כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
הובכן השבוע התחלי סוף סוף ללמוד (זה לא קל אבל אני מקווה שיהיה בסדר) בכל אופן המסך מחשב הונכחי שלי תופס מקום וחשבתי אולי לקנות במקומו מסך דק "17 עכשיו שאלותי הם, איזה מסך הכי מומלץ? ושנית מה ערכו של המסך הקיים שלי (Samsung SyncMaster 757DFX) האם לדעתכם ניתן לקבל עליו משהו, עד כמה שאני יודע הוא גם תחת אחריות עדיין. נ.ב. אני יודע שכבר דיברו פה ושם על מסכים כאלו אבל באמת ההיתי רוצה המלצה למסך טוב שאוכל להינות וליהיות מרוצה ממנו כפי שאני מהנוכחי שלי שהסיבה העיקרית שאני חושב להחליפו זה עצם העיניין שהוא תופס מקום שאני צריך בכדי שהשולחן יתפנה לי ללימודים.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ma hahevdel bein 2 ha kartisim??? only the Core and the Memories ??? coz at my friend's comp he gets alot better image quality VE YESH HARBE HEVDEL!!! i got 9500 pro and he got 9700.... my screen is pure flat PROVIEW "17 and he got an normal MAG not flat pretty old..... az ma hahevdel beinhem!?!?! ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא לא גדול אמנם בערך כ500 שח פחות או יותר אבל רצתי לדעת איזה פרמטרים צריך לקחת בחשבון כשקונים כ.מסך.. הבנתי שעדיף ללכת על הATI.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הנושא מדבר בעד עצמו, אני חושב. ה-LCD יעבור יחד עם המחשב הישן לחדר של אחותי, ואני אקבל מחשב חדש ואשאר עם ה-MAG 786FD שלי, למי שמתעניין בשביל מה אני צריך את זה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי כולם, אז ככה... בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה??? בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך GF4MX440 עם 64 MB זכרון DDR, ומסך LG 19"-F900B . הכרטיס מסך מחובר כל הזמן גם למסך שלי וגם לטלוויזיה - כאשר רואים וידאו רק בראשי (טלוויזיה) (אני עושה זאת כמובן כדי לראות סרטים וכיוב' בטלוויזיה שלי) לא מזמן שמתי לב, שכאשר הטלוויזיה מחוברת (שזה כל הזמן) - אז ה REFRESH RATE של המסך שלי הוא 60 ולמרות שאני יכול לשנות את זה בהגדרות שלו ל-100, כשאני משנה ובודק מייד אחרי השינוי - זה נשאר 60. כאשר ניתקתי את הטלוויזיה - זה חזר ל-100 ובאמת היה לי יותר נוח בעיניים להסתכל על המסך (ואפילו משום מה תנועת העכבר הפכה חלקה יותר, לא יודע איך זה קשור) שאלתי היא - איך אפשר לשמור על החיבור הקיים, כלומר שתהיה טלוויזיה שמוגדרת כתצוגה ראשית (זו שזרם הוידאו תמיד הולך אליה) וגם …
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, אני תקוע עם מסך דפוק שחבר שלי נתן לי ואני חייב לקנות אחד חדש(מיום ליום נהרסות לי העיניים ). אני בונה על 19 אינץ של lg כי המליצו לי עליו (f900p) השאלה שלי היא האם ללכת על זה או שיש סוגים טובים יותר כמו IIyama וכדומה, התקציב שלי הוא 1800-2200 בערך אז קחו בחשבון את הבחירה. תודה לכולם!
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-
-
tall me plz what card is batter http://pchardware.co.il/docs/pd1641836136.htm or http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=145 plz answer fast
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש משהו טוב שיספיק לי לשנה או יותר הקרובה... הסכום שאני רוצה הוא בין 1000 ל-1200 ש"ח.. עוד דבר אם אתם יודעים אני צריך רוצה לדעת אם בארגנטינה בחנויות מחשבים שם עולה יותר זול כרטיסי מסך מהארץ? דודים שלי נוסעים לארגנטינה בעוד שבועיים ואני רוצה לתת להם שלושה כרטיסי מסך (בסכום שביקשתי ממכם) ושיראו אם בארגנטינה הם עולים יותר זול מהארץ.... יש לי כרגע Geforce 2 mx 64 mb ..... כרטיס אחד שעולה 1000 בערך הוא Redeon 9600 pro מה אתם אומרים הוא באמת כרטיס טוב? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מיתלבת בין Mag Samsung LG העם למישהו יש המלצנ על אחד משלושת אלה הוא אפילו דגם מסוים ?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות 9800 se ולשים עליו את האומגה ופתיחת 4 הצינורות יצליחו או 9800 Np ולצרוב לו את הביוס של פרו????????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מבין בחירת קצבי הפריימים הבאים אשר מופיעים בהגדרות התצוגה של המשחקים החדשים בשוק נותן לי את איכות התמונה הטובה ביותר? 1 30 fps 2 vsyc 3 nvsyc ???
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה למי שמשחק פחות ......... אבל ישתמש הרבה ב VIVO לעריכת וידאו הנה הכרטיס http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1 לא מצאתי את מהירות המעבד הגרפי ואת מהירות הזכרון .. אולי משהו יודע .. אגב המחיר מוצע ב 1,490 ש"ח במקום 1703 ש"ח כדאי ?? יש לי כרטיס של ATI RADEON 9500 PRO רק חסר לי ה VIVO מה דעתכם
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אל תתייחסו לתקציב וכל זה...תענו בבקשה נטו איזה כרטיס מבין השניים יותר טוב...(אם זה משנה אז הלוח הוא של Asus) Gigabyte Radeon 9800 256MB DDR או Asus V9950 GeForce FX 5900 Ultra 256MB DDR 10X
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כרגע אני לא במחשב עם התמונות אבל התוצאות הן: auqamark3= 35000~ 3dmark 2001 = 15601 3dmark 2003 = 5100~
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
NVIDIA שיחררה דריברים בגרסה 52. קראתי פה הרבה שהדרייברים החדשים מורידים נקודות ב 3D MARK AQUAMARK ומה לא, ומורידים בביצועים?!? אני לא משתמש לא ב 3D ולא ב AQUA (לא מאמין שכמה נקודות יתנו לי להרגיש יותר טוב עם המחשב שלי או פחות טוב) אז לא מעניין אותי שזה פחות נקודות, אבל האם זה נכון שהם פוגעים בביצועים? אני משתמש ב GEFORCE 3 ואני מצפה להעלאה בביצועים ועדכון הדרייברים. האם זה מה שאני אקבל?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128DDR כמו כן אני שחקן קאונטר סטרייק יש לי בעיה כשאני מנסה לשים את המשחק על רזולוציה של 1200\1600, הבעיה היא שאני לא רואה את המסך כמו שצריך כלומר כאילו המסך נמצא בזום ואני לא רואה את מצב החיים שלי והכדורים שלי שמופיעים בתחתית המסך. אם למישהוא יש פתרון לבעיה אשמח לקבל אותו , תודה.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-