כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand port ניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xp הכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירום איך אני אוכל להיכנס לדוס?!
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התעניינתי קצת באומגה וב-רידון 9800SE בקיצור סתם גלשתי באינטרנט ונכנסתי ל-www.comp-il.co.il מצאתי שם כרטיס מסך של ספייר כפי שמצויין בכותרת במחיר מפתיע ואטרקטיבי של 1230 ש"ח בערך נכנסתי לאתר של ספייר עצמו http://www.sapphiretech.com/VGA/9800se.asp ושם נוחכתי לדעת שהכרטיס בעל 256BIT זאת אומרת שהוא יכול לעבור אומגה ל9800 פרו? מישהו קנה את הכרטיס? מישהו יכול לתת השערה? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי את המסך הזה ביום ראון אחר הצהרים אתמול בערב הבחנתי בנקודה קטנה וירוקה על המסך שאינה נעלמת לפעמים כשהרקע של המסך בצבעים מסוימים אז לא מבחינים בה. מה עושים? האם זאת בעיה במסך? האם זה דבר שאני יכול לסדר או שמע עלי לגשת לחנות ולבקש להחליפו בחדש במסגרת האחריות שיש לי עליו? אודה לעזרתכם בנידון. נ.ב. צרפתי תמונה של הנקודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח, אני לא גיימר כבד אבל רוצה משהו איכותי שישמש אותי לפחות לשנתיים הקרובות...(אם זה אפשרי) המפרט שלי הוא: ABIT IC7 P4 2.8GHZ Geil Golden Dragon 256x2 בבקשה תמליצו לי על כמה אופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128MB ולבין GigaCube RADEON 9600Pro 256MB non-lite שניהם עולים בסביבות 1075 ש"ח (אחד קצת יותר אחד קצת פחות). מה כדאי יותר, ולמה? האם בכלל כמות הזכרון צריכה להיות שיקול במצב של שוק המשחקים כיום? (למשל בשביל HL2 או Doom3 בעתיד) אם יש עוד הצעות בתחום המחיר הזה אני אשמח לשמוע
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות! קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבן אז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...) קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציות אני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשות נ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCART בתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
??? כלומר באיזה גירסה אני יקבל את הביצועים הכי טובים מהכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס בילד אין ואני לא יודע איך אני ניפטר ממנו ואני רוצה לקנות את הכרטיס Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1#top ואני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שלי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי CTX PR711F ואני פשוט לא יודע איך לנקות אותו,לפני זה היה לי מסך ענתיקה שפשוט הייתי מעביר מטלית עם מים וזהו,פה לא משנה במה אני מישתמש גם בנוזל מיוחד לניקוי מסכים,תמיד נשארים סימנים מעצבנים,בבקשה תמליצו לי על נוזל ניקוי מיוחד למסכים כאלו,ובאיזה מטלית כדי להשתמש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעריכת וידאו דיגיטלית (עם FIRE WIRE ולא עם כרטיס דגימה)....הבנתי של ALL IN WONDER יש יכולות מיוחדות שאולי יוכלו לעזורל י בעריכת וידאו...אבל מצד שני לא חייבים כרטיס מסך חזק בשביל העריכה שאני אעשה (כי העריכה תנצל את הזיכרון המעבד ואת ההארד דיסק) התיכנון המקורי שלי היה לקנות את ה9800np בארץ..שעולה כ1600 אבל ה RADEON 9800 PRO 128MB ALL IN WONDER עולה בחו"ל בערך 1600 שקל... בארץ עוד לא נקלתי בו..אבל הוא יעלה לפחות 2500 אני מאמין... למומחים שבכם...כדאי???
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ... יש לי רדאון 9100 ... הוא תומך כמובן בדירקט X 8.1 במלואו ... עכשיו מה יותר כדאי (יציב יותר ביצועין והתאמה): דירקטאיקס 8.1 או 9 ?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
מכיוון שקטלו לי את הכרטיס מסך שהזמנתי יש לי תקציב של עד 650 ש"ח לכרטיס מסך איזה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אין עדיין מחיר כי אני מברר תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לפני כ7,8 חודשים קניתי כרטיס מסך חדש של NiVidia FX 5200 LITE 64 RAM ושמעתי שהוא לא כל כך טוב באחד הנושאים ואיזה כרטיסי מסך יש של REDION בסביביות 600 ל800 שח
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הבא: 3D Prophet 9800 Pro 128 MB Retail. שילמתי עליו 1720 ש"ח. האם המחיר הוגן או אולי יקר מידי? תודה!
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המחיר של שניהם אותו הדבר. השאלה מה עדיף מביניהם... הסבר קצר לא יזיק, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צריך המלצה על מסך שטוח (LCD) 17" ב2000 שח (אפשר לחרוג טיפה, עדיף שלא אבל אם אין בררה אז אפשר) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! למה הוא נעלם מהאתר שלהם? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי רדאון 8500 le 128 +dvi של ספייר רציתי לדעת האם הוא שווה משהו עם כל המשחקים העדכניים שיוצאים ואולי בכלל כדאי לעבור למשהו יותר חדש כוון שהמחשב לא ממש חדש אבל עובד טוב ורץ ממש טוב עם כל העדכונים האחרונים אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ראיתי שכרטיסי ה-XT החדשים של ATI יצאו, והשאלה שלי איזה כרטיס יותר טוב ה-9600XT או ה-9800 (לא גירסת פרו). והאם כרטיס ה-9600XT תומך באופן מלא ב-DIRECTX 9.0 כמו ה-9800? תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-