כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. הדרישות: א. ביצועים ב. VIDEO IN (אם AIW אפילו יותר טוב) ג. OVERCLOCKING ד. מחיר חשבתי על ה-9800SE AIW של הרקולס אבל כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כאלה שניתן לפתוח בעזרת OMEGA(ביררתי ב-NOACOMP ואצל הדובים.. יש עוד חנויות שמחזיקות אותו?). אמור להגיע משלוח בקרוב אבל כולנו יודעים שבקרוב יכול להפוך בקלות לעוד חודש. בנוסף הזכרונות בהם הרקולס משתמשים הם 300MHZ והם ממהירים אותם ל-340 ככה שפוטנציאל ה-OC שלהם נמוך. קשה להתחרות במחיר הנמוך ובפיטצ'רים של ה-AIW אבל עקב חוסר הזמינות אני מעוניין באופציות נוספות.... תודה. אה כן, לא GEFORCE. אני רוצה RADEON.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקיי, שמעתי שאם לוקחים את הכרטיס מסך הזה שעולה בסביבות 1300 שקל אפשר להתקין עליו דריברים אחרים שיהפכו אותו לכמעט כמו הביצועים של ש 9800PRO שעולה 2300 שקל... משהו יכול להסביר לי איך, מה הסיכונים, ואם זה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך זה ששתי כרטיסים של שתי חברות שונות קיבלו את אותו פרס??????????
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ערב זך, אם מישהו עונה על הקרטריון הנ"ל, ATI Radeon 9500 Pro with 128 MB Infineon 3.0ns RAM או Connect3D Radeon 9500 Pro 128 MB Infineon 3.0ns RAM שיעשה לי טובה ויגבה את הביוס של הכרטיס וישלח אלי בבקשה המייל שלי זה : nirshoval1@bezeqint.net קרתה לי תקלה מעצבנת ביותר והגיבוי שלי לא טוב :'( תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?
-
אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום\חנות\... שאפשר להשיג בו מסך קטן, אני מדבר על 12 אינץ ומטה, הרעיון הוא לשים מסך קטן על השרת שלי למטרת הצגת לוגים ותפעול יום יומי, ושלא יתפוס הרבה מקום בחדר. חשבתי על מסופים של קופאיות, טרמינלים ישנים, מישהו יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
2.4C @ 3.17GHZ 1.675V P4P800 200mhz fsb @ 264 256MBx2 DDR Geil Golden Dragon 400mhz @ 422 in DUAL Mode 2.85V CAS2. Radeon9000 Pro 275/275 @ 310/310 @ 100hz 1024x768. win2k Pro sp4, computer after a fresh format. DX9.0b בעבר, במהירות מעבד נמוכה יותר, הייתי מקבל ב3DMARK2001 SE כ9300 נקודות +- עכשיו אני מקבל 8000. בOC קיצוני של המעבד עברתי פעם גם את ה10000, עכשיו אני פשוט תקוע על 8000. לא יודע למה... פשוט אין לי מושג, בדוק גם על 3.8 3.9 גם על OMEGAs ועכשיו אני על 3.7 של OMEGA. מעבד במנוחה על 39, לוח על 36. קיבולת זיכרון לאחר אתחול 5200MB +-. ניצול RAM ממוצע 170MB. HT Disabled. Benchmark on defaults וגם הדרייברים. אין לי הרבה בולשיט ב STARTUP וגם קצת נקיתי זבל מה SERVICES כ…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי פורום תצוגה וגרפיקה יש לי את הכרטיס nvidia geforce 5200 fx 128 mg ומחובר לו מסך LCD LG FLATRON L1511S ואני מעוניין להוסיף למחשב עוד מסך 4.5" כמו של רכבים וכתוב באתר שבשביל לחבר מסך כזה צריך שבכרטיס מסך יהיה Dual Display ואני לא יודע איך בודקים אם יש בכרטיס אז אם מישהו יודע אם Dual Display ל nvidia geforce 5200 fx 128 mg אז שיגיד לי ואם מישהו יודע איך בודקים אני גם ישמח לדעת תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי (וכבר משתמש) את המסך LG ez T910BU, מסך 19" כמובן.... רציתי לדעת האם הוא נחשב לאיכותי בשוק כיום? אני בהחלט מרוצה אבל רציתי לדעת יותר מהבחינה המקצועית ולא החובבנית לעיניים הלא המאומנות... תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לקבל תשובות על השאלות הבאות לגבי ה-FLYVIDEO 3000 מתוצרת LIFEVIEW: 1. האם התמונה שיוצאת נקייה מרעשים וקפיצות (כמובן אם אין כאלה במקור...)? 2. האם מהירות ההקלטה היא מעל 24 FPS (יעני שהקובץ ירוץ חלק לגמרי)? 3. האם התוכנה ידידותית לשימוש? אם יש לכם הערות לגבי האיכות ונוחות השימוש אשמח לדעת! אם יש לכם הצעות לשיפור עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
האם הוא טוב וכמה לדעתכם הוא שווה חדש באריזה + 3 שנים אחריות
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל. בכל אופן אז ככה : ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ... זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי .... המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ? איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם זה ראשי תיבות של משהו... של הכרטיסי מסך של נוידיה, או שסתם הם לקחו תשם הזה. בקיצור למה זה משתייך? תודה לעוזריים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חברה של 9600pro היא הטובה ביותר? האם הכרטיסים האלה הם הכי טובים בסביבת המחיר שלהם או שיש משהו אחר מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם ( יותר נכון אחי צריך ) הוא קנה מחשב חדש ורק עכשיו הוא נכנס לעולם המחשבים ( הוא בן 30 ..) (-: בכל מקרה הוא לא איזה גיימר כבד לפחות לא בינתיים והוא מחפש כרטיס מסך עם תמורה טובה למחיר של 750 - 800 ש"ח. מה שחשוב זה שהוא יתמוך ב דיירקטס 9 כמובן לכן סידרת ה TI לא באה בחשבון .. ההתלבטות שלנו כרגע היא האם עדיף הכרטיס הזה - http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=241 שפעם ראשונה שמעתי על דגם כזה .. מזה XT ?! כמו ה SE של רדיאון ?? בכל מקרה הוא עולה 630 שקל ונראה לי שהוא תמורה טובה למחיר. אם לא אז האופצייה השניייה שלנו היא רדיאון 9600 NP שעולה עוד 120 שקל בערך. מה הייתם לוקחים מבין שניהם ? עוד הצעות יתקבלו בברכה . אבל לא לפ…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי לכולם ! אני רוצה לקנות ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט מ- הדובים ורציתי לדעת הם מוכרים שם את הריידון הנ"ל של הרקולס ב- 1980 ש"ח וזה OEM ורציתי לדעת עם אני יקנה את זה מה יחסר לי עם לא קניתי את הריטייל? והעם זה כדאי?!? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
אני חייב אתר ישראלי [חנות] שיכול לספק לי את הכרטיס מסך redeon 9600 pro all in wonder
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
דיפדפתי במכרזים של וואלה ונתקלתי בכרטיס הזה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1073913 החברה שלו לא כל כך מוכרת לי והמחיר שלו קצת חשוד... איך יהיו הביצועים איתו? המחיר בכלל משתלם? ואיך הוא יתפקד עם oc?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הכרטיס הושק לפני חודש אבל עדיין אני לא רואה לא בחנות של הדובים לא בזיגזג וגם לא באתרים בחו"ל את הכרטיס. מישהוא יודע מתי הוא יוצא?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1299ש"ח OEM תוצאות ראשונות: ATI Radeon 9800SE 128MB 256Bit --> 9800 PRO P4 2.66@3.0 הכרטיס ללא OC וללא שיפורים נוספים. Core : 380MHz MEM: 340MHz 3DMark2001SE ללא Omega 13400~ עם Omega 15300~ 3Dmark2003 ללא Omega לא נבדק עם Omega 5300~ CORE:400 MEM:357 5700~
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-