עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The_Byter,

1299ש"ח OEM תוצאות ראשונות: ATI Radeon 9800SE 128MB 256Bit --> 9800 PRO P4 2.66@3.0 הכרטיס ללא OC וללא שיפורים נוספים. Core : 380MHz MEM: 340MHz 3DMark2001SE ללא Omega 13400~ עם Omega 15300~ 3Dmark2003 ללא Omega לא נבדק עם Omega 5300~ CORE:400 MEM:357 5700~

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הובכן השבוע התחלי סוף סוף ללמוד (זה לא קל אבל אני מקווה שיהיה בסדר) בכל אופן המסך מחשב הונכחי שלי תופס מקום וחשבתי אולי לקנות במקומו מסך דק "17 עכשיו שאלותי הם, איזה מסך הכי מומלץ? ושנית מה ערכו של המסך הקיים שלי (Samsung SyncMaster 757DFX) האם לדעתכם ניתן לקבל עליו משהו, עד כמה שאני יודע הוא גם תחת אחריות עדיין. נ.ב. אני יודע שכבר דיברו פה ושם על מסכים כאלו אבל באמת ההיתי רוצה המלצה למסך טוב שאוכל להינות וליהיות מרוצה ממנו כפי שאני מהנוכחי שלי שהסיבה העיקרית שאני חושב להחליפו זה עצם העיניין שהוא תופס מקום שאני צריך בכדי שהשולחן יתפנה לי ללימודים.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by amit22,

האם אפשר להוסיף זכרון ל 9800 np ?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by amit22,

http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1196 יש לו 256 bit האם הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Pundag,

יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by cousinIT,

עזבו מחיר, עזבו חברה מייצרת! איזה כרטיס יותר טוב? והאם שניהם תומכים בדיירקס 9? וגם לא אכפת לי אם ניתן להשיג בשוק או לא!!!

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by Pop3Sail,

שלום! תראו אף אחד לא מזכיר את זה... אבל אם אפשר להפוך 9800 לxt אז למה אי אפשר 9600???????????????? אז מה שאני רוצה זה שכולם יחפשו ביחד ביוסים ל9600XT וננסה להפוך ת'כרטיסים האלה לfucken 9600 XT =] וגם נהיה הראשונים שניסינו הבעיה העיקרית זה למצוא ביוס... מישהו מכיר מקום עם ביוסים לכרטיס הזה? :\

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by resamit,

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by sahargt,

ברצוני לדעת איזה דרבייר כדי להתקין לכרטיס מסך מסוג ASUS A9800 XT דרייבר של ASUS או דרייבר של ATI אני רוצה לדעת מה כדי להתקין בתודה סהר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by CreativeX,

לאחר שקראתי באתר הזה - http://www.3dmaxx.net/articles/xtflash/ שאפשר לצרוב ביוס של 9800XT על 9800, לא התאפקתי והחלטתי לנסות ולראות אם הכל עובד טוב, ולבדוק אם שיפור הביצועים משמעותי. אז עשיתי מה שכתוב שם - הכל הלך טוב, צריבת הביוס היא ממש ממש פשוטה, ולא מסוכנת. אז הנה - תמונה של המחשב עם ביוס של 9800PRO: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-47942299.JPG והנה לאחר צריבת הביוס החדש: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-36759586.JPG הכרטיס מזוהה כRadeon 9800XT, עם 256MB זיכרון, וגם אפשרות הOverdrive נפתחה: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-93264413.JPG בדקתי גם ב3DMark03 כאשר אפשרות הOverdrive מופעלת, לא היה שום שיפור בתוצ…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות מסך LCD התקציב זה בערך 2500 שקל. הגודל נקודה שמתי לב שהסטנדרט זה 0.264, נכון??!! זה טוב? אמרו לי שה 15 אינץ' זה כמו ה 17 אינץ'. זה נכון? אני רוצה מסך 17 אינץ' LCD מסך טוב שיראו כמה שיותר טוב ב 2500 שקל בערך- אפשר קצת לחרוג אבל לא בהרבה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by Nick_Less,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה בו VIVO,מתקדם מR9600P ואם אפשר לא SE : (אני לא עושה OC לכרטיס מסך) יש כזה כרטיס? ???

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by hapoel,

בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Sting,

שכן שלי אמר לי שיש לו G-fa אבל לא מצאתי שום זכר לכרטיס מסך מסוג Gforce במחשב שלו ... גם לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים (52) שפתחתי את המחשב הכל היה on bord ניראה לי שהחברה של הכרטיס מסך היא SIS אבל אני לא זוכר של מה היא בדיוק ... מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק איזה כרטיס מסך יש לו בכלל ? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tphss,

מה הכי טוב מבין אלה למשחקים? (זה למחשב השני שלי...) יש לי על 2 מחשבים שלי, על אחד Geforce3 Ti200 ועל השני Geforce2 Ultra. מה לקנות, RADEON 9200 128MB או Ti4200 64MB ? בהשוואה לאלה, איך ה9600 הרגיל (לא הPRO!). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היה לי אתמול הרבה בעיות קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס ואתמול היתקנתי סתם שטויות.. יש איזו דרך או תוכנה או משהו שפשוט ימחוק לי כל דבר שקשור למסך ולכרטיס מסך תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by Mortar,

בסדר הצלחתי, אפשר לסגור את הת'ראד.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by DaMn18,

אני חושב לקנות מסך LCD 17" בעתיד הקרוב ולא יודע מה הכי כדאי (בינתיים עוד לא מתייחס לשאלת התקציב, רק לאיכות המסך). כמובן שאחת התכונות החשובות היא קצב רענון נמוך מ 25 (כלומר 16 או 20 ms לכל היותר). אחד המסכים שנתקלתי בו הוא : http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm מה אתם אומרים ? ושאלה חשובה !! מי היבואן הרשמי של Viewsonic בארץ ? לא כתוב באתר של החברה :\ תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. Started by firestar77,

היי למישהו יש כבר את הכרטיס הזה? שווה משהו? איך הדרייברים ? אני מביא אותו לארץ במחיר 150 דולר רציתי לדעת מה הביקורות על הכרטיס (המחיר הוא קומבינה :-) )

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  21. מצורף כאן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Jack_g,

למה אני שואל את השאלה הזו, מכיוון שהמחשב אצלי כל הזמן דלוק ואני בדרך כלל מכבה את המסך ומדי פעם בודק מה קורה עם המחשב ועושה כל מיני ענייינים. אז נוצר מצב שאני מכבה ומדליק את המסך דיי הרבה פעמים ביום מה שאין ספק לא בריא למשסך ומקצר את תוכלת החיים שלו בצורה דרסטית. בגלל זה שאלתי האם ישנו הבדל בצורת העבודה של SUSPEND MODE כשהמסך בעצם גם נכבה אבל ישנה נורה מהבההת וברגע שאני לוחץ על כפתור הוא נדלק לבין זה שאני מכבה אותו ואז מדליק אותו דרך הכפתור. מבחינה וויזואלית לא שמתי לב להבדל המסך בשניי המקרים מתנהג כאילו הוא נכבה ונדלק ומפיק את אותן הצלילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by eranmor,

לפני שעתיים בערך הורדתי והתקנתי את גירסת קאטאליסט 3.9 לפני שאמשיך אני רוצה לציין את ATI לטובה שהם עומדים בהבטחה שלהם להוציא דרייברים מעודכנים כל חודש. ח"ח אז לנושא עצמו, התקנתי.... והדבר הראשון שהלכתי לבדוק הוא כמובן.... בנצ'מארקים! איך אפשר שלא... אז לעניין: AQYAMARK.... קיבלתי 27,700 בערך.... שזה ירידה של יותר מ1000נקודות... למעשה זה פריים אחד ככה שאני לא מתרגש, אבל ציפיתי לראות שיפור (ודי ניכר האמת לפי ההבטחות של ATI) בביצועים... לא ירידה בביצועים 3DMARK2003... יצא לי 4230.... גם פה ירידה של 100 נקודות לערך... שוב, אכזבה. למרות שכדרך חיים אני לא ממש מתרשם מתוצאות של מבחנים סינטטיים אלא לוקח אותם בערבון מוגבל, ציפיתי לראות בכל זאת שיפור ואפילו קטן. את הבדיקה הא…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Gnome,

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד סרטוני תלת מימד, (קצרים או ארוכים מעט) שאני יכול לראות עם המשקפי קרטון האלה שיש להם עין אחת אדומה והשניה כחולה?

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by nir.b,

מסך דק 15 אינטש, שיכלול כניסה דיגיטלית (DVI), משהו בתקציב של עד 2000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים