כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש מבין בזה...טוב נו...אני ממש לא מבין בזה אבל יש לי כרטיס אסוס 4200 ורציתי לדעת איפה בדיוק אני יכול לשנות ל - quincunx, Anisotropic filtering, anti aliasing.... אם בא לכם תסבירו לי גם מה כל אחד מהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי להורדה! אבל מהאתר של ATI לא מGURU ואחרים! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי מגיעה לארץ גירסאת ה-AGP של ה-6600GT? האם תצא גירסאת AGP ל-X700? מישהו יודע מה הוא תווך המחירים של הכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
I am specifically targeting owners of a single HD3870, preferably overclocked. If you are running crossfire, please either disable crossfire for the testing or post your results with and without crossfire enabled. Please post a screenshot of your 3DMark06 score with the latest version of GPU-Z open and visible in the screenshot. Get the latest version of GPU-Z here: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Please make sure you are running the latest drivers, which as of this post, are the 7.11 "hotfix" drivers. These may be obtained here: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=30533 Please note that even though it is called a "hotfix" by ATI, it is act…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח תודה לתומחים הצילו אותי כי אני חייב מחשב למיבחקים כמו Fallout 3 וה-nfs החדש פליז תעזרו
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס הכולל יציאת DVI אין לי צורך בכרטיס למשחקים התקציב שלי לכרטיס הוא קטן 300-400 אני מבקש המלצות עם קישורים אם אפשר
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הכרטיס המסך שלי (9500GT) הוא כבר די ישן ולא מריץ משחקים חדשים, זה הדבר היחידי שהעברתי מהמחשב הישן שלי למחשב החדש כי לא היה לי תקציב, הוא צריך לשמש למשחקים עדיף לחסוך (שהוא יהיה יותר קרוב ל500 מאשר ל750) אבל אם זה באמת כדי\משתלם יש הבדלים גדולים בין הכרטיסים אז זה סבבה 750. המערכת שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box gigabyte z68a-d3-b3 Kingston Hyper X 4GB(2GBX2) DDR3 1600Mhz Enermax NAXN 550W ואלו הדברים החשובים אם זה משנה אז יש לי גם 2 הרדיסקים של WD אחד 1 טרה ואחד1.5 טרה תודה רבה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-RDNA2 של AMD מגיעה אל נתח שוק חדש - המיינסטרים, או לפחות מה שנשאר ממנו בתקופת המשבר הסוריאליסטית הזו. בואו להכיר לעומק את Radeon RX 6700 XT, עם 12GB של זיכרון גרפי מהירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כרגע יש HD4850 512MB DDR3 שקצת מתקשה לעבוד בMAX כמו שאני אוהב, אז חשבתי לשדרג אותו חשבתי לכיוון HD6850, כי יותר מזה יהיה בשבילי OVERKILL מעבד: I7 2600 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח למע' הפעלה בקרוב יהיה SSD ספק: 500W ENERMAX LIBERTY שאר המפרט בצד.. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס המסך העממי החדש עתיד להתחיל את המסע שלו בחנויות בחודש אוקטובר הקרוב - וכעת יש לנו פרטים נוספים על התהליךלכתבה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אסוס X800XT אחרי שהיתקנתי הכל היה טוב אחרי כמה זמן הוא אמר לי(תמונה) לא שיניתי הגדרות ולא היתקנתי תוכנות מסוימות זה קרה לבד אחרי שאני מתקין שוב זה מיסתדר אבל חוזר אחרי זמן מה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס הנ"ל והגיע איתו חיבור לחשמל כזמו בתמונה המצורפת את השחור חיברתי לכרטיס מסך ואני אמור גם לחבר את שני המולקסים? כי חיברתי עם אחד והציון ב3DMARK 05 נמוך מידי(11500) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
אני מצטער שהפכתי למטרד, אבל זו הפעם האחרונה שאני מציק לכם. מחר סוף-סוף אני הולך להזמין את המחשב. המסך המיועד הוא 20"-22" [1680x1050], והקנייה תתבצע בחנות פנדה, כך שהצעות מחנויות אחרות לא יהיו רלוונטיות. לאחרונה התווספו לאתר של פנדה מספר כרטיסים חדשים, כך שזו הרשימה שאני מתלבט לגביה: Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Cooling מחיר: 940 ש"ח. Palit Geforce 9800GTX+ 512Mb DDR3 PCI-e מחיר: 900 ש"ח. INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 מחיר: 950 ש"ח. Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512Mb OC PCI-e מחיר: 950 ש"ח. כפי שאפשר לראות, רוב הכרטיסים הם גרסאות שונות של 9800GTX+, מאחר ואין מבחר רחב כ"כ לכרטיסי ה-4850. אני מניח שכל הכרטיסים פה ה…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום ! לפי שבוע יצא עדכון באתר של ATI לגירסא החדשה של הדרייבר ! היום מחקתי את הגרסא הישנה והתקנתי את החדשה .. הבעיה ש.. מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה גם ירדו הביצועים ב3Dmark-06 התוצאה ירדה ב1500 נקודות ... ב 3DMark Vantage התוצאה ירדה ב1200 נקודות ... הגיוני שעדכון גרסא יוריד כל כך הרבה מהביצועים ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ספק כח שקניתי עם המארז Antec Performance One P150 ז"א ספק כח של אנטק 430W מסדרת HE עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסדרת 8800 אני מתלבט בין : 1) 8800 GTS 640MB 2) 8800 GT 512MB עכשיו השאלה היא האם הספק כח שלי יוכל להחזיק לי את אחד מהכרטיסים האלה ? אני רוצה ללכת יותר על ה8800 GTS 640MB מה אתם אומרים ? תודה רבה מראש .
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכותרת.... אני צריך כרטיס טלוויזיה לאחי, המחיר לא כלכך חשוב . אבל שיהיה כרטיס טוב ! (זהו אין לי עוד מושג בכרטיסי טלוויזיה חח אם צריך עוד פרטים תגידו) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני כנראה מקבל מסך שלהם ורציתי לדעת איך החברה והמסכים שלה באופן כללי דרך אגב מסך 17" ואני דיי בטוח שהדגם הוא MCM 173V
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין באחד מהכרטיסים האלו כרגע יש לי 760GTX WF OC אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף ? לפי הבנאצ'ים שראיתי ה 7790 חזק יותר אבל עדיין מעדיף לשמוע דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, שדרגתי את המסך, הגיע הזמן להשתדרג לכ.מסך בהתאם. בהתחשב בכך שקרייסיס זה לא המדד היחיד שלי האם 5770 יספק את הסחורה? הכרטיס שלי כרגע הוא 8800GTS 320MB . (קשישא אבל עדיין מריץ בכבוד רוב מה שאזרוק עליו). 1.עד כמה הבדל אני צפוי להרגיש? 2.האם זה יספיק לגראפיקה ב1920? תודה.
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-