התקציב עד 800-600שח
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. שאלתי פה בפורום בעבר מה כדאי לקנות במקום ה-gtx-260 שנשרף לי, ואף החלטתי להמתין ל-gtx560. אבל במהלך הימים האחרונים נפל לי האסימון שאני בעצם נעול לרזולוציית 1680x1050, ואני לא מתכוון לשדרג את המסך בזמן הקרוב. זאת מכיוון שרק לפני מספר חודשים רכשתי מסך חדש של דל 22 אינץ' (eIPS) שאני מאוד מרוצה ממנו והרזולוציה מספיקה לי לחלוטין (בהשוואה למסך CRT 19 שישבתי עליו שנים). אז בלקיחת חשבון את הנתון הזה - מה בסוף כדאי לי לקחת? 1) להמתין ל-gtx 5xxx, אף שאני לא הולך כנראה להשמיש את כל היכולות שלו? 2) לקנות עכשיו gtx 470 או אפילו אולי 460 gtx? 3) לקחת בכלל רדיאון מאלו שמתוארים פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.0), ולא להסתכל על הבדלי מהירות מול GTX, אלא…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
ברוכים הבאים לדיון המרוכז החדש של 3DMark לרגל השקת 3DMark 11 מבחן הביצועים האולטימטיבי לכרטיסי DirectX11 דיון זה הוקם במטרה לפרסם תוצאות, לדון בהן ולהיעזר באחרים על מנת להגדיר כראוי את המבחנים תמונות מסך של 3DMARK11 http://screens.latestscreens.com/pc/screenshots/3dmark11/3dmark11_3_tessellation_on.jpg http://screens.latestscreens.com/pc/screenshots/3dmark11/3dmark11_1_volumetriclighting_on.jpg http://screens.latestscreens.com/pc/screenshots/3dmark11/3dmark11_2_depthoffield_on.jpg הוראות הפעלה קצרות ל-3DMARK 11 אחרי הפעלת התוכנה תגיעו למסך הזה סמנו את מצב המבחן E P או X, ומתחת מה אתם רוצים להריץ. במידה ומבחן נטו לחצו על האפשרות Benchma…
-
- 788 תגובות
- 248.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום.... אני מעוניין לקנות מחשב חדש . ואני מתלבט בין AGP ל- PCI-E. המליצו לי לקנות את ה PCI-E . האם לעשות כבקשתם?????? מה עדיף. מה כדאי.. מה היתרון של כל אחד ... ומה חסרון כל אחד? אם אפשר לענות מהר כי אני צריך לקנות כבר... תודה...
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מה יותר טוב? והאם יש בשניהם VIVO? זה: ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB , 256BIT , VIVO או זה: Prolink PixelView GeForce FX 5900XT 128MB AGP 8X, 128MB DDR (-2.8ns,Memory Clock :700MHz), nVidia GeForce FX 5900LE GPU (core Clock : 400MHz), Cooling fan, w/TV-OUT, DVI. w/DVI to VGA adapter, bundle with WinDVD, Power Director and 3D game בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
עד היום היה לי את ה8800gts ,והוא הלך לעולמו,ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש כדי לי לקנות המעבד שלי זה e6750 הלוח אם זה msi p6n sli ויש 2 גיגה זיכרון התקציב זה 800 שקל,הרזולוציה 1920x1080 משחק ברוב המשחקים החדשים cod וכדו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-