כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
הוא יותתר טוב מ9500NP 9600P/NP 9700NP אני צודק? 128 מגה יספיקו נכון? למרות שיש עליו רק 128 ביט, הכרטיס הוא מצויין ויריץ את כל המשחקים בצורה טובה נכון? תנו קישור בבקשה לכרטיס עם 256 ביט
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1069345294,94056, הידיעה הזאת ממש מוזרה לי, ואני בחשש מברר האם זה קרה לכם, קריסות וכו'. לי יש 8500 והכל עובד ועבד כמו שצריך, לא הייתה לי שום בעיה, ואני גם לא מתכנן להוריד שום קובץ של 22 מגה. בכל מקרה, זה ממש עצוב שכזה דבר קורה, זה יכול להרוס לATI הרבה דברים, פשוט חבל. יש לכם תלונות לגבי זה או שזה רק כמה טיפשים מחו'ל שהתקינו wareforce 52.16 ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה זה זכרון הננו נה הוא עושה, בבקשה תגידו לי מה אתם יודעים עליו??
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, צריך להחליף כרטיס או יש למישהו פתרון. ניסיתי גם דריווברים ישנים וגם את 3.9? מצורפת תמונה של משחק לדוגמא
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 256DDR, 1.7ghz וכרטיס מסך Ge-Force4 MX440 64mb, מערכת ההפעלה היא WinXP Pro.. אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להתקין את הדרייבר הכי טוב שאני יכול..אז השאלה שלי היא איזה דרייבר אני צריך להתקין? האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 הוא הכי טוב עבורי? אותה שאלה יש לי עם מחשב פנטיום 3 128sdram ,450mhz וכרטיס מסך Ge-Force 2. מערכת ההפעלה היא Win98SE אז האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/win9x_45.23 הוא הטוב ביותר עבורי? *או שאולי עדיף לי להתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס... 10x
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש כזה דבר? ובכלל, איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
וואסאפ? מצאתי איזה מסך יד שנייה IBM P200 ב500 שקל, 20 אינץ', ורציתי לדעת אם הוא איכותי ומשתלם. תודה מראש. Features: 20" Trinitron Screen (19.1 Viewable) .31 mm dot pitch H Frequency : 29-90 Khz V Frequency : 50-120 Hz HD-15 Input Connector Maximum Resolution PC: 1600x1200, 75 Hz Digital controls BR, CT, HS, VS, HZ, VE, CV, PN, TI, CL, DG Height : 18.7 Width : 18.7 Depth : 19.9 EPA "EnergyStar" VESA DPMS compliant
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הבא: Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card עולהNIS 494.96 יש כרטיס מסך בסכום הזה שהוא יותר טוב? *לינק למוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מסך 17 LG FLATRON שטוח לחלוטין דגם T710BH לצפייה בתמונה גדולה מסך המחשב החדש של LG מסדרת FLATRON ez מסך שטוח עם טכנולוגיה חדשה פרי פיתוח מעבדות LG BRIGHTVIEW המאפשר הבהרת תמונה וחידודה. עכשיו בחשיפה ראשונה ובמחיר אטרקטיבי ביותר. מפרט טכני : שפורפרת: CRT שטוחה גודל נקודה: 0.25mm(V),0.20 (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב ריענון מקסימלי: 85hz תקן בטיחות: TCO99 כרגע יש לי Proview DX-787 המסך של LG עולה 700 שקל ב walla האם כדי בתודה עמית
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי לדעת מה זה אומר שיש לי בכרטיס tv out? אני יכול לשים סרט במחשב ולחבר את זה ולראות בטלוויזיה? אם כן רציתי לדעת איזה כבל אני צריך לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי מהם הוראה לעשות דבר כזה.. In Windows 2k/XP, ALWAYS disable DDC in the ATI "Displays/Monitor" CP after installing drivers to be able to use ALL the refresh rates and resolutions your monitor supports, also this is the best way to avoid the 60Hz RR bug איך אני עושה את זה.? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
בגלל תקלה אני צריך להחליף את ה-R9500Pro שלי. הבעיה שאני בספק אם היבואן מחזיק עדיין את הכרטיס הזה במלאי מה הכרטיס הקרוב ביותר ברמתו לכרטיס הזה? אני יודע שה9600 פחות טוב ממנו, וה9800 יותר טוב ממנו. יש radeon שנמכר בארץ עם נתוני ביניים (בין ה9600 ל9800) ? אולי גרסה משופרת של ה9600 ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של POWERCOLOR. איך אני יודע אם זה SE או NP? המהירויות של הליבה והזכרונות הם 378 ו-337 בהתאמה (אם אני לא טועה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לפרק את המסך שלי מהמחשב הנייד (המחשב עצמו מת) ולחבר אותו בתור טלויזיה או מסך למחשב
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
i am now in spain for a few days and i have a very good deal on these cards and i wanted to know witch one to buy? i hope you could help me
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי כל מה שעשיתי בשבילו, הנקיונות התקופתיים, המריחה מחדש של נאנוטרם, הנשיפות העדינות מדי פעם, המתח (וולט וחצי או כמה שהוא לא צריך) שנתתי לו בקביעות... אחרי שלושה ימי צליעה, המאוורר של הכרטיס מסך שלי מת. מדובר בכרטיס Triplex Geforce 4 MX 440 (מתנת HWzone!). המאוורר עצמו הוא עגול ומחובר לכרטיס בשני פיני פלסטיק. עכשיו השאלה מה עושים. הטמפרטורות של המחשב שלי סבירות לאחרונה (41\35), אבל אני עדיין חושש... השאלות הן: 1. האם אני יכול להמשיך לעבוד בימים הקרובים עד שאני אמצא פתרון? 2. האם יש דרך להחליף אותו? איפה אני יכול להשיג מאוורר שיתלבש שם כמו שצריך? 3. מה אתם אומרים על מאוורר לסלוט PCI שנושף אוויר כלפי מעלה? אם אני אשים אחד כזה מתחת לכרטיס מסך זה יהיה בסדר? כמה הם מרעיש…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ככה שלום לכולם קודם כל אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, למחשב חדש. כיום יש לי geforce 2 7700ti של asus אני סופר מבסוט ממנו הוא עדיין סוחב משחקים. השאלה היא. האם לקנות 4200ti? האם לקנות RADEON 9600? האםלקנות GEFORCE FX 5600? השוואות רעיונות וטיפים יתקבלו בברכה. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה את ה 3d prophet 9800 pro 128mb והוא שמע שיש דרך להגיע איתו לביצועים של xt, רציתי לדעת אם יש מדריך לאיך לעשות את זה או אם בכלל צריך מדריך לזה, ואם כן איפה אפשר למצוא את זה, אשמח לקבל עזרה ממכם
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה ה-9500P יותר טוב מה- 9600P ? והאם שווה לקנות אותו? ואם יש לכם עוד להוסיף תוסיפו... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-