כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לדוגמא: האם יש הבדל בין כרטיס 8600GT של חברת LEADTEK מאשר של חברת ASUS מבחינת הכרטיס עצמו ולא מה שמגיע בחבילה עצמה??? ואם כן האם הוא מצדיק הפרש של מעל 100 ש"ח לטובת ASUS??? כולל גם יכולות של OC האם יש הבדל?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לשני מסכים ע"י DVI ובנוסף מחובר לטלויזיה LCD ע"י מחבר (כבל יחיד שבקצהו קופסה ובה 3 יציאות RCA ו s-video ) בקיצור המחבר הזה כנראה נדפק כי אני לא יכול לראות בטלויזיה (בדקתי עם מחבר דומה מהשכן וזה עובד) השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחבר כזה? או האם אני יכול להחליף את זה במסגרת האחריות (אני חושב שיש על הכרטיס 3 שנות אחריות) ועברה כבר שנה או יותר, לא בטוח.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להריץ 3dmark06 כל פעם שאני מריץ זה מריץ כמה סרטונים ואז נתקע ואחרי כמה זמן יוצא לווינדוס עם שגיעה IDIRECT3DDEVICE9:: PRESENT FAILED :DEVICE LOST המחשב שלי הוא E2180 , GIGABYTE 8800GT , 2 GIG RAM ,MOBO GIGABYTE GA-P31-DS3L עשיתי FORMAT והבעיה חוזרת על עצמה ,גם במשחקים המחשב לפעמים נתקע. יש מצב שזה הספק כוח (FSP 450W)? פתאום גם הכרטיס קול מופיע כאילו הוצאתי את הכבל
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מתי מגיעה לארץ גירסאת ה-AGP של ה-6600GT? האם תצא גירסאת AGP ל-X700? מישהו יודע מה הוא תווך המחירים של הכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בDVI למסך LG FLATRON 19 ברזולוציה 1280*1024 שהיא הגבוהה ביותר שנוחה לעבודה במסך. אני מנסה במקביל לחבר את המחשב לטלוויזיה SAMSUNG ''40 FULL HD בחיבור HDMI (עם מתאם מיציאת הDVI) אבל ללא הצלחה. הבעיה (נראה לי) שברזולוציה של המסך הרגיל - הטלוויזיה שלי לא פועלת טוב ואם אני מעלה רזולוציה (1920*1080) המסך שלי לא מתפקד. התוכנה של קטליסט לא מאפשרת במצב CLONE להגדיר שתי רזולוציות שונות לשני המסכים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית, ברשותי המחשב הנ"ל: AMD 64bit 3000+ Gigabyte K8NS 512MB DDR400 A-Data Leadtek 6600GT WD 80GB אשר מותקנת עליו Windows XP SP2. היום, כאשר נכנסתי לשחק ב Half Life 2: Deathmatch, מקורי לחלוטין, הבחנתי כי משהו מוזר. נכנסתי להגדרות הגרפיקה וראיתי שם כי המשחק רץ על ההגדרות ה"אופטימליות" שהמשחק קובע לעצמו. שיניתי חזרה להגדרות האופטימליות בשבילי, כלומר כל האפשרויות על "High" ופילטרים מופעלים x2 x8. המשחק נתקע, והציג הודעת שגיאת זיכרון, משהו בסגנון "אין אפשרות לקרוא מזיכרון זה וזה", או "...cannot be 'read'". בנוסף, הבעייה הופיעה גם במשחק Doom3. מכיוון שדרייברים היו חדשים יחסית, ה 71.84, ועבדו יפה עד המקרה הזה, החלטתי להסירם ולהתקין 71.90. אך, נתקלתי…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה כרטיס של ATI נותן אותם ביצועים בערך? עריכה: עוד דבר קטן... האם הדרייברים הכי חדשים הם תמיד הכי טובים לכרטיס מסך? להתקין את גרסא 8195 ל6100 שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שיהיה ממש טוב עם קירור סטוק אבל שיהיה... רק עד 1000 שקל! תודה...
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) לצערי עכשיו אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש אבל הלוח שלי לא תומך בה PCI-E כדי לי ליקנות לוח חדש? הוא שעדיף לי ליקנות כרטיס של AGP יש לי תקציב של 3000שקל ואם להחליף לוח אז איזה לוח וכרטיס מסך אתם ממליצים? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
^^?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום מי יותר חזק מבין 2 הכרטיסים, ממי אפשר להשיג תוצאות יותר טובות בOC. והאם הGT שווה את ההפרש של ה150 שקל מהSONIC 2 הכרטיסים של חברת PALIT , הSONIC הוא גרסא מיוחדת של הGS, ומגיע אחרי OC קטן ועם זכרון DDR3 האם הGT גם מגיע עם DDR3. תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קראתי פה שאפשר לפתוח צינורות ולעשות אובקלוק נניח ל-6200 שעולה 400 שקל בערך ולהגיע לרמה של 6600GT... אז לא שווה פשוט לקנות 6200 ולעשות את זה? למה לבזבז 1000+ על 6600GT אם אפשר לקנות "כזה" ב-400.... שאלה השניה היא למה החברות לא מונעות את האפשרויות של אוברקלוק ופתיחת צינורות...זה דופק אותם לא?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש תוכלו ליראות פה את המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.new#new ורציתי להגדיר בGTA IV את כל הדברים על הכי גבוהה שיש... תיראו מה זה כתב לי: http://img149.imageshack.us/img149/4561/aaaaaaaaaaaaaaa.jpg יכול להיות שהכרטיס שלי מוגבל בGTA?\= או שיש דרך אחרת שאני אשמח לישמוע אליה... (ואני מקווה שזה קשור לפורום הזה).
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 3000+ לוח אם של ג'יגה בייט אחד מההכי טובים שלהם (בלי פי סי אי אקספרס) (אני מתכוון לגרסאת ה- agp של אחד משני הכרטיסים) זיכרון 512 של קינגסטון איך הוא ינוצל? והאם זה לא טוב שאני יקנה אותו ב- agp? אלא צריך כבר בפי סי אי אקספרס? ואם אני לא יקנה בפי סי איי אקפרס אז הביצועים שלי ירדו?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב יש לי לוח אם Gigabyte X79-UD3 מחשב i7 4930k 6 ליבות רציתי לשאול האם יש כרטיס מסך טוב לעריכה ב 4K בפרימייר אני לא משתמש באפטר אפקט וכו עריכה של פריימים פשוטה עם תיקוני צבע . אבל חשוב לי שלא יתקע והיה רינדור סביר . מה מומלץ בתקציב של עד כ 500 ש"ח . תודה אני רוצה לקנות חיבור חיצוני גם כי אין לי מספיק מקום בסלוטים במחשב כדוגמת זה PCI-E 1x to 16x Riser Card Computer Mining Video Card Extension Board PCI-E | eBay האם זה פיתרון טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לכם איזה תוכנה ממולצת ללכדית ווידיאו ולעריכה . עריכה עם אפקטים וכל מיני דברים כאלו.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-