כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
איזו גירסה של דרייבר של נוידיה אתם ממליצים שתהיה יציבה ואמינה בלי בעיות ל6600GT? גירסת 32 ביט כמובן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לכמה זמן יספיק לי 9600XT 128MB ? הכוונה הזמן שהוא יריץ משחקים על הגדרות נמוכות ,אבל יריץ ... או שיותר שווה לי באותו מכיר FX5700LE 256 MB ? (המחיר הוא 600 ש''ח )
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני משחק ב FEAR COMBAT ובזמן האחרון התחילו להופיע תקיעות בלי ששיניתי את ההגדרות מה אפשר לבדוק ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם התוצאה שלי מתאימה למפרט שלי מפרט בצד.. כי ראיתי אנשים עם תוצאות של 8 אלף עם מפרט כמו שלי.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחשב בינוני בביצועים. המפרט הוא כך: מעבד:e6400 ספק:300w ראם 2 ג'יגה ולוח אם:msi g31 (עכשיו. אני יודע שיש הרבה מה לצחוק על המפרט) אבל אני מבקש שתישארו עניינים ונסו לעזור לי. (אני רוצה כבר מחר בבוקר לקנות כרטיס מסך) יש לי תקציב או ל: Zotac GeForce 9600GT 512mb או ל:ati Radeon HD4670 512MB DDR3 מה אתם ממליצים ספציפית? האם המחשב שלי תומך ב:ddr3 או בכלל הספק לא יצליח לתחזק אחד משני הכרטיסי מסך האלו? נסו לעזור לי תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הוא: GEFORCE GTS250 1GB DDR3 VGA/DVI/HDMI ומישו בבקשה יכול להגיד לי כמה הוא עולה?? והאם טוב טוב? כאילו הוא יריץ כל משחק עכשיו?? והוא לא ישן מידי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
GAINWARD GTX275 896MB DDR3 זה עם I7 920, עם 3GB RAM מריץ על הכי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כבר יצאו סוג של פירסומים של כמה אמור לעלות פחות או יותר ה R600 ??
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רציתי להזמין היום כרטיס של ספיר X1800GTO אין כרגע במלאי - יהיה רק עוד הרבה זמן הציעו לי אותו כרטיס רק של חברת connect3d מישהו מכיר את החברה הזאת? והאם כדאי לחכות לספיר? ובכלל אם הכרטיס הזה מספיק טוב לאוברקלוקינג או שכדאי לקנות משהו אחר????
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כאשר אני מרכיב 4 מסכים שונים למחשב אני צריך להתקין 4 דרייברים או שאין אפשרות להתקין יותר מדרייב אחד או שהמסכים חייבים להיות מאותו סוג
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי תקציב של 1000 שקל בערך 1200ד אולי קצת יותר ואני רוצה כרטיס מסך שכל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו יפעלו לי באיכות יפה.. אז אם תוכלו להמליץ לי אני אשמח תודה אחים!
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה של לגבי מחשב חדש שאני עומד לקנות. אני לא משחק במשחקים כבדים ורב העבודה שלי עם המחשב היא באינטרנט ובסרטים. אני משחק קצת במחשב, אבל לרב במשחקי אסטרטגיה מדוגמת AGE OF EMPIRES. אני מתכנן להתקין על המחשב מערכת הפעלה של VISTA וחשוב לי שאוכל לעבוד באופן יציב וחלק. אני מתכנן לקנות את הלוח אם הנ"ל: Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 רציתי לשאול האם לשימושים שלי אני צריך בכלל כרטיס מסך חיצוני או שאני יכול להסתפק בזה שנמצא על הלוח. תודה מראש על ההתיחסות.ש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני קונה מחשב אם מעבד quad החזק קיצר מעבד חזק וזיכרון גדול 2g 2.66ghz ddr3 1066mhz וכרטיס מסך חזק asus 8800GTS 640mb superclocked ddr3 האם crysis יעבוד טוב אם הכרטיס מסך הזה תומך d10??????????
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASrock k7vm3 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שתואם ללוח. אני די בטוח שהסלוט הכי חדש שיש ללוח זה AGP אז אתם יכולים למצוא לי כרטיס מסך חדש תואם בטווח מחירים עד 500 שקל ועדיף פחות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.
-
ואם צריך משהו נוסף חוץ מכרטיס טוב אז מה זה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&article_id=622848&image_id=741106
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כדי שהוא יהיה DDR3 הוא צריך להיות יותר מי 1000MHZ? או שזה סוג של זיכרון בפני עצמו? ואם כן יותר מי 1K MHZ אז אם נגיד לוקחים כרטיס בDDR2 ועושים לו OC ל1000MHZ+ אז הוא DDR3? כמובן אם השאלה הרישונה לא נכונה שאלה זו נפסלת ואין צורך לענות....
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של הדריוור הוא עדיין לא מוצא את הכרטיס (9800P) מישהו ניתקל בבעיה הזאת או שאולי אתם יודעים איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי 9600xt ואין לי בכרטיס מסף תיציאה הצהובה.... בטלויזיה יש לי תיציאה הצהובה ובכרטיס מסך אין מה אני יעשה כדי לחבר?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
איזה מהשניים עדיף? האם שווה להשקיע את ההפרש של ה 200 שח בשביל ה 1800? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-