עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by navk2,

המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  2. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. שלום לכולכם! יש לי את ה6200 של גיגבייט ובסטוק של 400/500 לכרטיס שלי קיבלתי 2200 נקודות ב3DMARK2005 ( 8 צינורות פתוחות) ולאחר OC של 500/600 (זיכרונות 4 NS!!!) קיבלתי 2727 נקודות!!! זה רק אני או שאני מיתקרב ל6600GT?? המיפרט: A64 3000 939 K8NF9 512MB 6200 PCIE

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by SuperStyle,

יש לי HD4850 ופירסמו בפורום אחר את הבטא של הדריבר 8.12 אבל זה לא רישמי הורדתי את זה וזה די דפק לי את הביצועים. איך אני מחזיר את הדריבר הקודם?כך שזה לא ידפק עוד יותר

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין GEFORCE 7600 GT 256 MB geforce 7300 gt 512 mb תודה ביי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by yav92,

מהא אתם אומרים עליו בקשר לאחרים תנו דוגמאות ועצות. והכי חשוב בשאלה שלי האם הגירסה של הכרטיס ב crossfire יהיה ניתן להשתמש בו ככרטיס יחיד או שיהיה חייבים שני כרטיסים בגלל שזאת גירסת crossfire

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by yoni admoni,

שאלה לי אליכם :s05: אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7600GT יד שניה איך אני יכול לבדוק שהוא עובד טוב ולא הרוס או משהו???? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by נמשל,

שלום, הזמנתי מפרט מחשב חדש. רק אחרי ההזמנה החלטתי בסופו של דבר לבחור במסך דל 2407 השאלה שלי האם כרטיס המסך שהזמנתי מתאים לרזולוציה של המסך: כרטיסי מסך PCI-E 16X GW 8400GS 256MB אמרו לי שהוא יספיק לרוב הישומים ברזולוציה טבעית, מלבד משחקים לא פשוטים ואתקשה לראות בו טלויזיה אני מוכן להגדיל השקעה , האם אתם ממליצים להחליף את הכרטיס? אני לא מרבה לשחק אבל אם כבר אני משקיע במסך, אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מספיק טוב אז אם אתם ממליצים להחליף כרטיס, אשמח לשמוע המלצות, לכרטיס שיאלץ אותי להשקיע מקסימום עוד 300-400 שקל לעומת הכרטיס הקודם

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. הכרטיס 6600gt נמצא לי על המחשב השולחני ואילו הכרטיס השני הוא הכרטיס שאני מתכוון לקנות לנייד שלי. רציתי לדעת האם הכרטיס בנייד חזק מה 6600gt ?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by shy,

האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה (הכי קרוב שמצאתי שקשור לכרטיס לכידת וידאו). אני מחפש כרטיס לכידת וידאו. לדוגמא מצאתי אחד כבר לפני איזה שנה ששמתי עליו עיניים - AverMedia C573 (קישור לאמזון - https://www.amazon.com/AVerMedia-GC573-Live-Gamer-4K/dp/B07DHSZC4K?ref_=ast_sto_dp). השאלה אם הכרטיס מתאים לשימושים שלי: ** להקליט סדרות מהממיר של YES / YES+ (יש לי כבר את המסיר HDCP שמאפשר הקלטה מהממיר). זה לא בקטע של הפצת תכנים ושיתוף - אלא לשימוש אישי בלבד כי לפעמים יש סדרות שלא מעניינות מספיק ומופצות בטורנטים ו/או בטלגרם אז אני רוצה לשמור לי אותן במחשב. ** חשוב לי להקליט תכנים באיכות HD מושלמת ללא ריצודים/עיוותים ובקידוד שייתכן איכות טובה תוך שמירה על גודל קובץ תקין.…

13. Started by navk2,

1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו... אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת... חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram 2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ? 3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by itayhi,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by tiger18,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 התקינו לי דרייברים עם המערכת של ויסטה וגם הורדתי גירסה אחרונה של CATALYST 8.8 אבל הDIRECT 3D לא מתעדכן לי ונשאר על גירסה 7.14.10.0603 הינה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=2mqmtmntnmxq.jpg

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. Started by IdoK21,

אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. ביגלל שקניתי לא מזמן 7300GT ולא הביאו לי כלום איתו מישהו יכול להגיד לי מה היה אמור לבוא אים ה הכרטיס מסך? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by AntiVir Guard,

באיזה תאריך הם יישווקו רשמית/יגיעו לארץ כרטיסי NVIDIA GEFORCE 8800GTS/GTX G92 וסידרה 9?

19. אכן, לא שם מקורי במיוחד. מבחני ביצועים פנימיים של NVIDIA שדלפו, מראים על 100000 נקודות ב3D MARK, הודות לטכנולוגיה חדשה, הנקראת קומבינזציה מתקדמת. אין פרטים נוספים כרגע. סתם, משעמם לי, אחד באפריל. וויפי.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. מיצוי מלוא הפוטנציאל של עידן ה-Ampere עבור שוק הגיימינג עוד לא בשל לחלוטין להשקה רשמית - אך אנחנו אמורים לקבל השלמה של הפרטים החסרים בהמשך החודשלכתבה

21. Started by urik,

היי יש לי כרטיס gforce 3 ti 200 ואת הדרייבר החדש 53.03 יש לי שתי בעיות ביציאת של הטלויזיה 1. איך אני יכול להגדיר שיעבוד עם שני מסכים ולא כל פעם להחליף תצוגה 2. שאני כבר עובר למצב של טלויזיה האיכות לא טובה ויש מין גלים והפרעות בקליטה... בתודה אורי

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. כרגע מחובר אצלי מסך אחד לחיבור ה-VGA... אם אני קונה מסך נוסף שהוא DVI, אבל אני רוצה שהוא ישמש כמסך "סרטים" זאת אומרת אני לא צריך שהוא יפעל כל הזמן, בנוסף לכך שהוא כנראה יהיה TV בפני עצמו... מה אני צריך לעשות? או שפשוט להפעיל את שניהם כרגיל, ואז להפעיל את הדרייבר שנותן להעביר בין מסך למסך-זאת אומרת שני "שולחני עבודה"... כשאני מפעיל דבר כזה, זה לא מחלק את חוזק המעבד והכרטיס מסך לשניים, וכך אני מפסיד מהיכולות של המחשב כאשר אני לא משתמש במסך השני, אבל הוא עדיין מחובר? אם צריך הסבר נוסף רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by kobibo,

אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!

דיונים חדשים בפורומים